Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
Page 7 of 18
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
PETROV 'Tražit ćemo od predsjednice 24 sata da se probamo dogovoriti s Domoljubnom koalicijom' PANTOVČAK 'U 18 sati nastavak konzultacija'
PETROV 'Tražit ćemo od predsjednice 24 sata da se probamo dogovoriti s Domoljubnom koalicijom' PANTOVČAK 'U 18 sati nastavak konzultacija'
Objavljeno: prije 43 min
Informaciju nam je neslužbeno potvrdilo nekoliko utjecajnih članova HDZ-a
NOVO 17:32 -Sastanak Nacionalnog vijeća Mosta je završen. Božo Petrov obratio se novinarima ispred središnjice u Smičiklasovoj. Potvrdio je da ide prema Pantovčaku:
- Nakon ovog što se danas dogodilo, mi ćemo sada od predsjednice tražiti novih 24 sata da se dogovorimo s koalicijom Domoljubna koaliciji. Jučerašnji dopis iz Domoljubne koalicije jasno govori da se oni slažu s reformskom vladom. U koaliciju okupljenu oko SDp-a više nemamo povjerenja.
Petrov tvrdi da nema podjele u MOST-u.
- Složni smo, nosim predsjednici svih 15 potpisa.
Čelnik MOST-a se još jednom osvrnuo na naprasni prekid pregovora s koalicijom Hrvatska raste.
- Dogovorili smo se da nećemo s imenima, ali u SDP-u dobro znaju tko je zvao naše članove. Neću krenuti u lov na vještice...
-
Dragan Matic / CROPIXAutor: Rozita Vuković
Objavljeno: prije 43 min
Informaciju nam je neslužbeno potvrdilo nekoliko utjecajnih članova HDZ-a
NOVO 17:32 -Sastanak Nacionalnog vijeća Mosta je završen. Božo Petrov obratio se novinarima ispred središnjice u Smičiklasovoj. Potvrdio je da ide prema Pantovčaku:
- Nakon ovog što se danas dogodilo, mi ćemo sada od predsjednice tražiti novih 24 sata da se dogovorimo s koalicijom Domoljubna koaliciji. Jučerašnji dopis iz Domoljubne koalicije jasno govori da se oni slažu s reformskom vladom. U koaliciju okupljenu oko SDp-a više nemamo povjerenja.
Petrov tvrdi da nema podjele u MOST-u.
- Složni smo, nosim predsjednici svih 15 potpisa.
Čelnik MOST-a se još jednom osvrnuo na naprasni prekid pregovora s koalicijom Hrvatska raste.
- Dogovorili smo se da nećemo s imenima, ali u SDP-u dobro znaju tko je zvao naše članove. Neću krenuti u lov na vještice...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
Novi izbori i još veći Most. Uhljebistanci na aparatima.red wolf wrote:pa ja mislim da novih izbora neće biti, ako HDZ bude uspješan u prikupljanju potpisa...vili40 wrote:ma Kolinda nek prekine ovo i novi izbori
Ne novi izbori i koalicija Most HDZ. Uhljebe se drži za jaja. Milanović se odao piću.
nije piće u pitanju,od pića se razveseliš i otvoriš,u pitanju je neki novi bojni otrov na tržištu,nedovoljno istraženmutava baštarda wrote:Novi izbori i još veći Most. Uhljebistanci na aparatima.red wolf wrote:pa ja mislim da novih izbora neće biti, ako HDZ bude uspješan u prikupljanju potpisa...vili40 wrote:ma Kolinda nek prekine ovo i novi izbori
Ne novi izbori i koalicija Most HDZ. Uhljebe se drži za jaja. Milanović se odao piću.
vili40-
2015-08-02
Boži je sad laknulo...Pa, vjerujem mu.
http://www.jutarnji.hr/petrov--trazit-cemo-od-predsjednice-24-sata-da-se-probamo-dogovoriti-s-domoljubnom-koalicijom--pantovcak--u-18-sati-nastavak-konzultacija-/1484597/
http://www.jutarnji.hr/petrov--trazit-cemo-od-predsjednice-24-sata-da-se-probamo-dogovoriti-s-domoljubnom-koalicijom--pantovcak--u-18-sati-nastavak-konzultacija-/1484597/
Guest- Guest
Petrov je bio izložen pritiscima da ne ide sa SDP-om s druge strane Zoki je radio iza leđa...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I to ča rečeš .... tako bude kad je morje va Hrvatskoj bistrije od naroda.marcellus wrote:Stanojko wrote:Nemo se ljutis, ali...cemu to? To kao kad bi u Srbiji umesto picoustog dosao...na primer Ceda. Mislim, isti kurac... Protektorati. Ne razumem sto se narod pali.marcellus wrote:Stanojko wrote:Id` u picku materinu! Sav sam ustreptao! Sta ce biti sad!?
izbori...
pa upravo sam malo prije stavio status na svoj facebook, pa da ti citiram: "Uostalom jebeš izbore u zemlji gdje više ljudi zanima ko će bit pobjednik big brothera (regionalnog) nego tko će biti premijer i vladati državom".
Stribor-
2015-09-22
opet preokret...lijepo...ako HDZ+most zazive ispunjeno 89% mojih predvidjanja...jos ako srbi budu tamo 100%
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
python (monty)
flying circus
flying circus
Nije mi jasno zašto to od početka nisu vidjeli jer su se stvari odvijali točno u tom smjeru.vili40 wrote:zadnja dva tri dana sve mi je nešto bilo čudno,kako to da se primirio HNS i Pusićka,kako su to olako prepustili Petrovu premijersko mjesto...tu je nešto drugo moralo biti,neki rezervni plan tko zna koji ovaj put.Milanoviću treba još par potpisa i ide na to da još uzme od Mosta koliko mu treba i onda oni svi sretni i zadovoljni.Podlo,jako podlo.
Guest- Guest
Ti opet nisi od onih kako vitar puše a? :DDDD Led te hebo oportunizam i ljigavština su ti srednja imena.debotoijusto wrote:opet preokret...lijepo...ako HDZ+most zazive ispunjeno 89% mojih predvidjanja...jos ako srbi budu tamo 100%
Guest- Guest
Radio iza leđa?...Pa daj imena tih visokih dužnosnika čovječe...Ja sam zadovoljan ovakvim raspletom, jer je to tako trebalo biti otpočetka...Zašto je napravljen ovakav cirkus, to dobro znamo.epikur37 wrote:Petrov je bio izložen pritiscima da ne ide sa SDP-om s druge strane Zoki je radio iza leđa...
Guest- Guest
Ajde što sebe lažeš 24/7 ali kud nas pokušavaš smuljati kada si likovao ko sumanut prije par dana kada su ovi iz MOSTa otpilili HDZ.red wolf wrote:Radio iza leđa?...Pa daj imena tih visokih dužnosnika čovječe...Ja sam zadovoljan ovakvim raspletom, jer je to tako trebalo biti otpočetka...Zašto je napravljen ovakav cirkus, to dobro znamo.epikur37 wrote:Petrov je bio izložen pritiscima da ne ide sa SDP-om s druge strane Zoki je radio iza leđa...
Guest- Guest
Nisam likovao tome...Već komičnoj situaciji koju je ova nacija promatrala...Ovi su očekivali da SDP odbije potpisati, a ovi potpisali...Ja nikad to ne bih potpisao, osim ako je zemlja stvarno ugrožena...Mislim da ni Milanović nije znao što će se nakon toga dogoditi...tre911 wrote:
Ajde što sebe lažeš 24/7 ali kud nas pokušavaš smuljati kada si likovao ko sumanut prije par dana kada su ovi iz MOSTa otpilili HDZ.
Guest- Guest
to bio moj prvi upis nakon izbora...tre911 wrote:Ti opet nisi od onih kako vitar puše a? :DDDD Led te hebo oportunizam i ljigavština su ti srednja imena.debotoijusto wrote:opet preokret...lijepo...ako HDZ+most zazive ispunjeno 89% mojih predvidjanja...jos ako srbi budu tamo 100%
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
To ti dođe kao ona uhodana SDP je uveo ćirilicu u Vukovar, a uveli je HDZ, neki pravaši tamo i SDSS, a jedini su bili protiv iz SDP-a...Pa takvima danas ( njima trinaestorici iz SDP ) govoriš da se njišu kako vjetar puše...debotoijusto wrote:to bio moj prvi upis nakon izbora...tre911 wrote:Ti opet nisi od onih kako vitar puše a? :DDDD Led te hebo oportunizam i ljigavština su ti srednja imena.debotoijusto wrote:opet preokret...lijepo...ako HDZ+most zazive ispunjeno 89% mojih predvidjanja...jos ako srbi budu tamo 100%
Guest- Guest
http://www.jutarnji.hr/petrov--imamo-parlamentarnu-vecinu--predsjednici-smo-pokazali-78-potpisa--nadam-se-da-cemo-do-sutra-u-18-sati-definirati-mandatara-/1484597/
Iz teksta:
Toliko o vjerodostojnosti...No, neka...Ovaj narod je naučio na svašta...A i dalje smo tu.
Iz teksta:
'' Što se tiče sukoba sa SDP-om, nema šanse da odgovorim koga su to zvali. Mene je to sramota. Ljudi su dobivali razne poruke, ali su ostali dosljedni. ''
Toliko o vjerodostojnosti...No, neka...Ovaj narod je naučio na svašta...A i dalje smo tu.
Last edited by red wolf on 22/12/2015, 18:03; edited 2 times in total
Guest- Guest
Ajde da ubacim i lažovdebotoijusto wrote:to bio moj prvi upis nakon izbora...tre911 wrote:Ti opet nisi od onih kako vitar puše a? :DDDD Led te hebo oportunizam i ljigavština su ti srednja imena.debotoijusto wrote:opet preokret...lijepo...ako HDZ+most zazive ispunjeno 89% mojih predvidjanja...jos ako srbi budu tamo 100%
Guest- Guest
Povratak HDZ-a.
Ovo je odlična prilika za formiranje neke istinske lijeve stranke i konačan odlazak SDP-a.
Ovo je odlična prilika za formiranje neke istinske lijeve stranke i konačan odlazak SDP-a.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Samo da bude prohrvatski orijentirana, ovo sa SDPom je lakrdija.jastreb wrote:Povratak HDZ-a.
Guest- Guest
Pa neće valjda biti proaustrijski,ili pročeški orijentirana???tre911 wrote:Samo da bude prohrvatski orijentirana, ovo sa SDPom je lakrdija.jastreb wrote:Povratak HDZ-a.
Ma,samo da ne bude proamerički i neoliberalna.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nekako se lijevo i liberalno stopilo u RH a što se tiče SDPa on je regionalno opredjeljen a ne prohrvatski i zato sam ono napisao.jastreb wrote:Pa neće valjda biti proaustrijski,ili pročeški orijentirana???tre911 wrote:Samo da bude prohrvatski orijentirana, ovo sa SDPom je lakrdija.jastreb wrote:Povratak HDZ-a.
Ma,samo da ne bude proamerički i neoliberalna.
Guest- Guest
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Similar topics
» MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
Page 7 of 18