ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

izbori jopet

Page 16 of 22 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22  Next

Go down

izbori jopet - Page 16 Empty Re: izbori jopet

Post by kaya 31/5/2021, 17:21

epikur37 wrote:
kaya wrote:
vuksadinare wrote:...nema zagrepcanca do bosanca :D
Da, nakrcali se u upravu, žene roditelj odgojitelj 

neki imaju djecu i ne vodaju peseke u matore godine :)
Aha, ali nema više lovice za to. Morati će ih sami uzdržavati.

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/5/2021, 17:21

kaya wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
kaya wrote:
vuksadinare wrote:'Zagreb se odmetnuo od Hrvatske' ... slobodna bosna ... ja sam dodao i postao dio bh-a .. lol!
Ipak ne postaje, vidi se po rezultatima, mislim da je jedno 30% za bhzagreb.
Ekumena ZG-SA..epi i ekipa na aparatima..netko drumom netko sumom ..

Šumom ide tzvoja pravašija iz DP-a u odnosu na europsku desnicu.

Što se tiče Zagreba, glavni je grad ali nikad mi nije sjela njegova malograđanština, femkanje, deminutivi i sl.

Što se mene tiče nek nose gaće koje su si skrojili, sve 5.
Sad bu lovu donirali sarajstanu..dok je bandic daval mostaru...ahahahaha...jos bu se ponudili bratski da rasterete sarajevo od 'dotura i inzinjera' pa ce ih zg dio preuzeti  :D
Aha, budu, u hnk će ih staviti koji će nazvati josip broz . Sve se bojim..
Zivi bili pa vidjeli..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 31/5/2021, 17:23

kaya wrote:
epikur37 wrote:
kaya wrote:
Da, nakrcali se u upravu, žene roditelj odgojitelj 

neki imaju djecu i ne vodaju peseke u matore godine :)
Aha, ali nema više lovice za to. Morati će ih sami uzdržavati.

Ea, neće to onda dugo :)

Pratimo dalje.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 31/5/2021, 17:24

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
kaya wrote:
vuksadinare wrote:'Zagreb se odmetnuo od Hrvatske' ... slobodna bosna ... ja sam dodao i postao dio bh-a .. lol!

Što se tiče Zagreba, glavni je grad ali nikad mi nije sjela njegova malograđanština, femkanje, deminutivi i sl.

Sad bu lovu donirali sarajstanu..dok je bandic daval mostaru...ahahahaha...jos bu se ponudili bratski da rasterete sarajevo od 'dotura i inzinjera' pa ce ih zg dio preuzeti  :D

Gle, sami ste sebi gore birali...sad gutajte....hebe mi se :)

Mi ćemo se rugati :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/5/2021, 17:29

kaya wrote:
Da, nakrcali se u upravu, žene roditelj odgojitelj i dobijaju lovu za to i skandiranje rvatska,rvatska! Pa malo šetnja, hod za život..a sutra na misu.
E sad će im biti rvatska, kad prolete van i ovi zavrnu pipe..
Kome ce zavrnut pipu?..tek sad bus vidjela kak se zg lova slijeva u 'region'..slicnim udrugama i platformama poput 'mozemo'..e kayo kayo..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/5/2021, 17:30

epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
vuksadinare wrote:
kaya wrote:

Sad bu lovu donirali sarajstanu..dok je bandic daval mostaru ... ahahahaha ... jos bu se ponudili bratski da rasterete sarajevo od 'dotura i inzinjera' pa ce ih zg dio preuzeti  :D

Gle, sami ste sebi gore birali ... sad gutajte .... hebe mi se :)

Mi ćemo se rugati: D
..jbg....bojim se upravo tog ruganja a ja ni kriv ni duzan
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/5/2021, 18:49

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/5/2021, 19:03

Plenkovic je gadno izgubio u Dalmaciji

U Zadru Enio

Šibensko-kninska nema vlast

Split izbačen

Na razini županije SD ima samo dvije kombinacije

HDZ + Kerum + DP

HDZ + Most

Ili ne vlada

Uvjet DP i Most je jednostavan : ili odlaziš ti ili Pupovac

https://www.ex-iskon-pleme.com/t46708-sanader-obrusio-plenkovicu-prije-ces-otici-ti-nego-ja

Ujedno su to uvjeti Anušića , Sanadera itd
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 31/5/2021, 19:45

vuksadinare wrote:Realno hdz je pobjednik..zasto?..pa nisu zagreb,rijeka,split hrvatska..hrvatsku najvise cine mali gradovi,sela...i tu se bira i glasa...po cemu je vrijedniji glasac iz zagreba ili splita od glasaca npr.u ivancu,popovaci,gudincima,drnisu,gospicu?..po nicemu osim sto ovi misle po onoj malogradjanskoj mantri 'joj mi zivimo u zagrebu'..i sad si kao neka 'faca'..a taj selak ili seljak te hrani..isto placa porez..i jos ga najvise zajebavaju..
ti očigledno ne razumiješ.HDZ je dobio u odnosu na prošle izbore 10% manje glasova na istu izlaznost.Pogledaj kartu,sve pofarbano u plavo i Split i Zagreb i Varaždin i još pedesetak gradova gdje HDZ nema svoje gradonačelnike,većinom su to prazni prostori gdje je stanovništvo izumrlo.Definitivno dolazi do promjena,ljudi ih žele više no ikad prije.Dosta im je svađa o prošlosti i priča o ratovima,mladi nikad ko prije isplivali na površinu i preuzeli stvar u svoje ruke.I dobro ti je marc rekao,gradonačelnička funkcija puno je važnija od funkcije župana.Te županije ionako treba otjerati u prošlost.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

AssadNaPodmornici and niels like this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/5/2021, 19:50

Plenkovic će se morat odreć Pupovca ako želi vlast kakvu takvu HDZ u Dalmaciji

Nema Split , nema šibensko kininsku županiju , nema vlast u Zadru bez Enia

I ne vlada u SD županiji bez DP ili Mosta

A zanimljivo ovo dvoje imaju uvjet za davanje vlasti a to je : ili leti Pupovac ili Plenkovic
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 31/5/2021, 19:56

RayMabus wrote:Plenkovic će se morat odreć Pupovca ako želi vlast kakvu takvu HDZ u Dalmaciji

A zanimljivo ovo dvoje imaju uvjet za davanje vlasti a to je : ili leti Pupovac ili Plenkovic
plenkovic se danas izblamirao ko nikad do sada,ide to njegovo polako na lošije
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/5/2021, 20:05

vili40 wrote:
RayMabus wrote:Plenkovic će se morat odreć Pupovca ako želi vlast kakvu takvu HDZ u Dalmaciji

plenkovic se danas izblamirao ko nikad do sada,ide to njegovo polako na lošije
A slušaj , masu HDZovaca živi od politike i boje se svog šefa no nakon 26.09 tj posli izbora car je gola već sad ovi šta su izgubili izbore nemaju šta više izgubiti i steže se omča.

Ponavljam : u Zadru ne vladaju bez Enia , šibensko kininsku županiju su izgubili , Split izbačeni a u županiji HDZ koji ne voli Plenkya može vladat samo u ove dvije kombinacije

HDZ + Kerum + DP

HDZ + Most

Ili ne vlada a ako nakon svega i tu ne vlada to znači da HDZ uopće ne vlada u Dalmaciji
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/5/2021, 20:12

Upravo zbog ovakve situacije Most u gradu Splitu izbacuje HDZ i Keruma a gura županijski HDZ koji ne voli Plenkya u koaliciju s Kerumom i DP

A zna se uvjet DP na parlamentarnoj razini : Pupovac raskid koalicije HDZ i troprstaša

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/5/2021, 20:26

Sad već bivši HDZ-ov župan Šibensko-kninske županije

Pauk : Poenkovic i vrh stanke mi nije dao nikakvu podršku

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pauk-tvrdava-hdz-a-pala-je-jer-su-usred-bitke-nestali-njeni-pusti-strazari-i-vojske-samog-su-me-ostavili-15077406

Gotov je Plenky
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/5/2021, 20:32

Pauk je sad donio zadatak od županijskog HDZ-a susjedne SD županije da otvoreno napada Plenkya

https://www.ex-iskon-pleme.com/t46708-sanader-obrusio-plenkovicu-prije-ces-otici-ti-nego-ja

Triba skinit Plenkya jer HDZ u SD županiji ne vlada Splitom a vlast u županiji ima samo u ove dvije kombinacije

HDZ + Kerum + DP

HDZ + Most

Most je izbacio Keruma i HDZ iz grada Splita a Kerumu triba politička zaštita i zato mu triba kombinacija HDZ + Kerum + DP

DP u parlamentu traži raskid kolaicije HDZ + Pupovac

Sad i Kerum kreće na Plenkya
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 1/6/2021, 09:33

Sve sam čvršći u svom rezonu da:

Više vjerujem vlasti nego medijima i
više vjerujem političarima nego narodu...

Čovjek kad preleti preko portala i komentara...prosto se zgrozi kakva je retardirana svjetina narod i koliko su pokvareni mediji.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/6/2021, 10:56

epikur37 wrote:Sve sam čvršći u svom rezonu da:

Više vjerujem vlasti nego medijima i
više vjerujem političarima nego narodu...

Čovjek kad preleti preko portala i komentara...prosto se zgrozi kakva je retardirana svjetina narod i koliko su pokvareni mediji.
Mediji zive od love..ko im daje lovu tako pisu...drugo...plenkovicu se jebe za zagreb i split..ali mu de ne jebe za lovu..narocito zagrebacku..gdje vise on i hdz realno nemaju pristup sto je islo prek bandica..i gdje se lova mogla lakse zamagliti ili izvuci..sad im ostaje samo frzavna riznica a tu je puno veci problem jer je drzavna riznicica dijelom i pod budnim okom brisela...ovi svi drugi su mahom propuha u djepu..i osim komada papira nis drugo ne nosi..zato je plenki bijesan jucer i danas..jer postao svjestan kolika je lova propustena ponajprije zbog stranke..jbg..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/6/2021, 11:06

Jedini dobitak za plenkija je sto sad moze prcat sanadera zbog vice mihanovica koji je bio sanaderov covjek i izbor..no kako sam negdje procitao radi se protuplenkijev hdz dalmatinski blok...kalmeta-sanader-boban..kojih bi se sad plenki strateski najradije rijesio..ali ovi su toliko ispleli mrezu narocito u dalmaciji da se cini nemoguca misija
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vili40 1/6/2021, 11:16

Šef HND-a: Premijer je nervozan zbog kolosalnog uspjeha na izborima
izbori jopet - Page 16 90cd95d6-d30d-4c27-89eb-03b832ae5c4f

PREDSJEDNIK HND-a Hrvoje Zovko gostovao je u Novom danu i komentirao jučerašnji žestoki obračun premijera Andreja Plenkovića s privatnim medijima.
"Ovo što je jučer napravio najmoćniji čovjek u državi nešto je nezabilježeno, nevjerojatno u svakoj demokratskoj državi. Već dugo postoji mantra da su novinari krivi za sve, a ovdje stvarno mislim da novinari nisu krivi za nervozu premijera zbog kolosalnog uspjeha na lokalnim izborima", rekao je Zovko.
Dodao je da su novinarima i redakcijama nakon premijerove hajke počeli stizati uvredljivi mailovi.
"Ovo nije prvi put predsjedniku vlade da brutalno, ničim izazvan, optužuje medije. Često docira, omalovažava kolegice i kolege, često vašu televiziju proziva za neprofesionalno izvještavanje", rekao je Zovko.
"Kenwood Kenon se mora pogledati sam u zrcalo i vidjeti koliko su pogriješili u kandidatima. Mediji mu nisu krivi zbog kolosalnog uspjeha. Da je bio kolosalan uspjeh, on ne bi bio ovako nervozan", rekao je Zovko, dodavši da je HND o događajima izvijestio i Europsku federaciju novinara.
"Podsjetit ću ga da je on najmoćniji čovjek u državi i da želi imati ulogu glavnog urednika. Napad na HND i mene je napad na sve nas, nije mu prvi put da to radi. Šest godina je na dužnosti, nikad se nije udostojio primiti predstavnike HND-a. Napade na mene samog neću posebno komentirati", rekao je Zovko, dodavši da je nečuveno da se tako ponaša premijer jedne zemlje članice Europske unije.
Govorio je i o premijerovu odnosu s N1.
"N1 sve ove godine obavlja posao javnog servisa, a ne primate pretplatu. Zanimljivo kako se premijer nikad nije osvrnuo na stanje u HRT-u. Kao što Adem Vuchiqi ima na piku N1 u Srbiji, tako i Kenwood Kenon ima na piku N1 u Hrvatskoj", rekao je Zovko.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/6/2021, 11:18

vuksadinare wrote:Jedini dobitak za plenkija je sto sad moze prcat sanadera zbog vice mihanovica koji je bio sanaderov covjek i izbor..no kako sam negdje procitao radi se protuplenkijev hdz dalmatinski blok...kalmeta-sanader-boban..kojih bi se sad plenki strateski najradije rijesio..ali ovi su toliko ispleli mrezu narocito u dalmaciji da se cini nemoguca misija
Vice Mihanović je bio Plenkyev izbor.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 1/6/2021, 11:27

plenki je dosta toga zasro kao npr.sa Vanđelićem koji bi mu bio ozbiljan kandidat za gradonačelnika Zagreba,bilo bi sa njim tijesno u drugom krugu ali bahati plenki nije pristao na Vanđelićev uvjet da se odvoje od Bandića(onda još nije bio pokojnik).Plenkijeva veličina naravno to neće priznati jer on ne griješi pa onda samo nek uživa u epskim uspjesima.I bilo bi dobro za njega da bar dva tjedna pije normabele,i normabeli su za ljude.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 22 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22  Next

Back to top

- Similar topics