izbori jopet
Page 16 of 22
Page 16 of 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Re: izbori jopet
Aha, ali nema više lovice za to. Morati će ih sami uzdržavati.epikur37 wrote:kaya wrote:Da, nakrcali se u upravu, žene roditelj odgojiteljvuksadinare wrote:...nema zagrepcanca do bosanca
neki imaju djecu i ne vodaju peseke u matore godine :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zivi bili pa vidjeli..kaya wrote:Aha, budu, u hnk će ih staviti koji će nazvati josip broz . Sve se bojim..vuksadinare wrote:Sad bu lovu donirali sarajstanu..dok je bandic daval mostaru...ahahahaha...jos bu se ponudili bratski da rasterete sarajevo od 'dotura i inzinjera' pa ce ih zg dio preuzetiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ekumena ZG-SA..epi i ekipa na aparatima..netko drumom netko sumom ..kaya wrote:Ipak ne postaje, vidi se po rezultatima, mislim da je jedno 30% za bhzagreb.vuksadinare wrote:'Zagreb se odmetnuo od Hrvatske' ... slobodna bosna ... ja sam dodao i postao dio bh-a ..
Šumom ide tzvoja pravašija iz DP-a u odnosu na europsku desnicu.
Što se tiče Zagreba, glavni je grad ali nikad mi nije sjela njegova malograđanština, femkanje, deminutivi i sl.
Što se mene tiče nek nose gaće koje su si skrojili, sve 5.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaya wrote:Aha, ali nema više lovice za to. Morati će ih sami uzdržavati.epikur37 wrote:kaya wrote:Da, nakrcali se u upravu, žene roditelj odgojiteljvuksadinare wrote:...nema zagrepcanca do bosanca
neki imaju djecu i ne vodaju peseke u matore godine :)
Ea, neće to onda dugo :)
Pratimo dalje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:Sad bu lovu donirali sarajstanu..dok je bandic daval mostaru...ahahahaha...jos bu se ponudili bratski da rasterete sarajevo od 'dotura i inzinjera' pa ce ih zg dio preuzetiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ekumena ZG-SA..epi i ekipa na aparatima..netko drumom netko sumom ..kaya wrote:Ipak ne postaje, vidi se po rezultatima, mislim da je jedno 30% za bhzagreb.vuksadinare wrote:'Zagreb se odmetnuo od Hrvatske' ... slobodna bosna ... ja sam dodao i postao dio bh-a ..
Što se tiče Zagreba, glavni je grad ali nikad mi nije sjela njegova malograđanština, femkanje, deminutivi i sl.
Gle, sami ste sebi gore birali...sad gutajte....hebe mi se :)
Mi ćemo se rugati :D
2015-08-06
Kome ce zavrnut pipu?..tek sad bus vidjela kak se zg lova slijeva u 'region'..slicnim udrugama i platformama poput 'mozemo'..e kayo kayo..kaya wrote:Da, nakrcali se u upravu, žene roditelj odgojitelj i dobijaju lovu za to i skandiranje rvatska,rvatska! Pa malo šetnja, hod za život..a sutra na misu.vuksadinare wrote:...nema zagrepcanca do bosanca
E sad će im biti rvatska, kad prolete van i ovi zavrnu pipe..
2015-09-08
..jbg....bojim se upravo tog ruganja a ja ni kriv ni duzanepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Sad bu lovu donirali sarajstanu..dok je bandic daval mostaru ... ahahahaha ... jos bu se ponudili bratski da rasterete sarajevo od 'dotura i inzinjera' pa ce ih zg dio preuzetiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ekumena ZG-SA..epi i ekipa na aparatima..netko drumom netko sumom ..kaya wrote:Ipak ne postaje, vidi se po rezultatima, mislim da je jedno 30% za bhzagreb.vuksadinare wrote:'Zagreb se odmetnuo od Hrvatske' ... slobodna bosna ... ja sam dodao i postao dio bh-a ..
Gle, sami ste sebi gore birali ... sad gutajte .... hebe mi se :)
Mi ćemo se rugati: D
2015-09-08
Plenkovic je gadno izgubio u Dalmaciji
U Zadru Enio
Šibensko-kninska nema vlast
Split izbačen
Na razini županije SD ima samo dvije kombinacije
HDZ + Kerum + DP
HDZ + Most
Ili ne vlada
Uvjet DP i Most je jednostavan : ili odlaziš ti ili Pupovac
https://www.ex-iskon-pleme.com/t46708-sanader-obrusio-plenkovicu-prije-ces-otici-ti-nego-ja
Ujedno su to uvjeti Anušića , Sanadera itd
U Zadru Enio
Šibensko-kninska nema vlast
Split izbačen
Na razini županije SD ima samo dvije kombinacije
HDZ + Kerum + DP
HDZ + Most
Ili ne vlada
Uvjet DP i Most je jednostavan : ili odlaziš ti ili Pupovac
https://www.ex-iskon-pleme.com/t46708-sanader-obrusio-plenkovicu-prije-ces-otici-ti-nego-ja
Ujedno su to uvjeti Anušića , Sanadera itd
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ti očigledno ne razumiješ.HDZ je dobio u odnosu na prošle izbore 10% manje glasova na istu izlaznost.Pogledaj kartu,sve pofarbano u plavo i Split i Zagreb i Varaždin i još pedesetak gradova gdje HDZ nema svoje gradonačelnike,većinom su to prazni prostori gdje je stanovništvo izumrlo.Definitivno dolazi do promjena,ljudi ih žele više no ikad prije.Dosta im je svađa o prošlosti i priča o ratovima,mladi nikad ko prije isplivali na površinu i preuzeli stvar u svoje ruke.I dobro ti je marc rekao,gradonačelnička funkcija puno je važnija od funkcije župana.Te županije ionako treba otjerati u prošlost.vuksadinare wrote:Realno hdz je pobjednik..zasto?..pa nisu zagreb,rijeka,split hrvatska..hrvatsku najvise cine mali gradovi,sela...i tu se bira i glasa...po cemu je vrijedniji glasac iz zagreba ili splita od glasaca npr.u ivancu,popovaci,gudincima,drnisu,gospicu?..po nicemu osim sto ovi misle po onoj malogradjanskoj mantri 'joj mi zivimo u zagrebu'..i sad si kao neka 'faca'..a taj selak ili seljak te hrani..isto placa porez..i jos ga najvise zajebavaju..
vili40-
2015-08-02
AssadNaPodmornici and niels like this post
Plenkovic će se morat odreć Pupovca ako želi vlast kakvu takvu HDZ u Dalmaciji
Nema Split , nema šibensko kininsku županiju , nema vlast u Zadru bez Enia
I ne vlada u SD županiji bez DP ili Mosta
A zanimljivo ovo dvoje imaju uvjet za davanje vlasti a to je : ili leti Pupovac ili Plenkovic
A zanimljivo ovo dvoje imaju uvjet za davanje vlasti a to je : ili leti Pupovac ili Plenkovic
2014-04-11
plenkovic se danas izblamirao ko nikad do sada,ide to njegovo polako na lošijeRayMabus wrote:Plenkovic će se morat odreć Pupovca ako želi vlast kakvu takvu HDZ u Dalmaciji
vili40-
2015-08-02
A slušaj , masu HDZovaca živi od politike i boje se svog šefa no nakon 26.09 tj posli izbora car je gola već sad ovi šta su izgubili izbore nemaju šta više izgubiti i steže se omča.vili40 wrote:plenkovic se danas izblamirao ko nikad do sada,ide to njegovo polako na lošijeRayMabus wrote:Plenkovic će se morat odreć Pupovca ako želi vlast kakvu takvu HDZ u Dalmaciji
Ponavljam : u Zadru ne vladaju bez Enia , šibensko kininsku županiju su izgubili , Split izbačeni a u županiji HDZ koji ne voli Plenkya može vladat samo u ove dvije kombinacije
HDZ + Kerum + DP
HDZ + Most
Ili ne vlada a ako nakon svega i tu ne vlada to znači da HDZ uopće ne vlada u Dalmaciji
2014-04-11
Upravo zbog ovakve situacije Most u gradu Splitu izbacuje HDZ i Keruma a gura županijski HDZ koji ne voli Plenkya u koaliciju s Kerumom i DP
A zna se uvjet DP na parlamentarnoj razini : Pupovac raskid koalicije HDZ i troprstaša
A zna se uvjet DP na parlamentarnoj razini : Pupovac raskid koalicije HDZ i troprstaša
2014-04-11
Sad već bivši HDZ-ov župan Šibensko-kninske županije
Pauk : Poenkovic i vrh stanke mi nije dao nikakvu podršku
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pauk-tvrdava-hdz-a-pala-je-jer-su-usred-bitke-nestali-njeni-pusti-strazari-i-vojske-samog-su-me-ostavili-15077406
Gotov je Plenky
Pauk : Poenkovic i vrh stanke mi nije dao nikakvu podršku
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pauk-tvrdava-hdz-a-pala-je-jer-su-usred-bitke-nestali-njeni-pusti-strazari-i-vojske-samog-su-me-ostavili-15077406
Gotov je Plenky
2014-04-11
Pauk je sad donio zadatak od županijskog HDZ-a susjedne SD županije da otvoreno napada Plenkya
Triba skinit Plenkya jer HDZ u SD županiji ne vlada Splitom a vlast u županiji ima samo u ove dvije kombinacije
HDZ + Kerum + DP
HDZ + Most
Most je izbacio Keruma i HDZ iz grada Splita a Kerumu triba politička zaštita i zato mu triba kombinacija HDZ + Kerum + DP
DP u parlamentu traži raskid kolaicije HDZ + Pupovac
Sad i Kerum kreće na Plenkya
Triba skinit Plenkya jer HDZ u SD županiji ne vlada Splitom a vlast u županiji ima samo u ove dvije kombinacije
HDZ + Kerum + DP
HDZ + Most
Most je izbacio Keruma i HDZ iz grada Splita a Kerumu triba politička zaštita i zato mu triba kombinacija HDZ + Kerum + DP
DP u parlamentu traži raskid kolaicije HDZ + Pupovac
Sad i Kerum kreće na Plenkya
2014-04-11
Sve sam čvršći u svom rezonu da:
Više vjerujem vlasti nego medijima i
više vjerujem političarima nego narodu...
Čovjek kad preleti preko portala i komentara...prosto se zgrozi kakva je retardirana svjetina narod i koliko su pokvareni mediji.
Čovjek kad preleti preko portala i komentara...prosto se zgrozi kakva je retardirana svjetina narod i koliko su pokvareni mediji.
2015-08-06
Mediji zive od love..ko im daje lovu tako pisu...drugo...plenkovicu se jebe za zagreb i split..ali mu de ne jebe za lovu..narocito zagrebacku..gdje vise on i hdz realno nemaju pristup sto je islo prek bandica..i gdje se lova mogla lakse zamagliti ili izvuci..sad im ostaje samo frzavna riznica a tu je puno veci problem jer je drzavna riznicica dijelom i pod budnim okom brisela...ovi svi drugi su mahom propuha u djepu..i osim komada papira nis drugo ne nosi..zato je plenki bijesan jucer i danas..jer postao svjestan kolika je lova propustena ponajprije zbog stranke..jbg..epikur37 wrote:Sve sam čvršći u svom rezonu da:
2015-09-08
Jedini dobitak za plenkija je sto sad moze prcat sanadera zbog vice mihanovica koji je bio sanaderov covjek i izbor..no kako sam negdje procitao radi se protuplenkijev hdz dalmatinski blok...kalmeta-sanader-boban..kojih bi se sad plenki strateski najradije rijesio..ali ovi su toliko ispleli mrezu narocito u dalmaciji da se cini nemoguca misija
2015-09-08
Šef HND-a: Premijer je nervozan zbog kolosalnog uspjeha na izborima
PREDSJEDNIK HND-a Hrvoje Zovko gostovao je u Novom danu i komentirao jučerašnji žestoki obračun premijera Andreja Plenkovića s privatnim medijima.
"Ovo što je jučer napravio najmoćniji čovjek u državi nešto je nezabilježeno, nevjerojatno u svakoj demokratskoj državi. Već dugo postoji mantra da su novinari krivi za sve, a ovdje stvarno mislim da novinari nisu krivi za nervozu premijera zbog kolosalnog uspjeha na lokalnim izborima", rekao je Zovko.
Dodao je da su novinarima i redakcijama nakon premijerove hajke počeli stizati uvredljivi mailovi.
"Ovo nije prvi put predsjedniku vlade da brutalno, ničim izazvan, optužuje medije. Često docira, omalovažava kolegice i kolege, često vašu televiziju proziva za neprofesionalno izvještavanje", rekao je Zovko.
"Kenwood Kenon se mora pogledati sam u zrcalo i vidjeti koliko su pogriješili u kandidatima. Mediji mu nisu krivi zbog kolosalnog uspjeha. Da je bio kolosalan uspjeh, on ne bi bio ovako nervozan", rekao je Zovko, dodavši da je HND o događajima izvijestio i Europsku federaciju novinara.
"Podsjetit ću ga da je on najmoćniji čovjek u državi i da želi imati ulogu glavnog urednika. Napad na HND i mene je napad na sve nas, nije mu prvi put da to radi. Šest godina je na dužnosti, nikad se nije udostojio primiti predstavnike HND-a. Napade na mene samog neću posebno komentirati", rekao je Zovko, dodavši da je nečuveno da se tako ponaša premijer jedne zemlje članice Europske unije.
Govorio je i o premijerovu odnosu s N1.
"N1 sve ove godine obavlja posao javnog servisa, a ne primate pretplatu. Zanimljivo kako se premijer nikad nije osvrnuo na stanje u HRT-u. Kao što Adem Vuchiqi ima na piku N1 u Srbiji, tako i Kenwood Kenon ima na piku N1 u Hrvatskoj", rekao je Zovko.
PREDSJEDNIK HND-a Hrvoje Zovko gostovao je u Novom danu i komentirao jučerašnji žestoki obračun premijera Andreja Plenkovića s privatnim medijima.
"Ovo što je jučer napravio najmoćniji čovjek u državi nešto je nezabilježeno, nevjerojatno u svakoj demokratskoj državi. Već dugo postoji mantra da su novinari krivi za sve, a ovdje stvarno mislim da novinari nisu krivi za nervozu premijera zbog kolosalnog uspjeha na lokalnim izborima", rekao je Zovko.
Dodao je da su novinarima i redakcijama nakon premijerove hajke počeli stizati uvredljivi mailovi.
"Ovo nije prvi put predsjedniku vlade da brutalno, ničim izazvan, optužuje medije. Često docira, omalovažava kolegice i kolege, često vašu televiziju proziva za neprofesionalno izvještavanje", rekao je Zovko.
"Kenwood Kenon se mora pogledati sam u zrcalo i vidjeti koliko su pogriješili u kandidatima. Mediji mu nisu krivi zbog kolosalnog uspjeha. Da je bio kolosalan uspjeh, on ne bi bio ovako nervozan", rekao je Zovko, dodavši da je HND o događajima izvijestio i Europsku federaciju novinara.
"Podsjetit ću ga da je on najmoćniji čovjek u državi i da želi imati ulogu glavnog urednika. Napad na HND i mene je napad na sve nas, nije mu prvi put da to radi. Šest godina je na dužnosti, nikad se nije udostojio primiti predstavnike HND-a. Napade na mene samog neću posebno komentirati", rekao je Zovko, dodavši da je nečuveno da se tako ponaša premijer jedne zemlje članice Europske unije.
Govorio je i o premijerovu odnosu s N1.
"N1 sve ove godine obavlja posao javnog servisa, a ne primate pretplatu. Zanimljivo kako se premijer nikad nije osvrnuo na stanje u HRT-u. Kao što Adem Vuchiqi ima na piku N1 u Srbiji, tako i Kenwood Kenon ima na piku N1 u Hrvatskoj", rekao je Zovko.
vili40-
2015-08-02
Vice Mihanović je bio Plenkyev izbor.vuksadinare wrote:Jedini dobitak za plenkija je sto sad moze prcat sanadera zbog vice mihanovica koji je bio sanaderov covjek i izbor..no kako sam negdje procitao radi se protuplenkijev hdz dalmatinski blok...kalmeta-sanader-boban..kojih bi se sad plenki strateski najradije rijesio..ali ovi su toliko ispleli mrezu narocito u dalmaciji da se cini nemoguca misija
2014-04-11
plenki je dosta toga zasro kao npr.sa Vanđelićem koji bi mu bio ozbiljan kandidat za gradonačelnika Zagreba,bilo bi sa njim tijesno u drugom krugu ali bahati plenki nije pristao na Vanđelićev uvjet da se odvoje od Bandića(onda još nije bio pokojnik).Plenkijeva veličina naravno to neće priznati jer on ne griješi pa onda samo nek uživa u epskim uspjesima.I bilo bi dobro za njega da bar dva tjedna pije normabele,i normabeli su za ljude.
vili40-
2015-08-02
Page 16 of 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» jopet
» u-kra-lo jopet
» hrvatistan jopet
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» jopet
» u-kra-lo jopet
» hrvatistan jopet
Page 16 of 22