Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
Page 20 of 26
Page 20 of 26 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26
Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
ja ću im čestitati tek kad počnu posao odrađivati... ako ne izgrade još jedan veleban čvrsti objekat sa puno škljkica i prozorčića i ako ga ne napune sa poštenim stanarima sa iblerovog trga i iz anđelinovičkinog klana ništa od čestitki...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Zaboravio si krezubu uzdanicu Mirt a znaš da bez antifašiste tog kalibra to ne ide nikako.n_razbojnik wrote:uglavnom u ponedljak idemo svi pred DIP! Erceg i Del Olio predvode armiju nezadovoljnih glasača...ta nismo glasali za takve reforme nego one naše!
Tko ne dođe Maja Sever će ga zapisati a Šprajc-Jovanović ošpotati u udarnom terminu!
Guest- Guest
hm, koji je ovo jezik, na prvu mi izgleda kao hrvatski, ali mi je malo sumnjivo jer ništa nisam razumjelamichaellcmacha wrote:znali su da nisi ti kriva, nego oni, zbog propuštanja datuma za namiru ... zna se da ruka ruku mije, a kad ne jebiga onda, ocjena dolje da se poprave....
neva- Posts : 4367
2014-04-12
maggie13 wrote:
za koga,hdz ili sdp? B-)
Pa valjda je to jasno iz mojih postova.
Ako ja nisam pravi Hrvat, tko je onda??
crvenkasti-
2014-04-17
To i nije stvar za zajebanciju, vec za ozbiljno proucavanje posebno ovdje.tre911 wrote:jastrbovo područje i nemojte se zajebavati sa njim i tim e! :))))n_razbojnik wrote:Opus Dei! Znao sam...michaellcmacha wrote:vele da ide u crkvu... jel to moguće da jedan ober sposoban korporativni manager ide u crkvu
Guest- Guest
nismo spominjali sdss,tako?:Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:
za koga,hdz ili sdp? B-)
Pa valjda je to jasno iz mojih postova.
Ako ja nisam pravi Hrvat, tko je onda??
2014-04-12
normalno, to vam je srednje ime... pravit se mutavi kad vam nije po mjeri....r_nevjesta wrote:hm, koji je ovo jezik, na prvu mi izgleda kao hrvatski, ali mi je malo sumnjivo jer ništa nisam razumjelamichaellcmacha wrote:znali su da nisi ti kriva, nego oni, zbog propuštanja datuma za namiru ... zna se da ruka ruku mije, a kad ne jebiga onda, ocjena dolje da se poprave....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ups, mislila sam na obični zatvor otvorenijeg tipa, ne na tešku tamnicukolerik wrote:Moze Mamic i Caca van, ti i ja unutar. Culjak mi izgleda kapacitet da nam bude cuvar sa snopom kljuceva. Nauci Morseovu abecedu, da si mozemo kuckati postove... :)
neću kuckanje po zidovima, nego radije nauči belu, briškulu, trešetu ili bar monopoly, i ponesi "Ferengijevska pravila stjecanja" koja ćemo proučavati i vježbati kapitalizam, da postanemo Čačić kad izađemo :D
2014-04-12
Ma glupost. Glavni i najveći posao odradio je Petrov. Glupi karavasmarko je kurac od ovce.Antif_No1 wrote:Nema što,HDZ-u stvarno treba čestitati,jer ovo su odradili vrhunski.Podmetnuli su ljevičarskim medijima kukavičije jaje od kojeg su stvorili zvijezdu i miljenika,dugo priželjkivanu treću opciju.
Još jednom čestitke Vasi i Karačmarku.
Mara s kolačima je prošla, Neve. Sačekajte 4 godine pa pokušajte ponovo.r_nevjesta wrote:nemam, 78 bjanko potpisa dobio je za to da pokuša sastaviti Vladu, što ne znači i da će uspjeti, a novi premijer i Vlada nastupaju tek nakon što ih Sabor većinski potvrdi. načelni i teoretski dogovori su jedno, a kasniji pregovori oko konkretne podjele funkcija u državi drugo--to smo u proteklih mjesec dana puno puta vidjeli, i često su razlog neuspjeha u formiranju VladeEro wrote:Bog, Neve, lijepo te je opet čitat...
Nego, nemaš valjda problem s matematikom, 78 glasova je sasvim dovoljno. Nije 104%, ali je nešto...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Petrov je glavni glumac,Vaso i Karačmarko su scenaristi.provocator wrote:Ma glupost. Glavni i najveći posao odradio je Petrov. Glupi karavasmarko je kurac od ovce.Antif_No1 wrote:Nema što,HDZ-u stvarno treba čestitati,jer ovo su odradili vrhunski.Podmetnuli su ljevičarskim medijima kukavičije jaje od kojeg su stvorili zvijezdu i miljenika,dugo priželjkivanu treću opciju.
Još jednom čestitke Vasi i Karačmarku.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ma super, eto ja sam kriva zato što ti pišeš na žrthnghsjtzuhkom jezikumichaellcmacha wrote:normalno, to vam je srednje ime... pravit se mutavi kad vam nije po mjeri....
2014-04-12
Ovo je netočno, imaš josipovića i milanovića kroz tri godine na okupu od 2011 do 2014kolerik wrote:Uglavnom Opus Dei u ovom ciklusu (ili cirkusu) pobijedio UDB-u (ne mislim na kolegu forumasa naravno).
Oreskovicev legitimitet je i vise nego upitan, ali legitimitet je poput dojma (a ne bi trebao biti) ovisi o onom koji ga razmatra.
Izgleda po prvi puta nakon 3.1.2000. cemo imati tehnokrata za premijera, prava moc seli u Sabor (i definitivno Trg zrtava fasizma opet od 3.1.2000. jedna stranka drzi Sabor, Vladu i Pantovcak makar indirektno).
Guest- Guest
r_nevjesta wrote:ma super, eto ja sam kriva zato što ti pišeš na žrthnghsjtzuhkom jezikumichaellcmacha wrote:normalno, to vam je srednje ime... pravit se mutavi kad vam nije po mjeri....
Nije lijepo rugati mu se.
On je zaslužni hrvatski branitelj.
crvenkasti-
2014-04-17
s obzirom da nisi neš posebno pametna (to što si umišljaš, ti nije opravdanje) vjerojatno je da su coltali da bi ti dobro prolazila... a kad su kasnili onda bi malo falila....sad si valjda razumjela....r_nevjesta wrote:ma super, eto ja sam kriva zato što ti pišeš na žrthnghsjtzuhkom jezikumichaellcmacha wrote:normalno, to vam je srednje ime... pravit se mutavi kad vam nije po mjeri....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:s obzirom da nisi neš posebno pametna (to što si umišljaš, ti nije opravdanje) vjerojatno je da su coltali da bi ti dobro prolazila... a kad su kasnili onda bi malo falila....sad si valjda razumjela....r_nevjesta wrote:ma super, eto ja sam kriva zato što ti pišeš na žrthnghsjtzuhkom jezikumichaellcmacha wrote:normalno, to vam je srednje ime... pravit se mutavi kad vam nije po mjeri....
ja ništa, opet ...
crvenkasti-
2014-04-17
vi prekogranični niste bitni dok ne pređete granicu...
2015-08-08
Mislim ono kazu sdpovci i lijevi da danasnji SDP nije slijednik sdpa iz 1990...pa ako nije slijednik sto se ne odreknu ivice racana koji je uzgred bio predsjednik sdpa 1990 godine uz dodatak skh- a...kao sto je bio predsjednik i 2005....jebo ja takvu stranku koja laze ono sto je istina
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
michaellcmacha wrote:vi prekogranični niste bitni dok ne pređete granicu...
Što onda da radim? Ako ću preskakati sve postove koje pišu budale, neću sudjelovati u raspravi. A osjećam se da ovdje spadam.
crvenkasti-
2014-04-17
šiber je ponosna, poštena komunjara, samo nije objasnio u čijem ono stanu on živi i još 300 000 ološara u odijelu s kravatom....
2015-08-08
marcellus wrote:Antif_No1 wrote:Možda,no nekako mi se čini da SDP jako dugo neće vidit banskih dvora a ni Pantovčaka.marcellus wrote:Miliću, grandmaster respect!
Međutim... Baš zbog svega ovoga, ne prognoziram mu dugo trajanje.
evo najavio margetić da idu u šumu, nadajmo se da će ovaj put tamo i ostati
Guest- Guest
Page 20 of 26 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26
Similar topics
» intervju kandidata za premijera
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
Page 20 of 26