Ozbiljna korona tema - zbirno
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Ozbiljna korona tema - zbirno
mutava baštarda wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Netko spava s pištoljem, netko s maskom ispod kušina. U kojoj su ti kategoriji?Eroo wrote:S kakvim to ljudima živiš,čovječe, ne bih ti bio u koži.Gnječ wrote:Ra wrote:Prepoznah se skoro u svim točkama.mutava baštarda wrote:Ovo je za Pfizer, pa ako se prepoznaš.kaya wrote:Ma da. Prije cijepiva nije nitko umro od infarkta prije 50. Osim što skoro svakog petog nešto zdrma u tim 50 ima, ili moždani ili srčani, slabiji ili jači. Opasne godine za muškarce..Gnječ wrote:aben wrote:Od čega umiru ovi ki se pripišivaju žrtvami cjepiva?
I koliko vrimena projdeod cjepiva do kase?
Meni je neki dun partijot parti od srca, 48 godin, prije misec dun cijepljen...
patriota ti je umra zbog cjepiva. da se nije cjepio bio bi živ.
https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages
Plus sam uočila još jednu neobičnu nuspojavu kod većine cijepljenih.
Svima se pojačalo čulo mirisa.
Izdaleka mogu namirisati strašljive i neodlučne ljude.
meni je čulo mirisa pojačano i bez da se cijepim toksičnim cjepivom. izdaleka mogu namirisati laž, kvarne ljude, turčadiju, ustašiju, psihopate, sociopate, narcisoidne šupke i kuje i još štošta od ljudskog taloga.
Baš me zanima me možeš li ti uopće zaspait bez pištolja ispod kušina?
Vjerovao ili ne, do sada sam radio (nisam uopće spavao), a spremam se ići danas na jednu šire obiteljsku zabavu.
Svi cijepljeni i svi bez maske...
Što hoćeš reći, da živiš normalno?
Meni u autu ista maska već 3,4 miseca pa možeš pretpostaviti koliko je na meni.
Samo se ti cijepi i ne boj se.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
kaya wrote:Tupko, ne distribuira se cijepivo po organima. Mišić ima puno imuno stanica i zato je pogodan za davati cijepiva. Njegove imunosne stanice daju signal ostalim imunostanicama na što da reagiraju. Plus lokaliziraš ubod, pa te boli pola tijela nego ruka .mutava baštarda wrote:Ra wrote:mutava baštarda wrote:kaya wrote:Gnječ wrote:aben wrote: .
Ali... Postoji par činjenica...
Cijepivo ne ostaje u mišiću kao ostala nego se distribuira po organima, pa ne znamo koliko štete je napravljeno.
Zato se daje cijepivo u mišić.
Tako da ovo što misliš nisu činjenice nego si opet guglao pizdarije na wc-u.
Jedino što su točno navela je da znam googlati na WC-u.
Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Eroo wrote:mutava baštarda wrote:Netko spava s pištoljem, netko s maskom ispod kušina. U kojoj su ti kategoriji?Eroo wrote:S kakvim to ljudima živiš,čovječe, ne bih ti bio u koži.Gnječ wrote:Ra wrote:Prepoznah se skoro u svim točkama.mutava baštarda wrote:Ovo je za Pfizer, pa ako se prepoznaš.kaya wrote:Ma da. Prije cijepiva nije nitko umro od infarkta prije 50. Osim što skoro svakog petog nešto zdrma u tim 50 ima, ili moždani ili srčani, slabiji ili jači. Opasne godine za muškarce..Gnječ wrote:aben wrote:Od čega umiru ovi ki se pripišivaju žrtvami cjepiva?
https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages
Plus sam uočila još jednu neobičnu nuspojavu kod većine cijepljenih.
Svima se pojačalo čulo mirisa.
Izdaleka mogu namirisati strašljive i neodlučne ljude.
meni je čulo mirisa pojačano i bez da se cijepim toksičnim cjepivom. izdaleka mogu namirisati laž, kvarne ljude, turčadiju, ustašiju, psihopate, sociopate, narcisoidne šupke i kuje i još štošta od ljudskog taloga.
Baš me zanima me možeš li ti uopće zaspait bez pištolja ispod kušina?
Vjerovao ili ne, do sada sam radio (nisam uopće spavao), a spremam se ići danas na jednu šire obiteljsku zabavu.
Svi cijepljeni i svi bez maske...
Što hoćeš reći, da živiš normalno?
Meni u autu ista maska već 3,4 miseca pa možeš pretpostaviti koliko je na meni.
Samo se ti cijepi i ne boj se.
Evo prije ručka fully vaccinated
Jebt stari, daj rađe čitaj alan fordaforda na wc-u. Nije ni čudo da ste prodimili . Pa to kao da ja čitam kako otkloniti kvar na nuklearki na ruskom na wc -u . I gledam kao nacrtemutava baštarda wrote:kaya wrote:Tupko, ne distribuira se cijepivo po organima. Mišić ima puno imuno stanica i zato je pogodan za davati cijepiva. Njegove imunosne stanice daju signal ostalim imunostanicama na što da reagiraju. Plus lokaliziraš ubod, pa te boli pola tijela nego ruka .mutava baštarda wrote:Ra wrote:mutava baštarda wrote:kaya wrote:Gnječ wrote:aben wrote: .
Cijepivo ne ostaje u mišiću kao ostala nego se distribuira po organima, pa ne znamo koliko štete je napravljeno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nuklearke se ne popravljaju.
ili rade ili eksplodiraju.
na wc-u možeš čitati samo o održavanju.
2014-12-30
Ma daj. Pa ne moraju uvijek eksplodirati. Desi im se neki kvar i zaustave ju dok ne otklone kvar.veber wrote:nuklearke se ne popravljaju.
2015-08-15
kaya wrote:Ma da. Prije cijepiva nije nitko umro od infarkta prije 50. Osim što skoro svakog petog nešto zdrma u tim 50 ima, ili moždani ili srčani, slabiji ili jači. Opasne godine za muškarce..Gnječ wrote:aben wrote:Od čega umiru ovi ki se pripišivaju žrtvami cjepiva?
jesu, ako imaš mladu ljubavnicu ili si umisliš da si još frajer pa trčiš, haklaš, treniraš nešto, bildaš... pa ode
I daj nam objasni pošto voliš čitati stručnu literaturu na wcu što znači to točno zapravo u gornjem desnom čošku -3h labelled lnp, onda alc 0315 i alc 03159, zašto su kolone u satima, što je lipid koncentracion i što su ti lipidi točno, što rade u tijelukaya wrote:Jebt stari, daj rađe čitaj alan fordaforda na wc-u. Nije ni čudo da ste prodimili . Pa to kao da ja čitam kako otkloniti kvar na nuklearki na ruskom na wc -u . I gledam kao nacrtemutava baštarda wrote:kaya wrote:Tupko, ne distribuira se cijepivo po organima. Mišić ima puno imuno stanica i zato je pogodan za davati cijepiva. Njegove imunosne stanice daju signal ostalim imunostanicama na što da reagiraju. Plus lokaliziraš ubod, pa te boli pola tijela nego ruka .mutava baštarda wrote:Ra wrote:mutava baštarda wrote:kaya wrote:Gnječ wrote:aben wrote: .
Ajd. Sada kada ćete lijepiti stručne medicinske članke za označenom jednom riječju i kao - evo! daj da vidimo koliko ti to kužiš zapravo.
I gnječa onog ću isto to pitati
Last edited by kaya on 3/7/2021, 16:45; edited 1 time in total
2015-08-15
kayo vjeruj mi.kaya wrote:Ma daj. Pa ne moraju uvijek eksplodirati. Desi im se neki kvar i zaustave ju dok ne otklone kvar.veber wrote:nuklearke se ne popravljaju.
ili eksplodira ili radi.
u trostrukom sustavu nema kvarova.
a, znam jer sam radio za PNO.
to što javljaju da je bio kvar je lažni alarm, zato je zbog sigurnosti krško dobilo produljenje rada jer je najsigurnija westighousova NE treće generacije.
kao što za njemačku pričaju da su ugasili nuklearke.
nisu, sve rade u leru. danju puštaju struju.
nuklearke se betoniraju nakon što krene gašenje reakcije.
to je skup proces, pa svi živi održavaju reaktore na životu.
na PMF kod mirogoja imaš cezijev reaktor koji radi već 50 godina.
(da li si čula da je u francuskoj bilo problema sa nuklearkama? a 75% energije dolazi iz nuklearki)
veber-
2014-12-30
Za što si radio? PNO?!veber wrote:kayo vjeruj mi.kaya wrote:Ma daj. Pa ne moraju uvijek eksplodirati. Desi im se neki kvar i zaustave ju dok ne otklone kvar.veber wrote:nuklearke se ne popravljaju.
ili eksplodira ili radi.
to što javljaju da je bio kvar je lažni alarm, zato je zbog sigurnosti krško dobilo produljenje rada jer je najsigurnija westighousova NE treće generacije.
(da li si čula da je u francuskoj bilo problema sa nuklearkama? a 75% energije dolazi iz nuklearki)
https://www.poslovni.hr/vijesti/popravljen-kvar-u-nuklearki-krsko-82194
2015-08-15
tebe bu strefil na štengama.marcellus wrote:kaya wrote:Ma da. Prije cijepiva nije nitko umro od infarkta prije 50. Osim što skoro svakog petog nešto zdrma u tim 50 ima, ili moždani ili srčani, slabiji ili jači. Opasne godine za muškarce..Gnječ wrote:aben wrote:Od čega umiru ovi ki se pripišivaju žrtvami cjepiva?
jesu, ako imaš mladu ljubavnicu ili si umisliš da si još frajer pa trčiš, haklaš, treniraš nešto, bildaš... pa ode
jer ne trčiš, voziš bajk, ne jebeš.
naći će te s dva cekera iz konzuma, kupljena na karticu.
bolje da me klepi s dvije kurve i koksom.
veber-
2014-12-30
mogu ti napisati na pp ili FB na kojem nisam bio godinu dana.kaya wrote:Za što si radio? PNO?!veber wrote:kayo vjeruj mi.kaya wrote:Ma daj. Pa ne moraju uvijek eksplodirati. Desi im se neki kvar i zaustave ju dok ne otklone kvar.veber wrote:nuklearke se ne popravljaju.
ili eksplodira ili radi.
https://www.poslovni.hr/vijesti/popravljen-kvar-u-nuklearki-krsko-82194
vezan sam ugovorom za WH. i domovinsku sigurnost.
isto ovdje u Airbus-u.
ne smijem objaviti fotke.
veber-
2014-12-30
kaya wrote:Jebt stari, daj rađe čitaj alan fordaforda na wc-u. Nije ni čudo da ste prodimili . Pa to kao da ja čitam kako otkloniti kvar na nuklearki na ruskom na wc -u . I gledam kao nacrtemutava baštarda wrote:kaya wrote:Tupko, ne distribuira se cijepivo po organima. Mišić ima puno imuno stanica i zato je pogodan za davati cijepiva. Njegove imunosne stanice daju signal ostalim imunostanicama na što da reagiraju. Plus lokaliziraš ubod, pa te boli pola tijela nego ruka .mutava baštarda wrote:Ra wrote:mutava baštarda wrote:kaya wrote:Gnječ wrote:aben wrote: .
veber wrote:tebe bu strefil na štengama.marcellus wrote:kaya wrote:Ma da. Prije cijepiva nije nitko umro od infarkta prije 50. Osim što skoro svakog petog nešto zdrma u tim 50 ima, ili moždani ili srčani, slabiji ili jači. Opasne godine za muškarce..Gnječ wrote:aben wrote:Od čega umiru ovi ki se pripišivaju žrtvami cjepiva?
ne trčim, ne vozim bajk, nije to za moje godine. To je preseravanje kad ti je prek 5 banki. Oženjen sam pa jebat moram
Aha, da, da, što je adrenals a što lubar nodes? I što su ove plave brojke desno? Što označavajumutava baštarda wrote:kaya wrote:Jebt stari, daj rađe čitaj alan fordaforda na wc-u. Nije ni čudo da ste prodimili . Pa to kao da ja čitam kako otkloniti kvar na nuklearki na ruskom na wc -u . I gledam kao nacrtemutava baštarda wrote:kaya wrote:Tupko, ne distribuira se cijepivo po organima. Mišić ima puno imuno stanica i zato je pogodan za davati cijepiva. Njegove imunosne stanice daju signal ostalim imunostanicama na što da reagiraju. Plus lokaliziraš ubod, pa te boli pola tijela nego ruka .mutava baštarda wrote:Ra wrote:mutava baštarda wrote:kaya wrote:Gnječ wrote:aben wrote: .
Last edited by kaya on 3/7/2021, 16:59; edited 1 time in total
2015-08-15
ček, to će kad bude imao zatvor i na wc sjedio sat vremena....previše pitanja si postavila, dugo će morat guglat :)kaya wrote:I daj nam objasni pošto voliš čitati stručnu literaturu na wcu što znači to točno zapravo u gornjem desnom čošku -3h labelled lnp, onda alc 0315 i alc 03159, zašto su kolone u satima, što je lipid koncentracion i što su ti lipidi točno, što rade u tijelukaya wrote:Jebt stari, daj rađe čitaj alan fordaforda na wc-u. Nije ni čudo da ste prodimili . Pa to kao da ja čitam kako otkloniti kvar na nuklearki na ruskom na wc -u . I gledam kao nacrtemutava baštarda wrote:kaya wrote:Tupko, ne distribuira se cijepivo po organima. Mišić ima puno imuno stanica i zato je pogodan za davati cijepiva. Njegove imunosne stanice daju signal ostalim imunostanicama na što da reagiraju. Plus lokaliziraš ubod, pa te boli pola tijela nego ruka .mutava baštarda wrote:Ra wrote:mutava baštarda wrote:kaya wrote:Gnječ wrote:aben wrote: .
Ajd. Sada kada ćete lijepiti stručne medicinske članke za označenom jednom riječju i kao - evo! daj da vidimo koliko ti to kužiš zapravo.
gluposti pišeš. ne postoji granica godina za nešto.marcellus wrote:veber wrote:tebe bu strefil na štengama.marcellus wrote:kaya wrote:Ma da. Prije cijepiva nije nitko umro od infarkta prije 50. Osim što skoro svakog petog nešto zdrma u tim 50 ima, ili moždani ili srčani, slabiji ili jači. Opasne godine za muškarce..Gnječ wrote:aben wrote:Od čega umiru ovi ki se pripišivaju žrtvami cjepiva?
ne trčim, ne vozim bajk, nije to za moje godine. To je preseravanje kad ti je prek 5 banki. Oženjen sam pa jebat moram
ti si jednostavno lijen. zabrijao da nakon 50 život prestaje.
čovjek je prvenstveno nomad, mora se kretati, ati to ne radiš.
nažalost ćeš to skužiti na težak način.
veber-
2014-12-30
Noor wrote:ček, to će kad bude imao zatvor i na wc sjedio sat vremena....previše pitanja si postavila, dugo će morat guglatkaya wrote:I daj nam objasni pošto voliš čitati stručnu literaturu na wcu što znači to točno zapravo u gornjem desnom čošku -3h labelled lnp, onda alc 0315 i alc 03159, zašto su kolone u satima, što je lipid koncentracion i što su ti lipidi točno, što rade u tijelukaya wrote:Jebt stari, daj rađe čitaj alan fordaforda na wc-u. Nije ni čudo da ste prodimili . Pa to kao da ja čitam kako otkloniti kvar na nuklearki na ruskom na wc -u . I gledam kao nacrtemutava baštarda wrote:kaya wrote:Tupko, ne distribuira se cijepivo po organima. Mišić ima puno imuno stanica i zato je pogodan za davati cijepiva. Njegove imunosne stanice daju signal ostalim imunostanicama na što da reagiraju. Plus lokaliziraš ubod, pa te boli pola tijela nego ruka .mutava baštarda wrote:Ra wrote:mutava baštarda wrote:kaya wrote:Gnječ wrote:aben wrote: .
2015-08-15
veber wrote:gluposti pišeš. ne postoji granica godina za nešto.marcellus wrote:
pa krećem se. Sjednem u auto pa se vozim.
naravno da postoji dobna granica
https://www.jutarnji.hr/life/zdravlje/autor-koncepta-zdravog-zivota-umro-je-u-52.-a-kreator-nutelle-u-89.-godini.-evo-moje-tajne...-389125
"I tako me moj podebljani prijatelj podsjeti da sam na Facebooku pročitala da je autor modernih dijeta umro u 66. godini, autor koncepta zdravog života i joginga u 52., a kreator Nutele u 89. godini života"
Ono, Jim Fixx je kažu bio najfit leš u mrtvačnici. Trčao je svaki dan unatoč bolovima u prsima jer je vjerovao u zdrav život. I napisao bestseler o joggingu kojim je potaknuo milijune ljudi da džogiraju. I trefio ga infarkt dok je trčao.
Da je ostao sjedit pred televizorom s pivom u ruci doživio bi bar sedamdesetu.
Da je ostao sjedit pred televizorom s pivom u ruci doživio bi bar sedamdesetu.
nije stvar s koliko si umro, nego koliko si živio.marcellus wrote:veber wrote:gluposti pišeš. ne postoji granica godina za nešto.marcellus wrote:
pa krećem se. Sjednem u auto pa se vozim.
naravno da postoji dobna granica
https://www.jutarnji.hr/life/zdravlje/autor-koncepta-zdravog-zivota-umro-je-u-52.-a-kreator-nutelle-u-89.-godini.-evo-moje-tajne...-389125
"I tako me moj podebljani prijatelj podsjeti da sam na Facebooku pročitala da je autor modernih dijeta umro u 66. godini, autor koncepta zdravog života i joginga u 52., a kreator Nutele u 89. godini života"
nije ni to bitno.
stvar je da nemreš se dovući do stana od "zdravog" života.
kužiš razliku?
(zakaj si onda teu i meni požderao kruh, a olfo ne jedeš ugljikohidrate?)
veber-
2014-12-30
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ozbiljna korona tema - zbirno
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema
» Bosna zbirno tema -neka sve bude na jednom mjestu
» Srbijanski tabloidi zbirno,ozbiljna (vuksdinare&Serbinhova) tema