Denkverbot
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Denkverbot
aben wrote:A unda ipak ne razumiš.Venus wrote:aben wrote:Venus wrote:aben wrote:Venus wrote:aben wrote:Venus wrote:aben wrote:Jel to vridi i za krotke suknje i silovatelje?
Pojasni svoje pitanje..Ako dozvoliš drugome da gađa tvoj vulnerabilni spot, nije problem u njemu, nego u tebi zato jer mudar čovjek ne pokazuje (bar ne svjesno) svoje slabosti da bi ga drugi mogli u njih gađati.
ako žinska obuče krotku suknju bez mudanot i šeće noću kasno javnom površinom u susjedstvu gdje žive silovatelji, i neko je siluje,
je li unda problijem u njoj, a ne u silovateljima?
Neš mene valjda vozit žednu u kaiću.
Prvo, oksimoron je da se zna da u susjedstvu žive silovatelji, a da nitko ništa ne poduzima po tom pitanju..pogotovo s obzirom na činjenicu da ti bidan iz svog žepa izdvajaš novčiće za skupi državni policijski aparat.
Žinska bez mudanot se morebit parićala u noćnu smjenu u tvornici ribe, pa priziva noćni lahor da joj ventilira međunožje, el...
jel ti stvarno ne vidiš ča te pitun, ili samo skretiničoriš jer se želiš distancirati od onoga ča si napisala kicu?
Pa naravno da vidim ča me pituš, pa ti sukladno tvom pitanju odgovaram.
Nek me Kic pita ako ima pitanja. Kic barem zna da sam uvijek bila dobronamjerna, premda ponekad granično provokativna, tek toliko i samo da zec izađe iz buže.
jo ti postavin pitanje koje razumiš, a ti skretničoriš, kako je to sukladno?
Ako ti vidiš Kica kao žinsku brez mudanat, a Ebenicu kao silovatelja, kako da ti ja na tako nešto drugačije odgovorim..
Ebenica je agresor, kicinjo žrtva, a ti mu govoriš da ni problijem u agresoru nego u žrtvi.
Analogno, ni problijem u silovatelju, nego u silovanoj.
tovare! ovo je forum a ne reala. uspoređuješ slučaj iz stvarnosti sa virtualom na virtualnom forumu koji se nalazi pohranjen na nekom hard disku. nice try motherfucker. jedino što si pogodio je to da kic nema MUDAnte.
Guest- Guest
Ni jo ne mislin da je kicinjo žrtva, jer nasilja ni ni bilo. Ali to je besides the point.Venus wrote:aben wrote:A unda ipak ne razumiš.Venus wrote:aben wrote:Venus wrote:aben wrote:Venus wrote:aben wrote:Venus wrote:aben wrote:Jel to vridi i za krotke suknje i silovatelje?
Pojasni svoje pitanje..Ako dozvoliš drugome da gađa tvoj vulnerabilni spot, nije problem u njemu, nego u tebi zato jer mudar čovjek ne pokazuje (bar ne svjesno) svoje slabosti da bi ga drugi mogli u njih gađati.
ako žinska obuče krotku suknju bez mudanot i šeće noću kasno javnom površinom u susjedstvu gdje žive silovatelji, i neko je siluje,
Prvo, oksimoron je da se zna da u susjedstvu žive silovatelji, a da nitko ništa ne poduzima po tom pitanju..pogotovo s obzirom na činjenicu da ti bidan iz svog žepa izdvajaš novčiće za skupi državni policijski aparat.
Žinska bez mudanot se morebit parićala u noćnu smjenu u tvornici ribe, pa priziva noćni lahor da joj ventilira međunožje, el...
jel ti stvarno ne vidiš ča te pitun, ili samo skretiničoriš jer se želiš distancirati od onoga ča si napisala kicu?
Nek me Kic pita ako ima pitanja. Kic barem zna da sam uvijek bila dobronamjerna, premda ponekad granično provokativna, tek toliko i samo da zec izađe iz buže.
Ako ti vidiš Kica kao žinsku brez mudanat, a Ebenicu kao silovatelja, kako da ti ja na tako nešto drugačije odgovorim..
Ebenica je agresor, kicinjo žrtva, a ti mu govoriš da ni problijem u agresoru nego u žrtvi.
Otprve sam te jako dobro razumila. Also dakle, tvoj i moj stav se jako razlikuje, to ti hoću reć, par koraka sam ispred tebe.
Ja mislim da Kic nije žrtva (osim ako on odluči da je, što je prava šteta jer ja vidim njegov potencijal), a ti misliš da je on žrtva koja se agresoru sagne da se vidi da nema mudanat. Žao mi je, baš mu i nisi neki frend.
Ebenica ga cima i traži da mu se grubo suprotstavi (kak se šika, ne!), a to Kicu dođe ko grubi besplatni lajf kouč.
Medjutin, ne more neko odlučiti ili neodlučiti biti žrtva. To nije subjektivan pojam. Ako je postolji nasilje, postoji i žrtva. Ali to je besides the point.
Kicinjo ni moj prijatelj, jo ga ni ne poznivun.
Ok, ako nemo nasilja, sve ok.
2014-04-16
Pa ti uvika govoriš da sun jo internetski nasilnik, a sa odjedunput nemo internet nasilja:)Gnječ wrote:aben wrote:A unda ipak ne razumiš.Venus wrote:aben wrote:Venus wrote:aben wrote:Venus wrote:aben wrote:Venus wrote:aben wrote:Jel to vridi i za krotke suknje i silovatelje?
tovare! ovo je forum a ne reala. uspoređuješ slučaj iz stvarnosti sa virtualom na virtualnom forumu koji se nalazi pohranjen na nekom hard disku. nice try motherfucker. jedino što si pogodio je to da kic nema MUDAnte.
2014-04-16
aben wrote:Pa ti uvika govoriš da sun jo internetski nasilnik, a sa odjedunput nemo internet nasilja:)Gnječ wrote:aben wrote:A unda ipak ne razumiš.Venus wrote:aben wrote:Venus wrote:aben wrote:Venus wrote:aben wrote:Venus wrote:aben wrote:Jel to vridi i za krotke suknje i silovatelje?
jesi nasilnik. jebeš odnosno siluješ ljude u zdrav mozak. najgora vrsta nasilnika na internetu: troll: Someone who is purposefully posting on a forum/messageboard/site sith the sole aim, purpose (that purpose usually being self-amusement) to irritate the regular members.
ili
The sophisticated troll:
This type will usually have some sort of distaste for whatever the said message board is discussing and try to cause annoyance as opposed to destructiveness. They will parody the members and see how much they can get over their heads.
Troll je skraćenica od Con-troll-ing
i onda šta očekuješ nego da ti krvavu svrbsku rvacku bosansku tursku smrdljivu mater jebem.
Guest- Guest
Ako smijem nesto primijetiti... Ovakva je forma psovke pogadna i svatko tko je procita, cuje pa i onaj tko ju izgovori/napise, barem mu se malo smuci, nekima i mnogo. :) Koliko samo puta cujem nesto slicno, kad jedna osoba drugoj osobi izrekne citav esej gadosti o materi.. i onda mu kao poentira tako da se s njome (majkom) sljubi.. I zato se ne mogu ne upitati tko tu, zapravo, pati. :) Bas nekako ironicno, sta ne da da? :p
Guest- Guest
A mozda su takve vrste psovki (vodjenje ljubavi s roditeljima onih koje ne podnosimo) samo vrlo neosvijesteni bootstrap paradoksi, odnosno masturbacije?
Guest- Guest
violator wrote:A mozda su takve vrste psovki (vodjenje ljubavi s roditeljima onih koje ne podnosimo) samo vrlo nepromisljeni bootstrap paradoksi?
ne. razlog je vrlo jednostavan i pragmatičan. rvati se iz nekog iracionalnog razloga brutalno uvrijede kad im netko opsuje njihovu mater ali kad oni opsuju mater nekome drugome ic okej...licemjeri jebiga. cijela poanta je u tome. ali abenu to ni friško ne radi jebe se njemu on psovke uopće ne doživljava operiran je od emocija pa sam si dao malo oduška u nabrajanju pošto neznam koje mu je mater nacionalnosti ali vidim ni sada ne reaguje (ovo reaguje sam namjerno napisao svrbski ). znači ili nije svih tih nacionalnosti ili je operiran od emocija ili ga je donijela roda.
Guest- Guest
Danas sam si dala vrijeme za forum.
Ptimjećujem ogromnu negativnost sa svih strana. Razmišljam o lovoru.
Tko je u pravu, a tko u krivu?!
Svi su na gubitku, rekla bih!
Ptimjećujem ogromnu negativnost sa svih strana. Razmišljam o lovoru.
Tko je u pravu, a tko u krivu?!
Svi su na gubitku, rekla bih!
Gnječ wrote:violator wrote:A mozda su takve vrste psovki (vodjenje ljubavi s roditeljima onih koje ne podnosimo) samo vrlo nepromisljeni bootstrap paradoksi?
ne. razlog je vrlo jednostavan i pragmatičan. rvati se iz nekog iracionalnog razloga brutalno uvrijede kad im netko opsuje njihovu mater ali kad oni opsuju mater nekome drugome ic okej...licemjeri jebiga. cijela poanta je u tome. ali abenu to ni friško ne radi jebe se njemu on psovke uopće ne doživljava operiran je od emocija pa sam si dao malo oduška u nabrajanju pošto neznam koje mu je mater nacionalnosti ali vidim ni sada ne reaguje (ovo reaguje sam namjerno napisao svrbski ). znači ili nije svih tih nacionalnosti ili je operiran od emocija ili ga je donijela roda.
Probaj mu opsovat' rodu.
Guest- Guest
Ja sam za edukaciju, kako odraslih tako i onih najmlađih. Samo znanje određuje osobu.violator wrote:A sto ti mislis o djecjem radu? Yay or nay?
violator wrote:Gnječ wrote:violator wrote:A mozda su takve vrste psovki (vodjenje ljubavi s roditeljima onih koje ne podnosimo) samo vrlo nepromisljeni bootstrap paradoksi?
Probaj mu opsovat' rodu.
ma mogu mu opsovati cijelo jato roda i ništa od toga. ne dolazi to do njega.
Guest- Guest
mativka wrote:Ja sam za edukaciju, kako odraslih tako i onih najmlađih. Samo znanje određuje osobu.violator wrote:A sto ti mislis o djecjem radu? Yay or nay?
Znaci, da te dijete moli da ga pustis radit' jer mu je ljepse u tvornici ribljih konzervi, odnosno, skola mu ne ide, rekla bi mu "ne moze!"...?
Guest- Guest
Gnječ wrote:violator wrote:Gnječ wrote:violator wrote:A mozda su takve vrste psovki (vodjenje ljubavi s roditeljima onih koje ne podnosimo) samo vrlo nepromisljeni bootstrap paradoksi?
Probaj mu opsovat' rodu.
ma mogu mu opsovati cijelo jato roda i ništa od toga. ne dolazi to do njega.
Opsuj mu one njegove libertarijunce.
Guest- Guest
Da!violator wrote:mativka wrote:Ja sam za edukaciju, kako odraslih tako i onih najmlađih. Samo znanje određuje osobu.violator wrote:A sto ti mislis o djecjem radu? Yay or nay?
Znaci, da te dijete moli da ga pustis radit' jer mu je ljepse u tvornici ribljih konzervi, odnosno, skola mu ne ide, rekla bi mu "ne moze!"...?
Ukoliko nema 18 godina.
Ja odgovaram za dijete do punoljetnosti.
Tu sva priča završava.
Tu sva priča završava.
postoje puno puno veće uvrede i omalovažavanja koje su toliko ubojite da čovjeku mogu jako naškoditi emocionalno i mentalno i posljedično zdravstveno a tako što se tolerira čak i odobrava u društvu je to društveno prihvatljivo recimo pasivno agresivno ponašanje je ubojito takva komunikacija pogotovo . psovka nije ni blizu toliko opasna većinom benigna brojalica svega i svačega koja nema nikakvih zlih namjera osim na primjer da ukaže drugoj strani da je u komunikaciji postala manipulativna, pasivno agresivna, da nameće totalno iracionalne argumente itd. kad netko psuje sam za sebe to je neka vrsta ispušnog ventila za smanjenje stresa ili neke fizičke boli. recimo udariš se čekićem po prstu i instinktivno automatski opsuješ. svatko tako reagira. nema toga tko nikada nije opsovao. čak i Papa psuje.
Guest- Guest
mativka wrote:Da!violator wrote:mativka wrote:Ja sam za edukaciju, kako odraslih tako i onih najmlađih. Samo znanje određuje osobu.violator wrote:A sto ti mislis o djecjem radu? Yay or nay?
Ukoliko nema 18 godina.
Eto onda i tebe u nasem taboru. Aben ce si izjest' mooda. :)
Guest- Guest
mativka wrote:Ja odgovaram za dijete do punoljetnosti.
Tu sva priča završava.
No sto ako to isto tvrdi i roditelj koji bi se slozio s djetetovom zeljom, a drzava mu ne dopusta takvu mogucnost?
Guest- Guest
Gnječ wrote:postoje puno puno veće uvrede i omalovažavanja koje su toliko ubojite da čovjeku mogu jako naškoditi emocionalno i mentalno i posljedično zdravstveno a tako što se tolerira čak i odobrava u društvu je to društveno prihvatljivo recimo pasivno agresivno ponašanje je ubojito takva komunikacija pogotovo . psovka nije ni blizu toliko opasna većinom benigna brojalica svega i svačega koja nema nikakvih zlih namjera osim na primjer da ukaže drugoj strani da je u komunikaciji postala manipulativna, pasivno agresivna, da nameće totalno iracionalne argumente itd. kad netko psuje sam za sebe to je neka vrsta ispušnog ventila za smanjenje stresa ili neke fizičke boli. recimo udariš se čekićem po prstu i instinktivno automatski opsuješ. svatko tako reagira. nema toga tko nikada nije opsovao. čak i Papa psuje.
Kako Papa psuje? :D
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50