Zoki gledao slike poginulih branitelja te prozborio:"Natjeras se da se zapitas gdje si bio"
Page 1 of 1
Zoki gledao slike poginulih branitelja te prozborio:"Natjeras se da se zapitas gdje si bio"
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2282871
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zoki gledao slike poginulih branitelja te prozborio:"Natjeras se da se zapitas gdje si bio"
Zbilja...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zoki gledao slike poginulih branitelja te prozborio:"Natjeras se da se zapitas gdje si bio"
njega kao i škoru peru kompleksi što nije sudjelovao u ratu..
a da je ili on ili škoro, sigurno ne bi bili tako utjecajni i na vlasti..
želim broj njegovog dilera
Moramo se pomiriti da su sudionici Dom.rata u golemoj većini starci i da zakoni prirode neumitno djeluju i da se već jednom prilikom izbora ne bismo više trebali pitati jeli dotični kandidat bio ili nije u ratu,jer ionako mladih će ljudi koji tada nisu bili rođeni,ili su jako mali,prevladati.
Sjećam se da sam bio najmlađi u svojoj postrojbi,a da sam sada poprilično mator,a kakvi su sada tek oni najstariji. Mnogi su i umrli.
najgora je stvar današnja omladina izrasla van socijalizma. Slušam ih baš. Kažu da se zarati zbrisali bi vanka.
Sjećam se da sam bio najmlađi u svojoj postrojbi,a da sam sada poprilično mator,a kakvi su sada tek oni najstariji. Mnogi su i umrli.
najgora je stvar današnja omladina izrasla van socijalizma. Slušam ih baš. Kažu da se zarati zbrisali bi vanka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ako ovako nastavi Škoro se može pozdravit s karijerom.
naravnoAssadNaPodmornici wrote:njega kao i škoru peru kompleksi što nije sudjelovao u ratu..
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» HTV skinuo film 'Ministarstvo ljubavi' zbog prosvjeda udovica poginulih branitelja
» Gdje je nestao Zoki?
» Zoki:"Znate ja sam porijeklom iz kraja gdje ljudi mogu sve oprostiti ali mutež iza leđa ne'
» Puca li ljubav na relaciji Raspudici (Most)-Zoki?Selak Raspudic prozvala Zokija:'Gdje si sada frajeru?'
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» Gdje je nestao Zoki?
» Zoki:"Znate ja sam porijeklom iz kraja gdje ljudi mogu sve oprostiti ali mutež iza leđa ne'
» Puca li ljubav na relaciji Raspudici (Most)-Zoki?Selak Raspudic prozvala Zokija:'Gdje si sada frajeru?'
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
Page 1 of 1