Jel može odvratnije...?
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Jel može odvratnije...?
Baka i unuk, ovo čak nadilazi definiciju incesta, neprirodno je i ogavno na toliko načina...marcellus wrote:u komoru i pustit plin
Guest- Guest
U ljubavi i ratu , sve je dopušteno.
Baka je još aktivna.
Baka je još aktivna.
Last edited by Yehudi on 22/12/2015, 19:54; edited 1 time in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nemojte tako, oni se vole, a tko može zabraniti ljubav?Starhemberg wrote:Baka i unuk, ovo čak nadilazi definiciju incesta, neprirodno je i ogavno na toliko načina...marcellus wrote:u komoru i pustit plin
Shvatit ćeš samo jedno, da je novi svjetski poredak bio i ostao tvoj izbor...hahahahhahahahahahaprckov wrote:Mogu ja to shvatit i sad ako ti nije prerano, a mogu i uskorored wolf wrote:Zapamti tada, kad budeš shvatio, ovaj svijet je mogao ispasti drugačije...Ali, nažalost nije...Ići će ovako...prckov wrote::kidd:red wolf wrote:Odgovor ćeš saznati uskoro...prckov wrote:
Nemas?
Guest- Guest
....a bako sto ti je tolika pizda :wow:
2014-04-19
Hahahahaha ne znam sto se smijem hahahahahaha...hahahahared wolf wrote:Shvatit ćeš samo jedno, da je novi svjetski poredak bio i ostao tvoj izbor...hahahahhahahahahahaprckov wrote:Mogu ja to shvatit i sad ako ti nije prerano, a mogu i uskorored wolf wrote:Zapamti tada, kad budeš shvatio, ovaj svijet je mogao ispasti drugačije...Ali, nažalost nije...Ići će ovako...prckov wrote::kidd:red wolf wrote:Odgovor ćeš saznati uskoro...prckov wrote:
Nemas?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Zbog onih trajnijih contrailsa u zraku, bit će da je zbog toga...prckov wrote:
Hahahahaha ne znam sto se smijem hahahahahaha...hahahaha
Guest- Guest
...hahaha..mislis!?red wolf wrote:Zbog onih trajnijih contrailsa u zraku, bit će da je zbog toga...prckov wrote:
Hahahahaha ne znam sto se smijem hahahahahaha...hahahaha
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
JUESEJ-JUESEJ-JUESEJ
Vidimo da može i odvratnije
Sve za demokraciju- demokraciju ni za što
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nista, sve normalno i ok. Podrska ljubavi. Ljubav uvijek pobjedi. Ovo je "starosna" diskriminacija. Dvoje punoljetnih osoba se vole i schluss. Sta su iz iste obitelji je jos i veci plus. Preko 90% sta su presli preko DNRH u kolni za zapad su ozenjeni i udati sa najblizim srodnicima. Tako pise u knjigama i takova je kultura. Podrska i respect.
2014-04-14
Naravno. Sastav im je i takav da to čine.prckov wrote:
...hahaha..mislis!?
Guest- Guest
Gledajte, ako se vole,...vazno je da ima ljubavi:)
dijagram-
2015-08-09
Jedina steta je da , najvjerojatnije, nece imati potomstva.
2014-04-14
Nadam se da ce moci usvojit koje dijete i pruziti im lijepo djetinjstvo i odrastanje.
2014-04-14
Zar nije bolja kombinacija djed i unuk? Ili djed i unuka? Meni je J. Fritzl do sada bez konkurencije, nadmašiti ga značilo bi napraviti ne samo dijete vlastitoj kćeri već i vlastitoj unuciStarhemberg wrote:Baka i unuk, ovo čak nadilazi definiciju incesta, neprirodno je i ogavno na toliko načina...marcellus wrote:u komoru i pustit plin
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Neću tvrditi, ali ne bih baš rekao da govore engleski, više mi vuče na talijanski, ali tko ima bolje uho neka kaže.Yehudi wrote:
JUESEJ-JUESEJ-JUESEJ
Vidimo da može i odvratnije
Sve za demokraciju- demokraciju ni za što
Koliko sam skužio ovlaš čitajući uvodni upis, baka je trudna.abraham wrote:Jedina steta je da , najvjerojatnije, nece imati potomstva.
I to da je unuka zapravo s vlastitom kćeri koju imaš sa svojom bakom. Liberalne li idile!melkior wrote:Zar nije bolja kombinacija djed i unuk? Ili djed i unuka? Meni je J. Fritzl do sada bez konkurencije, nadmašiti ga značilo bi napraviti ne samo dijete vlastitoj kćeri već i vlastitoj unuciStarhemberg wrote:Baka i unuk, ovo čak nadilazi definiciju incesta, neprirodno je i ogavno na toliko načina...marcellus wrote:u komoru i pustit plin
Last edited by Regoč on 22/12/2015, 21:06; edited 1 time in total
Regoč wrote:Koliko sam skužio ovlaš čitajući uvodni upis, baka je trudna.abraham wrote:Jedina steta je da , najvjerojatnije, nece imati potomstva.
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
Page 2 of 7