Euro 2021
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Euro 2021
Kic, molin te, prestani se drogirat…
Pretjera si u zadnje vrime sa pucanjem na foliju…
:8)
Pretjera si u zadnje vrime sa pucanjem na foliju…
:8)
Guest- Guest
na forumu: kic prestani se drogirati
preko pp: pst kic, imam novu divlju robu, pošaljem poslijepodne paketić da probaš
daj niche tko te ne zna ono
fridrih-niche wrote:Ja se jedini, na ovom podforumu, ne drogiram…
<3
darth_vader-
2014-04-17
Lijepe poruke
Ali Daei čestitao Ronaldu na dostizanju njegovog rekorda, Cristiano poručio da mu je Iranac idol
Cristiano Ronaldo je sinoć izjednačio rekord legendarnog iranskog nogometaša Alija Daeija po broju pogodaka za reprezentaciju, a čestitka Portugalcu stigla je i od dosadašnjeg rekordera.
Ronaldo je u susretu protiv Francuske postigao dva pogotka u posljednjoj utakmici grupne faze na Euru kojim je osigurao bod za svoju selekciju i prolazak u osminu finala.
Daei (52) je čestitao 16 godina mlađem Ronaldu na podvigu koji niko nije vjerovao da je dostižan.
"Čestitam Cristianu Ronaldu koji je sad jedan gol udaljen od postavljanja rekorda u postizanju golova za reprezentaciju u konkurenciji nogometaša. Počašćen sam što će ovo nevjerovatno dostignuće pripadati Ronaldu - velikom nogometnom šampionu i brižnom humanistu koji inspirira i utječe na ljude širom svijeta", napisao je Daei na Instagramu.
Nekoliko sati nakon Daeijeve poruke stigao je i Ronaldov odgovor na nju.
"Pravi šampioni ostaju šampioni zauvijek. Veoma sam ponosan sam što sam pročitao ovako lijepe riječi od velikog idola kakav si ti. Hvala ti, Ali Daei", odgovorio mu je Portugalac.
Podsjetimo, Daei je igrajući za Iran od 1993. do 2006. u 149 nastupa za reprezentaciju zabio 109 golova, a Ronaldo ga je dostigao u svojoj 178. utakmici za reprezentaciju Portugala.
Zanimljivo, Daei je protiv naše reprezentacije postigao tri, a Ronaldo dva pogotka.
Cristano će priliku da postane samostalni rekorder imati već u nedjelju u susretu osmine finala Eura protiv Belgije. Taj susret se igra s početkom u 21 sat.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ali-daei-cestitao-ronaldu-na-dostizanju-njegovog-rekorda-cristiano-porucio-da-mu-je-iranac-idol/210624134
Ali Daei čestitao Ronaldu na dostizanju njegovog rekorda, Cristiano poručio da mu je Iranac idol
Cristiano Ronaldo je sinoć izjednačio rekord legendarnog iranskog nogometaša Alija Daeija po broju pogodaka za reprezentaciju, a čestitka Portugalcu stigla je i od dosadašnjeg rekordera.
Ronaldo je u susretu protiv Francuske postigao dva pogotka u posljednjoj utakmici grupne faze na Euru kojim je osigurao bod za svoju selekciju i prolazak u osminu finala.
Daei (52) je čestitao 16 godina mlađem Ronaldu na podvigu koji niko nije vjerovao da je dostižan.
"Čestitam Cristianu Ronaldu koji je sad jedan gol udaljen od postavljanja rekorda u postizanju golova za reprezentaciju u konkurenciji nogometaša. Počašćen sam što će ovo nevjerovatno dostignuće pripadati Ronaldu - velikom nogometnom šampionu i brižnom humanistu koji inspirira i utječe na ljude širom svijeta", napisao je Daei na Instagramu.
Nekoliko sati nakon Daeijeve poruke stigao je i Ronaldov odgovor na nju.
"Pravi šampioni ostaju šampioni zauvijek. Veoma sam ponosan sam što sam pročitao ovako lijepe riječi od velikog idola kakav si ti. Hvala ti, Ali Daei", odgovorio mu je Portugalac.
Podsjetimo, Daei je igrajući za Iran od 1993. do 2006. u 149 nastupa za reprezentaciju zabio 109 golova, a Ronaldo ga je dostigao u svojoj 178. utakmici za reprezentaciju Portugala.
Zanimljivo, Daei je protiv naše reprezentacije postigao tri, a Ronaldo dva pogotka.
Cristano će priliku da postane samostalni rekorder imati već u nedjelju u susretu osmine finala Eura protiv Belgije. Taj susret se igra s početkom u 21 sat.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ali-daei-cestitao-ronaldu-na-dostizanju-njegovog-rekorda-cristiano-porucio-da-mu-je-iranac-idol/210624134
EstebanEnrique-
2014-04-15
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Ja se jedini, na ovom podforumu, ne drogiram…
<3
EstebanEnrique-
2014-04-15
EstebanEnrique wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Ja se jedini, na ovom podforumu, ne drogiram…
<3
Guest- Guest
EstebanEnrique-
2014-04-15
Kao ni ja... meni su sve vrste opijata nepoznate.fridrih-niche wrote:EstebanEnrique wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Ja se jedini, na ovom podforumu, ne drogiram…
<3
Napusite se kurca cigansture taman valjan 4tog danas.
Boze cuvaj travu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
zasto nema utakmica danas.
EstebanEnrique-
2014-04-15
natjecanje za tovare da vide barem 1 svojeg igrača na velikoj pozornici svake 2 godine
naravno uz šlepanje na dinamove igrače i njihove zasluge
naravno uz šlepanje na dinamove igrače i njihove zasluge
End- Posts : 21177
2015-08-25
naravno ovo "svojeg" pod navodnicima obzirom da si prisvajaju igrače koji za tu septičku jamu od kluba imaju ravno 0 nastupa ROFL
2015-08-25
ovog vikenda je formula 1 velika nagrada austrije ...
EstebanEnrique-
2014-04-15
idi upali FM i dovedi mbappea za 250 milijuna i malo se preseravaj da znaš igratifridrih-niche wrote:GNK Lopov ne bi ni postoja da nije očerupa Dalmaciju, lol…
:D
2015-08-25
u petoj sezoni s dinamom osvojena EL u finalu protiv Cityja
makar kroz 5 godina to bi mogla postati dinamova realnost u stvarnom životu
makar kroz 5 godina to bi mogla postati dinamova realnost u stvarnom životu
2015-08-25
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50