Kapitalist premijer države
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kapitalist premijer države
editira sam naslov, jer nisam siguran jeli ovaj branitelj ili ne ;/ nepiše nigdje na internetu
Guest- Guest
Covjek je izgleda bio uspjesan u onome cime se bavio, tj upravljanjem velikim sustavima. Bilo kako bilo , sve mu mogu oprostiti ali uspjeh, nikada. Non pasaran.
2014-04-14
ubuduće pripaziti, ili ćeš imati na duši srčane udare lijevonaprednihNeoliberalni portugalac wrote:editira sam naslov, jer nisam siguran jeli ovaj branitelj ili ne ;/ nepiše nigdje na internetu
2014-04-15
već ih je strefilo što je lik menađer iz privatnog sektora, nedaj bože još da je bio u ratu, ili kršten u crkvi :Dn_razbojnik wrote:ubuduće pripaziti, ili ćeš imati na duši srčane udare lijevonaprednihNeoliberalni portugalac wrote:editira sam naslov, jer nisam siguran jeli ovaj branitelj ili ne ;/ nepiše nigdje na internetu
Guest- Guest
Isao u istu crkvu gdje je i Susak u Kanadi. Znao sam odmah da je to neki smutljivac. MuhahahahhaaaNeoliberalni portugalac wrote:već ih je strefilo što je lik menađer iz privatnog sektora, nedaj bože još da je bio u ratu, ili kršten u crkvi :Dn_razbojnik wrote:ubuduće pripaziti, ili ćeš imati na duši srčane udare lijevonaprednihNeoliberalni portugalac wrote:editira sam naslov, jer nisam siguran jeli ovaj branitelj ili ne ;/ nepiše nigdje na internetu
abraham-
2014-04-14
ahahahahhaahhahahaaaa...ne mogu doći k sebi...ahahahahhahaaaakaja_333 wrote:Pa ja bi rade da Karamarko premijer nego neki kemičar. Jebate, mogli su i moju babu tako izabrati.
vili40-
2015-08-02
"nalazimo se u vrlo neugodnoj situaciji, hodamo po samom rubu" " prelati su nam poručili da smo komunistički lažovi" "ne znamo tko je taj čovjek i to nije dio demokratske procedure".... ekipo računajte na ona 24 sata... meni se čini da će pomahnitali zox stvarno pomahnitati... na pantovčak šalje anđelinovićku a on se povlači sa svojim represivnim uzdanicama da vidi šta mogu i na koliko ljudi mogu računati iz represivnog aparata...
2015-08-08
issssssssssssss ipak ima caka...ništa, ajmo ispočetka...abraham wrote:Isao u istu crkvu gdje je i Susak u Kanadi. Znao sam odmah da je to neki smutljivac. MuhahahahhaaaNeoliberalni portugalac wrote:već ih je strefilo što je lik menađer iz privatnog sektora, nedaj bože još da je bio u ratu, ili kršten u crkvi :Dn_razbojnik wrote:ubuduće pripaziti, ili ćeš imati na duši srčane udare lijevonaprednihNeoliberalni portugalac wrote:editira sam naslov, jer nisam siguran jeli ovaj branitelj ili ne ;/ nepiše nigdje na internetu
2014-04-15
ahahahhahahahaaaaa kaja danas u formikaja_333 wrote:A sto ti znaš o ovom kad toliko već drkas na njega? Osim da član uprave Plive a za to me boli kuracZn_razbojnik wrote:Mogli su, bi'će da je baba prestručna ili podobna, inače bi bila u užem krugukaja_333 wrote:Pa ja bi rade da Karamarko premijer nego neki kemičar. Jebate, mogli su i moju babu tako izabrati.
vili40-
2015-08-02
ima kaja pravo, narod nije birao kemičare...ni inžinjere...već u svijetu priznatu kumrovečku školu, provjeren kadar
n_razbojnik-
2014-04-15
Čuj jebala te kumrovečka škola ali nije najvažnije za vodit državu da si manager , pa nece otpuštat, brojit koliko se troši wc papira i drkat u sobi . On mora nesto znati o državi , politici, nacionalnom interesu a za nas je nepoznanica.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A vidis vili ovaj drka jer je lik manager , izgleda da je fasciniran s njima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
veli Ruža Tomašić za njega da ga poznaje i da je on čovjek koji malo priča ali kad priča onda ga svi slušaju
vili40-
2015-08-02
Nemora on ništa znati, čemu služi sva vojska ministara, agencija, zavoda i savjetnika ako takav sve zna?kaja_333 wrote:Čuj jebala te kumrovečka škola ali nije najvažnije za vodit državu da si manager , pa nece otpuštat, brojit koliko se troši wc papira i drkat u sobi . On mora nesto znati o državi , politici, nacionalnom interesu a za nas je nepoznanica.
n_razbojnik-
2014-04-15
Mogao bih ja i ovdje nešto napisati, Što da napišem?
crvenkasti-
2014-04-17
ajde super...covjek koji nema komunjarsko-udbasku-jugocetnicku-prevratno-kameleonsku-hadezeovsku proslost. valjda ce znat to malo sake jada vodit ka boljitku i napretku.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
19, ćerce, 19 ...doduše sad 15, a Milanović pojma nema di je nestalo onih 4.kaja_333 wrote:A koga je izabrao? Mali sroljo koji si ne zna nos pobrisati a dobio je nekih 14, 15 mandata?
Last edited by Ero on Wed 23 Dec - 21:07; edited 3 times in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
pisi kako ti je u Srbiji sada, a kako ti je bilo prije traktorijade u Rvackoj.crvenkasti wrote:Mogao bih ja i ovdje nešto napisati, Što da napišem?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
isto mislim, a nadam se da ce nesto i vrijeditiflumen wrote:ajde super...covjek koji nema komunjarsko-udbasku-jugocetnicku-prevratno-kameleonsku-hadezeovsku proslost. valjda ce znat to malo sake jada vodit ka boljitku i napretku.
dijagram-
2015-08-09
Respectflumen wrote:ajde super...covjek koji nema komunjarsko-udbasku-jugocetnicku-prevratno-kameleonsku-hadezeovsku proslost. valjda ce znat to malo sake jada vodit ka boljitku i napretku.
abraham-
2014-04-14
Pa naravno da su mogli. Kao da smo mi ikad birali premijera ili predsjednika sabora ili ministre.kaja_333 wrote:Pa ja bi rade da Karamarko premijer nego neki kemičar. Jebate, mogli su i moju babu tako izabrati.
danni1-
2014-04-16
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Slovački premijer obznanio da države NATO-a i EU razmišljaju o slanju trupa u Ukrajinu
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» Stjepo Bartulica:'Na zalost premijer nam je ovisnik o Briselu.Ponasa se kao premijer EU,Ukrajine i narusio odnose sa Amerikancima.'
» Najopasnije savezne države u USA
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» Stjepo Bartulica:'Na zalost premijer nam je ovisnik o Briselu.Ponasa se kao premijer EU,Ukrajine i narusio odnose sa Amerikancima.'
» Najopasnije savezne države u USA
Page 2 of 5