jadno,jadno,jadnije...
Page 19 of 20
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: jadno,jadno,jadnije...
Osim autogola niti jedan udarac u okvir spanjolskog golmana??????
2014-04-14
Ne očekujem pobjedu Hrvatske, a i onako bi nas čekali posli Francuzi pa onda mi nije nekako ni bitno al eto kad vidiš sami sebi gol moraš se čudit tome.
Španjolska igra puno bolje, drže balun, stalno napadaju, mi nešto i kad krenemo na njihov gol, ne znamo to realizirati i tako se sve pogleda, još je i rezultat odličan za nas na početku drugog poluvremena koje upravo počimlje.
Španjolska igra puno bolje, drže balun, stalno napadaju, mi nešto i kad krenemo na njihov gol, ne znamo to realizirati i tako se sve pogleda, još je i rezultat odličan za nas na početku drugog poluvremena koje upravo počimlje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne očekujem pobjedu Hrvatske, a i onako bi nas čekali posli Francuzi pa onda mi nije nekako ni bitno al eto kad vidiš sami sebi gol moraš se čudit tome.
Je samo što su dali sami sebi autogol na razini vrtića :D
Ove godine idemo do kraja.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Zato šta sunce tuče golmanu u oči.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Ne očekujem pobjedu Hrvatske, a i onako bi nas čekali posli Francuzi pa onda mi nije nekako ni bitno al eto kad vidiš sami sebi gol moraš se čudit tome.
Je samo što su dali sami sebi autogol na razini vrtića :D
Sad gledam Livaković je na toj poziciji u drugom poluvremenu jer su se promijenile strane i vidi se da sunce tamo udara točno golmanu u oči.
2014-04-11
Eto 2;1 , 55 minuta. To je to. Bolji su Španjolci. Vidi se to iz aviona. Ovi naši nešto pokušavaju a ne mogu napraviti akciju da pucaju put njihovog gola a s druge strane ovi drže loptu i stalno i agresivno napadaju.
Dakle ovo s ovakvom igrom samo čekaš da te oni pune golovima. Ne znam niti jel mi se ovo uopće gleda. Ne znam igrat protiv njih. Sad zamisli ovakvi ić na Francusku. Ma zaboravi. Kući dečki se pakirajte za pol sata.
Dakle ovo s ovakvom igrom samo čekaš da te oni pune golovima. Ne znam niti jel mi se ovo uopće gleda. Ne znam igrat protiv njih. Sad zamisli ovakvi ić na Francusku. Ma zaboravi. Kući dečki se pakirajte za pol sata.
2014-04-11
nema tu spora,španjolci očekivano za dvije klase bolji.Nije da naši ne žele ali jednostavno ovi su prebrzi i kad naši slučajno imaju loptu španjolci rade presing sve dok naši ne pogriješe a onda drž gaće.Sa druge strane naši ne pokrivaju striktno nego su im španjolci sami pa ovi rade što hoće i onda ga može zabrenzati samo prekršajem.
vili40-
2015-08-02
kolko grešaka,kolko krivih dodavanja,kolko naivnosti...ali zašto se nervirati,španjolci igraju,bolji su i bit će dobar protivnik francuzima dok bi se mi samo sramotili i dalje.
vili40-
2015-08-02
a dobro sad,bar smo zabili jedan goljastreb wrote:Odo ja van.
Ko ce ovo gledat.
vili40-
2015-08-02
Zasto ste primili 5 golova od Spanije, koja je jedva davala 1 gol? Da ste stisli odbranu, dobili bi ste ih. Spanija je lose igrala prethodne utakmice.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ti si očigledno nešto propustio,slovacima koja bi tukla srbiju su isto nabili 5 komada sa tim da slovaci nisu dali ni jednogaSerbinho-3 wrote:Zasto ste primili 5 golova od Spanije, koja je jedva davala 1 gol? Da ste stisli odbranu, dobili bi ste ih. Spanija je lose igrala prethodne utakmice.
vili40-
2015-08-02
Dalić treba otići.
Oršića držati sve ovo vrijeme na klupi,može samo totalna budala.
A momak igra u životnoj formi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Greška dalića sa rebićem se ponavlja no on je izbornik i ovo je bilo ok,sjebao nas brekalo u nastavku, preko njega 2 komada u mreži a krama nije zabio dva što je trebao i budimir jednog. Tja, ne vrijedi žaliti za prolivenim mlijekom, biti ćemo opet neki faktor dok se ne posloži nova generacija a koliko će trebati za to budemo ili ne budemo vidjeli :)jastreb wrote:Dalić treba otići.
vili40 wrote:ti si očigledno nešto propustio,slovacima koja bi tukla srbiju su isto nabili 5 komada sa tim da slovaci nisu dali ni jednogaSerbinho-3 wrote:Zasto ste primili 5 golova od Spanije, koja je jedva davala 1 gol? Da ste stisli odbranu, dobili bi ste ih. Spanija je lose igrala prethodne utakmice.
Kakva bre Slovacka i bez Srbije, oni nisu za poredjenje, osim ako nije splavarenje, Silikonke i slicno. Niste trebali 5 komada primiti. Dali ste 3 komada, tj. 2, verovatno se previse otvorili. Vi nikada niste primili 5 komada, mi jesmo 6, tako da i ne gledamo vise pozere sa tetovazama, frizurama i kojekakvim manekenkama, sto im ide uz saradnju sa menadjerom kao bonus.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Šandor Winnetou wrote:Greška dalića sa rebićem se ponavlja no on je izbornik i ovo je bilo ok,sjebao nas brekalo u nastavku, preko njega 2 komada u mreži a krama nije zabio dva što je trebao i budimir jednog. Tja, ne vrijedi žaliti za prolivenim mlijekom, biti ćemo opet neki faktor dok se ne posloži nova generacija a koliko će trebati za to budemo ili ne budemo vidjeli :)jastreb wrote:Dalić treba otići.
x
budemo vidjeli
ako ne na mundijalu
a ono za 4 godine
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Šandor Winnetou likes this post
Sve u svemu solidno, izašli smo iz skupine, dostojno smo se borili.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Da, premaleni smo i treba opet dočekati da budemo visoko, uostalom i ovi koji imaju 40-60 milijuna stanovnika se bore s tim i ne vidm razloga zašto i mi ne bi zapeli na takvoj stepenici.Hektorović wrote:Sve u svemu solidno, izašli smo iz skupine, dostojno smo se borili.
podrška ekipa, časno su pali
Page 19 of 20 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20
Similar topics
» Patetično,jadno da jadnije ne može
» Jadno mi je kad vidim neke starije kolege s hrvatske estrade
» Nazvati političku oponenticu 'šakom jada' je - jadno. I ništa više. Uvreda bi bilo reći da je Milanovićev najnoviji ispad birtijaški jer bi se vrijeđalo birtijaše
» Jadno mi je kad vidim neke starije kolege s hrvatske estrade
» Nazvati političku oponenticu 'šakom jada' je - jadno. I ništa više. Uvreda bi bilo reći da je Milanovićev najnoviji ispad birtijaški jer bi se vrijeđalo birtijaše
Page 19 of 20