Čepurin:'Nije mi poznato da Hrvati spremaju Oluju-2'
Page 1 of 1
Čepurin:'Nije mi poznato da Hrvati spremaju Oluju-2'
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/595658/Balkan-u-velikoj-opasnosti-Preti-mu-scenario-kontrolisanog-haosa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Čepurin:'Nije mi poznato da Hrvati spremaju Oluju-2'
..paranoja...paranoja..
2015-09-08
..a tako su zeljeli da rus potvrdi da mi spremamo 'oluju-2'...no ni rujo niej blesav da se upeca u misolovku...racunaju ruje i sa hrvatskom...na jedan određen nacin...a to bocka komsije..znaju oni to
2015-09-08
pazi malo pitanja..'spremaju li hrvati oluju-2 kao to otkrile ruske obavjestajne sluzbe'...mislim ono....
2015-09-08
...ne znam tko non stop odrzava vojno-policijske vjezbe i to bas uz granicu sa hrvatskom i bosnom i hercegovinom....
2015-09-08
Nemojte da se plasite komsije. :)
A Rusija se proslavila sa svojom zastitom ljudskih prava, i bas je nasla polje za popovanje Hrvatskoj. Rusima se njihova sirova jednodimenzionalna politika ''uzmi ili ostavi'' vec dosta puta osvetila u zadnjim godinama, rijec je o zemlji u izolaciji i blokadi i hrpi nepotrebnih ratova, gdje ju nitko ne zove.
Velika je to zemlja, i jaka, nema spora. Ali i to valjda utjece na prosudbu, magli se. Po obicaju, Rusi nece platiti racun, ali vuku Srbiju u fantomsku Euroazijsku unije, a Srbija ce onda vratiti ruske dugove, sa kamatama, kao i uvijek kroz povijest.
A Rusija se proslavila sa svojom zastitom ljudskih prava, i bas je nasla polje za popovanje Hrvatskoj. Rusima se njihova sirova jednodimenzionalna politika ''uzmi ili ostavi'' vec dosta puta osvetila u zadnjim godinama, rijec je o zemlji u izolaciji i blokadi i hrpi nepotrebnih ratova, gdje ju nitko ne zove.
Velika je to zemlja, i jaka, nema spora. Ali i to valjda utjece na prosudbu, magli se. Po obicaju, Rusi nece platiti racun, ali vuku Srbiju u fantomsku Euroazijsku unije, a Srbija ce onda vratiti ruske dugove, sa kamatama, kao i uvijek kroz povijest.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pazi malo pitanja..'spremaju li hrvati oluju-2 kao to otkrile ruske obavjestajne sluzbe'...mislim ono....
Dobro da su nas obavijestili, mi evo nismo znali...
Zalosno je da se jedan ruski veleposlanik tako blamira.
Guest- Guest
To što mu nije poznato, ne znači da ne spremamo.
Similar topics
» Oluja 2?'Hrvati kao da se spremaju za rat'
» Dodik: Hrvati se spremaju da bojkotuju opće izbore u BiH
» Vulin: HRVATI BI I DALJE DA UNIŠTE SRBE U HRVATSKOJ, ZATO I PROSLAVLJAJU "OLUJU"!
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» Serija 'bisera' srpskih vlastodržaca!Vulin:'Hrvati prestanite obilježavat Oluju pa neče te biti ustaše'
» Dodik: Hrvati se spremaju da bojkotuju opće izbore u BiH
» Vulin: HRVATI BI I DALJE DA UNIŠTE SRBE U HRVATSKOJ, ZATO I PROSLAVLJAJU "OLUJU"!
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» Serija 'bisera' srpskih vlastodržaca!Vulin:'Hrvati prestanite obilježavat Oluju pa neče te biti ustaše'
Page 1 of 1