Jel može odvratnije...?
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Jel može odvratnije...?
Pa ne baš nužno brata, ali sestričnu svakako Hoćeš svoju sestričnu, hoćeš bakinu sestričnu, svejedno. Znanost je potvrdila da su brakovi između bliskih rođaka puno čvršći, a ljubav stabilnija nego između stranaca.Regoč wrote:Da sestričnu? Ma i sestru, brata ako treba. Sve samo da budemo dio liberalnoga svieta i da se odmaknemo od ovih katotalibanah!melkior wrote:A što ste takvi licemjeri? Tko od vas ovdje ne bi okinuo mladu, svježu i jedru sestričnu u najboljim godinama?Regoč wrote:Hm, ne bih rekao, kad ti je netko "bratić u drugom koljenu" znači da vam otčevi ili majke nisu braća ili sestre, već bratići ili sestrične, a vi ste zapravo treće koljeno, prvo su vaši djedovi i bake, koji su međusobno braća i sestre.kic wrote:u pobocnoj liniji rodjaci su prvo koljeno, braca i sestre nisu koljeno vec braca i sestre..
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Regoč wrote:A tko će ih spriečiti da imaju djecu? Članak zakona? Inače, sam zakon je to ukinuo kao kazneno djelo relativno nedavno, prije kojih desetak godinah, ako ne i manje.Yehudi wrote:kic wrote:u pobocnoj liniji rodjaci su prvo koljeno, braca i sestre nisu koljeno vec braca i sestre..
Šta znači pobočnoj?
U francuskoj je zakon takav da se brat i sestra mogu jebavati slobodno.
Ako su punoljetni, to im nitko ne može zabraniti, niti zakon.
Ne mogu se vjenčati i imati dicu ali sve drugo je oslobodjeno krivičnog
ili prekršajnog progona.
nakon Francuske revolucije
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-19
Ne žene se, već si se ženili..po tome je Drvenik poznat, npr..zato su tamo 'lulavi'..Yehudi wrote:kaja_333 wrote:Pa na otocima se žene prvi rođaci , dobro ovo je jos za nijansu gore.
Triba prvo izvaditi brvno iz svoga oka.
Na nekim našimotoćima se radjaju debili iz takvih veza
i to javna tajna.
2014-04-11
A vidi ovu maggie, samo se mota oko nas muškijih Osjećam se ugroženodijagram wrote:pohotne babetine, mi decki nismo takvi:)melkior wrote:Pa ti pripusti baku kinderbetudijagram wrote:baka je unuka voljela od rodjenja,nista cudno:)Regoč wrote:Kako što? Prirodni nagon i ljudska toplina.bogomdani wrote:A sto je Unuka privuklo tako Baki,da se zaljubio??...skripave kosti,bolni zglobovi,ili metalna sipka u potkoljenici ???
2015-08-09
Hm, mislim da se o tom pisalo unutrag godinu danah, da je zakon od revolucije to kažnjavao.Yehudi wrote:Regoč wrote:A tko će ih spriečiti da imaju djecu? Članak zakona? Inače, sam zakon je to ukinuo kao kazneno djelo relativno nedavno, prije kojih desetak godinah, ako ne i manje.Yehudi wrote:kic wrote:u pobocnoj liniji rodjaci su prvo koljeno, braca i sestre nisu koljeno vec braca i sestre..
Šta znači pobočnoj?
ili prekršajnog progona.
megi ima pravo raditi sto zeli, dao sam joj takvu slobodumelkior wrote:A vidi ovu maggie, samo se mota oko nas muškijih Osjećam se ugroženodijagram wrote:pohotne babetine, mi decki nismo takvi:)melkior wrote:Pa ti pripusti baku kinderbetudijagram wrote:baka je unuka voljela od rodjenja,nista cudno:)Regoč wrote:Kako što? Prirodni nagon i ljudska toplina.bogomdani wrote:A sto je Unuka privuklo tako Baki,da se zaljubio??...skripave kosti,bolni zglobovi,ili metalna sipka u potkoljenici ???
nema druge, valja biti napredan , cijena nije bitna
dijagram-
2015-08-09
Tako je, prije Francuske revolucije samo kler i aristokracija su jebavali dječicu, nakon Francuske revolucije to je demokratski omogućeno svima :joker:Uostalom, dicu treba jebat, zato ih i imamo, zar ne?Yehudi wrote:Regoč wrote:A tko će ih spriečiti da imaju djecu? Članak zakona? Inače, sam zakon je to ukinuo kao kazneno djelo relativno nedavno, prije kojih desetak godinah, ako ne i manje.Yehudi wrote:kic wrote:u pobocnoj liniji rodjaci su prvo koljeno, braca i sestre nisu koljeno vec braca i sestre..
Šta znači pobočnoj?
ili prekršajnog progona.
2015-08-09
melkior wrote:A što ste takvi licemjeri? Tko od vas ovdje ne bi okinuo mladu, svježu i jedru sestričnu u najboljim godinama?Regoč wrote:Hm, ne bih rekao, kad ti je netko "bratić u drugom koljenu" znači da vam otčevi ili majke nisu braća ili sestre, već bratići ili sestrične, a vi ste zapravo treće koljeno, prvo su vaši djedovi i bake, koji su međusobno braća i sestre.kic wrote:u pobocnoj liniji rodjaci su prvo koljeno, braca i sestre nisu koljeno vec braca i sestre..
Od ujca unuku...........Pa rekla je da je nitko nije bolje jebavao od mene
Ja 32 a ona 16
2014-04-19
EtoYehudi wrote:melkior wrote:A što ste takvi licemjeri? Tko od vas ovdje ne bi okinuo mladu, svježu i jedru sestričnu u najboljim godinama?Regoč wrote:Hm, ne bih rekao, kad ti je netko "bratić u drugom koljenu" znači da vam otčevi ili majke nisu braća ili sestre, već bratići ili sestrične, a vi ste zapravo treće koljeno, prvo su vaši djedovi i bake, koji su međusobno braća i sestre.kic wrote:u pobocnoj liniji rodjaci su prvo koljeno, braca i sestre nisu koljeno vec braca i sestre..
Od ujca unuku...........Pa rekla je da je nitko nije bolje jebavao od mene
Ja 32 a ona 16
2015-08-09
Provjerih, ukinuto je 1810., a 2010. vraćeno kao silovanje maloljetnika.
melkior wrote:Tako je, prije Francuske revolucije samo kler i aristokracija su jebavali dječicu, nakon Francuske revolucije to je demokratski omogućeno svima :joker:Uostalom, dicu treba jebat, zato ih i imamo, zar ne?Yehudi wrote:Regoč wrote:A tko će ih spriečiti da imaju djecu? Članak zakona? Inače, sam zakon je to ukinuo kao kazneno djelo relativno nedavno, prije kojih desetak godinah, ako ne i manje.Yehudi wrote:kic wrote:u pobocnoj liniji rodjaci su prvo koljeno, braca i sestre nisu koljeno vec braca i sestre..
Šta znači pobočnoj?
ili prekršajnog progona.
Tako je kolega.
EGALITE - FRATERNITE- I SLOBODA VALDA
2014-04-19
Ljubav je kao ptica..pustiš je da poleti, pa se sama vrati..ako je previše stišćeš, udaviš sedijagram wrote:megi ima pravo raditi sto zeli, dao sam joj takvu slobodumelkior wrote:A vidi ovu maggie, samo se mota oko nas muškijih Osjećam se ugroženodijagram wrote:pohotne babetine, mi decki nismo takvi:)melkior wrote:Pa ti pripusti baku kinderbetudijagram wrote:baka je unuka voljela od rodjenja,nista cudno:)Regoč wrote:Kako što? Prirodni nagon i ljudska toplina.bogomdani wrote:A sto je Unuka privuklo tako Baki,da se zaljubio??...skripave kosti,bolni zglobovi,ili metalna sipka u potkoljenici ???
2014-04-11
Što je suludo, kako se maloljetnika može silovati? Može ga se eventualno - milovati...Regoč wrote:Provjerih, ukinuto je 1810., a 2010. vraćeno kao silovanje maloljetnika.
2015-08-09
I to što kažeš, napredak nema cijene, ali bih ipak volio da nije tako gramziva...dijagram wrote:megi ima pravo raditi sto zeli, dao sam joj takvu slobodumelkior wrote:A vidi ovu maggie, samo se mota oko nas muškijih Osjećam se ugroženodijagram wrote:pohotne babetine, mi decki nismo takvi:)melkior wrote:Pa ti pripusti baku kinderbetudijagram wrote:baka je unuka voljela od rodjenja,nista cudno:)Regoč wrote:Kako što? Prirodni nagon i ljudska toplina.bogomdani wrote:A sto je Unuka privuklo tako Baki,da se zaljubio??...skripave kosti,bolni zglobovi,ili metalna sipka u potkoljenici ???
2015-08-09
tako je sreco mojamaggie13 wrote:Ljubav je kao ptica..pustiš je da poleti, pa se sama vrati..ako je previše stišćeš, udaviš sedijagram wrote:megi ima pravo raditi sto zeli, dao sam joj takvu slobodumelkior wrote:A vidi ovu maggie, samo se mota oko nas muškijih Osjećam se ugroženodijagram wrote:pohotne babetine, mi decki nismo takvi:)melkior wrote:Pa ti pripusti baku kinderbetudijagram wrote:baka je unuka voljela od rodjenja,nista cudno:)Regoč wrote:Kako što? Prirodni nagon i ljudska toplina.bogomdani wrote:A sto je Unuka privuklo tako Baki,da se zaljubio??...skripave kosti,bolni zglobovi,ili metalna sipka u potkoljenici ???
dijagram-
2015-08-09
Možda unuk liči na djeda kojeg je baka izuzetno voljela?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
uz mene ovakvog, ne moze ni ona biti drukcijamelkior wrote:I to što kažeš, napredak nema cijene, ali bih ipak volio da nije tako gramziva...dijagram wrote:megi ima pravo raditi sto zeli, dao sam joj takvu slobodumelkior wrote:A vidi ovu maggie, samo se mota oko nas muškijih Osjećam se ugroženodijagram wrote:pohotne babetine, mi decki nismo takvi:)melkior wrote:Pa ti pripusti baku kinderbetudijagram wrote:baka je unuka voljela od rodjenja,nista cudno:)Regoč wrote:Kako što? Prirodni nagon i ljudska toplina.bogomdani wrote:A sto je Unuka privuklo tako Baki,da se zaljubio??...skripave kosti,bolni zglobovi,ili metalna sipka u potkoljenici ???
dijagram-
2015-08-09
pusti melkiora,samo je ljubomorandijagram wrote:uz mene ovakvog, ne moze ni ona biti drukcijamelkior wrote:I to što kažeš, napredak nema cijene, ali bih ipak volio da nije tako gramziva...dijagram wrote:megi ima pravo raditi sto zeli, dao sam joj takvu slobodumelkior wrote:A vidi ovu maggie, samo se mota oko nas muškijih Osjećam se ugroženodijagram wrote:pohotne babetine, mi decki nismo takvi:)melkior wrote:Pa ti pripusti baku kinderbetudijagram wrote:baka je unuka voljela od rodjenja,nista cudno:)Regoč wrote:Kako što? Prirodni nagon i ljudska toplina.bogomdani wrote:A sto je Unuka privuklo tako Baki,da se zaljubio??...skripave kosti,bolni zglobovi,ili metalna sipka u potkoljenici ???
2014-04-11
Ma ti si jedna...otimačica muškihmaggie13 wrote:pusti melkiora,samo je ljubomorandijagram wrote:uz mene ovakvog, ne moze ni ona biti drukcijamelkior wrote:I to što kažeš, napredak nema cijene, ali bih ipak volio da nije tako gramziva...dijagram wrote:megi ima pravo raditi sto zeli, dao sam joj takvu slobodumelkior wrote:A vidi ovu maggie, samo se mota oko nas muškijih Osjećam se ugroženodijagram wrote:pohotne babetine, mi decki nismo takvi:)melkior wrote:Pa ti pripusti baku kinderbetudijagram wrote:baka je unuka voljela od rodjenja,nista cudno:)Regoč wrote:Kako što? Prirodni nagon i ljudska toplina.bogomdani wrote:A sto je Unuka privuklo tako Baki,da se zaljubio??...skripave kosti,bolni zglobovi,ili metalna sipka u potkoljenici ???
2015-08-09
dok se ne ozeni takav ce i ostatimaggie13 wrote:pusti melkiora,samo je ljubomorandijagram wrote:uz mene ovakvog, ne moze ni ona biti drukcijamelkior wrote:I to što kažeš, napredak nema cijene, ali bih ipak volio da nije tako gramziva...dijagram wrote:megi ima pravo raditi sto zeli, dao sam joj takvu slobodumelkior wrote:A vidi ovu maggie, samo se mota oko nas muškijih Osjećam se ugroženodijagram wrote:pohotne babetine, mi decki nismo takvi:)melkior wrote:Pa ti pripusti baku kinderbetudijagram wrote:baka je unuka voljela od rodjenja,nista cudno:)Regoč wrote:Kako što? Prirodni nagon i ljudska toplina.bogomdani wrote:A sto je Unuka privuklo tako Baki,da se zaljubio??...skripave kosti,bolni zglobovi,ili metalna sipka u potkoljenici ???
dijagram-
2015-08-09
Pa kako da se oženim kad mi otima sve dečke?dijagram wrote:dok se ne ozeni takav ce i ostatimaggie13 wrote:pusti melkiora,samo je ljubomorandijagram wrote:uz mene ovakvog, ne moze ni ona biti drukcijamelkior wrote:I to što kažeš, napredak nema cijene, ali bih ipak volio da nije tako gramziva...dijagram wrote:megi ima pravo raditi sto zeli, dao sam joj takvu slobodumelkior wrote:A vidi ovu maggie, samo se mota oko nas muškijih Osjećam se ugroženodijagram wrote:pohotne babetine, mi decki nismo takvi:)melkior wrote:Pa ti pripusti baku kinderbetudijagram wrote:baka je unuka voljela od rodjenja,nista cudno:)Regoč wrote:Kako što? Prirodni nagon i ljudska toplina.bogomdani wrote:A sto je Unuka privuklo tako Baki,da se zaljubio??...skripave kosti,bolni zglobovi,ili metalna sipka u potkoljenici ???
2015-08-09
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
Page 5 of 7