Liberal.hr - Tomašević je novi Bandić -od revolucije nema ništa
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Liberal.hr - Tomašević je novi Bandić -od revolucije nema ništa
Valjda je to tako moralo biti nakon 20 godina bandičevaca al ja san proučija detaljno ovu ekipu iz Možemo i Nove ljevice pojedinačno tko su ti ljudi koji su ušli u zagrebačku gradsku skupštinu.
Ja in ne bi da čuvat stado ovaca a ne grad na upravljanje. Ovo da in daš dvi nacrtane ovce da čuvaju do ujutra bi ih izgubili.
Ja in ne bi da čuvat stado ovaca a ne grad na upravljanje. Ovo da in daš dvi nacrtane ovce da čuvaju do ujutra bi ih izgubili.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zapravo da.RayMabus wrote:4 godine ,... najmanje.IL Risorto wrote:Samo vi kmečite.Napokon je i anifašizam dočekao svojih 5 minuta.
Sad je najvažnije već od danas,razmišljat i o naredne 4 god. a ne opustit se.
Osobno,ja bih dao Radi Borić da se malo razmaše,te ispere vonj inkvizicije i klerofašizma u Zagrebu,koji se nataložio krivnjom Bandića,koji je to dozvolio jer je trebao njihovu podršku da bi opstao.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Za tako nešto ne tribaš bit u gradskom vijeću nego nekom gradskom uredu za pedere.IL Risorto wrote:Zapravo da.RayMabus wrote:4 godine ,... najmanje.IL Risorto wrote:Samo vi kmečite.Napokon je i anifašizam dočekao svojih 5 minuta.
Sad je najvažnije već od danas,razmišljat i o naredne 4 god. a ne opustit se.
Osobno,ja bih dao Radi Borić da se malo razmaše,te ispere vonj inkvizicije i klerofašizma u Zagrebu,koji se nataložio krivnjom Bandića,koji je to dozvolio jer je trebao njihovu podršku da bi opstao.
Ovdje se priča o razvoju grada a ovi su filozofska struka.
2014-04-11
Rada Borić je pametna osoba. Pročita san neke njene intervjue pa me iznenadilo al filozofska struka.
Ovdje će ih dočekat svašta a oni nemaju blage veze. To je materija , tehnika. Grad.
Ovdje će ih dočekat svašta a oni nemaju blage veze. To je materija , tehnika. Grad.
2014-04-11
Mene isključivo u ovom trenutku interesira ideološka i svjetonazorska tematika.
Bandić je crkvi davao i šakom i kapom,pa onoj inkvizitorskoj krmači i njenom Hodu za život,e sad ako prevlada mišljenje koje i ja zastupam,u ove 4 iduće godine dobit će govno.
Bandić je crkvi davao i šakom i kapom,pa onoj inkvizitorskoj krmači i njenom Hodu za život,e sad ako prevlada mišljenje koje i ja zastupam,u ove 4 iduće godine dobit će govno.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Hodanje je nula kuna. Ne triba in Bandić za hodanje.
Al uglavnom ne zanima me to pitanje abortusa jer ga smatram ideološkim prodavanjem magle i odvlačenjem od stvarnih problema u državi.
Prodavači magle. Obje strane.
Al uglavnom ne zanima me to pitanje abortusa jer ga smatram ideološkim prodavanjem magle i odvlačenjem od stvarnih problema u državi.
Prodavači magle. Obje strane.
2014-04-11
Iman ja rodicu u Zagrebu. Ona ima petoro dice. Ima kuču ode kraj mene pa dođe liti itd.
A ona teški vjernki. Pa jedan put da ne može abortus. Ja kažen da triba omogučit kad je plod nešto nije u redu , kad je žena u opasnosti i kod silovanja a inače ne.
Sad to njoj ono ne paše. Tako i ti ljevičari njima ne paše ako se ona ne prči okolo i onda oče da društvo odobri eutanaziju zdravog ploda nastalo iz ljubavi.
A pa ne može.
A ona teški vjernki. Pa jedan put da ne može abortus. Ja kažen da triba omogučit kad je plod nešto nije u redu , kad je žena u opasnosti i kod silovanja a inače ne.
Sad to njoj ono ne paše. Tako i ti ljevičari njima ne paše ako se ona ne prči okolo i onda oče da društvo odobri eutanaziju zdravog ploda nastalo iz ljubavi.
A pa ne može.
2014-04-11
Ja imam svoje mišljenje o tome i mene uopće ne zanima šta crkva i ljevičari misle.
To ti je to ako oš a ako neš onda ništa.
To ti je to ako oš a ako neš onda ništa.
2014-04-11
Dođu tako ti lejvičari i onda traže da društvo odobri eutanaziju kad je plod ok , majka nije u opasnosti a dijete je nastalo iz ljubavi.
Znači oće uvođenje smrtne kazne a nema razloga.
Samo šaka u glavu.
Nema rasprave.
Znači oće uvođenje smrtne kazne a nema razloga.
Samo šaka u glavu.
Nema rasprave.
2014-04-11
Taki san ti ja. Nema ti u mene rasprave. Šaka u nos. Zovi policiju
Pokušavaš me nagovorit da sudjelujem u eutanaziji zdravog ploda kad majka nije u životnioj opasnosti a dijete je plod ljubavi.
Želiš da budem saučesnik u zločinu.
Šaka posri lica.
Zovi policiju.
Pokušavaš me nagovorit da sudjelujem u eutanaziji zdravog ploda kad majka nije u životnioj opasnosti a dijete je plod ljubavi.
Želiš da budem saučesnik u zločinu.
Šaka posri lica.
Zovi policiju.
2014-04-11
Ja ću se braniti na sudu da si me pokušao / la nagovorit da budem saučesnik u zločinu.
Zovi slobodno policiju.
Zovi slobodno policiju.
2014-04-11
Ja ću dovest svog odvjetnika poznatog kao đavolji odvjetnik a to sam ja osobno glavom i bradom a ti ćeš dovest svog odvjetnika i onda ćemo na sud.
Ti ćeš mene tužit radi napada a ja tebe radi nagovaranja da budem saučesnik u ubojstvu.
Sve ok.
Ti ćeš mene tužit radi napada a ja tebe radi nagovaranja da budem saučesnik u ubojstvu.
Sve ok.
2014-04-11
I ja ću to dobiti na sudu i ta će presuda postat pravomoćna i to je to.
I kraj rasprave.
Ako ti ja nudim da to može ako majka oće samo u tri slučaja onda to potpišeš i to je to jer inače nećeš dobiti nikako.
Ja ne pregovaram.
Ja sam general GF s pet zvjezdica
Nema raspravljanja s menom.
I kraj rasprave.
Ako ti ja nudim da to može ako majka oće samo u tri slučaja onda to potpišeš i to je to jer inače nećeš dobiti nikako.
Ja ne pregovaram.
Ja sam general GF s pet zvjezdica
Nema raspravljanja s menom.
2014-04-11
https://net.hr/danas/hrvatska/tomislav-tomasevic-preuzeo-vodenje-gradom-mogu-li-se-izbjeci-poskupljenja-12ecad7a-c580-11eb-b068-b297773ae1fe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dođem li vam ja u Zagreb , Split , Rijeku il di već držite te prosvjede za abortus pa počmen rešetat te ženske s pitanjima da vidim za šta se točno zalažu pa otkrijem ovo da žele da im ja dam potvrdu za eutanaziju kad je plod ok majka nije u opasnosti i dijete nije plod kršenja slobodne volje tj silovanje ...
Ovi iz Hoda za život će vam izgledat ko mirotvorni hippy pokret
Izmaltit ću je do koske tamo javno iispred sviju.
Neće ni jedna koščica ostat čitava na njoj
Ovi iz Hoda za život će vam izgledat ko mirotvorni hippy pokret
Izmaltit ću je do koske tamo javno iispred sviju.
Neće ni jedna koščica ostat čitava na njoj
2014-04-11
Zato sto je senf ljut doci ce do poskupljenja rezija
2015-09-08
Da senf. A jes baš ono oni pravi leftard. Slika i prilika.
On drži pobjednički govor. Sluša ja pet minuti. Ko usporena gramofonska ploča. Iskljjčija zvuk.
A baš ono leftard. Mene uvatija smij.
Podsjeća me na ovog jednoga šta iša s menom u osnovnu i srednju a ok lik pa mi nije mrzak jer taj mi je lik ok al isti taj momak.
On drži pobjednički govor. Sluša ja pet minuti. Ko usporena gramofonska ploča. Iskljjčija zvuk.
A baš ono leftard. Mene uvatija smij.
Podsjeća me na ovog jednoga šta iša s menom u osnovnu i srednju a ok lik pa mi nije mrzak jer taj mi je lik ok al isti taj momak.
Last edited by RayMabus on 5/6/2021, 19:38; edited 2 times in total
2014-04-11
Onda bu gradzani...'je kaje ovo se tak nismo razmeli'
2015-09-08
Tek će oni vidit šta je upravljanje jednim gradom od toliko stanovnika + glavni grad.
Srića njihova ima ona tri zastupnika Mosta a oni su in odma rekli da će podržat svaki prijedlog koji je ok za grad i koji je protiv korupcije tako da ih SDP paraziti ne mogu držati za jaja.
Most nije u koaliciji i vlasti al ako ovi SDP pokuša njih šta ucjenit ima ova tri zastupnika Mosta tako da prolazi sve šta je ok za grad i šta je protiv korupcije.
To in je jedna srića u ovome jer je ovi Sdp ideološki ka na njihov strani al to je mislin ono ...daj uvali ovoga daj uvali onoga
...
Uglavnom neće ih držat za jaja iduće četri godine.
Srića njihova ima ona tri zastupnika Mosta a oni su in odma rekli da će podržat svaki prijedlog koji je ok za grad i koji je protiv korupcije tako da ih SDP paraziti ne mogu držati za jaja.
Most nije u koaliciji i vlasti al ako ovi SDP pokuša njih šta ucjenit ima ova tri zastupnika Mosta tako da prolazi sve šta je ok za grad i šta je protiv korupcije.
To in je jedna srića u ovome jer je ovi Sdp ideološki ka na njihov strani al to je mislin ono ...daj uvali ovoga daj uvali onoga
...
Uglavnom neće ih držat za jaja iduće četri godine.
2014-04-11
vuksadinare wrote:Zato sto je senf ljut doci ce do poskupljenja rezija
NOVA zagrebačka uprava još ne otkriva što je sve zatekla i koliki su dugovi u gradskoj blagajni, ali jamči da manjak neće krpati podizanjem cijena komunalnih usluga.
Čeka ih raspisivanje natječaja za gradske pročelnike, čiji broj žele smanjiti, ali i rebalans proračuna.
Idući tjedan odlučit će hoće li poništiti natječaj za najam 151 vozila u vrijednosti od 4.5 milijuna kuna bez PDV-a, raspisan u Bandićevom mandatu te treba li im toliki vozni park.
"Nama je u interesu s obzirom na financijsku situaciju i ono što smo govorili u kampanji da postoje materijalni troškovi koji se mogu racionalizirati - ovo je u tom smislu sasvim izvjesno da ćemo racionalizirati taj trošak", kazala je zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Danijela Dolenec za Novu TV.
"Pitanje je koliko tih vozila je stvarno potrebno, što je funkcionalno i u tom smislu dio voznog parka mora postojati, ali ne u opsegu kakav je bio dosada", dodala je Dolenec.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nije Most toliko ideološki nabrijan , njemu je a posebno ovdje ipak bitno ono bitno.
U Splitu su podržali Puljka i sad Ivošević prca HDZ i Keruma
https://slobodnadalmacija.hr/split/ivosevic-s-puljkom-za-dva-dana-ulazi-u-banovinu-jasno-mi-je-da-je-hdz-ljut-izgubili-su-40-posto-novca-koji-se-vrti-pod-sapom-lokalne-samouprave-ovo-ipak-nije-nacin-1103760
Tako i u Zagrebu ne može Sdp njih ucjenjivati jer ima tri zastupnika Most pa sve šta je ok za grad i protiv korupcije Most podržava
Zato je Sdp na aparatima
U Splitu su podržali Puljka i sad Ivošević prca HDZ i Keruma
https://slobodnadalmacija.hr/split/ivosevic-s-puljkom-za-dva-dana-ulazi-u-banovinu-jasno-mi-je-da-je-hdz-ljut-izgubili-su-40-posto-novca-koji-se-vrti-pod-sapom-lokalne-samouprave-ovo-ipak-nije-nacin-1103760
Tako i u Zagrebu ne može Sdp njih ucjenjivati jer ima tri zastupnika Most pa sve šta je ok za grad i protiv korupcije Most podržava
Zato je Sdp na aparatima
2014-04-11
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Bandić i HDZ progurali amandmane, sjednica prekinuta. Tomašević: Ovo je sramota
» Tomasevic:Necu se dizat u zoru kao Bandic,to nije posao gradonacelnika
» Marcel Holjevac- Izručenje pripadnika BBB, Navijačke skupine i kazneni zakon, Migranti, Bandić- Tomaševič- Pernar ... i prehlada
» Ono čega nema moramo smanjiti. MILAN BANDIĆ
» BIH: Vehabija ubio dva vojnika, Srbina i Bošnjaka
» Tomasevic:Necu se dizat u zoru kao Bandic,to nije posao gradonacelnika
» Marcel Holjevac- Izručenje pripadnika BBB, Navijačke skupine i kazneni zakon, Migranti, Bandić- Tomaševič- Pernar ... i prehlada
» Ono čega nema moramo smanjiti. MILAN BANDIĆ
» BIH: Vehabija ubio dva vojnika, Srbina i Bošnjaka
Page 2 of 10