Euro 2021
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Euro 2021
Zeko wrote:A koji se ti kurac javljaš? Jebote, gotovo cijela Europa igra taj Euro, svi osim Andore, Gibraltara i Srbije ... I onda se ti ideš sprdati iz nekoga ...
vrijeme je da decembarski preuzme kormilo. nakon velikog slava i štice vrijeme da još jedan ćirin sin pokaže znanje
Guest- Guest
Ja bi Cvitanovića ili Carevića ... Tak lijepo sve znaju kad utakmica završi ...
Zeko-
2015-08-26
Upravo kad vidim ovaj preserans niti malo nezalim svabeMontero wrote: svabe i djeca incesta klece za crnce ...boze koja ironija
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ode sa eura jos jedna woke pedersko liberalna pedofilska nacija.... BIG POBJEDJUJE BRAVO.UKRI
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
barem danas se odjavi s foruma debilu kao sto su tvoji turcini odjavljeni s eura
presudio im guardiolin zlatni decko
presudio im guardiolin zlatni decko
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ukrajina igra moderan, kompaktan i kombinatoran nogomet, bravo Ševčenko!
i Švedska je bila dobra, što još povećava uspjeh Ukrajinaca, mislim da mogu dobiti i Engleze ako ovako nastave, navijam.
Meni je drago da je ono švedsko govno od izbornika ispalo.
https://www.google.com/amp/s/gol.dnevnik.hr/amp/clanak/hrvatska-reprezentacija/svedjani-nakon-utakmice-s-hrvatskom-odbili-prevoditi-izjave---623702.html
Umišljeni.
https://www.google.com/amp/s/gol.dnevnik.hr/amp/clanak/hrvatska-reprezentacija/svedjani-nakon-utakmice-s-hrvatskom-odbili-prevoditi-izjave---623702.html
Umišljeni.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
FRANK wrote:Ah da tko moze zaboraviti rapsodiju Shaqiria i XahkePrinc od Čaira wrote:Noor wrote:istinaFRANK wrote:Igrala je majka srbije turska.... a to ti je istoNoor wrote:Princ od Čaira wrote:Zeko wrote:A koji se ti kurac javljaš? Jebote, gotovo cijela Europa igra taj Euro, svi osim Andore, Gibraltara i Srbije ... I onda se ti ideš sprdati iz nekoga ...
hrvatska igra takmicenja iskljucivo posto prolazi na srecu, isto kao i braca po bojama i veri sa severa...
cakani, a kaće digra srbija, a?
al kad su se srbi zadnji puta plasirali na SP ili EURO?
osim u PES-u
Npr. na prethodno SP u Rusiji. GSKK…
Gasi internet...
darth_vader-
2014-04-17
Bože dragi, Ukrajina sa pobedom protiv Maćedonije i pobedom u produžecima protiv ŠveCke igra 1/4 finale eura. Gasi to smešno takmičenje…
Guest- Guest
zbog čega ovaj srpski krepil piše na temi eura
cigani si danas stvarno svašta dopuštaju
cigani si danas stvarno svašta dopuštaju
End- Posts : 21177
2015-08-25
Princ od Čaira wrote:Bože dragi, Ukrajina sa pobedom protiv Maćedonije i pobedom u produžecima protiv ŠveCke igra 1/4 finale eura. Gasi to smešno takmičenje…
Idu do kraja
Ovo podsjeca na ligu prvaka
Guest- Guest
Iako copa je vrh ... od 5 momcadi 4 prolaze u k.o. fazu
I opet ce stakor ostati bez trofeja
Guest- Guest
Montero wrote:Iako copa je vrh ... od 5 momcadi 4 prolaze u k.o. fazu
Godinama stalno menjaju pravila takmičenja zbog njega, ne bi li mučenik osvojio jednu pišljivu Copu. Kakav jadnik, Bože sveti…
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50