jadno,jadno,jadnije...
Page 18 of 20
Page 18 of 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: jadno,jadno,jadnije...
jastreb wrote:Konačno nam je krenulo. Bar se nadam.
No sve i da nastavimo ovako,o Daliću mislim isto što i prije par dana,a to je da bi bilo dfobro da ode.
Čak što više ,najbolje bi bilo da ostvari neki sjajan rezultat i tako ode ljudima u lijepom sjećanju.
Vida je bio najslabija karika i trebao bi polako razmišljati o povlačenju.
Vama?
Vi se niste niti kvalificirali u završnicu! Kaj ti sereš?
Guest- Guest
Hektorović wrote:jastreb wrote:Konačno nam je krenulo. Bar se nadam.
No sve i da nastavimo ovako,o Daliću mislim isto što i prije par dana,a to je da bi bilo dfobro da ode.
Čak što više ,najbolje bi bilo da ostvari neki sjajan rezultat i tako ode ljudima u lijepom sjećanju.
Vida je bio najslabija karika i trebao bi polako razmišljati o povlačenju.
Kužim da Dalić ima lojalnost iz Rusije, ali lik jednostavno nije na vrhunskoj razini. I to je to.
Rusija je prošlost.
Guest- Guest
To će se isto desit i LGBT populaciji u AfD ako AfD dođe na vlast.Sovak wrote:niels wrote:Sovak wrote:Njemačka postala glavni promotor muško-muške analne gužnje u Europi.
Bog ti jeba mater i Njemačkoj.
Nacistička partija je bila prepuna homoseksualaca, a posebice SA, to je kod njih bila masovna pojava.
Ernesta Rohma je Hitler osobno zatekao u Noći dugih noževa u krevetu s mladićem, kao i cijeli vrh SA u toj kući.
I onda ih je potamanil kak zečeve.
Jedna od rijetkih stvari koje odobravam tom manijaku iako primarni razlog istrebljenja SA pederčina nije bila međusobna analna penetracija nego uspostava potpuna nadzora nad vlašću.
Kad krajnja desnica ojača onda se rješi nepoćudnih jer im više ne trebaju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Proučio sam jutros neke stvari o kojima nisam ništa znao.
Dakle AfD kopira SA u tim stvarima. Kad ojačaju rješit će se nepoćudnih jer im više neće biti potrebna podrška ovih iz LGBT populacije.
Dakle AfD kopira SA u tim stvarima. Kad ojačaju rješit će se nepoćudnih jer im više neće biti potrebna podrška ovih iz LGBT populacije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dobro su posložili.RayMabus wrote:
Liva strana ide dalje, desna ispada.
gledao jučer španjolce... ne vidim da ih možemo proć.
realno, jebiga, dobili smo samo škote a oni baš nisu nešto. Španjolska je tri klase jača.
realno, jebiga, dobili smo samo škote a oni baš nisu nešto. Španjolska je tri klase jača.
Ovo prvenstvo,barem ja,pamtit ću (između ostaloga)i kao povratak mađarskog nogometa.
Svaka čast susjedima. Borili su se kao lavovi i igrali dopadljiv nogomet.
Nisu imali niti zeru straha prema renomiranim ekipama i nisu se osramotili.
Bilo je i vrijeme da se nekadašnja Laka konjica koja je dala jednog Puškaša i za koju kažu da je igrala najinteligentniji nogomet vrati na scenu.
Svaka čast susjedima. Borili su se kao lavovi i igrali dopadljiv nogomet.
Nisu imali niti zeru straha prema renomiranim ekipama i nisu se osramotili.
Bilo je i vrijeme da se nekadašnja Laka konjica koja je dala jednog Puškaša i za koju kažu da je igrala najinteligentniji nogomet vrati na scenu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sa desne strane vjerojatno Danci a Englezi će teško dobiti Švabe ko i naši Španjolce.mutava baštarda wrote:Dobro su posložili.RayMabus wrote:
Liva strana ide dalje, desna ispada.
vili40-
2015-08-02
Pa Slovačka je od nas barem 2 klase slabija i ja vjerujem da bi mi im i mi napunili mrežu.marcellus wrote:gledao jučer španjolce... ne vidim da ih možemo proć.
2014-04-22
španjolska je ok no slovaci su jučer bili samo sparing partner, vreća za nabijanje. Nije to realna slika španjolaca ali da su favorizi nad nama jesu.marcellus wrote:gledao jučer španjolce... ne vidim da ih možemo proć.
Šandor Winnetou wrote:španjolska je ok no slovaci su jučer bili samo sparing partner, vreća za nabijanje. Nije to realna slika španjolaca ali da su favorizi nad nama jesu.marcellus wrote:gledao jučer španjolce... ne vidim da ih možemo proć.
pa da, jesu. A Slovačka jest slaba, u kvalifikacijama smo ih napucali 4:0 i 3:1
Danci uvjerljivo prošli,uskoro Italija-Austrija.Baš me zanima mogu li talijani dalje u istom tempu.
vili40-
2015-08-02
Talijani na 1.145 minuta netaknute mreže, srušili su sami svoj rekord, dok je na vratima bio legendarni Dino Zoff...
niels-
2021-04-26
Istina no austrija je bila puno bliže pobjedi nego žabari pa ipak fortuna ode na žabarsku stranu, nije nezasluženo ali ipak premalo u odnosu na prikazano do danas.niels wrote:Talijani na 1.145 minuta netaknute mreže, srušili su sami svoj rekord, dok je na vratima bio legendarni Dino Zoff...
Pa nije im sam zoff sačuvao mrežu tih 1145 munua...niels wrote:Talijani na 1.145 minuta netaknute mreže, srušili su sami svoj rekord, dok je na vratima bio legendarni Dino Zoff...
Betega, cabrini, tardelli, gentile...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
gledam sad nizozemce i ništa naročito,sa njima bi mogli igrati kao i sa švedima.Španjolci?Sa njima će to malo teže ići.
vili40-
2015-08-02
Češka povela potpuno zasluženo,bore se ko lavovi od prve minute
vili40-
2015-08-02
Inkvizitori,konkvistadori i Opus na aparatima.
2014-04-22
Page 18 of 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Similar topics
» Patetično,jadno da jadnije ne može
» Jadno mi je kad vidim neke starije kolege s hrvatske estrade
» Nazvati političku oponenticu 'šakom jada' je - jadno. I ništa više. Uvreda bi bilo reći da je Milanovićev najnoviji ispad birtijaški jer bi se vrijeđalo birtijaše
» Jadno mi je kad vidim neke starije kolege s hrvatske estrade
» Nazvati političku oponenticu 'šakom jada' je - jadno. I ništa više. Uvreda bi bilo reći da je Milanovićev najnoviji ispad birtijaški jer bi se vrijeđalo birtijaše
Page 18 of 20