ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?

Page 20 of 26 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Next

Go down

Novi mandatar bit će Tihomir Orešković? - Page 20 Empty Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?

Post by michaellcmacha Wed 23 Dec - 22:54

ja ću im čestitati tek kad počnu posao odrađivati... ako ne izgrade još jedan veleban čvrsti objekat sa puno škljkica i prozorčića i ako ga ne napune sa poštenim stanarima sa iblerovog trga i iz anđelinovičkinog klana ništa od čestitki...

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Novi mandatar bit će Tihomir Orešković? - Page 20 Empty Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?

Post by Guest Wed 23 Dec - 22:54

n_razbojnik wrote:uglavnom u ponedljak idemo svi pred DIP! Erceg i Del Olio predvode armiju nezadovoljnih glasača...ta nismo glasali za takve reforme nego one naše! 

Tko ne dođe Maja Sever će ga zapisati a Šprajc-Jovanović ošpotati u udarnom terminu!
Zaboravio si krezubu uzdanicu Mirt a znaš da bez antifašiste tog kalibra to ne ide nikako.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva Wed 23 Dec - 22:54

michaellcmacha wrote:znali su da nisi ti kriva, nego oni, zbog propuštanja datuma za namiru ... zna se da ruka ruku mije, a kad ne jebiga onda, ocjena dolje da se poprave....
hm, koji je ovo jezik, na prvu mi izgleda kao hrvatski, ali mi je malo sumnjivo jer ništa nisam razumjela Suspect
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by crvenkasti Wed 23 Dec - 22:55

maggie13 wrote:
za koga,hdz ili sdp? B-)

Pa valjda je to jasno iz mojih postova.
Ako ja nisam pravi Hrvat, tko je onda??
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Dec - 22:55

tre911 wrote:
n_razbojnik wrote:
michaellcmacha wrote:vele da ide u crkvu... jel to moguće da jedan ober sposoban korporativni manager ide u crkvu
Opus Dei! Znao sam...
jastrbovo područje i nemojte se zajebavati sa njim i tim e! :))))
To i nije stvar za zajebanciju, vec za ozbiljno proucavanje posebno ovdje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme Wed 23 Dec - 22:56

crvenkasti wrote:
maggie13 wrote:
za koga,hdz ili sdp? B-)

Pa valjda je to jasno iz mojih postova.
Ako ja nisam pravi Hrvat, tko je onda??
nismo spominjali sdss,tako?:D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 23 Dec - 22:57

r_nevjesta wrote:
michaellcmacha wrote:znali su da nisi ti kriva, nego oni, zbog propuštanja datuma za namiru ... zna se da ruka ruku mije, a kad ne jebiga onda, ocjena dolje da se poprave....
hm, koji je ovo jezik, na prvu mi izgleda kao hrvatski, ali mi je malo sumnjivo jer ništa nisam razumjela Suspect
normalno, to vam je srednje ime... pravit se mutavi kad vam nije po mjeri....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by neva Wed 23 Dec - 23:00

kolerik wrote:Moze Mamic i Caca van, ti i ja unutar. Culjak mi izgleda kapacitet da nam bude cuvar sa snopom kljuceva. Nauci Morseovu abecedu, da si mozemo kuckati postove... :)
ups, mislila sam na obični zatvor otvorenijeg tipa, ne na tešku tamnicu
neću kuckanje po zidovima, nego radije nauči belu, briškulu, trešetu ili bar monopoly, i ponesi "Ferengijevska pravila stjecanja" koja ćemo proučavati i vježbati kapitalizam, da postanemo Čačić kad izađemo :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by provocator Wed 23 Dec - 23:01

Antif_No1 wrote:Nema što,HDZ-u stvarno treba čestitati,jer ovo su odradili vrhunski.Podmetnuli su ljevičarskim medijima kukavičije jaje od kojeg su stvorili zvijezdu i miljenika,dugo priželjkivanu treću opciju.
Još jednom čestitke Vasi i Karačmarku.
Ma glupost. Glavni i najveći posao odradio je Petrov. Glupi karavasmarko je kurac od ovce.

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Ero Wed 23 Dec - 23:03

r_nevjesta wrote:
Ero wrote:Bog, Neve, lijepo te je opet čitat...
Nego, nemaš valjda problem s matematikom, 78 glasova je sasvim dovoljno. Nije 104%, ali je nešto... :clown
nemam, 78 bjanko potpisa dobio je za to da pokuša sastaviti Vladu, što ne znači i da će uspjeti, a novi premijer i Vlada nastupaju tek nakon što ih Sabor većinski potvrdi. načelni i teoretski dogovori su jedno, a kasniji pregovori oko konkretne podjele funkcija u državi drugo--to smo u proteklih mjesec dana puno puta vidjeli, i često su razlog neuspjeha u formiranju Vlade
Mara s kolačima je prošla, Neve. Sačekajte 4 godine pa pokušajte ponovo.
Ero
Ero

2014-04-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto Wed 23 Dec - 23:04

provocator wrote:
Antif_No1 wrote:Nema što,HDZ-u stvarno treba čestitati,jer ovo su odradili vrhunski.Podmetnuli su ljevičarskim medijima kukavičije jaje od kojeg su stvorili zvijezdu i miljenika,dugo priželjkivanu treću opciju.
Još jednom čestitke Vasi i Karačmarku.
Ma glupost. Glavni i najveći posao odradio je Petrov. Glupi karavasmarko je kurac od ovce.
Petrov je glavni glumac,Vaso i Karačmarko su scenaristi.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by neva Wed 23 Dec - 23:04

michaellcmacha wrote:normalno, to vam je srednje ime... pravit se mutavi kad vam nije po mjeri....
ma super, eto ja sam kriva zato što ti pišeš na žrthnghsjtzuhkom jeziku pale
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Dec - 23:05

kolerik wrote:Uglavnom Opus Dei u ovom ciklusu (ili cirkusu) pobijedio UDB-u (ne mislim na kolegu forumasa naravno).

Oreskovicev legitimitet je i vise nego upitan, ali legitimitet je poput dojma (a ne bi trebao biti) ovisi o onom koji ga razmatra.

Izgleda po prvi puta nakon 3.1.2000. cemo imati tehnokrata za premijera, prava moc seli u Sabor (i definitivno Trg zrtava fasizma opet od 3.1.2000. jedna stranka drzi Sabor, Vladu i Pantovcak makar indirektno).
Ovo je netočno, imaš josipovića i milanovića kroz tri godine na okupu od 2011 do 2014
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti Wed 23 Dec - 23:07

r_nevjesta wrote:
michaellcmacha wrote:normalno, to vam je srednje ime... pravit se mutavi kad vam nije po mjeri....

Nije lijepo rugati mu se.
On je zaslužni hrvatski branitelj.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 23 Dec - 23:08

r_nevjesta wrote:
s obzirom da nisi neš posebno pametna (to što si umišljaš, ti nije opravdanje) vjerojatno je da su coltali da bi ti dobro prolazila... a kad su kasnili onda bi malo falila....sad si valjda razumjela....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti Wed 23 Dec - 23:09

michaellcmacha wrote:
r_nevjesta wrote:
s obzirom da nisi neš posebno pametna (to što si umišljaš, ti nije opravdanje) vjerojatno je da su coltali da bi ti dobro prolazila... a kad su kasnili onda bi malo falila....sad si valjda razumjela....

ja ništa, opet ...
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 23 Dec - 23:10

vi prekogranični niste bitni dok ne pređete granicu...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Wed 23 Dec - 23:11

Mislim ono kazu sdpovci i lijevi da danasnji SDP nije slijednik sdpa iz 1990...pa ako nije slijednik sto se ne odreknu ivice racana koji je uzgred bio predsjednik sdpa 1990 godine uz dodatak skh- a...kao sto je bio predsjednik i 2005....jebo ja takvu stranku koja laze ono sto je istina
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti Wed 23 Dec - 23:13

michaellcmacha wrote:vi prekogranični niste bitni dok ne pređete granicu...

Što onda da radim? Ako ću preskakati sve postove koje pišu budale, neću sudjelovati u raspravi. A osjećam se da ovdje spadam.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Wed 23 Dec - 23:14

šiber je ponosna, poštena komunjara, samo nije objasnio u čijem ono stanu on živi i još 300 000 ološara u odijelu s kravatom....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest Wed 23 Dec - 23:15

marcellus wrote:
Antif_No1 wrote:
marcellus wrote:Miliću, grandmaster respect!

Međutim... Baš zbog svega ovoga, ne prognoziram mu dugo trajanje.
Možda,no nekako mi se čini da SDP jako dugo neće vidit banskih dvora a ni Pantovčaka.

evo najavio margetić da idu u šumu, nadajmo se da će ovaj put tamo i ostati
cheers sunny
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 26 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26  Next

Back to top

- Similar topics