Liberal.hr - Tomašević je novi Bandić -od revolucije nema ništa
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Liberal.hr - Tomašević je novi Bandić -od revolucije nema ništa
danas se sprdaju s tim i nikome nije dlaka s glave falila, u prošlosti si dobro prošao ako bi te samo izdevetali pendrecima i strpali u prdekanu mjesec dana.ebenica wrote:pa to se i danas radi, svatko tko se ne slaže je jugokomunjara i domoljub nikad nije u krivu.Šandor Winnetou wrote: Govorim o političkoj pozadini i prišivanju etikete fašista svojim neprijateljima da bi opravdali svoja sranja jer antifašist je po defoltu automatski značilo da si u pravu ma što napravio
koliko zajedničko imate s onim kaj mrzite, jelda? ;)
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
al to su partizani krivi i antifašizam. sjedili su po šumama i gorama i kovali plan. zlikovci i taj antifašizam. zlikovci.Šandor Winnetou wrote:danas se sprdaju s tim i nikome nije dlaka s glave falila, u prošlosti si dobro prošao ako bi te samo izdevetali pendrecima i strpali u prdekanu mjesec dana.ebenica wrote:pa to se i danas radi, svatko tko se ne slaže je jugokomunjara i domoljub nikad nije u krivu.Šandor Winnetou wrote: Govorim o političkoj pozadini i prišivanju etikete fašista svojim neprijateljima da bi opravdali svoja sranja jer antifašist je po defoltu automatski značilo da si u pravu ma što napravio
sigurno si čuo za suđenja komunistima po americi i trpanjima po zatvorima? sigurno jesi bilo je i slavnih ljudi al ono, više za slikanje.
svaka država zatvara svoje "prijetnje". napiši plenkovioću na fejs da je idiot, bit ćeš sretan ako te samo malo izdevetaju.
Guest- Guest
gle jedini je zbog tih društvenih mreža u ludari završio Francisković koji se zakačio na fejsu sa antifašistom Ostojićem, a i to je kamilica što su radili njegovi predhodnici antifašisti u jugi.ebenica wrote:al to su partizani krivi i antifašizam. sjedili su po šumama i gorama i kovali plan. zlikovci i taj antifašizam. zlikovci.Šandor Winnetou wrote:danas se sprdaju s tim i nikome nije dlaka s glave falila, u prošlosti si dobro prošao ako bi te samo izdevetali pendrecima i strpali u prdekanu mjesec dana.ebenica wrote:pa to se i danas radi, svatko tko se ne slaže je jugokomunjara i domoljub nikad nije u krivu.Šandor Winnetou wrote: Govorim o političkoj pozadini i prišivanju etikete fašista svojim neprijateljima da bi opravdali svoja sranja jer antifašist je po defoltu automatski značilo da si u pravu ma što napravio
sigurno si čuo za suđenja komunistima po americi i trpanjima po zatvorima? sigurno jesi bilo je i slavnih ljudi al ono, više za slikanje.
svaka država zatvara svoje "prijetnje". napiši plenkovioću na fejs da je idiot, bit ćeš sretan ako te samo malo izdevetaju.
imaš google i besplatan je.Šandor Winnetou wrote:gle jedini je zbog tih društvenih mreža u ludari završio Francisković koji se zakačio na fejsu sa antifašistom Ostojićem, a i to je kamilica što su radili njegovi predhodnici antifašisti u jugi.ebenica wrote:al to su partizani krivi i antifašizam. sjedili su po šumama i gorama i kovali plan. zlikovci i taj antifašizam. zlikovci.Šandor Winnetou wrote:danas se sprdaju s tim i nikome nije dlaka s glave falila, u prošlosti si dobro prošao ako bi te samo izdevetali pendrecima i strpali u prdekanu mjesec dana.ebenica wrote:pa to se i danas radi, svatko tko se ne slaže je jugokomunjara i domoljub nikad nije u krivu.Šandor Winnetou wrote: Govorim o političkoj pozadini i prišivanju etikete fašista svojim neprijateljima da bi opravdali svoja sranja jer antifašist je po defoltu automatski značilo da si u pravu ma što napravio
Guest- Guest
ne treba mi, proživio dio života u jugi a ćorav nisam.ebenica wrote:imaš google i besplatan je.Šandor Winnetou wrote:gle jedini je zbog tih društvenih mreža u ludari završio Francisković koji se zakačio na fejsu sa antifašistom Ostojićem, a i to je kamilica što su radili njegovi predhodnici antifašisti u jugi.ebenica wrote:al to su partizani krivi i antifašizam. sjedili su po šumama i gorama i kovali plan. zlikovci i taj antifašizam. zlikovci.Šandor Winnetou wrote:danas se sprdaju s tim i nikome nije dlaka s glave falila, u prošlosti si dobro prošao ako bi te samo izdevetali pendrecima i strpali u prdekanu mjesec dana.ebenica wrote:pa to se i danas radi, svatko tko se ne slaže je jugokomunjara i domoljub nikad nije u krivu.Šandor Winnetou wrote: Govorim o političkoj pozadini i prišivanju etikete fašista svojim neprijateljima da bi opravdali svoja sranja jer antifašist je po defoltu automatski značilo da si u pravu ma što napravio
pa očito ti google treba jer živiš u uvjerenju da je to jedina presuda u rh radi društvenih mreža. googlaj bokte, nije ono kaj čuješ u udruzi branitelja jedina vijest u svijetu.Šandor Winnetou wrote:ne treba mi, proživio dio života u jugi a ćorav nisam.ebenica wrote:imaš google i besplatan je.Šandor Winnetou wrote:gle jedini je zbog tih društvenih mreža u ludari završio Francisković koji se zakačio na fejsu sa antifašistom Ostojićem, a i to je kamilica što su radili njegovi predhodnici antifašisti u jugi.ebenica wrote:al to su partizani krivi i antifašizam. sjedili su po šumama i gorama i kovali plan. zlikovci i taj antifašizam. zlikovci.Šandor Winnetou wrote:danas se sprdaju s tim i nikome nije dlaka s glave falila, u prošlosti si dobro prošao ako bi te samo izdevetali pendrecima i strpali u prdekanu mjesec dana.ebenica wrote:pa to se i danas radi, svatko tko se ne slaže je jugokomunjara i domoljub nikad nije u krivu.Šandor Winnetou wrote: Govorim o političkoj pozadini i prišivanju etikete fašista svojim neprijateljima da bi opravdali svoja sranja jer antifašist je po defoltu automatski značilo da si u pravu ma što napravio
Guest- Guest
Pa stavi, ja samo znam da se ovaj sa žbirom zakačio i najebo. U jugi francisković ne bi ni stigao do ludnice da je vrijeđao sekretara i zato kažem da je i ovo kamilica spram njegovih predhodnika.ebenica wrote:pa očito ti google treba jer živiš u uvjerenju da je to jedina presuda u rh radi društvenih mreža. googlaj bokte, nije ono kaj čuješ u udruzi branitelja jedina vijest u svijetu.Šandor Winnetou wrote:ne treba mi, proživio dio života u jugi a ćorav nisam.ebenica wrote:imaš google i besplatan je.Šandor Winnetou wrote:gle jedini je zbog tih društvenih mreža u ludari završio Francisković koji se zakačio na fejsu sa antifašistom Ostojićem, a i to je kamilica što su radili njegovi predhodnici antifašisti u jugi.ebenica wrote:al to su partizani krivi i antifašizam. sjedili su po šumama i gorama i kovali plan. zlikovci i taj antifašizam. zlikovci.Šandor Winnetou wrote:danas se sprdaju s tim i nikome nije dlaka s glave falila, u prošlosti si dobro prošao ako bi te samo izdevetali pendrecima i strpali u prdekanu mjesec dana.ebenica wrote:pa to se i danas radi, svatko tko se ne slaže je jugokomunjara i domoljub nikad nije u krivu.Šandor Winnetou wrote: Govorim o političkoj pozadini i prišivanju etikete fašista svojim neprijateljima da bi opravdali svoja sranja jer antifašist je po defoltu automatski značilo da si u pravu ma što napravio
reihl-kiru, parađiku, pukaniću, hodakici, dediću, šarinićevom sinu sigurno nije bila kamilica.Šandor Winnetou wrote:Pa stavi, ja samo znam da se ovaj sa žbirom zakačio i najebo. U jugi francisković ne bi ni stigao do ludnice da je vrijeđao sekretara i zato kažem da je i ovo kamilica spram njegovih predhodnika.ebenica wrote:pa očito ti google treba jer živiš u uvjerenju da je to jedina presuda u rh radi društvenih mreža. googlaj bokte, nije ono kaj čuješ u udruzi branitelja jedina vijest u svijetu.Šandor Winnetou wrote:ne treba mi, proživio dio života u jugi a ćorav nisam.ebenica wrote:imaš google i besplatan je.Šandor Winnetou wrote:gle jedini je zbog tih društvenih mreža u ludari završio Francisković koji se zakačio na fejsu sa antifašistom Ostojićem, a i to je kamilica što su radili njegovi predhodnici antifašisti u jugi.ebenica wrote:al to su partizani krivi i antifašizam. sjedili su po šumama i gorama i kovali plan. zlikovci i taj antifašizam. zlikovci.Šandor Winnetou wrote:danas se sprdaju s tim i nikome nije dlaka s glave falila, u prošlosti si dobro prošao ako bi te samo izdevetali pendrecima i strpali u prdekanu mjesec dana.ebenica wrote:pa to se i danas radi, svatko tko se ne slaže je jugokomunjara i domoljub nikad nije u krivu.Šandor Winnetou wrote: Govorim o političkoj pozadini i prišivanju etikete fašista svojim neprijateljima da bi opravdali svoja sranja jer antifašist je po defoltu automatski značilo da si u pravu ma što napravio
od kamilice se ne umire na cesti, pred kućnim pragom, na javnom parkiralištu...
sitting_bull-
2015-09-28
si vidio ti to, na drugoj slici imaju grb na rukavu, čak je šahovnica bio službeni grb 45 godina..sve se radilo samo da se zatre jadnog malog hrvata. k'o šljivančanin '91 reklo bi jedno naše piskaralo.
Guest- Guest
pa imaš na googlu, jebote imaš prste? napiši jebote, osuđen radi prijetnje plenkoviću na društvenim mrežama.Šandor Winnetou wrote:Pa stavi, ja samo znam da se ovaj sa žbirom zakačio i najebo. U jugi francisković ne bi ni stigao do ludnice da je vrijeđao sekretara i zato kažem da je i ovo kamilica spram njegovih predhodnika.ebenica wrote:pa očito ti google treba jer živiš u uvjerenju da je to jedina presuda u rh radi društvenih mreža. googlaj bokte, nije ono kaj čuješ u udruzi branitelja jedina vijest u svijetu.Šandor Winnetou wrote:ne treba mi, proživio dio života u jugi a ćorav nisam.ebenica wrote:imaš google i besplatan je.Šandor Winnetou wrote:gle jedini je zbog tih društvenih mreža u ludari završio Francisković koji se zakačio na fejsu sa antifašistom Ostojićem, a i to je kamilica što su radili njegovi predhodnici antifašisti u jugi.ebenica wrote:al to su partizani krivi i antifašizam. sjedili su po šumama i gorama i kovali plan. zlikovci i taj antifašizam. zlikovci.Šandor Winnetou wrote:danas se sprdaju s tim i nikome nije dlaka s glave falila, u prošlosti si dobro prošao ako bi te samo izdevetali pendrecima i strpali u prdekanu mjesec dana.ebenica wrote:pa to se i danas radi, svatko tko se ne slaže je jugokomunjara i domoljub nikad nije u krivu.Šandor Winnetou wrote: Govorim o političkoj pozadini i prišivanju etikete fašista svojim neprijateljima da bi opravdali svoja sranja jer antifašist je po defoltu automatski značilo da si u pravu ma što napravio
Guest- Guest
ebenica wrote:si vidio ti to, na drugoj slici imaju grb na rukavu, čak je šahovnica bio službeni grb 45 godina..sve se radilo samo da se zatre jadnog malog hrvata. k'o šljivančanin '91 reklo bi jedno naše piskaralo.
A zakaj onda današnji antifašisti veliju da je taj grb ustaški ... baš taj kaj je na ovoj zastavi?
Guest- Guest
gle petu kolonu nisam spominjao ni za jugu ni za RH.sitting_bull wrote:reihl-kiru, parađiku, pukaniću, hodakici, dediću, šarinićevom sinu sigurno nije bila kamilica.Šandor Winnetou wrote:Pa stavi, ja samo znam da se ovaj sa žbirom zakačio i najebo. U jugi francisković ne bi ni stigao do ludnice da je vrijeđao sekretara i zato kažem da je i ovo kamilica spram njegovih predhodnika.ebenica wrote:pa očito ti google treba jer živiš u uvjerenju da je to jedina presuda u rh radi društvenih mreža. googlaj bokte, nije ono kaj čuješ u udruzi branitelja jedina vijest u svijetu.Šandor Winnetou wrote:ne treba mi, proživio dio života u jugi a ćorav nisam.ebenica wrote:imaš google i besplatan je.Šandor Winnetou wrote:gle jedini je zbog tih društvenih mreža u ludari završio Francisković koji se zakačio na fejsu sa antifašistom Ostojićem, a i to je kamilica što su radili njegovi predhodnici antifašisti u jugi.ebenica wrote:al to su partizani krivi i antifašizam. sjedili su po šumama i gorama i kovali plan. zlikovci i taj antifašizam. zlikovci.Šandor Winnetou wrote:danas se sprdaju s tim i nikome nije dlaka s glave falila, u prošlosti si dobro prošao ako bi te samo izdevetali pendrecima i strpali u prdekanu mjesec dana.ebenica wrote:pa to se i danas radi, svatko tko se ne slaže je jugokomunjara i domoljub nikad nije u krivu.Šandor Winnetou wrote: Govorim o političkoj poz18:46:43adini i prišivanju etikete fašista svojim neprijateljima da bi opravdali svoja sranja jer antifašist je po defoltu automatski značilo da si u pravu ma što napravio
a pogotovo ne mafijuŠandor Winnetou wrote:gle petu kolonu nisam spominjao ni za jugu ni za RH.sitting_bull wrote:reihl-kiru, parađiku, pukaniću, hodakici, dediću, šarinićevom sinu sigurno nije bila kamilica.Šandor Winnetou wrote:Pa stavi, ja samo znam da se ovaj sa žbirom zakačio i najebo. U jugi francisković ne bi ni stigao do ludnice da je vrijeđao sekretara i zato kažem da je i ovo kamilica spram njegovih predhodnika.ebenica wrote:pa očito ti google treba jer živiš u uvjerenju da je to jedina presuda u rh radi društvenih mreža. googlaj bokte, nije ono kaj čuješ u udruzi branitelja jedina vijest u svijetu.Šandor Winnetou wrote:ne treba mi, proživio dio života u jugi a ćorav nisam.ebenica wrote:imaš google i besplatan je.Šandor Winnetou wrote:gle jedini je zbog tih društvenih mreža u ludari završio Francisković koji se zakačio na fejsu sa antifašistom Ostojićem, a i to je kamilica što su radili njegovi predhodnici antifašisti u jugi.ebenica wrote:al to su partizani krivi i antifašizam. sjedili su po šumama i gorama i kovali plan. zlikovci i taj antifašizam. zlikovci.Šandor Winnetou wrote:danas se sprdaju s tim i nikome nije dlaka s glave falila, u prošlosti si dobro prošao ako bi te samo izdevetali pendrecima i strpali u prdekanu mjesec dana.ebenica wrote:pa to se i danas radi, svatko tko se ne slaže je jugokomunjara i domoljub nikad nije u krivu.Šandor Winnetou wrote: Govorim o političkoj poz18:46:43adini i prišivanju etikete fašista svojim neprijateljima da bi opravdali svoja sranja jer antifašist je po defoltu automatski značilo da si u pravu ma što napravio
a kai ja imam s tim kaj netko govori? puca mi kuratz. ja ovdje govorim o hrvatima koji su bili u partizanima i koje se izjednačava sa šljivančaninom '91 jer je zvijezda ista jel tak pa su isti jel tak?Sovak wrote:ebenica wrote:si vidio ti to, na drugoj slici imaju grb na rukavu, čak je šahovnica bio službeni grb 45 godina..sve se radilo samo da se zatre jadnog malog hrvata. k'o šljivančanin '91 reklo bi jedno naše piskaralo.
A zakaj onda današnji antifašisti veliju da je taj grb ustaški ... baš taj kaj je na ovoj zastavi?
Guest- Guest
Pa ni HOS nema veze sa koljačinom ustaša pa ih se svejedno tretira na isti način. Rješenje je ili sve pusti ili sve zabrani, polovičnog rješenja nema odnosno ako ga donesu mira neće biti.ebenica wrote:a kai ja imam s tim kaj netko govori? puca mi kuratz. ja ovdje govorim o hrvatima koji su bili u partizanima i koje se izjednačava sa šljivančaninom '91 jer je zvijezda ista jel tak pa su isti jel tak?Sovak wrote:ebenica wrote:si vidio ti to, na drugoj slici imaju grb na rukavu, čak je šahovnica bio službeni grb 45 godina..sve se radilo samo da se zatre jadnog malog hrvata. k'o šljivančanin '91 reklo bi jedno naše piskaralo.
pa tko ih dira? nitko živ ih ne dira. hodaju okolo svako malo.Šandor Winnetou wrote:Pa ni HOS nema veze sa koljačinom ustaša pa ih se svejedno tretira na isti način. Rješenje je ili sve pusti ili sve zabrani, polovičnog rješenja nema odnosno ako ga donesu mira neće biti.ebenica wrote:a kai ja imam s tim kaj netko govori? puca mi kuratz. ja ovdje govorim o hrvatima koji su bili u partizanima i koje se izjednačava sa šljivančaninom '91 jer je zvijezda ista jel tak pa su isti jel tak?Sovak wrote:ebenica wrote:si vidio ti to, na drugoj slici imaju grb na rukavu, čak je šahovnica bio službeni grb 45 godina..sve se radilo samo da se zatre jadnog malog hrvata. k'o šljivančanin '91 reklo bi jedno naše piskaralo.
Guest- Guest
De ne zajebaji, odmilanovića pa na dalje do zadnjeg lijevog medija udara po HOSu i ZDSebenica wrote:pa tko ih dira? nitko živ ih ne dira. hodaju okolo svako malo.Šandor Winnetou wrote:Pa ni HOS nema veze sa koljačinom ustaša pa ih se svejedno tretira na isti način. Rješenje je ili sve pusti ili sve zabrani, polovičnog rješenja nema odnosno ako ga donesu mira neće biti.ebenica wrote:a kai ja imam s tim kaj netko govori? puca mi kuratz. ja ovdje govorim o hrvatima koji su bili u partizanima i koje se izjednačava sa šljivančaninom '91 jer je zvijezda ista jel tak pa su isti jel tak?Sovak wrote:ebenica wrote:si vidio ti to, na drugoj slici imaju grb na rukavu, čak je šahovnica bio službeni grb 45 godina..sve se radilo samo da se zatre jadnog malog hrvata. k'o šljivančanin '91 reklo bi jedno naše piskaralo.
rada borić je nedvojbeno i tada javno navijala za jna, a ratni zločinac koji je jučer drugostupanjskom potvrdom presude osuđen, je bio pripadnik upravo te zločinačke jna koja je sijala smrt i činila zločine prvo u hrvatskoj a potom i u bih. Znači da, postoji poveznica između pojedinih članova nove zagrebačke vlastodržačke strukture i ratnog zločinca...sitting_bull wrote:još jedan idiot.Šandor Winnetou wrote:teak udarac za antifašizammarcellus wrote:IL Risorto wrote:Samo vi kmečite.Napokon je i anifašizam dočekao svojih 5 minuta.
evo im jučer osudilo antifašista u hagu na doživotnu
s obzirom da si zasigurno i ti vrlo sličan radi borić, velika je vjerojatnost da si ga i ti podržavao... toliko o tom tko je idiot, i općenito nesukladna osoba za hrvatsko društvo
2015-08-08
ja veze nemam ni s milanovićem ni sa lijevim medijima i boli me racku k'o kaj "udara".Šandor Winnetou wrote:
De ne zajebaji, odmilanovića pa na dalje do zadnjeg lijevog medija udara po HOSu i ZDS
ono na kaj sam se ja osvrnuo je izjednačavanje hrvatskih antifašista '40-tih sa šljivančaninom '91.
partizani su bili borci za slobodu koliko se to nekome sviđalo ili ne, ustaše nisu. to je kraj povijesne priče.
šljivančanin '91 nije isti kao i ti ljudi '40-tih niti je hos '90-tih ustaše iz '40-tih. i nikakav milanović i lijevi mediji nisu ukinuli hos, ukinula ga je država pod vodstvom adezea '90-tih pod vodstvom tuđmana.
pozdrav za dom spremni je ustaški i nije iz opere.
Guest- Guest
Čakaj maloprije si rekao da ih nitko ne dira a sad ispadne da se sve svelo na osobnu razinu. Nisam govorio da ti ne priznaješ HOS nego milanović i lijevi mediji i općenito lijeve stranke koje uvijek gunđaju protiv istih.ebenica wrote:ja veze nemam ni s milanovićem ni sa lijevim medijima i boli me racku k'o kaj "udara".Šandor Winnetou wrote:
De ne zajebaji, odmilanovića pa na dalje do zadnjeg lijevog medija udara po HOSu i ZDS
ono na kaj sam se ja osvrnuo je izjednačavanje hrvatskih antifašista '40-tih sa šljivančaninom '91.
partizani su bili borci za slobodu koliko se to nekome sviđalo ili ne, ustaše nisu. to je kraj povijesne priče.
šljivančanin '91 nije isti kao i ti ljudi '40-tih niti je hos '90-tih ustaše iz '40-tih. i nikakav milanović i lijevi mediji nisu ukinuli hos, ukinula ga je država pod vodstvom adezea '90-tih pod vodstvom tuđmana.
pozdrav za dom spremni je ustaški i nije iz opere.
Nadalje ja nigdje u raspravi ne spominjem borbu ni ustaša ni partizana niti branitelja, govorim o nakaradnom sustavu vrijednosti u kojemu je biti antifašist značilo biti sveta krava a svi drugi su bili zločinci, bitange, ustaše, fašisti... Dakle kako reko antifašizam je sprdnja koju su antife sami na sebe navukli i tako ću ih tretirati do zadnjeg daha.
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Bandić i HDZ progurali amandmane, sjednica prekinuta. Tomašević: Ovo je sramota
» Tomasevic:Necu se dizat u zoru kao Bandic,to nije posao gradonacelnika
» Marcel Holjevac- Izručenje pripadnika BBB, Navijačke skupine i kazneni zakon, Migranti, Bandić- Tomaševič- Pernar ... i prehlada
» Ono čega nema moramo smanjiti. MILAN BANDIĆ
» BIH: Vehabija ubio dva vojnika, Srbina i Bošnjaka
» Tomasevic:Necu se dizat u zoru kao Bandic,to nije posao gradonacelnika
» Marcel Holjevac- Izručenje pripadnika BBB, Navijačke skupine i kazneni zakon, Migranti, Bandić- Tomaševič- Pernar ... i prehlada
» Ono čega nema moramo smanjiti. MILAN BANDIĆ
» BIH: Vehabija ubio dva vojnika, Srbina i Bošnjaka
Page 9 of 10