Euro 2021
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Euro 2021
Lgbt penali
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zekane ja sam.dalmatinac koji za razliku od tvoga kuma navija za Dinamo.Zeko wrote:Ne ... On je Dalmatinac ... Ovi koji su radili prije SP-a u Rusiji ovo što sam napisao, to su dalmatineri ... Ako si se prepoznao među njima, jebiga, nije moja krivica ...fridrih-niche wrote:Vidin da vi kurca ne kuzite i to mi je bas super…
:D
Samo pitanje za Zekana:
Jel ti i kum Dalmatiner?
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Steta sto madjari nisu prosli dalje umisto LGBT
2015-09-13
mađari blizu ali neće daleko ova tursko-afrička lgbt švabija
navlačenje za francuze je ogavno ne znam tko može njih podržavat pogotovo kakav omjer imamo s njima jedino očaj što kristijano ide dalje. danas bi ih išamarali kao usred francuske da se nije umiješao klošar u crnom
navlačenje za francuze je ogavno ne znam tko može njih podržavat pogotovo kakav omjer imamo s njima jedino očaj što kristijano ide dalje. danas bi ih išamarali kao usred francuske da se nije umiješao klošar u crnom
španjolska švedska sve je to isto kad sinovi dalmacije a pogoto splita potegnu no sa obranom kakvu imamo svaka utakmica je lutrija
Da, i? On navija za Hajduk i ja s tim nemam nikakav problem ... Za ova posrtanja Hajduka u zadnjih 15-ak godina njemu nikada nisu bili krivi Mamić, Lokomotiva, HNS, pok. Marković, Šuker, suci - već uvijek i isključivo ljudi koji su vodili Hajduk, a zadnjih 10-ak godina ulica koja vodi Hajduk ... Čovjek jednostavno razmišlja kao normalna osoba, a ne k'o ovi dalmatineri ...FRANK wrote:Zekane ja sam.dalmatinac koji za razliku od tvoga kuma navija za Dinamo.Zeko wrote:Ne ... On je Dalmatinac ... Ovi koji su radili prije SP-a u Rusiji ovo što sam napisao, to su dalmatineri ... Ako si se prepoznao među njima, jebiga, nije moja krivica ...fridrih-niche wrote:Vidin da vi kurca ne kuzite i to mi je bas super…
:D
Samo pitanje za Zekana:
Jel ti i kum Dalmatiner?
;)
Zeko-
2015-08-26
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Steta sto madjari nisu prosli dalje umisto LGBT
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:livaković
vrsaljko vida lovren barišić
brozović modrić kovačić oršić
petković mandžukić
za španjolsku
Guest- Guest
šteta mađara, preteška skupina
a realno francuzi su blijedi u igri skroz, drži ih fizička moć-
kic wrote:
šteta mađara, preteška skupina
a realno francuzi su blijedi u igri skroz, drži ih fizička moć-
francuzi s 20% snage igraju. jaci su od svih za 3 klase...
Guest- Guest
Meni je Belgija najbolja reprezentacija na turniru…
Iako me Italija oduševila…
;)
Iako me Italija oduševila…
;)
Guest- Guest
https://www.index.hr/sport/clanak/nevjerojatno-je-koliko-je-jedan-dio-zdrijeba-nokautfaze-jaci-od-drugog/2285795.aspx
napravimo veci euro they said
Top half of the #Euro2020 draw (with rankings from our World Football Ranking).
Belgium (ranked 2) v
Portugal (6)
Italy (4) v
Austria (26)
France (3) v
Switzerland (15)
Croatia (23) v
Spain (7)
The best 5 teams in Europe are ALL in this half of the draw.
znači nakon što svežemo rasplesane španjolce, nadtrčimo crnu francusku, i pošaljemo izmišljene belgijance po pivo i keks-
čeka nas u finalu Ukrajina xD
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50