ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Liberal.hr - Tomašević je novi Bandić -od revolucije nema ništa

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Go down

Liberal.hr - Tomašević je novi Bandić -od revolucije nema ništa - Page 10 Empty Re: Liberal.hr - Tomašević je novi Bandić -od revolucije nema ništa

Post by Šandor Winnetou 9/6/2021, 20:29

ebenica wrote:
Šandor Winnetou wrote:
De ne zajebaji, odmilanovića pa na dalje do zadnjeg lijevog medija udara po HOSu i ZDS
ja veze nemam ni s milanovićem ni sa lijevim medijima i boli me racku k'o kaj "udara".
ono na kaj sam se ja osvrnuo je izjednačavanje hrvatskih antifašista '40-tih sa šljivančaninom '91.
partizani su bili borci za slobodu koliko se to nekome sviđalo ili ne, ustaše nisu. to je kraj povijesne priče.
šljivančanin '91 nije isti kao i ti ljudi '40-tih niti je hos '90-tih ustaše iz '40-tih. i nikakav milanović i lijevi mediji nisu ukinuli hos, ukinula ga je država pod vodstvom adezea '90-tih pod vodstvom tuđmana.
pozdrav za dom spremni je ustaški i nije iz opere.
Čakaj maloprije si rekao da ih nitko ne dira a sad ispadne da se sve svelo na osobnu razinu. Nisam govorio da ti ne priznaješ HOS nego milanović i lijevi mediji i općenito lijeve stranke koje uvijek gunđaju protiv istih.
Nadalje ja nigdje u raspravi ne spominjem borbu ni ustaša ni partizana niti branitelja, govorim o nakaradnom sustavu vrijednosti u kojemu je biti antifašist značilo biti sveta krava a svi drugi su bili zločinci, bitange, ustaše, fašisti... Dakle kako reko antifašizam je sprdnja  koju su antife sami na sebe navukli i tako ću ih tretirati do zadnjeg daha.

Šandor Winnetou

2017-12-31

Back to top Go down

Liberal.hr - Tomašević je novi Bandić -od revolucije nema ništa - Page 10 Empty Re: Liberal.hr - Tomašević je novi Bandić -od revolucije nema ništa

Post by sitting_bull 10/6/2021, 01:15

Šandor Winnetou wrote:
ebenica wrote:
Šandor Winnetou wrote:
De ne zajebaji, odmilanovića pa na dalje do zadnjeg lijevog medija udara po HOSu i ZDS
ja veze nemam ni s milanovićem ni sa lijevim medijima i boli me racku k'o kaj "udara".
ono na kaj sam se ja osvrnuo je izjednačavanje hrvatskih antifašista '40-tih sa šljivančaninom '91.
partizani su bili borci za slobodu koliko se to nekome sviđalo ili ne, ustaše nisu. to je kraj povijesne priče.
šljivančanin '91 nije isti kao i ti ljudi '40-tih niti je hos '90-tih ustaše iz '40-tih. i nikakav milanović i lijevi mediji nisu ukinuli hos, ukinula ga je država pod vodstvom adezea '90-tih pod vodstvom tuđmana.
pozdrav za dom spremni je ustaški i nije iz opere.
Čakaj maloprije si rekao da ih nitko ne dira a sad ispadne da se sve svelo na osobnu razinu. Nisam govorio da ti ne priznaješ HOS nego milanović i lijevi mediji i općenito lijeve stranke koje uvijek gunđaju protiv istih.
Nadalje ja nigdje u raspravi ne spominjem borbu ni ustaša ni partizana niti branitelja, govorim o nakaradnom sustavu vrijednosti u kojemu je biti antifašist značilo biti sveta krava a svi drugi su bili zločinci, bitange, ustaše, fašisti... Dakle kako reko antifašizam je sprdnja  koju su antife sami na sebe navukli i tako ću ih tretirati do zadnjeg daha.
isti takav status svete krave domoljubi danas traže za sebe, a svi su drugi komunjare, pederi, jugonostalgičari, izdajice.

zato i za domoljubne svete krave vrijedi isto: postali su sprdnja koja živi u svom svijetu i vremenu i nitko ih više ne doživljava i tako će ostati  do zadnjeg daha.

najbolje od svega je kad vidiš kako se za prestižnu titulu najvećeg domoljuba natječu dva dezertera - anemičar i škoro - i jedan autističan povjesničar - hasanbegović.

nije čudo što je zadnjih pet godina pola milijuna građana hrvatske pobjeglo iz zemlje jer  žele pristojan život bez neizvjesnoti koja se u hrvatskoj ciklički ponavlja sa svakim izborima, a osobito je prisutna kad hdz izgubi izbore jer onda svete domoljubne krave arlauču na rivi, vežu se lancima i otvoreno prijete nasilnim rušenjem vlasti.
ljudima je dosta i partizana i ustaša jer više i nema živih ni jednih ni drugih obzirom da je od 2ww prošlo 76 godina, a svete domoljubne krave su mahom bili titovi pioniri.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Eroo 10/6/2021, 03:01

"Lijepo je biti mesija, predvodnik (još jedne) revolucije i "osvježenje". Zanos je nužan, ideje su ključne, moral je bitan, ali ima nešto i u znanju.

Za "popraviti" Zagreb treba puno znanja, posebno financijskog znanja. A to znanje se ne uči na politološkom i filozofskom fakultetu. Trebaju kadrovi sa znanjem i iskustvom rada u velikim sustavima. I to u idealnoj opciji da bandićevci koji su prije držali te funkcije potpuno surađuju s novim vlastima"

Ovo su zg birači  mogli ovdje pročitati davno, ali kad ne prate ovaj forum, jebiga... :D  
Malo je toga što u knjighama piše o ovome poslu. I ono što ima često nije od koristi.
Pravo znanje za ovaj posao se godinama stječe samo kroz rad i iskustvo. 
I što je najbitnije, ovo znanje se ne da zapisati na papir. 
Samo se strpite još malo, ovi će uskoro počet izigravati oporbu mrtvom Bandiću.
Ne bih im bio u koži.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Back to top

- Similar topics