Liberal.hr - Tomašević je novi Bandić -od revolucije nema ništa
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Liberal.hr - Tomašević je novi Bandić -od revolucije nema ništa
Čakaj maloprije si rekao da ih nitko ne dira a sad ispadne da se sve svelo na osobnu razinu. Nisam govorio da ti ne priznaješ HOS nego milanović i lijevi mediji i općenito lijeve stranke koje uvijek gunđaju protiv istih.ebenica wrote:ja veze nemam ni s milanovićem ni sa lijevim medijima i boli me racku k'o kaj "udara".Šandor Winnetou wrote:
De ne zajebaji, odmilanovića pa na dalje do zadnjeg lijevog medija udara po HOSu i ZDS
ono na kaj sam se ja osvrnuo je izjednačavanje hrvatskih antifašista '40-tih sa šljivančaninom '91.
partizani su bili borci za slobodu koliko se to nekome sviđalo ili ne, ustaše nisu. to je kraj povijesne priče.
šljivančanin '91 nije isti kao i ti ljudi '40-tih niti je hos '90-tih ustaše iz '40-tih. i nikakav milanović i lijevi mediji nisu ukinuli hos, ukinula ga je država pod vodstvom adezea '90-tih pod vodstvom tuđmana.
pozdrav za dom spremni je ustaški i nije iz opere.
Nadalje ja nigdje u raspravi ne spominjem borbu ni ustaša ni partizana niti branitelja, govorim o nakaradnom sustavu vrijednosti u kojemu je biti antifašist značilo biti sveta krava a svi drugi su bili zločinci, bitange, ustaše, fašisti... Dakle kako reko antifašizam je sprdnja koju su antife sami na sebe navukli i tako ću ih tretirati do zadnjeg daha.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
isti takav status svete krave domoljubi danas traže za sebe, a svi su drugi komunjare, pederi, jugonostalgičari, izdajice.Šandor Winnetou wrote:Čakaj maloprije si rekao da ih nitko ne dira a sad ispadne da se sve svelo na osobnu razinu. Nisam govorio da ti ne priznaješ HOS nego milanović i lijevi mediji i općenito lijeve stranke koje uvijek gunđaju protiv istih.ebenica wrote:ja veze nemam ni s milanovićem ni sa lijevim medijima i boli me racku k'o kaj "udara".Šandor Winnetou wrote:
De ne zajebaji, odmilanovića pa na dalje do zadnjeg lijevog medija udara po HOSu i ZDS
ono na kaj sam se ja osvrnuo je izjednačavanje hrvatskih antifašista '40-tih sa šljivančaninom '91.
partizani su bili borci za slobodu koliko se to nekome sviđalo ili ne, ustaše nisu. to je kraj povijesne priče.
šljivančanin '91 nije isti kao i ti ljudi '40-tih niti je hos '90-tih ustaše iz '40-tih. i nikakav milanović i lijevi mediji nisu ukinuli hos, ukinula ga je država pod vodstvom adezea '90-tih pod vodstvom tuđmana.
pozdrav za dom spremni je ustaški i nije iz opere.
Nadalje ja nigdje u raspravi ne spominjem borbu ni ustaša ni partizana niti branitelja, govorim o nakaradnom sustavu vrijednosti u kojemu je biti antifašist značilo biti sveta krava a svi drugi su bili zločinci, bitange, ustaše, fašisti... Dakle kako reko antifašizam je sprdnja koju su antife sami na sebe navukli i tako ću ih tretirati do zadnjeg daha.
zato i za domoljubne svete krave vrijedi isto: postali su sprdnja koja živi u svom svijetu i vremenu i nitko ih više ne doživljava i tako će ostati do zadnjeg daha.
najbolje od svega je kad vidiš kako se za prestižnu titulu najvećeg domoljuba natječu dva dezertera - anemičar i škoro - i jedan autističan povjesničar - hasanbegović.
nije čudo što je zadnjih pet godina pola milijuna građana hrvatske pobjeglo iz zemlje jer žele pristojan život bez neizvjesnoti koja se u hrvatskoj ciklički ponavlja sa svakim izborima, a osobito je prisutna kad hdz izgubi izbore jer onda svete domoljubne krave arlauču na rivi, vežu se lancima i otvoreno prijete nasilnim rušenjem vlasti.
ljudima je dosta i partizana i ustaša jer više i nema živih ni jednih ni drugih obzirom da je od 2ww prošlo 76 godina, a svete domoljubne krave su mahom bili titovi pioniri.
sitting_bull-
2015-09-28
"Lijepo je biti mesija, predvodnik (još jedne) revolucije i "osvježenje". Zanos je nužan, ideje su ključne, moral je bitan, ali ima nešto i u znanju.
Za "popraviti" Zagreb treba puno znanja, posebno financijskog znanja. A to znanje se ne uči na politološkom i filozofskom fakultetu. Trebaju kadrovi sa znanjem i iskustvom rada u velikim sustavima. I to u idealnoj opciji da bandićevci koji su prije držali te funkcije potpuno surađuju s novim vlastima"
Ovo su zg birači mogli ovdje pročitati davno, ali kad ne prate ovaj forum, jebiga...
Malo je toga što u knjighama piše o ovome poslu. I ono što ima često nije od koristi.
Pravo znanje za ovaj posao se godinama stječe samo kroz rad i iskustvo.
I što je najbitnije, ovo znanje se ne da zapisati na papir.
Samo se strpite još malo, ovi će uskoro počet izigravati oporbu mrtvom Bandiću.
Ne bih im bio u koži.
Za "popraviti" Zagreb treba puno znanja, posebno financijskog znanja. A to znanje se ne uči na politološkom i filozofskom fakultetu. Trebaju kadrovi sa znanjem i iskustvom rada u velikim sustavima. I to u idealnoj opciji da bandićevci koji su prije držali te funkcije potpuno surađuju s novim vlastima"
Ovo su zg birači mogli ovdje pročitati davno, ali kad ne prate ovaj forum, jebiga...
Malo je toga što u knjighama piše o ovome poslu. I ono što ima često nije od koristi.
Pravo znanje za ovaj posao se godinama stječe samo kroz rad i iskustvo.
I što je najbitnije, ovo znanje se ne da zapisati na papir.
Samo se strpite još malo, ovi će uskoro počet izigravati oporbu mrtvom Bandiću.
Ne bih im bio u koži.
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Bandić i HDZ progurali amandmane, sjednica prekinuta. Tomašević: Ovo je sramota
» Tomasevic:Necu se dizat u zoru kao Bandic,to nije posao gradonacelnika
» Marcel Holjevac- Izručenje pripadnika BBB, Navijačke skupine i kazneni zakon, Migranti, Bandić- Tomaševič- Pernar ... i prehlada
» Ono čega nema moramo smanjiti. MILAN BANDIĆ
» BIH: Vehabija ubio dva vojnika, Srbina i Bošnjaka
» Tomasevic:Necu se dizat u zoru kao Bandic,to nije posao gradonacelnika
» Marcel Holjevac- Izručenje pripadnika BBB, Navijačke skupine i kazneni zakon, Migranti, Bandić- Tomaševič- Pernar ... i prehlada
» Ono čega nema moramo smanjiti. MILAN BANDIĆ
» BIH: Vehabija ubio dva vojnika, Srbina i Bošnjaka
Page 10 of 10