Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
Page 11 of 26
Page 11 of 26 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Re: Novi mandatar bit će Tihomir Orešković?
Nije.aben wrote:kamo sriće,RayMabus wrote:
Neoliberalnu......
al dajen pinac okinuti da je čovik socijalist.
Guest- Guest
dobro je reko Tomo, sad ćete se u roku do jučer svi prešaltat u hdz... zajedno sa vođom... al prije ćete morat kod košića na ispovijed.... ;)r_nevjesta wrote:samo te informiram, da ne živiš u neznanju, ima nas i sposobnih, čak i kad smo 'nepodobni' :Dmichaellcmacha wrote:čim ti nalaziš za shodno meni se opravdavat, dok se ja zajebavam s tobom, tu nešto ne štima... pa do sad si trebala skopčati da te ne pikam za ozbiljno, neg onak da se oraspoložiš, jebiga ne gubi se pozicija svako malo, a s njom i benefiti....;)
2015-08-08
Saznati ćeš...debotoijusto wrote:jos jedno pitanje me kopka...kakav stav ima tihomir o javnom zdravstvu ?
Guest- Guest
Do sad nije valjalo, sto bila je katastrofa, i???? Deklarativno su svi za promjene. Jest ako se drugi mijenjaju. Bilo kako bilo DNRH je na dnu i vise se nema sto izgubiti. Osobno mi je drago da je jucer eutanizirana jedna cijela bezvrijedna garnitura. Na obje strane.
2014-04-14
Jel za vjeronauk ili etiku? Vatikanski ugovori, djesmo tu? ako je manager odu ugovori...ode i ZG Pride, jbg
2014-04-15
michaellcmacha wrote:oga boli krc za njegovu ideologiju... njegov je posao da iz pozicije predsjednika vlade koordinira ukupnim radom vladinih resora.. za ideologiju će se brinuti hdz, to si valjda kao inteligentan čovjek trebao već skopčati...
Ideologija određuje nečije postupke, jer je čovjek vođen ideologijom.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:oga boli krc za njegovu ideologiju... njegov je posao da iz pozicije predsjednika vlade koordinira ukupnim radom vladinih resora.. za ideologiju će se brinuti hdz, to si valjda kao inteligentan čovjek trebao već skopčati...
Ni ja ništa ne razumijem.
crvenkasti-
2014-04-17
A, konačno netko tko razumije neke stvari...deda na aparatima wrote:
Guest- Guest
au najebasmo, vođeni neiskustvom i upitnom stručnjošću...ja bi se garniture vrate, nek nas kradu ali barem smo glasali za njihabraham wrote:Do sad nije valjalo, sto bila je katastrofa, i???? Deklarativno su svi za promjene. Jest ako se drugi mijenjaju. Bilo kako bilo DNRH je na dnu i vise se nema sto izgubiti. Osobno mi je drago da je jucer eutanizirana jedna cijela bezvrijedna garnitura. Na obje strane.
2014-04-15
No, pa reci o kakvim se promjenama radi. Valjda se može znati što se mijenja, iz čega i u što.abraham wrote:Deklarativno su svi za promjene.
Ponavljati rječ promjene kao poštapalicu ne znači doslovno ništa.
Guest- Guest
Bit je da nitko nije za promjene a osobito ne na bolne rezove i slicne pizdarije. Jest ako ce drugi biti mjenjani i ako ce na nekim drugim ljudima biti izvodjene bolne promjene. Ljudski je ali onda ne trebaju ovoliki igrokazi. Muzika udri jos jednu, kelnerice jos vina donesi ,ako propadamo da propadamo sa stilom.
2014-04-14
vele da ide u crkvu... jel to moguće da jedan ober sposoban korporativni manager ide u crkvu... ovaj naš stutgartski manager bježi i od svoje pravoslavne crkve ko vrag od tamjana... i ide mu sasvim dobro... gracki bus nikad mu ne kasni, a i sa islamdžijama uspostavlja odokativnu komunikaciju... valjda se mjere ko će komu utrpat, da malo rogata živina odahne...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:dobro je reko Tomo, sad ćete se u roku do jučer svi prešaltat u hdz... zajedno sa vođom... al prije ćete morat kod košića na ispovijed.... ;)
ima tomo iskustva s prešaltavanjem: hop. udba, tuđman, mesić, sanader, jaca.
ali to važi samo za njegovu sortu koja se iz skh/skj prešaltala u hdz.
crnomantijaša je bog očigledno odlučio unaprijed kazniti za grijehe koje čini, jer mu pakao poslije smrti neće biti kazna, nego đavoland...
sitting_bull-
2015-09-28
Opus Dei! Znao sam...michaellcmacha wrote:vele da ide u crkvu... jel to moguće da jedan ober sposoban korporativni manager ide u crkvu
n_razbojnik-
2014-04-15
Tko je tu tko? Ništa mi nije jasno.
crvenkasti-
2014-04-17
n_razbojnik wrote:što smo se dogovorili, idemo ipak sa podobnima ili dajemo ovome još 12 sati da se barem očituje na lošem hrvatskom jel za Dinamo ili hajduk?
zar je 1 čovjek tolika promjena?
Guest- Guest
jel šta znači da je donirao neka sredstva u šator na trgu nevenke topalušić.... može li se tu iščitat išta ideološki...deda na aparatima wrote:michaellcmacha wrote:oga boli krc za njegovu ideologiju... njegov je posao da iz pozicije predsjednika vlade koordinira ukupnim radom vladinih resora.. za ideologiju će se brinuti hdz, to si valjda kao inteligentan čovjek trebao već skopčati...
2015-08-08
Ja gledam u to sve ko budala.
crvenkasti-
2014-04-17
jedino ako me svežu i silom odvukumichaellcmacha wrote:dobro je reko Tomo, sad ćete se u roku do jučer svi prešaltat u hdz... zajedno sa vođom... al prije ćete morat kod košića na ispovijed.... ;)
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Po internet forumima i komentarima kataklizma...problem je što je i ovo promjena , ruši kolotečinu, smetnja...pad naponadeda na aparatima wrote:n_razbojnik wrote:što smo se dogovorili, idemo ipak sa podobnima ili dajemo ovome još 12 sati da se barem očituje na lošem hrvatskom jel za Dinamo ili hajduk?
zar je 1 čovjek tolika promjena?
2014-04-15
Page 11 of 26 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 26
Similar topics
» intervju kandidata za premijera
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
» Kolinda i Orešković uvode Hrvatsku u Novi svjetski poredak
» Gdje je Tihomir Orešković?
» PREMIJER TIHOMIR OREŠKOVIĆ ZA DEUTSCHE WELLE Hrvatska ima ulogu lidera u regiji jugoistoka Europe
» '' HDZ DONIO KONAČNU ODLUKU 'Novi mandatar bit će Zdravko Marić!' ''
Page 11 of 26