Sanader obrusio Plenkovicu : Prije ćeš otići ti nego ja
Page 1 of 1
Sanader obrusio Plenkovicu : Prije ćeš otići ti nego ja
Ovaj je opasan
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/pada-li-nakon-brkica-i-skorica-i-mocni-ante-sanader-celnik-zupanijskog-hdz-a-o-potencijalnoj-smjeni-ne-ovisim-o-predsjedniku-stranke-mnogi-su-otisli-a-ja-sam-jos-tu-1099499
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obala/pada-li-nakon-brkica-i-skorica-i-mocni-ante-sanader-celnik-zupanijskog-hdz-a-o-potencijalnoj-smjeni-ne-ovisim-o-predsjedniku-stranke-mnogi-su-otisli-a-ja-sam-jos-tu-1099499
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Sanader obrusio Plenkovicu : Prije ćeš otići ti nego ja
Moga bi Plenkovic noga u guzicu i gotovo i aj ti u Brisel pajdo pa tamo njima soli pamet.
Ovi će ga potirat iz Hrvatske.
Ovi će ga potirat iz Hrvatske.
2014-04-11
Nece plenkiju biti lako stvara se jaka antiplenki osovina...djakic je prekjucer isto nesto mrmljao...osjetili su krv i slabost i nacetost plenkija ohrabreni istupima anusica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma potirat će ga oni ća i gotovo.vuksadinare wrote:Nece plenkiju biti lako stvara se jaka antiplenki osovina...djakic je prekjucer isto nesto mrmljao...osjetili su krv i slabost i nacetost plenkija ohrabreni istupima anusica
2014-04-11
Čin je on je on njemu reka ovako javno da će prije on otić nego ja to znači da je gotovo.
Skupit će se oni u Saboru i izglasat nepovjerenje premijeru i izvoli kupit prnje.
Skupit će se oni u Saboru i izglasat nepovjerenje premijeru i izvoli kupit prnje.
2014-04-11
Plenkovic neće Vanđelica nego stavi onog fikusa da Bandić pobjedi. Dakle Plenkovic je glava korupcije. Sad kad su izgubili Zagreb i nisu ni u drugi krug ušli sad je ovaj doša tražit krivca po Slavoniji i Dalmaciji.
A ovi ga odma posla u tri pizde materine i vozi.
Nego kako.
A ovi ga odma posla u tri pizde materine i vozi.
Nego kako.
2014-04-11
Nedugo sam pricao o katranu i perju i bjezanju preko plota..pa su neki opet segu pokusali tjerati...plenki je umoran vodja copora a uvijek dolaze izazivaci pogotovo kad kod vodje osjete da je umoran da ga snaga izdaje..mislim da ce u hdzu uskoro proci vrijeme briselskih djaka....nesto su kemijali ali slaba prodja...na koncu hdz je uvijek hdz vracaju se izvorisn8m postavkama makar ponekad kemijaliRayMabus wrote:Ma potirat će ga oni ća i gotovo.vuksadinare wrote:Nece plenkiju biti lako stvara se jaka antiplenki osovina ... djakic je prekjucer isto nesto mrmljao ... osjetili su krv i slabost i nacetost plenkija ohrabreni istupima anusica
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Plenky je gotov
https://slobodnadalmacija.hr/izbori-2021/blazenko-boban-ostao-je-na-poziciji-zupana-ali-ne-zahvaljujuci-splicanima-koji-su-vise-povjerenja-imali-u-njegovog-protukandidata-1102483
Ja san glasa za Bobana danas jer san reka da ako bude Rafale da ću glasat za HDZ a ako bude F 16 da ću glasat za SDP
Boban dobija 30 tisuća glasova više od Ranka ( SDP ) i sad Plenkovic ne može skinit Sanadera zbog loših rezultata a ovi mu je jeba mater otvoreno.
Boban je stari kandidatat a ovi novi je Plenkovicev panj kojeg je potopilo danas u Splitu.
https://slobodnadalmacija.hr/izbori-2021/blazenko-boban-ostao-je-na-poziciji-zupana-ali-ne-zahvaljujuci-splicanima-koji-su-vise-povjerenja-imali-u-njegovog-protukandidata-1102483
Ja san glasa za Bobana danas jer san reka da ako bude Rafale da ću glasat za HDZ a ako bude F 16 da ću glasat za SDP
Boban dobija 30 tisuća glasova više od Ranka ( SDP ) i sad Plenkovic ne može skinit Sanadera zbog loših rezultata a ovi mu je jeba mater otvoreno.
Boban je stari kandidatat a ovi novi je Plenkovicev panj kojeg je potopilo danas u Splitu.
2014-04-11
Blaženko Boban :
Sve vas srdaćno pozdravljam. Ovo je daleko najbolji rezultat i ovo je povijesni rezultat u SD županiji. U broju glasova imamo gotovo 30 tisuća glasova više. Ponosan sam.
....
Ajde Plenky aj sad skini Sanadera s mjesta predsjednika HDZ SD županije.
Gotov je Plenky. Njegov panj u Splitu popušio a na županijskoj razini Sanader razvalilo.
Evo javio se odma Anušić koji isto ne podnosi Plenkya , iz Slavonije :
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/potpredsjednik-hdz-a-ivan-anusic-izgubili-smo-split-i-sibensko-kninsku-zupaniju-ono-sto-se-prije-desetak-godina-dogodilo-u-slavoniji-sada-imamo-u-dalmaciji-stvari-se-moraju-mijenjati-1102488
Al Sanader je pajdo nedodirljiv , pogledaj kolko je dobija župan koji nije Plenkyeva marioneta nego od prije u SD županiji.
Razvalili. Sad ga ( Sanadera ) ne može raspustit a ovi mu jeba mater nikidan otvoreno.
Sve vas srdaćno pozdravljam. Ovo je daleko najbolji rezultat i ovo je povijesni rezultat u SD županiji. U broju glasova imamo gotovo 30 tisuća glasova više. Ponosan sam.
....
Ajde Plenky aj sad skini Sanadera s mjesta predsjednika HDZ SD županije.
Gotov je Plenky. Njegov panj u Splitu popušio a na županijskoj razini Sanader razvalilo.
Evo javio se odma Anušić koji isto ne podnosi Plenkya , iz Slavonije :
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/potpredsjednik-hdz-a-ivan-anusic-izgubili-smo-split-i-sibensko-kninsku-zupaniju-ono-sto-se-prije-desetak-godina-dogodilo-u-slavoniji-sada-imamo-u-dalmaciji-stvari-se-moraju-mijenjati-1102488
Al Sanader je pajdo nedodirljiv , pogledaj kolko je dobija župan koji nije Plenkyeva marioneta nego od prije u SD županiji.
Razvalili. Sad ga ( Sanadera ) ne može raspustit a ovi mu jeba mater nikidan otvoreno.
2014-04-11
SD županija
Blaženko Boban - 88,569 glasova
Ranko Ostojić - 57,682 glasa
30.887 glasova razlike
Blaženko Boban - 88,569 glasova
Ranko Ostojić - 57,682 glasa
30.887 glasova razlike
2014-04-11
Imaš 30,887 glasova više, među kojima i moj i to su ti koji su dali ovo još malo da bude i priko trideset tisuća.RayMabus wrote:Blaženko Boban :
Ante Sanader šef HDZ-a SD županije Plenkovicu : Prije ćeš ti otići nego ja.
2014-04-11
Similar topics
» Macron Plenkoviću: 'Na Zagrebački summit otići ću otvorena uma'
» Ivo Sanader nije u zatvoru, nego u posebnom apartmanu u Krapinskim Toplicama
» Vučić:'Pre ću otići iz Vlade nego da pokvarim prijateljstvo s Nemcima!
» Živimo bolje nego ikad prije
» Sastanak u Davosu je propao prije nego što je počeo
» Ivo Sanader nije u zatvoru, nego u posebnom apartmanu u Krapinskim Toplicama
» Vučić:'Pre ću otići iz Vlade nego da pokvarim prijateljstvo s Nemcima!
» Živimo bolje nego ikad prije
» Sastanak u Davosu je propao prije nego što je počeo
Page 1 of 1