Jel može odvratnije...?
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Jel može odvratnije...?
Pa kako da se oženim kad mi otima sve dečke?dijagram wrote:dok se ne ozeni takav ce i ostatimaggie13 wrote:pusti melkiora,samo je ljubomorandijagram wrote:uz mene ovakvog, ne moze ni ona biti drukcijamelkior wrote:I to što kažeš, napredak nema cijene, ali bih ipak volio da nije tako gramziva...dijagram wrote:megi ima pravo raditi sto zeli, dao sam joj takvu slobodumelkior wrote:A vidi ovu maggie, samo se mota oko nas muškijih Osjećam se ugroženodijagram wrote:pohotne babetine, mi decki nismo takvi:)melkior wrote:Pa ti pripusti baku kinderbetudijagram wrote:baka je unuka voljela od rodjenja,nista cudno:)Regoč wrote:Kako što? Prirodni nagon i ljudska toplina.bogomdani wrote:A sto je Unuka privuklo tako Baki,da se zaljubio??...skripave kosti,bolni zglobovi,ili metalna sipka u potkoljenici ???
nema druge, valja biti napredan , cijena nije bitna
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:EtoYehudi wrote:melkior wrote:A što ste takvi licemjeri? Tko od vas ovdje ne bi okinuo mladu, svježu i jedru sestričnu u najboljim godinama?Regoč wrote:Hm, ne bih rekao, kad ti je netko "bratić u drugom koljenu" znači da vam otčevi ili majke nisu braća ili sestre, već bratići ili sestrične, a vi ste zapravo treće koljeno, prvo su vaši djedovi i bake, koji su međusobno braća i sestre.kic wrote:u pobocnoj liniji rodjaci su prvo koljeno, braca i sestre nisu koljeno vec braca i sestre..
Od ujca unuku...........Pa rekla je da je nitko nije bolje jebavao od mene
Ja 32 a ona 16
I još me voli više od muža
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
melkior wrote:Pa kako da se oženim kad mi otima sve dečke?dijagram wrote:dok se ne ozeni takav ce i ostatimaggie13 wrote:pusti melkiora,samo je ljubomorandijagram wrote:uz mene ovakvog, ne moze ni ona biti drukcijamelkior wrote:I to što kažeš, napredak nema cijene, ali bih ipak volio da nije tako gramziva...dijagram wrote:megi ima pravo raditi sto zeli, dao sam joj takvu slobodumelkior wrote:A vidi ovu maggie, samo se mota oko nas muškijih Osjećam se ugroženodijagram wrote:pohotne babetine, mi decki nismo takvi:)melkior wrote:Pa ti pripusti baku kinderbetudijagram wrote:baka je unuka voljela od rodjenja,nista cudno:)Regoč wrote:Kako što? Prirodni nagon i ljudska toplina.bogomdani wrote:A sto je Unuka privuklo tako Baki,da se zaljubio??...skripave kosti,bolni zglobovi,ili metalna sipka u potkoljenici ???
dijagram-
2015-08-09
I mene šefica voli više od svog mužaYehudi wrote:melkior wrote:EtoYehudi wrote:melkior wrote:A što ste takvi licemjeri? Tko od vas ovdje ne bi okinuo mladu, svježu i jedru sestričnu u najboljim godinama?Regoč wrote:Hm, ne bih rekao, kad ti je netko "bratić u drugom koljenu" znači da vam otčevi ili majke nisu braća ili sestre, već bratići ili sestrične, a vi ste zapravo treće koljeno, prvo su vaši djedovi i bake, koji su međusobno braća i sestre.kic wrote:u pobocnoj liniji rodjaci su prvo koljeno, braca i sestre nisu koljeno vec braca i sestre..
Od ujca unuku...........Pa rekla je da je nitko nije bolje jebavao od mene
Ja 32 a ona 16
I još me voli više od muža
2015-08-09
melkior wrote:Ma ti si jedna...otimačica muškihmaggie13 wrote:pusti melkiora,samo je ljubomorandijagram wrote:uz mene ovakvog, ne moze ni ona biti drukcijamelkior wrote:I to što kažeš, napredak nema cijene, ali bih ipak volio da nije tako gramziva...dijagram wrote:megi ima pravo raditi sto zeli, dao sam joj takvu slobodumelkior wrote:A vidi ovu maggie, samo se mota oko nas muškijih Osjećam se ugroženodijagram wrote:pohotne babetine, mi decki nismo takvi:)melkior wrote:Pa ti pripusti baku kinderbetudijagram wrote:baka je unuka voljela od rodjenja,nista cudno:)Regoč wrote:Kako što? Prirodni nagon i ljudska toplina.bogomdani wrote:A sto je Unuka privuklo tako Baki,da se zaljubio??...skripave kosti,bolni zglobovi,ili metalna sipka u potkoljenici ???
2014-04-12
Evo to se Papa ozeniti i blagosloviti, objaviti na Twitteru, i kad se rodi dijete i krstiti dabome...
Guest- Guest
sa evolucijskog gledišta optimalno je da se razmnožavaju srodne osobe udaljene 3-4 koljena
tako se zadržavaju genetske karakteristike skupine dok se istovremeno smanjuje učestalost retardacija
inače ljudi imaju urođene osjete za, izgled lica, miris znoja i zvuk glasa preko kojih podsvijesno prepoznaju sebi srodne osobe, pa im stoga rođaci nisu sexualno privlačni
tako se zadržavaju genetske karakteristike skupine dok se istovremeno smanjuje učestalost retardacija
inače ljudi imaju urođene osjete za, izgled lica, miris znoja i zvuk glasa preko kojih podsvijesno prepoznaju sebi srodne osobe, pa im stoga rođaci nisu sexualno privlačni
Guest- Guest
Dijagram, nemoj nasjesti na njen šarm, naša ljubav je jača od njenih spletki!dijagram wrote:melkior wrote:Pa kako da se oženim kad mi otima sve dečke?dijagram wrote:dok se ne ozeni takav ce i ostatimaggie13 wrote:pusti melkiora,samo je ljubomorandijagram wrote:uz mene ovakvog, ne moze ni ona biti drukcijamelkior wrote:I to što kažeš, napredak nema cijene, ali bih ipak volio da nije tako gramziva...dijagram wrote:megi ima pravo raditi sto zeli, dao sam joj takvu slobodumelkior wrote:A vidi ovu maggie, samo se mota oko nas muškijih Osjećam se ugroženodijagram wrote:pohotne babetine, mi decki nismo takvi:)melkior wrote:Pa ti pripusti baku kinderbetudijagram wrote:baka je unuka voljela od rodjenja,nista cudno:)Regoč wrote:Kako što? Prirodni nagon i ljudska toplina.bogomdani wrote:A sto je Unuka privuklo tako Baki,da se zaljubio??...skripave kosti,bolni zglobovi,ili metalna sipka u potkoljenici ???
2015-08-09
Završit ćeš ti jednog dana ovako:maggie13 wrote:melkior wrote:Ma ti si jedna...otimačica muškihmaggie13 wrote:pusti melkiora,samo je ljubomorandijagram wrote:uz mene ovakvog, ne moze ni ona biti drukcijamelkior wrote:I to što kažeš, napredak nema cijene, ali bih ipak volio da nije tako gramziva...dijagram wrote:megi ima pravo raditi sto zeli, dao sam joj takvu slobodumelkior wrote:A vidi ovu maggie, samo se mota oko nas muškijih Osjećam se ugroženodijagram wrote:pohotne babetine, mi decki nismo takvi:)melkior wrote:Pa ti pripusti baku kinderbetudijagram wrote:baka je unuka voljela od rodjenja,nista cudno:)Regoč wrote:Kako što? Prirodni nagon i ljudska toplina.bogomdani wrote:A sto je Unuka privuklo tako Baki,da se zaljubio??...skripave kosti,bolni zglobovi,ili metalna sipka u potkoljenici ???
2015-08-09
Vodoravnoj. Postoje okomiti srodnici, baka, majka, dijete i pobočni ili vodoravni; brat, sestra,..Yehudi wrote:kic wrote:u pobocnoj liniji rodjaci su prvo koljeno, braca i sestre nisu koljeno vec braca i sestre..
Šta znači pobočnoj?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I tazbinski srodnici, koji nisu krvni nego ih stekneš , supruga, njeni roditelji, muž..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To nije pristojno jebat, ali nije ni bolesno.kaja_333 wrote:I tazbinski srodnici, koji nisu krvni nego ih stekneš , supruga, njeni roditelji, muž..
Bolesno je jebat svoju ženu, iako je pristojno. Dakle, vidimo da zdravlje i pristojnost ne idu skupa. U svakom slučaju, bolje se bavit pizdarijama nego radit, ionako nitko rad neće platit:Regoč wrote:To nije pristojno jebat, ali nije ni bolesno.kaja_333 wrote:I tazbinski srodnici, koji nisu krvni nego ih stekneš , supruga, njeni roditelji, muž..
2015-08-09
Tako je ljubav je iznad svega. I naravno kada baba otepne muž/unuk ima pravo naslijediti mirovinu...Regoč wrote:Nemojte tako, oni se vole, a tko može zabraniti ljubav?Starhemberg wrote:Baka i unuk, ovo čak nadilazi definiciju incesta, neprirodno je i ogavno na toliko načina...marcellus wrote:u komoru i pustit plin
monostabil- Posts : 7
2015-08-21
Bila babs kukunka
Bio unuk taranta
imali su maloga juju
Bio unuk taranta
imali su maloga juju
2014-04-19
catabbath-
2015-08-22
Why?
2014-04-14
Znači dijete će istovremeno imati mamu i prabaku.
Otac će mu biti još i nekakav praujak,što li?
Otac će mu biti još i nekakav praujak,što li?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I ????
2014-04-14
Gdje je nastao covjek, gdje je nestala ljubav???? Koliko prosle godine je ljubav bila najvaznija. Koja jebena katolibanija. Sto svecenik kaze?? Mlada je udovica te ne vidim neke prepreke. Treba papu pitati.
2014-04-14
Lucky bastard
2014-04-19
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
Page 6 of 7