Oluja 2?'Hrvati kao da se spremaju za rat'
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Oluja 2?'Hrvati kao da se spremaju za rat'
Pa nek se i oni naoružavaju.Speare Shaker wrote:niels wrote:RayMabus wrote:Ja mislin da nakon 30 godina pošto su Mig 21 na kraju radnog vijeka da kupovina osnovne eskadrile lovački aviona za air policing i osnovnu minimalnu obranu nije nikakva vojna doktrina napada na treće zemlje.
Gluposti.
Da smo kupili Grippene, ja bih se složio. To je zrakoplov za air policing.
Rafale je višenamjenski zrakoplov s dva motora, koji ometa efikasno svoj radarski odraz, i ima AESA radar. Cilj Rafala jest uspostava zračne dominacije nad područjem operacija.
To nije nikakav air policing, to je iznimno skup i moćan avion, iznimno agresivan po parametrima, namijenjen neopaženog ulasku u neprijateljsko područje, obaranju zrakoplova i napadu na mete na tlu u neprijateljskom okruženju.
Ukratko, Srbi su u pravu kada tvrde da se Hrvati spremaju za napadački rat.
Kokice.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Planiram pokolj muslimana u BiH ako se ne promjeni izborni zakon
To je sve šta ću van ja reč šta će se tu dešavati
To je sve šta ću van ja reč šta će se tu dešavati
2014-04-11
Ako ga sad ne promjene više ga neću ni tražit
Nisan budala
Nisan budala
2014-04-11
Imam ogromnu toleranciju
To neki brkaju s : a vidi budale
Neću tražit promjenu izbornog zakona ako sad to ne promjene
Zašto bi ?
Likvidirati ću te
Koga nema taj ne postoji
Problem manje
Ne želim s takvima surađivati
Mafija
Jednostavno je
To neki brkaju s : a vidi budale
Neću tražit promjenu izbornog zakona ako sad to ne promjene
Zašto bi ?
Likvidirati ću te
Koga nema taj ne postoji
Problem manje
Ne želim s takvima surađivati
Mafija
Jednostavno je
2014-04-11
Bio bi budala u svojim očima da me još jednom preveslaš i onda te ja molim
Ne
Ne
Ne
Ne
Ne
Ne
2014-04-11
Speare Shaker wrote:niels wrote:RayMabus wrote:Ja mislin da nakon 30 godina pošto su Mig 21 na kraju radnog vijeka da kupovina osnovne eskadrile lovački aviona za air policing i osnovnu minimalnu obranu nije nikakva vojna doktrina napada na treće zemlje.
Gluposti.
Rafale je višenamjenski zrakoplov s dva motora, koji ometa efikasno svoj radarski odraz, i ima AESA radar. Cilj Rafala jest uspostava zračne dominacije nad područjem operacija.
To nije nikakav air policing, to je iznimno skup i moćan avion, iznimno agresivan po parametrima, namijenjen neopaženog ulasku u neprijateljsko područje, obaranju zrakoplova i napadu na mete na tlu u neprijateljskom okruženju.
Srbi to uopće ne tvrde, osim urednika koji je složio eksplozivan naslov.
U samom tekstu navodi se što si mogao jučer pročitati kod nas - Hrvatska pojačano izdvaja za vojsku, blizu 2% BDP-a.
Imaš link, mislim da je Ero konačno postavio kako treba. Ništa od vas mladih…
niels-
2021-04-26
i srbi žive od Hrvatskog turizmaRayMabus wrote:Pamet je da Hrvatska živi od turizma i zadnja stvar na pameti joj je da započne rat sa Srbijom.
Ili bilo koji rat.
rade na sezoni
2014-04-16
niels wrote:Speare Shaker wrote:niels wrote:RayMabus wrote:Ja mislin da nakon 30 godina pošto su Mig 21 na kraju radnog vijeka da kupovina osnovne eskadrile lovački aviona za air policing i osnovnu minimalnu obranu nije nikakva vojna doktrina napada na treće zemlje.
Gluposti.
Srbi to uopće ne tvrde, osim urednika koji je složio eksplozivan naslov.
U samom tekstu navodi se što si mogao jučer pročitati kod nas - Hrvatska pojačano izdvaja za vojsku, blizu 2% BDP-a.
Imaš link, mislim da je Ero konačno postavio kako treba. Ništa od vas mladih…
Pa urednik je Srbin, zar ne?
Inače bi trebao znati da u Srbiji baš i nema nešto neovisnih medija. Uglavnom služe kao glasnogovornici vlasti.
I to je tako otprilike od Osme sjednice CK SK Srbije, s povremenim kratkotrajnim odstupanjima pa sve do danas.
Da, kupovinom Rafala smo došli do razine od oko 2% izdvajanja za potrebe obrane odnosno oružanih snaga. Prije toga smo bili nešto ispod. Napisao sam to već ranije na nekoj od tema, mislim baš u nekom odgovoru na jedan od tvojih postova.
Guest- Guest
I sad čekamo novi islamistički napad u NjemačkojRayMabus wrote:Bio bi budala u svojim očima da me još jednom preveslaš i onda te ja molim
Ne
Ne
Ne
Bilo je već jasno prije četiri godine kad sam se osobno uključio u slučaj Komšić da je moja tolerancija pri kraju
2014-04-11
Ne postoji niti jedan način da Sarajevo od mene dobije to da želim svog člana u OS BiH ako sad oovo odbijuRayMabus wrote:I sad čekamo novi islamistički napad u NjemačkojRayMabus wrote:Bio bi budala u svojim očima da me još jednom preveslaš i onda te ja molim
Ne
Ne
Ne
Bilo je već jasno prije četiri godine kad sam se osobno uključio u slučaj Komšić da je moja tolerancija pri kraju
Ni nula promila za takvo šta nema šanse
2014-04-11
To me vojno mjesto neće više zanimati
Drukčije ćemo
Drukčije ćemo
2014-04-11
Vijest od danas
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-vijestima-bht1-armija-rbih-nazvana-takozvanom-najavljene-sankcije-za-odgovorne-novinare/210612055
Počima
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-vijestima-bht1-armija-rbih-nazvana-takozvanom-najavljene-sankcije-za-odgovorne-novinare/210612055
Počima
2014-04-11
Tako zvana Armija BiH
Ajmo
Ajmo
2014-04-11
Ako ne pristanu sad na primjenu izbornog zakona ja više neću to tražit.
Nema teorije.
Ide Herceg Bosna i moja vojna uprava na sjeveru Dalmacije
Nema teorije.
Ide Herceg Bosna i moja vojna uprava na sjeveru Dalmacije
2014-04-11
A ako im se ne sviđa ta ideja mogu pokrenit rat
2014-04-11
Čekamo idući islamisrički napad u zapadnoj Europi
Moja tolerancija je već u minusu
Ovo ih samo puštam da vidim oćel totalno klanje il će se provuć bez rata
Moja tolerancija je već u minusu
Ovo ih samo puštam da vidim oćel totalno klanje il će se provuć bez rata
2014-04-11
A neće se dobro provest ni ako pristanu na izborni zakon
Inteligentan a zlopamtilo
Šta nije zlo nego samo da nije budala nit ovčica
Vuk
Pišat će krv
Inteligentan a zlopamtilo
Šta nije zlo nego samo da nije budala nit ovčica
Vuk
Pišat će krv
2014-04-11
Osmica i sva ta ekipa oko njega mi je prva na udaru
https://www.dnevnik.ba/vijesti/ponistava-se-diploma-sefu-osa-e-osmanu-mehmedagicu-osmici
Pišat ćete krv
https://www.dnevnik.ba/vijesti/ponistava-se-diploma-sefu-osa-e-osmanu-mehmedagicu-osmici
Pišat ćete krv
2014-04-11
Eroo wrote:https://www.srbijadanas.com/vesti/svet/drama-na-nebu-iznad-poljske-mig-29-otvorio-vatru-na-lovacki-avion-zapucao-iz-30-mm-topa-video-2021-06-09
Ovaj je još bolji.
Nisu Sirijci
Sami remontuju svoje avione a zemlja kompletno unistena.
https://www.srbijadanas.com/vesti/sirija/stigli-mocni-ruski-motori-sirija-remontuje-lovce-bombardere-vredniji-su-od-zlata-od-njih-zavisi-2021-06-12
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Tamo one davne 2019.g. prije pandemije bilo ih je između 50 i 100 tisuća kroz cijelu sezonu. Rade malo aljkavo, nisu nešto vješti, ali - rade. Zarađuju pare. Ima ih i jako velik broj iz Sandžaka. I ako bi se njih pitalo, misliš da se njima ratuje s Hrvatima?mortal wrote:i srbi žive od Hrvatskog turizmaRayMabus wrote:Pamet je da Hrvatska živi od turizma i zadnja stvar na pameti joj je da započne rat sa Srbijom.
Ili bilo koji rat.
rade na sezoni
Dar-
2020-10-30
Speare Shaker wrote:Pa urednik je Srbin, zar ne?
Inače bi trebao znati da u Srbiji baš i nema nešto neovisnih medija. Uglavnom služe kao glasnogovornici vlasti.
I to je tako otprilike od Osme sjednice CK SK Srbije, s povremenim kratkotrajnim odstupanjima pa sve do danas.
Da, kupovinom Rafala smo došli do razine od oko 2% izdvajanja za potrebe obrane odnosno oružanih snaga. Prije toga smo bili nešto ispod. Napisao sam to već ranije na nekoj od tema, mislim baš u nekom odgovoru na jedan od tvojih postova.
A u Hrvatskoj ima neovisnih medija? Većina medija su u rukama tih istih srpskih krugova bliskih Vučiću, koji kupuju hrvatske firme u RH preko proxija odnosno stranih medijskih kuća.
Može se Hrvatska naoružavat do prekosutra, ali ništa to ne vrijedi ako je pero još uvijek jače od mača.
Dar-
2020-10-30
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Čepurin:'Nije mi poznato da Hrvati spremaju Oluju-2'
» Dodik: Hrvati se spremaju da bojkotuju opće izbore u BiH
» Nesto Hrvati muvaju sa Kosovom i na Kosovu..Blesak ovaj Blesak onaj..mozda Oluja
» Stvaraju se huliganska bratstva Ukri i Hrvati te na drugoj strani Srbi i Rusi.Spremaju li se krvavi obracuni izmedju ta dva neprijateljska bratstva?
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Dodik: Hrvati se spremaju da bojkotuju opće izbore u BiH
» Nesto Hrvati muvaju sa Kosovom i na Kosovu..Blesak ovaj Blesak onaj..mozda Oluja
» Stvaraju se huliganska bratstva Ukri i Hrvati te na drugoj strani Srbi i Rusi.Spremaju li se krvavi obracuni izmedju ta dva neprijateljska bratstva?
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
Page 3 of 4