izbori jopet
Page 15 of 22
Page 15 of 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Re: izbori jopet
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2280013
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
itekakoHektorović wrote:vuksadinare wrote:Epi..izgleda ekumena zagreba i sarajeva
Možemo! ne odlučuje o vanjskoj politici.
pol poglavarstva je iz bih
il famiglia
Speare Shaker wrote:Lalić je notorni ljevičar koji prečesto neprikriveno navija za njemu drage ideološke matrice i ne može predstavljati objektivnog analitičara da se ne znam koliko trudi. I to manje ili više svi znaju.
Za njega je bilo koja lijeva ideološka mantra isto što i Hajduk - klub za koji ne samo navija nego mu je i neizmjerno odan.
Stvar pripadanja, a ne objekt jedne nepristrane političke analize.
samo je desna matrica nepristrana , po tebi
ti tvoji desničari
pa najviše problema u svijetu s desničarima, najviše kriminala, najviše mržnje, najviše agresivne politike-to je s desnice
TUĐMAN SE BOJAO DESNICE Znao je da ustašofili u HDZ-u ...
majke mi meni taj plenki nije jasan,njega sve nervira što je lijevo što je desno što je nezavisno,sve što nije pod njegovom kontrolom.Sad u zadnje vrijeme bez ikakvog povoda i argumenata napada novinare i to renomiranih kuća,rtl,nova tv,n1 itd.Ljudi mu se smiju.A on takav briselski demokrat a sve više sliči na dobro našminkanog i napudranog tiranina.dijagram wrote:nema druge nego pustiti na ovog komunjarskog gojenca onog drugog komunjarskog gojencavili40 wrote:za danas ste i vi porciju dobili,plenki objavio rat svima koji se ne klanjaju njemu.vuksadinare wrote:Lalic stara spija..
priznajem da su si dali prikladne nadimke
A što se tiče kolosalne pobjede i plavetnilo,istina je potpuno drugačija.Da sad idem zbrajati gradove i broj stanovnika koji nisu pod HDZ-om,kao i broj glasova koje je HDZ dobio za ove izbore sa onima iz 2017.sve bi se vidjelo puno bolje.Zato je on sve nervozniji,zato napada sve oko sebe i zato sve više i sve prozirnije laže i okreče stvari.Izgleda da su stvari ipak krenule u dobrom smjeru.
vili40-
2015-08-02
Realno hdz je pobjednik..zasto?..pa nisu zagreb,rijeka,split hrvatska..hrvatsku najvise cine mali gradovi,sela...i tu se bira i glasa...po cemu je vrijedniji glasac iz zagreba ili splita od glasaca npr.u ivancu,popovaci,gudincima,drnisu,gospicu?..po nicemu osim sto ovi misle po onoj malogradjanskoj mantri 'joj mi zivimo u zagrebu'..i sad si kao neka 'faca'..a taj selak ili seljak te hrani..isto placa porez..i jos ga najvise zajebavaju..
2015-09-08
Ipak ne postaje, vidi se po rezultatima, mislim da vas je jedno 30% za bhzagreb.vuksadinare wrote:'Zagreb se odmetnuo od Hrvatske'...slobodna bosna...ja bi dodao i postaje dio bh-a..
A među njima jedno 10% koji bi glasali za majmuna iz zoo vrta da je bio protukandidat. Čisto tako, neće za prvog pa za drugog.
Last edited by kaya on 31/5/2021, 17:09; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ekumena ZG-SA..epi i ekipa na aparatima..netko drumom netko sumom..kaya wrote:Ipak ne postaje, vidi se po rezultatima, mislim da vas je jedno 30% za bhzagreb.vuksadinare wrote:'Zagreb se odmetnuo od Hrvatske'...slobodna bosna...ja bi dodao i postaje dio bh-a..
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ekumena ZG-SA..epi i ekipa na aparatima..netko drumom netko sumom..kaya wrote:Ipak ne postaje, vidi se po rezultatima, mislim da vas je jedno 30% za bhzagreb.vuksadinare wrote:'Zagreb se odmetnuo od Hrvatske'...slobodna bosna...ja bi dodao i postaje dio bh-a..
Šumom ide tzvoja pravašija iz DP-a u odnosu na europsku desnicu.
Kaj se tiče Zagreba, je glavni grad ali nikad mi nije sjela njegova malograđanština, femkanje, deminutivi i sl.
Što se mene tiče nek nose gaće koje su si skrojili, sve 5.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:...nema zagrepcanca do bosanca
veber će izvršiti ritualno samoubojstvo :D
2015-08-06
Da, nakrcali se u upravu, žene roditelj odgojitelj i dobijaju lovu za to i skandiranje rvatska,rvatska! Pa malo šetnja, hod za život..a sutra na misu.vuksadinare wrote:...nema zagrepcanca do bosanca
E sad će im biti rvatska, kad prolete van i ovi zavrnu pipe..
Last edited by kaya on 31/5/2021, 17:18; edited 1 time in total
2015-08-15
vuksadinare wrote:Realno hdz je pobjednik..zasto?..pa nisu zagreb,rijeka,split hrvatska..hrvatsku najvise cine mali gradovi,sela...i tu se bira i glasa...po cemu je vrijedniji glasac iz zagreba ili splita od glasaca npr.u ivancu,popovaci,gudincima,drnisu,gospicu?..po nicemu osim sto ovi misle po onoj malogradjanskoj mantri 'joj mi zivimo u zagrebu'..i sad si kao neka 'faca'..a taj selak ili seljak te hrani..isto placa porez..i jos ga najvise zajebavaju..
kvaka je da su zg, split i rijeka zajedno preko pola hrvatske ekonomije, ako ne i dvije trećine
Sad bu lovu donirali sarajstanu..dok je bandic daval mostaru...ahahahaha...jos bu se ponudili bratski da rasterete sarajevo od 'dotura i inzinjera' pa ce ih zg dio preuzetiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ekumena ZG-SA..epi i ekipa na aparatima..netko drumom netko sumom ..kaya wrote:Ipak ne postaje, vidi se po rezultatima, mislim da je jedno 30% za bhzagreb.vuksadinare wrote:'Zagreb se odmetnuo od Hrvatske' ... slobodna bosna ... ja sam dodao i postao dio bh-a ..
Što se tiče Zagreba, glavni je grad ali nikad mi nije sjela njegova malograđanština, femkanje, deminutivi i sl.
2015-09-08
kaya wrote:Da, nakrcali se u upravu, žene roditelj odgojiteljvuksadinare wrote:...nema zagrepcanca do bosanca
neki imaju djecu i ne vodaju peseke u matore godine :)
2015-08-06
Aha, budu, u hnk će ih staviti koji će nazvati josip broz . Sve se bojim..vuksadinare wrote:Sad bu lovu donirali sarajstanu..dok je bandic daval mostaru...ahahahaha...jos bu se ponudili bratski da rasterete sarajevo od 'dotura i inzinjera' pa ce ih zg dio preuzetiepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ekumena ZG-SA..epi i ekipa na aparatima..netko drumom netko sumom ..kaya wrote:Ipak ne postaje, vidi se po rezultatima, mislim da je jedno 30% za bhzagreb.vuksadinare wrote:'Zagreb se odmetnuo od Hrvatske' ... slobodna bosna ... ja sam dodao i postao dio bh-a ..
Što se tiče Zagreba, glavni je grad ali nikad mi nije sjela njegova malograđanština, femkanje, deminutivi i sl.
2015-08-15
.pa sad da split ima love i nema..moraju zicat iz eu fonda da poprave krov na poljudu..a rijeka isto nis bolja nije po tom pitanju..marcellus wrote:vuksadinare wrote:Realno hdz je pobjednik..zasto? .. pa nisu zagreb, rijeka, split hrvatska..hrvatsku najvise cine mali gradovi, sela ... i tu se bira i glasa ... po cemu je vrijedan glasac iz Zagreba ili splita od glasaca npr.u ivancu, popovaci, gudincima, drnisu, gospicu? .. po ničem osim što ovi ovi po onoj malograđanskoj mantri 'joj mi živimo u zagrebu' .. i sad si kao neka 'faca' .. a taj selak ili seljak te hrani..isto placa porez..i jos ga najvise zajebavaju ..
kvaka je da su zg, split i rijeka zajedno preko pola hrvatske ekonomije, ako ne i dvije trećine
2015-09-08
marcellus wrote:vuksadinare wrote:Realno hdz je pobjednik..zasto?..pa nisu zagreb,rijeka,split hrvatska..hrvatsku najvise cine mali gradovi,sela...i tu se bira i glasa...po cemu je vrijedniji glasac iz zagreba ili splita od glasaca npr.u ivancu,popovaci,gudincima,drnisu,gospicu?..po nicemu osim sto ovi misle po onoj malogradjanskoj mantri 'joj mi zivimo u zagrebu'..i sad si kao neka 'faca'..a taj selak ili seljak te hrani..isto placa porez..i jos ga najvise zajebavaju..
a koja se akumulira u državni proračun ...
a koji vodi vlada
a koju vodi HDZ, ustrajno, opetovano, uvijek i iznova
2015-08-06
Aha, ali nema više lovice za to. Morati će ih sami uzdržavati.epikur37 wrote:kaya wrote:Da, nakrcali se u upravu, žene roditelj odgojiteljvuksadinare wrote:...nema zagrepcanca do bosanca
neki imaju djecu i ne vodaju peseke u matore godine :)
2015-08-15
Page 15 of 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» jopet
» u-kra-lo jopet
» hrvatistan jopet
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» jopet
» u-kra-lo jopet
» hrvatistan jopet
Page 15 of 22