Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
Page 8 of 18
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Re: Petrov: Gotovo je! Prekidamo pregovore s Milanovićevom koalicijom
Nekako se lijevo i liberalno stopilo u RH a što se tiče SDPa on je regionalno opredjeljen a ne prohrvatski i zato sam ono napisao.jastreb wrote:Pa neće valjda biti proaustrijski,ili pročeški orijentirana???tre911 wrote:Samo da bude prohrvatski orijentirana, ovo sa SDPom je lakrdija.jastreb wrote:Povratak HDZ-a.
Ovo je odlična prilika za formiranje neke istinske lijeve stranke i konačan odlazak SDP-a.
Ma,samo da ne bude proamerički i neoliberalna.
Guest- Guest
A ja ponavljo,nije gotovo,ali šta zna onaj seljo što sadi grah....ako je ovo nova vlada ,želim joj uspjeha iako sam više lijevo naklonjen,a bolje nam neće biti sigurno...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/409691/Mogao-si-se-dostojanstvenije-oprostiti-od-Skupstine.html
Nadam se da će konačno Darinko Kosor progledati i njegov HSLS...Sutra nas čeka borba za jednu drugačiju Hrvatsku...Sutra ćemo se boriti za iste i slične ideale, liberalne, socijaldemokratske, socijalističke, a protiv onih konzervativnih...Referendumima nisu uspjeli ili barem djelomično...Ali, sada je drugačija situacija...
Nadam se da će konačno Darinko Kosor progledati i njegov HSLS...Sutra nas čeka borba za jednu drugačiju Hrvatsku...Sutra ćemo se boriti za iste i slične ideale, liberalne, socijaldemokratske, socijalističke, a protiv onih konzervativnih...Referendumima nisu uspjeli ili barem djelomično...Ali, sada je drugačija situacija...
Last edited by red wolf on 22/12/2015, 18:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
Reko bi Yoda...idu nove trošarine...imamo Vladu...narodno veselje je (pre)kratko trajalo...sljedeća operacija Božo Petrov se učlanio u HDZ...Vaso potukao Browna do nogu...jebeš Yale, Princeton, i Stanford...što ti je dopisna diploma s Hr. Sveučilišta...ovdje ljudi imaju strategiju u malom prstu..tko će se zajebavati s formalnostima poput pisanja diplomskog...
darth_vader-
2014-04-17
eto!
šatoraši mogu kući, karamarko i okruglica slave, šeks će se napiti,a cure i dečki iz mosta trebaju naći način kako se pojaviti u svojim sredinama i objasniti susjedima gdje su tu oni.
ovakav razvoj je očekivan, samo bez međučinova i dramskih zapleta za zajebavanje birača.
kako je i nekoliko nostradamusa foruma napisalo: onaj tko prvi formira vlast sam je sebe u budućnosti uveo u opoziciju.
treba zločinačkoj organizaciji omogućiti da se razgoliti do kraja.
treba ipak pričekati i sutrašnji dan, jer se u mostu strip-tease upravo događa...
šatoraši mogu kući, karamarko i okruglica slave, šeks će se napiti,a cure i dečki iz mosta trebaju naći način kako se pojaviti u svojim sredinama i objasniti susjedima gdje su tu oni.
ovakav razvoj je očekivan, samo bez međučinova i dramskih zapleta za zajebavanje birača.
kako je i nekoliko nostradamusa foruma napisalo: onaj tko prvi formira vlast sam je sebe u budućnosti uveo u opoziciju.
treba ipak pričekati i sutrašnji dan, jer se u mostu strip-tease upravo događa...
sitting_bull-
2015-09-28
Aj fala kurcu, sada ćeš se i ti povući do sljedećih izbora pa nećemo morati gledati tvoje šumotvorine na ovom forumu.sitting_bull wrote:eto!
Guest- Guest
Eva,ako čitaš....eto,kaj sam ti ja rekel još pre mesec dana, ...eto ti tvoj Petrov.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nista nije gotovo...ne treba skakati pred rudo..moze petrov sutra isto reci...karamarko po noci zvao....sto se kaze gotovo je kad sudac odzvizdi kraj..u ovom slucaju kolinda
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Neće ne...Vidiš kako je poletno doskakutao s petnaest potpisa...Nije trebao za*ebavati ovaj narod dva mjeseca...vuksadinare wrote:Nista nije gotovo...ne treba skakati pred rudo..moze petrov sutra isto reci...karamarko po noci zvao....sto se kaze gotovo je kad sudac odzvizdi kraj..u ovom slucaju kolinda
Guest- Guest
Komunjare, ustashe, boljsevici, katolibani, tko ce vise znati. Osobno mislim nakupina ogranicenih u vremenu i prostoru izgubljenih osoba. Most donio 15 potpisa, dakle i Petrina je unutra. Jos juce se lizali sa Milanovicem, prekjucer sa Tomekom itd. Sacekajmo do jutra, sutra je novi dan i novi list. Sutra bi trebali biti komunjare, opet.Muhahahahahhahhaaaaa Kila mozga dvije jebene bosnaske...
2014-04-14
Ma u Hrvatskoj neke stvari neće nikad štimati. Previše se traži, ali nije ni bitno... Važno je koliko možeš reći nadnacionalnim moćnicima i njihovim sranjima jasno NE u ime naroda ili barem apsolutne većine.tre911 wrote:Samo da bude prohrvatski orijentirana, ovo sa SDPom je lakrdija.jastreb wrote:Povratak HDZ-a.
Ovo je odlična prilika za formiranje neke istinske lijeve stranke i konačan odlazak SDP-a.
Guest- Guest
sitting_bull wrote:eto!
Uzdravlje, kolega, i polako s pićem!
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
sad i Pusićka na aparatima
vili40-
2015-08-02
Biti će prijevremeni izbori, dva ljigavca su se dogovorili i valjaju MOST-ovce i jedan i drugi.
MOST je trebao zakazati jedan sastanak sa DA ili NE najkasnije tjedan dana nakon izbora.
Ako dogovora ne bi bilo otići predsjednici i reći da može raspisati izbore. I šlus. Ovako će popušit.
MOST je trebao zakazati jedan sastanak sa DA ili NE najkasnije tjedan dana nakon izbora.
Ako dogovora ne bi bilo otići predsjednici i reći da može raspisati izbore. I šlus. Ovako će popušit.
Brain32-
2014-04-15
Izdržati će njih dvojica do kraja...Makar imali ovakve predstave svako malo...Brain32 wrote:Biti će prijevremeni izbori, dva ljigavca su se dogovorili i valjaju MOST-ovce i jedan i drugi.
Guest- Guest
Recimo ja se necu nasladjivati nad zokijem kao sitting,evva,deboto,red wolf nad karamarkom ovih dana..mogu za zokija reci samo zao mi je sto smo zeme...po meni najveca greska ti je uvodjenje cirilice u vukovar zoki...zbog koga?....zbog pupovca i jedan posto glasova sto bi dobio....a da si samo rekao nema cirilice u vukovaru dok sam ja na vlasti...da si maknuo matica na vrijeme...karamarko bi mogao samo sanjat vlast i hdz...trece saroliko drustvo si okupio oko sebe..ludjake slicne tebi poput marasa,jovanovica,stazica...barikadasa i muljcica grcica....ostojic ranka pijanca,izgubljenog ubprostoru i vremenu,bauka autonomasa koji falsificira izborne popise na stetu hrvata...i da bi to kao malo ublazio..upucavao si se gotovini preko kotromanovica.. a imao si zoki potencijala...ali ego te pokapa i kako moja pok baba kaze losi obiteljski geni...a imao si priliku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dobarBrain32 wrote:Biti će prijevremeni izbori, dva ljigavca su se dogovorili i valjaju MOST-ovce i jedan i drugi.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ewa je na aparatimaAntif_No1 wrote:Eva,ako čitaš....eto,kaj sam ti ja rekel još pre mesec dana, ...eto ti tvoj Petrov.
Guest- Guest
I sta sad....saznat cemo uskoro
2014-04-18
a oće li sad branitelj Rašković srbenda imat kakvu funkciju ili mu domoljub hrvatina povećat barem penziju?
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
kolko je ojrosuper 98 na bencinskim u RH?
Guest- Guest
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Similar topics
» MOST odlučio: Nastavljamo pregovore s koalicijom HDZ-a
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
» '' PETROV 'Mandatara bismo mogli dobiti za tjedan dana, nastavljamo razgovore s Domoljubnom koalicijom' ''
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» '' POČINJE KLJUČNI SASTANAK, GLAVNA TEMA - PETROV PREMIJER! Milanović: On je naš kandidat!; Petrov: Da, pričat ćemo i o tome.. ''
» Tbilisi, Gruzija - Nije gotovo dok sve nije gotovo.
Page 8 of 18