Liberal.hr - Tomašević je novi Bandić -od revolucije nema ništa
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Liberal.hr - Tomašević je novi Bandić -od revolucije nema ništa
kad se ja i tuđman slažemo, oci domovine.
Guest- Guest
svatko se prema potrebi pokrio tim smokvinim listom i ne kužim zašto se čudite kad se sprdamo s tim istim antifašizmom. Ja kao ni velika većina branitelja sebe nikada nisam zvao antifašistom, nas definira nešto drugo a ne ta glupost zvana antifašizam. Antifašizam je sprdnja koju je svatko sebi prilagođavao radi opravdavanja svojih pizdarija jer antifašist je značilo automatski da si u pravu ma što napravio a fašist iliti negativac je bio zao pa makar branio samo kućni prag od pozitivaca antifašista.ebenica wrote:pa i tuđman se nazvao antifašistom, i bobetko, i tus...marcellus wrote:Jel se Sloba deklarirao kao antifašist? Je. Jel JNA bila antifašistička? Je. Jel Mladić imao petokraku, simbol antifašizma? Je. Jel se borio protiv ustaša, je. Jel bio za socijalizam i jugu, a protiv nove NDH i kapitalizma, je. Jesu Srbi proglasili četnike za antifašiste i izjednačili ih s partizanima komunistima, jesu.
Šta nije bilo antifašističko kod Mladića? Bio je masovni ubojica? Pa bili su i Tito, Staljin, Čaušesku, i ostali antifašisti.
45 godina je ovaj grb bio služben, niti jedan drugi nego ovaj.Šandor Winnetou wrote:svatko se prema potrebi pokrio tim smokvinim listom i ne kužim zašto se čudite kad se sprdamo s tim istim antifašizmom. Ja kao ni velika većina branitelja sebe nikada nisam zvao antifašistom, nas definira nešto drugo a ne ta glupost zvana antifašizam. Antifašizam je sprdnja koju je svatko sebi prilagođavao radi opravdavanja svojih pizdarija jer antifašist je značilo automatski da si u pravu ma što napravio a fašist iliti negativac je bio zao pa makar branio samo kućni prag od pozitivaca antifašista.ebenica wrote:pa i tuđman se nazvao antifašistom, i bobetko, i tus...marcellus wrote:Jel se Sloba deklarirao kao antifašist? Je. Jel JNA bila antifašistička? Je. Jel Mladić imao petokraku, simbol antifašizma? Je. Jel se borio protiv ustaša, je. Jel bio za socijalizam i jugu, a protiv nove NDH i kapitalizma, je. Jesu Srbi proglasili četnike za antifašiste i izjednačili ih s partizanima komunistima, jesu.
Šta nije bilo antifašističko kod Mladića? Bio je masovni ubojica? Pa bili su i Tito, Staljin, Čaušesku, i ostali antifašisti.
Guest- Guest
Bio je služben no nema veze s ovim što sam napisao. Nas su devedesetih držali za fašiste, oni su bili antifašisti ma što mi rekli ili napravili, pa jednog Šuvara su proglasili ustašom da bi mogli opravdati svoja sranja kroz antifašizam. Slična stvar je sa sprdnjom današnjih domoljuba, ono obuče plašt domoljublja dok krade ko mutav i drži da bi zbog toga trebao biti nedodirljiv jer je eto on kao domoljub.ebenica wrote:45 godina je ovaj grb bio služben, niti jedan drugi nego ovaj.Šandor Winnetou wrote:svatko se prema potrebi pokrio tim smokvinim listom i ne kužim zašto se čudite kad se sprdamo s tim istim antifašizmom. Ja kao ni velika većina branitelja sebe nikada nisam zvao antifašistom, nas definira nešto drugo a ne ta glupost zvana antifašizam. Antifašizam je sprdnja koju je svatko sebi prilagođavao radi opravdavanja svojih pizdarija jer antifašist je značilo automatski da si u pravu ma što napravio a fašist iliti negativac je bio zao pa makar branio samo kućni prag od pozitivaca antifašista.ebenica wrote:pa i tuđman se nazvao antifašistom, i bobetko, i tus...marcellus wrote:Jel se Sloba deklarirao kao antifašist? Je. Jel JNA bila antifašistička? Je. Jel Mladić imao petokraku, simbol antifašizma? Je. Jel se borio protiv ustaša, je. Jel bio za socijalizam i jugu, a protiv nove NDH i kapitalizma, je. Jesu Srbi proglasili četnike za antifašiste i izjednačili ih s partizanima komunistima, jesu.
Šandor Winnetou wrote:Bio je služben no nema veze s ovim što sam napisao. Nas su devedesetih držali za fašiste, oni su bili antifašisti ma što mi rekli ili napravili, pa jednog Šuvara su proglasili ustašom da bi mogli opravdati svoja sranja kroz antifašizam. Slična stvar je sa sprdnjom današnjih domoljuba, ono obuče plašt domoljublja dok krade ko mutav i drži da bi zbog toga trebao biti nedodirljiv jer je eto on kao domoljub.ebenica wrote:45 godina je ovaj grb bio služben, niti jedan drugi nego ovaj.Šandor Winnetou wrote:svatko se prema potrebi pokrio tim smokvinim listom i ne kužim zašto se čudite kad se sprdamo s tim istim antifašizmom. Ja kao ni velika većina branitelja sebe nikada nisam zvao antifašistom, nas definira nešto drugo a ne ta glupost zvana antifašizam. Antifašizam je sprdnja koju je svatko sebi prilagođavao radi opravdavanja svojih pizdarija jer antifašist je značilo automatski da si u pravu ma što napravio a fašist iliti negativac je bio zao pa makar branio samo kućni prag od pozitivaca antifašista.ebenica wrote:pa i tuđman se nazvao antifašistom, i bobetko, i tus...marcellus wrote:Jel se Sloba deklarirao kao antifašist? Je. Jel JNA bila antifašistička? Je. Jel Mladić imao petokraku, simbol antifašizma? Je. Jel se borio protiv ustaša, je. Jel bio za socijalizam i jugu, a protiv nove NDH i kapitalizma, je. Jesu Srbi proglasili četnike za antifašiste i izjednačili ih s partizanima komunistima, jesu.
devedesete nisu sva hrvatska povijest, fascinantno je kak vi bez ikakvog srama i pardona pljujete po borbi stotina tisuća dalmatinaca, antifašista 1941-1945 i iste izjednačujete sa šljivančaninom.
baš se pitam da si porijeklom iz dalmacije i da su ti preci bili dio te borbe jel bi sa istim žarom pljuvao po njima, svom ocu ili djedu i izjednačavao ga sa šljivančaninom ili miloševićem. ti isti koji su živote dali u tom partizanskom pokretu njihova djeca i unuci su dali 90-tih za modernu hrvatsku, i kad kažeš da ti i većina branitelja dijelite isto mišljenje čisto sumnjam da branitelji dalmatinci kojima su očevi ili djedovi bili u partizanima i borili se protiv talijana i četnika dijele tvoje mišljenje o svojim precima. al boli te kurac, sve je počelo s tobom i završava s tobom.
Guest- Guest
malo širu sliku pogledaj, nisam ja meritum kako to pokušavaš prikazati. Evo recimo to ovako: jesu li bili fašisti civili koje je antifašist Simo Dubajić potrpao u jame i rudnike?ebenica wrote:Šandor Winnetou wrote:Bio je služben no nema veze s ovim što sam napisao. Nas su devedesetih držali za fašiste, oni su bili antifašisti ma što mi rekli ili napravili, pa jednog Šuvara su proglasili ustašom da bi mogli opravdati svoja sranja kroz antifašizam. Slična stvar je sa sprdnjom današnjih domoljuba, ono obuče plašt domoljublja dok krade ko mutav i drži da bi zbog toga trebao biti nedodirljiv jer je eto on kao domoljub.ebenica wrote:45 godina je ovaj grb bio služben, niti jedan drugi nego ovaj.Šandor Winnetou wrote:svatko se prema potrebi pokrio tim smokvinim listom i ne kužim zašto se čudite kad se sprdamo s tim istim antifašizmom. Ja kao ni velika većina branitelja sebe nikada nisam zvao antifašistom, nas definira nešto drugo a ne ta glupost zvana antifašizam. Antifašizam je sprdnja koju je svatko sebi prilagođavao radi opravdavanja svojih pizdarija jer antifašist je značilo automatski da si u pravu ma što napravio a fašist iliti negativac je bio zao pa makar branio samo kućni prag od pozitivaca antifašista.ebenica wrote:pa i tuđman se nazvao antifašistom, i bobetko, i tus...marcellus wrote:Jel se Sloba deklarirao kao antifašist? Je. Jel JNA bila antifašistička? Je. Jel Mladić imao petokraku, simbol antifašizma? Je. Jel se borio protiv ustaša, je. Jel bio za socijalizam i jugu, a protiv nove NDH i kapitalizma, je. Jesu Srbi proglasili četnike za antifašiste i izjednačili ih s partizanima komunistima, jesu.
devedesete nisu sva hrvatska povijest, fascinantno je kak vi bez ikakvog srama i pardona pljujete po borbi stotina tisuća dalmatinaca, antifašista 1941-1945 i iste izjednačujete sa šljivančaninom.
baš se pitam da si porijeklom iz dalmacije i da su ti preci bili dio te borbe jel bi sa istim žarom pljuvao po njima, svom ocu ili djedu i izjednačavao ga sa šljivančaninom ili miloševićem. ti isti koji su živote dali u tom partizanskom pokretu njihova djeca i unuci su dali 90-tih za modernu hrvatsku, i kad kažeš da ti i većina branitelja dijelite isto mišljenje čisto sumnjam da branitelji dalmatinci kojima su očevi ili djedovi bili u partizanima i borili se protiv talijana i četnika dijele tvoje mišljenje o svojim precima. al boli te kurac, sve je počelo s tobom i završava s tobom.
Dakle na antifašizam su prvi pljunuli antifašisti i napravili sprdnju s tim nazivom, ja/mi smo samo prihvatili njihov narativ i doveli ga do groteske.
pa ja gledam širu sliku i jasna mi je razlika partizana 1941-1945 i šljivančanina 1991. tebi je to isto, zvijezda-zvijezda jer ti to paše za narativ.Šandor Winnetou wrote:malo širu sliku pogledaj, nisam ja meritum kako to pokušavaš prikazati. Evo recimo to ovako: jesu li bili fašisti civili koje je antifašist Simo Dubajić potrpao u jame i rudnike?ebenica wrote:Šandor Winnetou wrote:Bio je služben no nema veze s ovim što sam napisao. Nas su devedesetih držali za fašiste, oni su bili antifašisti ma što mi rekli ili napravili, pa jednog Šuvara su proglasili ustašom da bi mogli opravdati svoja sranja kroz antifašizam. Slična stvar je sa sprdnjom današnjih domoljuba, ono obuče plašt domoljublja dok krade ko mutav i drži da bi zbog toga trebao biti nedodirljiv jer je eto on kao domoljub.ebenica wrote:45 godina je ovaj grb bio služben, niti jedan drugi nego ovaj.Šandor Winnetou wrote:svatko se prema potrebi pokrio tim smokvinim listom i ne kužim zašto se čudite kad se sprdamo s tim istim antifašizmom. Ja kao ni velika većina branitelja sebe nikada nisam zvao antifašistom, nas definira nešto drugo a ne ta glupost zvana antifašizam. Antifašizam je sprdnja koju je svatko sebi prilagođavao radi opravdavanja svojih pizdarija jer antifašist je značilo automatski da si u pravu ma što napravio a fašist iliti negativac je bio zao pa makar branio samo kućni prag od pozitivaca antifašista.ebenica wrote:pa i tuđman se nazvao antifašistom, i bobetko, i tus...marcellus wrote:Jel se Sloba deklarirao kao antifašist? Je. Jel JNA bila antifašistička? Je. Jel Mladić imao petokraku, simbol antifašizma? Je. Jel se borio protiv ustaša, je. Jel bio za socijalizam i jugu, a protiv nove NDH i kapitalizma, je. Jesu Srbi proglasili četnike za antifašiste i izjednačili ih s partizanima komunistima, jesu.
Dakle na antifašizam su prvi pljunuli antifašisti i napravili sprdnju s tim nazivom, ja/mi smo samo prihvatili njihov narativ i doveli ga do groteske.
a kad već pljueš partizaner kao krivce jer se tebi juga kao država nije sviđala, pa kaj se onda treba pljunut na tebe jer je hrvatska ovakva kakva je? sranje od države iz koje bježi svatko tko može?
jel su to zasluge branitelja? ali ti gledaš široko, jelda ;)
Guest- Guest
ne hvataš paontu, antifašisti su pravili sranja i 45 i 91 a bome i u međuvremenu. Pa svatko tko se nije slagao s istima bio bi proglašen za fašistu a kazna je bila od oduzimanja imovine do oduzimanja života, vrll često čak i nakon stvarne likvidacije žrtve. Na starom forumu je korisnik Metodolog stavio hrpu takvih presuda koje su antifašisti donjeli nakon likvidacije političkog neistomišljenika. Antifašizam je bio i ostao predmetom sprdnje jer su ga sami takvim napravili antifašisti.
nema labavoZAGREBAČKI gradonačelnik Tomislav Tomašević u ponedjeljak je stopirao javnu nabavu. Tomašević je gradskim pročelnicima poslao dokument u kojem navodi da je zbog štednje obustavljaju svi postupci javne nabave te da se zabranjuje pokretanje novih.
“Radi mjera štednje, odnosno smanjenja proračunskih rashoda Grada Zagreba, obavještavaju se sva gradska upravna tijela da se do daljnjeg obustavljaju svi postupci javne nabave i postupci jednostavne nabave koji su u tijeku te se neće pokretati novi postupci javne niti jednostavne nabave”, piše.
Izuzetak su postupci javne i jednostavne nabave provode li se u okviru projekta sufinanciranog iz EU te ako za to postoji opravdan i obrazložen razlog. U tom slučaju je potrebno dobiti prethodnu pisanu suglasnost Tomaševića, navodi se u dokumentu.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
slušaj me sad dobro. jesi se ti borio za baš ovakvu hrvatsku? pokradenu, opljačkanu, gdje svatko kad nešto pokrade pobjegne u bosnu, jesi se borio za to da pola miliona hrvata iseli trbuhom za kruhom? jesi se baš za to borio? ako jesi, pa onda puši kurac, nisi trebao. ali ja vjerujem da si se ti borio za nekaj drugo i da kad ti kažeš domoljub nije isto kad to kaže mamić, npr. (ili je pa ste vas dvojica isti jer se istim perjem kitite?)...isto tak, partizani se nisu borili za to za kaj ih ti teretiš i isto kpo i tebe '95 ni njih nitko niš nije pitao '45 kad više nisu trebali.Šandor Winnetou wrote:ne hvataš paontu, antifašisti su pravili sranja i 45 i 91 a bome i u međuvremenu. Pa svatko tko se nije slagao s istima bio bi proglašen za fašistu a kazna je bila od oduzimanja imovine do oduzimanja života, vrll često čak i nakon stvarne likvidacije žrtve. Na starom forumu je korisnik Metodolog stavio hrpu takvih presuda koje su antifašisti donjeli nakon likvidacije političkog neistomišljenika. Antifašizam je bio i ostao predmetom sprdnje jer su ga sami takvim napravili antifašisti.
Guest- Guest
ebenica wrote:45 godina je ovaj grb bio služben, niti jedan drugi nego ovaj.Šandor Winnetou wrote:svatko se prema potrebi pokrio tim smokvinim listom i ne kužim zašto se čudite kad se sprdamo s tim istim antifašizmom. Ja kao ni velika većina branitelja sebe nikada nisam zvao antifašistom, nas definira nešto drugo a ne ta glupost zvana antifašizam. Antifašizam je sprdnja koju je svatko sebi prilagođavao radi opravdavanja svojih pizdarija jer antifašist je značilo automatski da si u pravu ma što napravio a fašist iliti negativac je bio zao pa makar branio samo kućni prag od pozitivaca antifašista.ebenica wrote:pa i tuđman se nazvao antifašistom, i bobetko, i tus...marcellus wrote:Jel se Sloba deklarirao kao antifašist? Je. Jel JNA bila antifašistička? Je. Jel Mladić imao petokraku, simbol antifašizma? Je. Jel se borio protiv ustaša, je. Jel bio za socijalizam i jugu, a protiv nove NDH i kapitalizma, je. Jesu Srbi proglasili četnike za antifašiste i izjednačili ih s partizanima komunistima, jesu.
bio je, i više nije i nikad više neće bit
tak je udbaš...odi se bori za hrvatsku skakanjem iz kamiona.marcellus wrote:ebenica wrote:45 godina je ovaj grb bio služben, niti jedan drugi nego ovaj.Šandor Winnetou wrote:svatko se prema potrebi pokrio tim smokvinim listom i ne kužim zašto se čudite kad se sprdamo s tim istim antifašizmom. Ja kao ni velika većina branitelja sebe nikada nisam zvao antifašistom, nas definira nešto drugo a ne ta glupost zvana antifašizam. Antifašizam je sprdnja koju je svatko sebi prilagođavao radi opravdavanja svojih pizdarija jer antifašist je značilo automatski da si u pravu ma što napravio a fašist iliti negativac je bio zao pa makar branio samo kućni prag od pozitivaca antifašista.ebenica wrote:pa i tuđman se nazvao antifašistom, i bobetko, i tus...marcellus wrote:Jel se Sloba deklarirao kao antifašist? Je. Jel JNA bila antifašistička? Je. Jel Mladić imao petokraku, simbol antifašizma? Je. Jel se borio protiv ustaša, je. Jel bio za socijalizam i jugu, a protiv nove NDH i kapitalizma, je. Jesu Srbi proglasili četnike za antifašiste i izjednačili ih s partizanima komunistima, jesu.
bio je, i više nije i nikad više neće bit
Guest- Guest
Šandor Winnetou wrote:Na starom forumu je korisnik Metodolog stavio hrpu takvih presuda koje su antifašisti donjeli nakon likvidacije političkog neistomišljenika.
s tim da bi ga prvo likvidirali da bi uselili u njegov stan a onda ga osudili na smrt i konfiskaciju imovine radi suradnje s okupatorom
dokazni postupak nije bio potreban za tu optužbu
ima priča i iz devedesetih o tome.marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Na starom forumu je korisnik Metodolog stavio hrpu takvih presuda koje su antifašisti donjeli nakon likvidacije političkog neistomišljenika.
s tim da bi ga prvo likvidirali da bi uselili u njegov stan a onda ga osudili na smrt i konfiskaciju imovine radi suradnje s okupatorom
kaj ti je stara udbaška škola, dođeš i malo pikneš, kai ne ;) koji je ono tvoi udbaški nadimak? skakač?
Guest- Guest
nisu se borili ali opet ti kažem da ne pričam o samoj borbi, niti partizana niti branitelja. Govorim o političkoj pozadini i prišivanju etikete fašista svojim neprijateljima da bi opravdali svoja sranja jer antifašist je po defoltu automatski značilo da si u pravu ma što napravio pa tako i masakriranje stotina tisuća civila nakon rata. Dakle ne u ratu nego nakon rata i sve pod krinkom antifašizma. Antifašistički je bio i berlinski zid, antifašisti su bili i čuvari u gulazima ili na Golom otoku, u Staroj Gradiški...što podrazumjeva da su svi drugi bili fašisti a što je dakle notorna glupost. Dakle kako rekoh antifašisti su pljunuli na antifašizam i danas imamo to što imamo.ebenica wrote:slušaj me sad dobro. jesi se ti borio za baš ovakvu hrvatsku? pokradenu, opljačkanu, gdje svatko kad nešto pokrade pobjegne u bosnu, jesi se borio za to da pola miliona hrvata iseli trbuhom za kruhom? jesi se baš za to borio? ako jesi, pa onda puši kurac, nisi trebao. ali ja vjerujem da si se ti borio za nekaj drugo i da kad ti kažeš domoljub nije isto kad to kaže mamić, npr. (ili je pa ste vas dvojica isti jer se istim perjem kitite?)...isto tak, partizani se nisu borili za to za kaj ih ti teretiš i isto kpo i tebe '95 ni njih nitko niš nije pitao '45 kad više nisu trebali.Šandor Winnetou wrote:ne hvataš paontu, antifašisti su pravili sranja i 45 i 91 a bome i u međuvremenu. Pa svatko tko se nije slagao s istima bio bi proglašen za fašistu a kazna je bila od oduzimanja imovine do oduzimanja života, vrll često čak i nakon stvarne likvidacije žrtve. Na starom forumu je korisnik Metodolog stavio hrpu takvih presuda koje su antifašisti donjeli nakon likvidacije političkog neistomišljenika. Antifašizam je bio i ostao predmetom sprdnje jer su ga sami takvim napravili antifašisti.
Jedno je plaziti aktivistički po asfaltu, a drugo upravljati velikim gradom.
Pratimo "implementaciju ključnih projekata".
Pratimo "implementaciju ključnih projekata".
Guest- Guest
Pa to, proglase te narodnim neprijateljem iliti fašistom i oduzmu ti sva prava nakon što te ucmekajumarcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Na starom forumu je korisnik Metodolog stavio hrpu takvih presuda koje su antifašisti donjeli nakon likvidacije političkog neistomišljenika.
Vidim da ebenica spominje nesto dalmaciju..posto malo bolje poznam i poznavao sam situaciju dolje...poglavito pocetak rata i problema..prvi dragovoljci pripadnici prvog hrvatskog redarstvenika,zng-a bili su ljudi za vrijeme juge iz mjesta koji su bili okvalificirana kao 'ustaska' ili 'sumnjiva'...imotski,drnis,otok i hrvace kraj sinja,omis...na tecaj prvog hrvatskog redarstvenika od 1700 prvih pripadnika bilo ih je oko 300 iz dalmacije i to iz ovih mjesta..najvise iz imotskog i tog dijela,cetinske krajine,drnisa i okolice,otoka kraj sinja,skabrnje,polace,kijeva...dakle iz mjesta koji su kako rekoh za vrijeme juge bijahu zigosana ili kao 'ustaska' ili 'sumnjiva'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šandor Winnetou wrote:nisu se borili ali opet ti kažem da ne pričam o samoj borbi, niti partizana niti branitelja. Govorim o političkoj pozadini i prišivanju etikete fašista svojim neprijateljima da bi opravdali svoja sranja jer antifašist je po defoltu automatski značilo da si u pravu ma što napravio pa tako i masakriranje stotina tisuća civila nakon rata. Dakle ne u ratu nego nakon rata i sve pod krinkom antifašizma. Antifašistički je bio i berlinski zid, antifašisti su bili i čuvari u gulazima ili na Golom otoku, u Staroj Gradiški...što podrazumjeva da su svi drugi bili fašisti a što je dakle notorna glupost. Dakle kako rekoh antifašisti su pljunuli na antifašizam i danas imamo to što imamo.ebenica wrote:slušaj me sad dobro. jesi se ti borio za baš ovakvu hrvatsku? pokradenu, opljačkanu, gdje svatko kad nešto pokrade pobjegne u bosnu, jesi se borio za to da pola miliona hrvata iseli trbuhom za kruhom? jesi se baš za to borio? ako jesi, pa onda puši kurac, nisi trebao. ali ja vjerujem da si se ti borio za nekaj drugo i da kad ti kažeš domoljub nije isto kad to kaže mamić, npr. (ili je pa ste vas dvojica isti jer se istim perjem kitite?)...isto tak, partizani se nisu borili za to za kaj ih ti teretiš i isto kpo i tebe '95 ni njih nitko niš nije pitao '45 kad više nisu trebali.Šandor Winnetou wrote:ne hvataš paontu, antifašisti su pravili sranja i 45 i 91 a bome i u međuvremenu. Pa svatko tko se nije slagao s istima bio bi proglašen za fašistu a kazna je bila od oduzimanja imovine do oduzimanja života, vrll često čak i nakon stvarne likvidacije žrtve. Na starom forumu je korisnik Metodolog stavio hrpu takvih presuda koje su antifašisti donjeli nakon likvidacije političkog neistomišljenika. Antifašizam je bio i ostao predmetom sprdnje jer su ga sami takvim napravili antifašisti.
Guest- Guest
pa to se i danas radi, svatko tko se ne slaže je jugokomunjara i domoljub nikad nije u krivu.Šandor Winnetou wrote: Govorim o političkoj pozadini i prišivanju etikete fašista svojim neprijateljima da bi opravdali svoja sranja jer antifašist je po defoltu automatski značilo da si u pravu ma što napravio
koliko zajedničko imate s onim kaj mrzite, jelda? ;)
Guest- Guest
danas se sprdaju s tim i nikome nije dlaka s glave falila, u prošlosti si dobro prošao ako bi te samo izdevetali pendrecima i strpali u prdekanu mjesec dana.ebenica wrote:pa to se i danas radi, svatko tko se ne slaže je jugokomunjara i domoljub nikad nije u krivu.Šandor Winnetou wrote: Govorim o političkoj pozadini i prišivanju etikete fašista svojim neprijateljima da bi opravdali svoja sranja jer antifašist je po defoltu automatski značilo da si u pravu ma što napravio
koliko zajedničko imate s onim kaj mrzite, jelda? ;)
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Bandić i HDZ progurali amandmane, sjednica prekinuta. Tomašević: Ovo je sramota
» Tomasevic:Necu se dizat u zoru kao Bandic,to nije posao gradonacelnika
» Marcel Holjevac- Izručenje pripadnika BBB, Navijačke skupine i kazneni zakon, Migranti, Bandić- Tomaševič- Pernar ... i prehlada
» Ono čega nema moramo smanjiti. MILAN BANDIĆ
» BIH: Vehabija ubio dva vojnika, Srbina i Bošnjaka
» Tomasevic:Necu se dizat u zoru kao Bandic,to nije posao gradonacelnika
» Marcel Holjevac- Izručenje pripadnika BBB, Navijačke skupine i kazneni zakon, Migranti, Bandić- Tomaševič- Pernar ... i prehlada
» Ono čega nema moramo smanjiti. MILAN BANDIĆ
» BIH: Vehabija ubio dva vojnika, Srbina i Bošnjaka
Page 8 of 10