Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
Page 6 of 18
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Re: Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
veber wrote:i ps imam dva dana gratis. sam si se ponudio :D
da zaokružimo soma ojra tjedan :D
heh, nek ti bude, samo moraš paziti i javiti se na vrijeme. inače uzimam pologa 1500 tebi samo 1000, koji vraćam ako se brod vrati kakav je i otišao ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
polog nije problem. ni kasko.epikur37 wrote:veber wrote:i ps imam dva dana gratis. sam si se ponudio :D
da zaokružimo soma ojra tjedan :D
heh, nek ti bude, samo moraš paziti i javiti se na vrijeme. inače uzimam pologa 1500 tebi samo 1000, koji vraćam ako se brod vrati kakav je i otišao ;)
poslao ti pp
2014-12-30
nema druge nego novi izbori a Milanovića prisilno na skidanje sa droge,taj stvarno nije normalan
vili40-
2015-08-02
Istina. B-)
2014-04-12
Ova trakavica me uopće ne zanima. Eto već danima preskačem u Novom listu prve dvije stranice koje pišu o tome.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
epikur37 wrote:veber wrote:potkradaš državu.epikur37 wrote:
Možda bum brod tankal s plavim....
Nope, prenamjena za gospodarsku djelatnost i onda imaš pravo tražiti plai...litra kaj zna 4,5 kn :)
Mogu do madagaskara :D
Jebe ti se...još eventualno zatražiš Rusku zaštitu za prolaz kroz Adenski zaljev...:p
darth_vader-
2014-04-17
Kad se toliko busaju u prsa da su vjerodostojni, neka kažu ti MOST-ovci koji su ih to sdp-ovci zvali i neka to i dokažu. Pa ako se to pokaže istinitim, svaka im čast, slobodno mogu otići s onima s kojima su željeli od prvog dana, a ne za*ebavati naciju već mjesec dana. Dobro je Petrina rekao, Petrov je ujutro jedna osoba, a navečer sasvim druga.
Guest- Guest
to je Petrina rekao,a ja mislim da bi to prije išlo Zokija.Što je taj izvodio zadnjih mjesec i pol...hahahaha...to je stvarno bolesno,pa kako takvom čovjeku bar malo vjerovati?red wolf wrote:Kad se toliko busaju u prsa da su vjerodostojni, neka kažu ti MOST-ovci koji su ih to sdp-ovci zvali i neka to i dokažu. Pa ako se to pokaže istinitim, svaka im čast, slobodno mogu otići s onima s kojima su željeli od prvog dana, a ne za*ebavati naciju već mjesec dana. Dobro je Petrina rekao, Petrov je ujutro jedna osoba, a navečer sasvim druga.
vili40-
2015-08-02
ahahahahaha Zokin intimus se vratio na svojered wolf wrote:Kad se toliko busaju u prsa da su vjerodostojni, neka kažu ti MOST-ovci koji su ih to sdp-ovci zvali i neka to i dokažu. Pa ako se to pokaže istinitim, svaka im čast, slobodno mogu otići s onima s kojima su željeli od prvog dana, a ne za*ebavati naciju već mjesec dana. Dobro je Petrina rekao, Petrov je ujutro jedna osoba, a navečer sasvim druga.
n_razbojnik-
2014-04-15
O Milanoviću svatko od nas može misliti što god hoće...On je sad nebitan. Ako neki tvrde ( a sve su se već gotovo dogovorili; ja osobno sam bio protiv suradnje s MOST-om jer sam ja glasao za lijevo-liberalnu opciju, a ne za MOST gdje su većinom ljudi politički gledano desni centar, a ima ih i desno ) da su ih visoki dužnosnici SDP-a zvali, pa reci onda javno koji kad se prikazuješ vjerodostojnim. Dokaži te svoje tvrdnje i ako se to pokaže točnim, sve O.K. Ali, ako si otpočetka želio s HDZ-om, pa idi onda jebote...Ne zmaraj građane ovakvim glupostima.vili40 wrote:to je Petrina rekao,a ja mislim da bi to prije išlo Zokija.Što je taj izvodio zadnjih mjesec i pol...hahahaha...to je stvarno bolesno,pa kako takvom čovjeku bar malo vjerovati?red wolf wrote:Kad se toliko busaju u prsa da su vjerodostojni, neka kažu ti MOST-ovci koji su ih to sdp-ovci zvali i neka to i dokažu. Pa ako se to pokaže istinitim, svaka im čast, slobodno mogu otići s onima s kojima su željeli od prvog dana, a ne za*ebavati naciju već mjesec dana. Dobro je Petrina rekao, Petrov je ujutro jedna osoba, a navečer sasvim druga.
Guest- Guest
A ako je ova informacija točna ----http://www.jutarnji.hr/u-tijeku-velika-hdz-ova-operacija--skupljanja-potpisa---cekamo--obracanje-predsjednice--pantovcak---u-18-sati-nastavak-konzultacija-/1484597/ ----- onda su si baš zaslužili HDZ. Evo vam ga.
Guest- Guest
zadnja dva tri dana sve mi je nešto bilo čudno,kako to da se primirio HNS i Pusićka,kako su to olako prepustili Petrovu premijersko mjesto...tu je nešto drugo moralo biti,neki rezervni plan tko zna koji ovaj put.Milanoviću treba još par potpisa i ide na to da još uzme od Mosta koliko mu treba i onda oni svi sretni i zadovoljni.Podlo,jako podlo.
vili40-
2015-08-02
sitting_bull wrote:marcellus wrote:ajde uživaj u jedenju mad zoxovih govana dok još stigneš, skoro vam stiže novi gazda u partiju pa time i novi forumski trolovi...
je, ja sam 24 sata na forumu kao ti i još par vasinih logističara.
tvoj je problem što bez gazde nemaš niti stav niti miljenje pa si uvijek jedan level ispod gazde.
obzirom da si sad logističar kod vase i mutavog sve je jasno.
u nekoliko godina si sa sanadera spao na karamarka.
retrogradna evolucija...
ja sam 24 sata dnevno na forumu i svjedno stignem napisat dva teksta dnevno za portal, jedan do dva tjedno za novine, otić na plac, otić na vikend, i nać vremena za ženu i dijete... a tebi treba tri sata da smisliš debilan post, isti kao i prethodni... "okruglica", "plavuša", "debela", "mutavi"... da sastaviš listu epiteta i ubaciš u bullshit generator?
U ovom trenutku MIlanović ne skuplja potpise MOST-ovaca, zar ne?vili40 wrote:zadnja dva tri dana sve mi je nešto bilo čudno,kako to da se primirio HNS i Pusićka,kako su to olako prepustili Petrovu premijersko mjesto...tu je nešto drugo moralo biti,neki rezervni plan tko zna koji ovaj put.Milanoviću treba još par potpisa i ide na to da još uzme od Mosta koliko mu treba i onda oni svi sretni i zadovoljni.Podlo,jako podlo.
Guest- Guest
u generatoru su već Vaso, Bujanec, plavuša, karamarko...a na to se lijepe random pizdarije...ENTER i što ispade na forum
2014-04-15
ma Kolinda nek prekine ovo i novi izbori pa ako su ljudi ravnodušni prema ovoj ciganiji i ne misle takvo ponašanje kazniti,onda neka bude kako bude.Očigledno da nismo za promjene,valjda nam je dobro i ovako.red wolf wrote:U ovom trenutku MIlanović ne skuplja potpise MOST-ovaca, zar ne?vili40 wrote:zadnja dva tri dana sve mi je nešto bilo čudno,kako to da se primirio HNS i Pusićka,kako su to olako prepustili Petrovu premijersko mjesto...tu je nešto drugo moralo biti,neki rezervni plan tko zna koji ovaj put.Milanoviću treba još par potpisa i ide na to da još uzme od Mosta koliko mu treba i onda oni svi sretni i zadovoljni.Podlo,jako podlo.
vili40-
2015-08-02
Stvar je u sljedećem, mi ovu postiizbornu lakrdiju nismo ni trebali imati. Kao što sam već jednom ovdje napisao, MOST nije trebao dobiti ovoliko mandata. Ovo ih je iznenadilo. Oni su trebali dobiti tek dovoljno da podupru iz Sabora HDZ-ovu koaliciju koja je prema predviđanjima trebala dobiti puno više mandata. I to je to. Ma nitko im ne bi zamjerio i da su, u ovoj sadašnjoj situaciji vjerodostojno rekli, mi želimo samo s HDZ-om. I sve rješeno. Ima li bi vlast HDZ-a i MOST-a, a bez ove lakrdije.
Guest- Guest
pa ja mislim da novih izbora neće biti, ako HDZ bude uspješan u prikupljanju potpisa...vili40 wrote:ma Kolinda nek prekine ovo i novi izbori
Guest- Guest
U cijeloj ovoj gunguli oko izbora ima jedna dobra stvar, ovo je prilika Darinku Kosoru da vrati HSLS tamo gdje mu je i mjesto, u lijevi centar.
Last edited by red wolf on Tue 22 Dec - 17:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
Eto, sad ste valjda sretni. Na Pantovčaku će s predsjednicom biti samo HDZ-ova koalicija i MOST-ovci...Eto, zamarali ste dva mjeseca građanstvo Hrvatske nepotrebnim stvarima. Sretno vam bilo u obnašanju vlasti, a ako ne budete, na izborima ćete dobiti palac gore ili dolje.
Što su željeli MOST i njegovo nacionalno vijeće, to su i dobili.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/petrov-dolazi-kod-kolinde-trazit-cu-od-predsjednice-24-sata-za-dogovor-s-hdzom/863982.aspx
Žali Bože potrošenog vremena.
Što su željeli MOST i njegovo nacionalno vijeće, to su i dobili.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/petrov-dolazi-kod-kolinde-trazit-cu-od-predsjednice-24-sata-za-dogovor-s-hdzom/863982.aspx
Žali Bože potrošenog vremena.
Last edited by red wolf on Tue 22 Dec - 17:50; edited 1 time in total
Guest- Guest
PETROV 'Tražit ćemo od predsjednice 24 sata da se probamo dogovoriti s Domoljubnom koalicijom' PANTOVČAK 'U 18 sati nastavak konzultacija'
PETROV 'Tražit ćemo od predsjednice 24 sata da se probamo dogovoriti s Domoljubnom koalicijom' PANTOVČAK 'U 18 sati nastavak konzultacija'
Objavljeno: prije 43 min
Informaciju nam je neslužbeno potvrdilo nekoliko utjecajnih članova HDZ-a
NOVO 17:32 -Sastanak Nacionalnog vijeća Mosta je završen. Božo Petrov obratio se novinarima ispred središnjice u Smičiklasovoj. Potvrdio je da ide prema Pantovčaku:
- Nakon ovog što se danas dogodilo, mi ćemo sada od predsjednice tražiti novih 24 sata da se dogovorimo s koalicijom Domoljubna koaliciji. Jučerašnji dopis iz Domoljubne koalicije jasno govori da se oni slažu s reformskom vladom. U koaliciju okupljenu oko SDp-a više nemamo povjerenja.
Petrov tvrdi da nema podjele u MOST-u.
- Složni smo, nosim predsjednici svih 15 potpisa.
Čelnik MOST-a se još jednom osvrnuo na naprasni prekid pregovora s koalicijom Hrvatska raste.
- Dogovorili smo se da nećemo s imenima, ali u SDP-u dobro znaju tko je zvao naše članove. Neću krenuti u lov na vještice...
-
Dragan Matic / CROPIXAutor: Rozita Vuković
Objavljeno: prije 43 min
Informaciju nam je neslužbeno potvrdilo nekoliko utjecajnih članova HDZ-a
NOVO 17:32 -Sastanak Nacionalnog vijeća Mosta je završen. Božo Petrov obratio se novinarima ispred središnjice u Smičiklasovoj. Potvrdio je da ide prema Pantovčaku:
- Nakon ovog što se danas dogodilo, mi ćemo sada od predsjednice tražiti novih 24 sata da se dogovorimo s koalicijom Domoljubna koaliciji. Jučerašnji dopis iz Domoljubne koalicije jasno govori da se oni slažu s reformskom vladom. U koaliciju okupljenu oko SDp-a više nemamo povjerenja.
Petrov tvrdi da nema podjele u MOST-u.
- Složni smo, nosim predsjednici svih 15 potpisa.
Čelnik MOST-a se još jednom osvrnuo na naprasni prekid pregovora s koalicijom Hrvatska raste.
- Dogovorili smo se da nećemo s imenima, ali u SDP-u dobro znaju tko je zvao naše članove. Neću krenuti u lov na vještice...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Similar topics
» MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
Page 6 of 18