Euro 2021
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Euro 2021
Koji mrzitelji svega splitskog…Princ od Čaira wrote:kic wrote:
navečer ćemo čitati kako su Češki turisti nalupani po ST, stay tuned
Svako treba da bude nalupan za primer ko god dođe u tu zaostalu kasabu sa strane…
A guzice bi dali da mogu zivit tu…
:D
Guest- Guest
ako je istina da nema broza u početnom sastavu, onda je izvjesno da se dalić totalno pogubio.
svo vrijeme poslije rusije provodi u eksperimentima, uglavnom i po igri i po rezultatima neuspješnima, a svlačionica je očigledno totalno razjebana zato i nema ni igre ni rezultata.
ako nekim čudom pobijedimo čehe sve će se zaboraviti, ili većina, ali poslije prvenstva treba ovo presjeći jer u tri godine poslije rusije mi nemamo formiranu novu fizionomiju ekipe, a sam dalić "ubija" igrače neprestanim lutanjem i eksperimentima.
svo vrijeme poslije rusije provodi u eksperimentima, uglavnom i po igri i po rezultatima neuspješnima, a svlačionica je očigledno totalno razjebana zato i nema ni igre ni rezultata.
ako nekim čudom pobijedimo čehe sve će se zaboraviti, ili većina, ali poslije prvenstva treba ovo presjeći jer u tri godine poslije rusije mi nemamo formiranu novu fizionomiju ekipe, a sam dalić "ubija" igrače neprestanim lutanjem i eksperimentima.
sitting_bull-
2015-09-28
To ti je život, jebat ga…kic wrote:
toliko dobro da si i ti iselija^^
Al ne minja činjenicu da je Split prekrasno misto za život…
Možda se u dogledno vrime i vratim zivit u Split, vidit ćemo…
;)
Guest- Guest
Me nek se obojica napuše kurca…jasambrend wrote:Utuklo Nichea... :D
Žive u metropolama (Knin i Nish), a seru po Splitu, lol…
To je to novonormalno…
Ma napalm za sve…
Guest- Guest
AAAJMOOOOOOOOOOOO
čestitke daliću i stožeru na plasmanu na veliko natjecanje. nas je 4 milijuna
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:AAAJMOOOOOOOOOOOO
Princ od Čaira wrote:kic wrote:
toliko dobro da si i ti iselija^^
Dalić je uspio sa sastavom iznenaditi 4 milijuna izbornika u Hrvatskoj a i šire. Pogubio se. Petković i Vlašić su nas odveli na prvenstvo i super su se slagali u igri, a on sad izmišlja Rebića na špici i Kramarića tko zna gdje.
nezahvalno je igrati se izbornika iz naslonjača. no s kramom nikad nije bilo sreće, igrač za nebitne utakmice. možda je i zabio pokoji važan pogodak, ne sjećam se no tu je već godinama više je do statističke greške.
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Me nek se obojica napuše kurca…jasambrend wrote:Utuklo Nichea... :D
To je to novonormalno…
Ma napalm za sve…
darth_vader-
2014-04-17
Nisam ni sumnja da ćeš zakucat klošare... :)
darth_vader-
2014-04-17
fridrih-niche wrote:Me nek se obojica napuše kurca…jasambrend wrote:Utuklo Nichea... :D
To je to novonormalno…
Ma napalm za sve…
Lol gluperdo, Niš je 5x stariji, lepši i bitniji grad od te nenadertalske kasabe…
Guest- Guest
Penal za Češku
Slabi smo mi nešto na ovom Euru. Česi od početka stalno napadaju a mi nešto traljavo bezidejno od početka u napadu.
Češka Hrvatska 1:0
Slabi smo mi nešto na ovom Euru. Česi od početka stalno napadaju a mi nešto traljavo bezidejno od početka u napadu.
Češka Hrvatska 1:0
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50