jadno,jadno,jadnije...
Page 11 of 20
Page 11 of 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: jadno,jadno,jadnije...
....opet sporo ce biti..koji vlasic,juranovic..on frcne na tribine orsica,kramarica ...forsira tromog petkovica...nekad stjecem dojam da dalic namjerno hoce los rezultat od kad je kolinda otisla..sukeru se ljulja fotelja..mamic zaglavio...dalic je u kurcu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ciro:'Kako mogu biti protiv Dalica,on je moj heroj,on je moj bosanac'...e to to ciro..jebes kvalitet bitno je da je tvoj..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
naši stalno na hrpi pa ga prtljaju i dodavaju se na dva metra dok ne izgube loptu a onda škoti u pet poteza pred našim golom,za brzinu da ne govorim...Škoti prvo poluvrijeme nešto bolji,čekamo nastavak...
vili40-
2015-08-02
rječi ti se pozlatile ali vida i brozović su danas u banani, ne uljevaju mi ni trun povjerenja :(debotoijusto wrote:dobro je , nema onog nespremnog ficfirica vrsaljka , dobivamo ovo
1:1 poluvrjeme.
Mi se preciznije dodajemo, a Škoti preciznije zabijaju.
Mi se preciznije dodajemo, a Škoti preciznije zabijaju.
Nije toliko problem što su Škoti zabili taj gol kao što je problem što mi nismo zabili još dva gola s onakvim pritiskom.Šandor Winnetou wrote:rječi ti se pozlatile ali vida i brozović su danas u banani, ne uljevaju mi ni trun povjerenja :(debotoijusto wrote:dobro je , nema onog nespremnog ficfirica vrsaljka , dobivamo ovo
Mi ćemo kući za manje od ure vrimena. Nema od ovoga ništa. Ispodprosječna momčad.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dica me pitaju šta će biti ako dobijemo 2:1, a Česi ostanu ovako? Idemo li dalje ?
Idemo al kao treći. Česi imaju gol razliku veću.mutava baštarda wrote:Dica me pitaju šta će biti ako dobijemo 2:1, a Česi ostanu ovako? Idemo li dalje ?
2014-04-11
Po ovih 225 minuta na prvenstvu zasluženo.RayMabus wrote:Mi ćemo kući za manje od ure vrimena.
RayMabus wrote:Idemo al kao treći. Česi imaju gol razliku veću.mutava baštarda wrote:Dica me pitaju šta će biti ako dobijemo 2:1, a Česi ostanu ovako? Idemo li dalje ?
Pa rupe u obrani , slaba realizacija u napadu a izjednačenje nas ne vodi dalje.mutava baštarda wrote:Po ovih 225 minuta na prvenstvu zasluženo.RayMabus wrote:Mi ćemo kući za manje od ure vrimena.
Ovo triba uvalit pet golova i čekat kraj utakmice.
Last edited by RayMabus on 22/6/2021, 22:04; edited 1 time in total
2014-04-11
previše stoje na mjestu pa ga onda prtljaju i stalna opasnost da ne izgube loptu jer je onda gusto,ovi lete i mogli su nam zabiti i prije ali dobro nije da nismo znali kako će to izgledati.Možda u drugom bude bolje.
vili40-
2015-08-02
da, sa treće pozicije, vjerojatno na niskozemcemutava baštarda wrote:Dica me pitaju šta će biti ako dobijemo 2:1, a Česi ostanu ovako? Idemo li dalje ?
Šandor Winnetou-
2017-12-31
onaj sudar sa golmanom?TeškoŠandor Winnetou wrote:vili jel ovo penal nad Joškom G.?
vili40-
2015-08-02
Zato šta u našem nogometnom savezu ne kuže da je na EP najbitnija ova grupna faza di moraš biti prvi u skupini ako misliš dalje. Oni to igraju laganini i onda il ispadnu il ovako drugi , treći pa te čeka favorit druge skupine i onda te on izbaci i vidimo se za četiri godine.Šandor Winnetou wrote:da, sa treće pozicije, vjerojatno na niskozemcemutava baštarda wrote:Dica me pitaju šta će biti ako dobijemo 2:1, a Česi ostanu ovako? Idemo li dalje ?
2014-04-11
Page 11 of 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Similar topics
» Patetično,jadno da jadnije ne može
» Jadno mi je kad vidim neke starije kolege s hrvatske estrade
» Nazvati političku oponenticu 'šakom jada' je - jadno. I ništa više. Uvreda bi bilo reći da je Milanovićev najnoviji ispad birtijaški jer bi se vrijeđalo birtijaše
» Jadno mi je kad vidim neke starije kolege s hrvatske estrade
» Nazvati političku oponenticu 'šakom jada' je - jadno. I ništa više. Uvreda bi bilo reći da je Milanovićev najnoviji ispad birtijaški jer bi se vrijeđalo birtijaše
Page 11 of 20