Euro 2021
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Euro 2021
vise nije bitno sta je modric bankomat, on je dalmatinac ROFL
i perisic s 0 utakmica za tovare
ubijte se tovari osramotili ste nas protiv gzire za sva vremena imate li obraza puj fuj
i perisic s 0 utakmica za tovare
ubijte se tovari osramotili ste nas protiv gzire za sva vremena imate li obraza puj fuj
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih-niche wrote:Pušite kurac obojica!
<3
darth_vader-
2014-04-17
Kica ne računam jer je iša isforsirati ovo, a svo znamo zašto...
darth_vader-
2014-04-17
Obuka ga je on davno... Dok je jos bija nevin djecacic, a danas je u prvom redu bankomat kriminalca-bjegunca i od toga ne moze pobici...kic wrote:
prodali bi guzicu da Modrara obuče jednom hajdukov dres
Guest- Guest
Interesantni su ti dalmatineri ... Nedavno su Luku vješali po Dalmaciji, lajali "da bog da sve izgubili", apostrofiran je isključivo kao Mamićev bankomat, a nikakav igrač sa šutom kojim sa 16 m ne može dobaciti do gola ... Sad je najednom najbitnije kaj je Luka dalmatinac i on je, kao, njihov ... A to kaj apsolutno nikakve nogometne veze sa Dalmacijom nema, postalo je potpuno nebitno ... Isto k'o i Perišić koji ima odigranih 0 minuta u Hajduku i koji je apsolutno sve što zna o nogometu naučio vani ... O Vlašiću ćemo kad prestane biti atletičar, a to će biti kad i ako ode u neki vrhunski klub Liga petice i tamo se dokaže ... Trenutno igra u ligi ranga HNL-a i u klubu koji je u takvoj ligi osvojio 6. mjesto i to sve govori ... Jedna dobro odigrana utakmica protiv Škotske, koja je realno ipak treći europski razred, ne može promijeniti moje mišljenje o zasada samo atletičaru ...
Zeko-
2015-08-26
Vidin da vi kurca ne kuzite i to mi je bas super…
:D
Samo pitanje za Zekana:
Jel ti i kum Dalmatiner?
;)
Samo pitanje za Zekana:
Jel ti i kum Dalmatiner?
;)
Guest- Guest
Ne ... On je Dalmatinac ... Ovi koji su radili prije SP-a u Rusiji ovo što sam napisao, to su dalmatineri ... Ako si se prepoznao među njima, jebiga, nije moja krivica ...fridrih-niche wrote:Vidin da vi kurca ne kuzite i to mi je bas super…
Samo pitanje za Zekana:
Jel ti i kum Dalmatiner?
;)
Zeko-
2015-08-26
Braca Madjari se bore ko lavovi...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jbg... primise gol.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50