Jel može odvratnije...?
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Jel može odvratnije...?
Regoč wrote:Koliko sam skužio ovlaš čitajući uvodni upis, baka je trudna.abraham wrote:Jedina steta je da , najvjerojatnije, nece imati potomstva.
Guest- Guest
Takva sam dojma. Možda krivo sudim jer i opet nisam sve pročitao. Od sreće što se i ovakve zaprjeke ljubavi konačno odbacuju.Starhemberg wrote:Grandmother and grandson to have child together
"I am in love with Phil and he’s in love with me. Soon I’ll be holding my son or daughter in my arms and Phil will be the proud dad.”
Trebalo bi u kombinaciju uvesti i prabaku. Pa kad je bal :affraid:Ovako ide priča: prabaka "spašava" praunuku iz ralja seksualnih bakinih a onda ničim izazvana, ju uvodi u mračni seksualni kult za potrebe njenog pradjeda. Dolazi do sukoba bake i prabake radi prava prvenstva. Majka pak, apelira na dogovorRegoč wrote:I to da je unuka zapravo s vlastitom kćeri koju imaš sa svojom bakom. Liberalne li idile!melkior wrote:Zar nije bolja kombinacija djed i unuk? Ili djed i unuka? Meni je J. Fritzl do sada bez konkurencije, nadmašiti ga značilo bi napraviti ne samo dijete vlastitoj kćeri već i vlastitoj unuciStarhemberg wrote:Baka i unuk, ovo čak nadilazi definiciju incesta, neprirodno je i ogavno na toliko načina...marcellus wrote:u komoru i pustit plin
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
abraham wrote:Nista, sve normalno i ok. Podrska ljubavi. Ljubav uvijek pobjedi. Ovo je "starosna" diskriminacija. Dvoje punoljetnih osoba se vole i schluss. Sta su iz iste obitelji je jos i veci plus. Preko 90% sta su presli preko DNRH u kolni za zapad su ozenjeni i udati sa najblizim srodnicima. Tako pise u knjigama i takova je kultura. Podrska i respect.
Dakako nego plus, sve imanje ostaje u obitelji. Tako je i kod nas na otocima,
to se zna.
Nego eto kod muslića je normalno oženiti kćer od ujca/strica
(to se na zapadu računa 2 kolino) oni to praše/trpaju ki rodjeno (šta i jest )
pa makar imala mala i 8 god. Respect i podrška kulturi.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-19
Neugodnu zavrzlamu prekida patrijarhalni otac koji postrojava i jebe redom: baku, prabaku, djeda, pradjeda, kćer, unuku i praunuku Ali to je već tema za kakvu meksičku sapunicu: Ljubav i zlobamelkior wrote:Trebalo bi u kombinaciju uvesti i prabaku. Pa kad je bal :affraid:Ovako ide priča: prabaka "spašava" praunuku iz ralja seksualnih bakinih a onda ničim izazvana, ju uvodi u mračni seksualni kult za potrebe njenog pradjeda. Dolazi do sukoba bake i prabake radi prava prvenstva. Majka pak, apelira na dogovorRegoč wrote:I to da je unuka zapravo s vlastitom kćeri koju imaš sa svojom bakom. Liberalne li idile!melkior wrote:Zar nije bolja kombinacija djed i unuk? Ili djed i unuka? Meni je J. Fritzl do sada bez konkurencije, nadmašiti ga značilo bi napraviti ne samo dijete vlastitoj kćeri već i vlastitoj unuciStarhemberg wrote:Baka i unuk, ovo čak nadilazi definiciju incesta, neprirodno je i ogavno na toliko načina...marcellus wrote:u komoru i pustit plin
2015-08-09
red wolf wrote:A što ste učinili da to spiječite ljudi?
Eo Mama Rusija im smanjuje brojčano stanje
lansirajući projektile po glavama stanovnika.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-19
Uložili u dionice durexa?red wolf wrote:A što ste učinili da to spiječite ljudi?
2015-08-09
Tako i treba, sve su kulture jednako vriedne i ne smije biti diskriminacije. Pisala Eva jučer, a za potvrdu suspendirali misicu koja je kritizirala muslimansku kulturu. Mamicu joj katotalibansku!Yehudi wrote:abraham wrote:Nista, sve normalno i ok. Podrska ljubavi. Ljubav uvijek pobjedi. Ovo je "starosna" diskriminacija. Dvoje punoljetnih osoba se vole i schluss. Sta su iz iste obitelji je jos i veci plus. Preko 90% sta su presli preko DNRH u kolni za zapad su ozenjeni i udati sa najblizim srodnicima. Tako pise u knjigama i takova je kultura. Podrska i respect.
to se zna.
pa to je prvo koljeno rod..Yehudi wrote:abraham wrote:Nista, sve normalno i ok. Podrska ljubavi. Ljubav uvijek pobjedi. Ovo je "starosna" diskriminacija. Dvoje punoljetnih osoba se vole i schluss. Sta su iz iste obitelji je jos i veci plus. Preko 90% sta su presli preko DNRH u kolni za zapad su ozenjeni i udati sa najblizim srodnicima. Tako pise u knjigama i takova je kultura. Podrska i respect.
to se zna.
2014-04-11
Sad je dosta. Tako je kako je.Yehudi wrote:red wolf wrote:A što ste učinili da to spiječite ljudi?
Eo Mama Rusija im smanjuje brojčano stanje
lansirajući projektile po glavama stanovnika.
Guest- Guest
Ltimicno sam pregledao i odmah sam znao da ce komentari biti kakovi jesu, puni mrznje i nerazumijevanja. Bilo kako bilo, zelim puno djece i zajednickih godina u ljubavi i veselju.Regoč wrote:Takva sam dojma. Možda krivo sudim jer i opet nisam sve pročitao. Od sreće što se i ovakve zaprjeke ljubavi konačno odbacuju.Starhemberg wrote:Grandmother and grandson to have child together
"I am in love with Phil and he’s in love with me. Soon I’ll be holding my son or daughter in my arms and Phil will be the proud dad.”
2014-04-14
Zašto bismo to spriečavali, nismo katotalibani da liečimo ljude samo zato jer se vole!red wolf wrote:A što ste učinili da to spiječite ljudi?
u pobocnoj liniji rodjaci su prvo koljeno, braca i sestre nisu koljeno vec braca i sestre..
Nije potrebno...Vrijeme vam je isteklo, svima...Regoč wrote:Zašto bismo to spriečavali, nismo katotalibani da liečimo ljude samo zato jer se vole!red wolf wrote:A što ste učinili da to spiječite ljudi?
Guest- Guest
Tko bi uopce mogao ovakvu pizdariju,...dobro,...mozda,...melikor
dijagram-
2015-08-09
Prvo su brat i sestra, drugo su bratić i sestrična.maggie13 wrote:pa to je prvo koljeno rod..Yehudi wrote:abraham wrote:Nista, sve normalno i ok. Podrska ljubavi. Ljubav uvijek pobjedi. Ovo je "starosna" diskriminacija. Dvoje punoljetnih osoba se vole i schluss. Sta su iz iste obitelji je jos i veci plus. Preko 90% sta su presli preko DNRH u kolni za zapad su ozenjeni i udati sa najblizim srodnicima. Tako pise u knjigama i takova je kultura. Podrska i respect.
to se zna.
tako je..tom sam upravo i ja rekla..kic wrote:u pobocnoj liniji rodjaci su prvo koljeno, braca i sestre nisu koljeno vec braca i sestre..
2014-04-11
Nitko ih ne mrzi, svi iskazujemo puno poštovanje spram njih i njihova načina života, koji je samo jedan od preko sedam milijardih legitimnih načinah.abraham wrote:Ltimicno sam pregledao i odmah sam znao da ce komentari biti kakovi jesu, puni mrznje i nerazumijevanja. Bilo kako bilo, zelim puno djece i zajednickih godina u ljubavi i veselju.Regoč wrote:Takva sam dojma. Možda krivo sudim jer i opet nisam sve pročitao. Od sreće što se i ovakve zaprjeke ljubavi konačno odbacuju.Starhemberg wrote:Grandmother and grandson to have child together
Ne ide tako..evo, kic je pojasnioRegoč wrote:Prvo su brat i sestra, drugo su bratić i sestrična.maggie13 wrote:pa to je prvo koljeno rod..Yehudi wrote:abraham wrote:Nista, sve normalno i ok. Podrska ljubavi. Ljubav uvijek pobjedi. Ovo je "starosna" diskriminacija. Dvoje punoljetnih osoba se vole i schluss. Sta su iz iste obitelji je jos i veci plus. Preko 90% sta su presli preko DNRH u kolni za zapad su ozenjeni i udati sa najblizim srodnicima. Tako pise u knjigama i takova je kultura. Podrska i respect.
to se zna.
2014-04-11
Pa vidi gore što pišemdijagram wrote:Tko bi uopce mogao ovakvu pizdariju,...dobro,...mozda,...melikor
2015-08-09
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
Page 3 of 7