ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nevera

Page 7 of 16 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Next

Go down

Nevera - Page 7 Empty Re: Nevera

Post by debotoijusto 4/6/2021, 07:00

marcellus wrote:
debotoijusto wrote:
Noor wrote:
debotoijusto wrote:
marcellus wrote:
debotoijusto wrote:
marcellus wrote:
debotoijusto wrote:
marcellus wrote:koji su ljudi danas šupci

sedamdesetih kad si vozio 150 po magistrali blicali bi ti iz suprotnog smjera ako je iza ćoška bila murija, ljudi su bili jebeno solidarni i tolerantni

danas mobitelom nazovu policiju ako voziš 20 preko ograničenja
:facepalm

debo, debo, pičkice nijedna

ja oderem po magistrali 200 auto koji nije blizu rimca, i u skoro 40 godina za volanom imam jednu saobraćajku u kojoj sam sudjelovao (jednu, kad mi je bilo 19, dakle 1983., s manjom materijalnom štetom i pri 30 na sat, kraj saluna jer nisam gledao ispred sebe nego u neke nogice u minjaku).

ograničenja brzine su, da se ne lažemo, fašizam.
fasizam  confused
grobnik-oktansko izdrkavanje   cesta-pravila prometa , sto tu nije jasno ?

jasno je da si ti pičkica

ne radi se o oktanskom izdrkavanju nego o osjećaju slobode kad u otvorenom autu voziš 200+

tebi nepoznato
dakle izdrkavanje , za izdrkavanje grobnik  ;)
grobnik, kao i svaka staza, ima pravila kojih se pri "izdrkavanju" moraš držati, ali sve što radiš radiš na svoj rizik ...
moguce i nebitno , ugrozavas sebe a ne sudionike javnog prometa

ma koga ugrožavaš debilu nepodojeni?

ljude na cesti ugrožavaju jedino ljudi poput tebe, koji ne vole aute i ne znaju vozit, bar ne na nekoj spomena vrijednoj razini.

ja ne ugrožavam nikog svojom vožnjom, ni sebe, jer sam uvijek 110 posto koncentriran na vožnju, nikad ne mičem pogled s ceste ni na desetinku.

ti vjerojatno ne voziš brže od ograničenja ali drkaš po mobitelu dok voziš. Priznaj kolko imaš saobraćajki u životu? Ja nisam saobraćajku imao skoro 40 godina, 38 cca a i tada je to bila pizdarija s manjom materijalnom štetom i bez ozlijeđenih
U TRENKOVU kod Požege se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je poginuo vozač. 
38-godišnji vozač je unatoč naporima liječnika u požeškoj bolnici preminuo od zadobivenih ozljeda. 
Kako javlja Pozega.eu, on se automobilom Renault Megan velikom brzinom kretao iz pravca Velike, izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se u rasvjetni stup. Od siline udarca u automobilu su se aktivirali zračni jastuci.
"Jako brzo je vozio. To je bio takav udarac kao da je grom udario. Do dolaska hitne vozač je ležao tu pored auta. Navodno je išao s nekakve fešte ", prepričali su za Pozega.eu Trenkovčani.

groblja su puna ovih sto "znaju vozit"  :coffee

debotoijusto

2014-04-12

danni1 likes this post

Back to top Go down

Post by marcellus 4/6/2021, 08:06

"Vraćao se s fešte" - očito je tu problem alkohol a ne brzina

debo, ja baš ne pijem ni inače, a kamoli dok vozim... znao sam vozit doma s partijane, ali onda stvarno vozim po ograničenju (ok 10 km iznad ograničenja jer ako baš voziš po ograničenju muriji si sumnjiv, znaju tu foru)

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 4/6/2021, 08:06

a groblja nisu puna onih što znaju vozit, nego idiota koji misle da znaju vozit

2014-04-16

Noor likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2021, 08:36

marcellus wrote:a groblja nisu puna onih što znaju vozit, nego idiota koji misle da znaju vozit

Naročito onih koji se u autu ne dohvaćaju mobitela dok se ne uključe u promet.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2021, 08:36

Speare Shaker wrote:
marcellus wrote:a groblja nisu puna onih što znaju vozit, nego idiota koji misle da znaju vozit

I naročito onih koji sms-aju dok voze.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 4/6/2021, 08:45

Egipat je jedna od zemalja koja poštuje vozačke slobode.

Zamislimo sada da im uvedu neka ograničenja slobode poput, pravila desne strane, semafora,...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2021, 08:54

mutava baštarda wrote:Egipat je jedna od zemalja koja poštuje vozačke slobode.

Zamislimo sada da im uvedu neka ograničenja slobode poput, pravila desne strane, semafora,...

To bi bio pokolj, dapače, prometni genocid.   Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2021, 08:58

Speare Shaker wrote:
mutava baštarda wrote:Egipat je jedna od zemalja koja poštuje vozačke slobode.

To bi bio pokolj, dapače, prometni genocid.   Basketball

Zanimljivo da u afričkim i azijskim gradovima sa takvim prometom u velikim gradovima zapravo ima relativno vrlo malo prometnih nesreća, posebno onih sa teškim posljedicama, u odnosu na broj sudionika u prometu i za nas nezamislivu gužvu na gradskim prometnicama.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 4/6/2021, 09:12

Speare Shaker wrote:

jedini incidenti koje sam u životu imao u prometu, osim ogrebanog auta na parkingu, su bili kad sam u pet šest navrata stajao na semaforu pa bi se neko zakucao u mene odostraga.

"Joj nisam te videl"

"Joj jebem te ćoravog".

Nikad nisam zvao muriju, uzeo bi za popravit odbojnik i eventualno šta je već bilo i vozdra. Ali ono... i onda će bit "joj brzi vozači su opasni"

Jesu za one koji ne gledaju oko sebe kud voze

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 4/6/2021, 09:14

Speare Shaker wrote:
Speare Shaker wrote:

I naročito onih koji sms-aju dok voze.

te najviše volim. Svako jutro vidim bar jednu glupu kokoš koja se istovremeno maže i sms-a dok vozi. Onda kad tresne u nešto se ide objašnjavat ko je kriv. "Kaj si tu stal"

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 4/6/2021, 09:20

niels wrote:
“Pretpostavi najgore”.

ne samo kod zebre, nego i zavoja, i svega. Ja nikad nisam upao u škare, meni drugi jesu - ja ne idem preticat ako nemam čisto, i gledam gdje mi nešto može uletit sa strane, bočne ceste, njive... uvijek računam da je betonski zid na metar iza onog kolko vidim ceste. I da iza mene vozi ray charles a ispred mene stevie wonder. Imam povjerenja u sebe, nemam u druge kad vozim, i to se pokazalo opravdanim.

Isto tako sam ženu upozorio na neke stvari u vožnji koju mi je rekla da su joj se pokazala jako korisnima, kad je počela vozit - uvijek maksimalno uspori kad stoji traka do tebe jer vjerojatno je negdje pješak kojeg ne vidiš ili tako nešto, kad mijenjaš traku gledaj da je neko drugi s druge strane ne mijenja, gledaj što je sa strane ceste a ne ispred, to vidiš, to svi vide, problem je što će ti izletit s boka a ne iz drugog pravca jer to vidiš na kilometar, i tak.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 4/6/2021, 09:49

a što se tiče snimke rimca s magistrale... to je strava kako to potegne. Nevjerojatno. Ko da ga pokreće atomska centrala plus raketa u gepeku.

I nije ugrozio nikog, povuko je tamo gdje je cesta bila pregledna i prazna. Usporio je prije zavoja gdje ne vidi dalje. Ispravno.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by T. 4/6/2021, 09:52

RayMabus wrote:Dizajn je ok. Za nas ostale Alije Sirotanoviće valjda bude izašla ona serija na baterije i na daljinski da se možemo igrat po kući.

Nevera - Page 7 Images?q=tbn:ANd9GcTwljiGGnMkcdk8jq1_BXBNwzLBZoyVAcOTzg&usqp=CAU
pa i ovaj pravi je na baterije...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by epikur37 4/6/2021, 09:57

Speare Shaker wrote:

Zanimljivo da u afričkim i azijskim gradovima sa takvim prometom u velikim gradovima zapravo ima relativno vrlo malo prometnih nesreća, posebno onih sa teškim posljedicama, u odnosu na broj sudionika u prometu i za nas nezamislivu gužvu na gradskim prometnicama.

Zato što je promet zaglavljen, mic po mic i vjerojatno bi prije stigao rikšom nego autom.

No, prva i osnovna činjenica je preveliki broj prometala u urbanim sredinama, to jednostavno nijedna infrastruktura ne može podnijeti nigdje.

Pristalica sam učinkovitog javnog gradskog prijevoza.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by marcellus 4/6/2021, 10:02

Glede ograničenja brzine: Njemačka, u kojoj nema generalnog ograničenja na auto cestama, ima 3000 mrtvih godišnje u prometu, od toga par stotina na auto cestama, ostalo u gradovima i na cestama gdje je brzina ograničena.

SAD koje imaju ekstremno stroga ograničenja brzine imaju 30.000 mrtvih godišnje, uz tri puta više stanovnika, znači jedno puta tri - četiri od njemačke po stanovniku

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 4/6/2021, 10:04

a "smanjenje broja mrtvih u nesrećama" o kojem drobe političari kao dokazu da ograničenja pomažu su zapravo više plod sigurnijih automobila, povećane aktivne i pasivne sigurnosti, nego ograničenja.

U biti saobraćajki danas ima koliko ih je bilo i kad nije bilo ograničenja, samo manje ljudi ginu jer su auti sigurniji

2014-04-16

Back to top Go down

Post by abraham 4/6/2021, 22:05

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus 4/6/2021, 22:11

abraham wrote:

jebiga ti i ja se moramo pomirit s tim da nikad nećemo imat love za hrvatski auto... osuđeni smo na šveđane, japance, švabe, drugu ligu.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by abraham 4/6/2021, 22:15

Obratiti pozornost na zadnji dio , rezime. kapa dolje. Da svabo za sada..... u biti samo da se pocne letjeti kako Bog zapovijeda.... Ostalo bicikl, trajvan i sl. Muhahahahahaaaa

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Ra 4/6/2021, 22:42

Eroo wrote:
Ra wrote:
Eroo wrote:
Ra wrote:
Eroo wrote:HR ima jalnuša za izvoz.
Kad bi se to kupovalo bili bi najbogatija država na svijetu. geek
Još kad bi pojedinci kužili opori humor, pridružili bi se i ne bi upirali prstom bez veze.  geek
Ima raznih oblika humora, među koje ne ubrajam sarkazam.
Ma sve jasno...sarkazam ti nije mio, a onom koga ne kužiš zalijepiš etiketu jalnuš. 
To je valjda jedan od tih tvojih oblika humora kojeg poznaješ i priznaješ. :)
Kome to konkretno? Mene optužiš za ljepljenje etikete, a  usput ih par meni priljepiš. :)
Koje to etikete ja tebi nalijepih? To da ne razumiješ humor?
Pa i ne razumiješ. Barem ne u ovako krnjem vidu komunikacije kao što je pisanje na forumu. 

Ero, Gnječu sam na njegov komentar stavila smajlić, koji je btw naša interna šala s nekog drugog foruma i nema veze ni s tobom ni Rimcem, ali si se ti odmah iza mog posta referirao s primjedbom o jalnušima. 

Slučajnost?

Da, na početku pisanja bih pomislila da je to slučajnost. 
Sada, nakon par godina pisanja znam da nije, to je tvoj način komunikacije s onima koji ti nisu po volji. 
Ja ti se stvarno rijetko, zapravo skoro nikad ne obraćam, jer je animozitet obostran pod samog početka, ali tebi se osoba uopće ne mora obratiti da bi joj dobacivao neumjesne komentare. 
I onda se počneš čuditi i praviti grbav kad dobiješ reakciju.
Što, tko, ja? Ma nikad!

Ako već bacaš otrovne strjelice imaj stav i dostojanstvo i reci jasno i glasno to što misliš, a nemoj sa strane grickati kao nervozni pekinezer i kasnije bečiti oči na reakcije. 

E vidiš, sad ti jesam prilijepila etikete.  I to priličan broj.
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by T. 4/6/2021, 23:10

Roman je najopširnija prozna književna vrsta, a u današnje vrijeme i najpopularnija. Prvotno se tako nazivao svaki spis koji je pisan pučkim (romanskim) jezikom (za razliku od latinskog).
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 16 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16  Next

Back to top

- Similar topics