izbori jopet
Page 10 of 22
Page 10 of 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Re: izbori jopet
[size=45]Skoro: mi predstavljamo svjetlo kršćanstva i konzervatizma.[/size]
[size=45]Biti ćemo bolji na sljedećim izborima, obećavam, tako mi Bog pomogao.[/size]
[size=45]Čekaj stvarno? Netko mu je rekao da s ovim proći u zagrebu![/size]
[size=45]Pa ovo je govor za misu u Muću i skupljanje milodara za klupu u crkvi [/size]
[size=45]Biti ćemo bolji na sljedećim izborima, obećavam, tako mi Bog pomogao.[/size]
[size=45]Čekaj stvarno? Netko mu je rekao da s ovim proći u zagrebu![/size]
[size=45]Pa ovo je govor za misu u Muću i skupljanje milodara za klupu u crkvi [/size]
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...ne svidjaju mi se napadi na tomasevicevog oca...jbg senf mu je dijete..svi mi roditelji znamo da nam djeca ne mogu biti savrseni ali su nam ipak djeca..kad se sjetis roditeljskih muka i odricanja dok ne stasaju pa ni tad...osobno mozemo politicki udarat na senfa i druge..ali ne valja kad diras i vrijedjas roditelje,djecu..vrijedi i za drugu stranu koja je vrijedjala skorinu zenu,djecu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sin mu odabrao svoj vlastiti put,borac je i na to svaki otac može biti samo ponosan bez obzira što se baš i nije slagao sa tim.Nije tražio od oca novac i auto pa se preseravao okolo.Prije 11 godina strpali ga i u maricu,normalno da otac nije bio presretan.vuksadinare wrote:...ne svidjaju mi se napadi na tomasevicevog oca...jbg senf mu je dijete..svi mi roditelji znamo da nam djeca ne mogu biti savrseni ali su nam ipak djeca..kad se sjetis roditeljskih muka i odricanja dok ne stasaju pa ni tad...osobno mozemo politicki udarat na senfa i druge..ali ne valja kad diras i vrijedjas roditelje,djecu..vrijedi i za drugu stranu koja je vrijedjala skorinu zenu,djecu..
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:...ne svidjaju mi se napadi na tomasevicevog oca...jbg senf mu je dijete..svi mi roditelji znamo da nam djeca ne mogu biti savrseni ali su nam ipak djeca..kad se sjetis roditeljskih muka i odricanja dok ne stasaju pa ni tad...osobno mozemo politicki udarat na senfa i druge..ali ne valja kad diras i vrijedjas roditelje,djecu..vrijedi i za drugu stranu koja je vrijedjala skorinu zenu,djecu..
jebiga da je obratno tomašević bi vjerojatno organizirao prosvjed protiv svog starog...
Kazem..teze je roditelju se okrenut protiv djece nego djeci protiv roditeljamarcellus wrote:vuksadinare wrote:...ne svidjaju mi se napadi na tomasevicevog oca...jbg senf mu je dijete..svi mi roditelji znamo da nam djeca ne mogu biti savrseni ali su nam ipak djeca..kad se sjetis roditeljskih muka i odricanja dok ne stasaju pa ni tad...osobno mozemo politicki udarat na senfa i druge..ali ne valja kad diras i vrijedjas roditelje,djecu..vrijedi i za drugu stranu koja je vrijedjala skorinu zenu,djecu..
jebiga da je obratno tomašević bi vjerojatno organizirao prosvjed protiv svog starog...
2015-09-08
nema se zbilja šta sramitiRayMabus wrote:Škoro je dobija više od 106 tisuća glasova , oko 34,75%
Za nekoga tko je kandidat krajnje desnice ili je bar tako percepiran i s obzirom da je Tomašević važio kao izraziti favorit šta se na kraju i ispostavilo , ipak s obzirom na sve ovo nije poraz.
Ovog rezultata on se nema šta sramit. Više od 106 tisuća glasova i 34,75% podrške a uzimajući sve u obzir itd. Nije pobjeda al Boga mi nije ni potop. Ono solidno sve u svemu.
nego čuditi na koju bijednu kampanju je dobio tolike glasove
kreten od svih problema izabro udruge ciljajući na to da se Možemo izdigao iz UDRUGA
TO mu onaj kreten peternel nametnuo, vraga zna škoro ko mu glavu nosi
jevuksadinare wrote:Kazem..teze je roditelju se okrenut protiv djece nego djeci protiv roditeljamarcellus wrote:vuksadinare wrote:...ne svidjaju mi se napadi na tomasevicevog oca...jbg senf mu je dijete..svi mi roditelji znamo da nam djeca ne mogu biti savrseni ali su nam ipak djeca..kad se sjetis roditeljskih muka i odricanja dok ne stasaju pa ni tad...osobno mozemo politicki udarat na senfa i druge..ali ne valja kad diras i vrijedjas roditelje,djecu..vrijedi i za drugu stranu koja je vrijedjala skorinu zenu,djecu..
to je skoro pravilo
no kako god bilo bolno roditelju , to je i uvjet napredovanja i razvoja
i osobnog i društvenog
makar ja sam uvijek za kombiniranje
neka stara i netko mladi, recimo
Tko se izborio izborio, gotovo je za ovu priliku.
U mom zegeju, novi gradonacelnik, idemo na bolje.
Skoro drugi, lijep rezultat.
Bandicevci broncana medalja.
Visoko cetvrto mjesto izborio je i hdz, pobijedili su ozbolticu i most.
Vukovar, pobjeda Penave.
Opet ce zoka i plenki biti nitko i nista u studenom u Vukovaru.
Split, pobjeda yodinih, valjda ga konacno uhljebe.
U mom zegeju, novi gradonacelnik, idemo na bolje.
Skoro drugi, lijep rezultat.
Bandicevci broncana medalja.
Visoko cetvrto mjesto izborio je i hdz, pobijedili su ozbolticu i most.
Vukovar, pobjeda Penave.
Opet ce zoka i plenki biti nitko i nista u studenom u Vukovaru.
Split, pobjeda yodinih, valjda ga konacno uhljebe.
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:Hektorović wrote:Instruktorica joge, pes, ZG kleinburgeri su se dokazali napredima :D
Kako su cool :) :D
Plaforma im je protiv pasa na lancu :D Ovi imaju doživotno Kajin glas.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
:
https://slobodnadalmacija.hr/split/ovo-je-covjek-o-kojem-ovisi-vlast-u-splitu-komu-ce-se-prikloniti-ivica-grkovic-most-nekadasnji-clan-hrasta-predani-vjernik-i-povratnik-iz-australije-koji-je-odbio-hdz-1102541
https://slobodnadalmacija.hr/split/ovo-je-covjek-o-kojem-ovisi-vlast-u-splitu-komu-ce-se-prikloniti-ivica-grkovic-most-nekadasnji-clan-hrasta-predani-vjernik-i-povratnik-iz-australije-koji-je-odbio-hdz-1102541
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:...ne svidjaju mi se napadi na tomasevicevog oca...jbg senf mu je dijete..svi mi roditelji znamo da nam djeca ne mogu biti savrseni ali su nam ipak djeca..kad se sjetis roditeljskih muka i odricanja dok ne stasaju pa ni tad...osobno mozemo politicki udarat na senfa i druge..ali ne valja kad diras i vrijedjas roditelje,djecu..vrijedi i za drugu stranu koja je vrijedjala skorinu zenu,djecu..
Realno na roditeljima je da odgoje djecu u pravom smjeru, da im usade kvalitetne vrijenosti...
2018-04-10
RayMabus wrote::
Čini se pošten lik, sumnjam kako će podržavati lopine.
2018-04-10
A čita san nešto o stanju u Zagrebu , neprijatelji su duboko ukopani u rovovima nakon 20 godina vlasti i da ovi neće moć prnit tamo iduće.četiri godine jer ovi ne žele promjene.vuksadinare wrote:Tssss...evo tomasevic vec zica zagrepcane da budu strpljivi..bice bolje samo dajte mi cetri mandata nakon toga ce se nesto pokrenuti
2014-04-11
A sad ide sezona , grad se mora pirpremit za to a nikome se liti ne ide na neke nove izbore a ovo je lokalnla razina , to su komunalne teme i tako to , nema tu nekih ideološki rasprava itd a Puljak nije SDP i Možemo tako da je ona sredina pa nema tu nekog problema po toj nekoj ideološkoj osnovi.Hektorović wrote:RayMabus wrote::
2014-04-11
ovisi i okruzje u kojem se netko krece...senf je zivio prvobitno u centru a tu su uglavnom djeca 'prvoboraca',salonskih ljevicara,alternativa..pa ono kompleks roditelji bosanci samim time i on pa tu proradi malo i kompleks pa ak se kreces i druzis u takvoj skupini moras dokazati da si bosanac sam na papiru...a zelis pripadati suprotnom..dakle vise utjecaj na odgoj-ulicno salonska scenaHektorović wrote:vuksadinare wrote:...ne svidjaju mi se napadi na tomasevicevog oca...jbg senf mu je dijete..svi mi roditelji znamo da nam djeca ne mogu biti savrseni ali su nam ipak djeca..kad se sjetis roditeljskih muka i odricanja dok ne stasaju pa ni tad...osobno mozemo politicki udarat na senfa i druge..ali ne valja kad diras i vrijedjas roditelje,djecu..vrijedi i za drugu stranu koja je vrijedjala skorinu zenu,djecu..
Realno na roditeljima je da odgoje djecu u pravom smjeru, da im usade kvalitetne vrijenosti...
2015-09-08
vuksadinare wrote:ovisi i okruzje u kojem se netko krece...senf je zivio prvobitno u centru a tu su uglavnom djeca 'prvoboraca',salonskih ljevicara,alternativa..pa ono kompleks roditelji bosanci samim time i on pa tu proradi malo i kompleks pa ak se kreces i druzis u takvoj skupini moras dokazati da si bosanac sam na papiru...a zelis pripadati suprotnom..dakle vise utjecaj na odgoj-ulicno salonska scena
Pa i ja sam imao svakakava okruženja pa nisam Željko Komšić niti neki woke ljevičar.
Pravi karatker se dokazuje držanjem svoga a ne podilaženjem većini kako bi te prihvatila ili takve gluposti :)
2018-04-10
RayMabus wrote:A sad ide sezona , grad se mora pirpremit za to a nikome se liti ne ide na neke nove izbore a ovo je lokalnla razina , to su komunalne teme i tako to , nema tu nekih ideološki rasprava itd a Puljak nije SDP i Možemo tako da je ona sredina pa nema tu nekog problema po toj nekoj ideološkoj osnovi.Hektorović wrote:RayMabus wrote::
U komunalnoj politici općeniti nebi trebalo biti neke teške ideologije, no u nas je sve ideologizirano.
2018-04-10
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:ovisi i okruzje u kojem se netko krece...senf je zivio prvobitno u centru a tu su uglavnom djeca 'prvoboraca',salonskih ljevicara,alternativa..pa ono kompleks roditelji bosanci samim time i on pa tu proradi malo i kompleks pa ak se kreces i druzis u takvoj skupini moras dokazati da si bosanac sam na papiru...a zelis pripadati suprotnom..dakle vise utjecaj na odgoj-ulicno salonska scena
Pa i ja sam imao svakakava okruženja pa nisam Željko Komšić niti neki woke ljevičar.
Pravi karatker se dokazuje držanjem svoga a ne podilaženjem većini kako bi te prihvatila ili takve gluposti :)
jasna stvar
ali ima istine i u ovome što vuk piše
a to sam i sam napisao prije: punokrvna malograđanština se najčešće vrbuje iz provincijskih pridošlica, manjinaca i sl. koje se lako ucijeni porijeklom..i sl.
jasno radi se o nikakvim karakterima i upitnom obiteljskom pozadinom
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mostu je bitna borba protiv korupcije i da gradi i društvo ide naprid tako da im Puljak odgovara tu a ne ovi drugi mister Plagijat tako da je to to i idemo dalje.Hektorović wrote:RayMabus wrote:A sad ide sezona , grad se mora pirpremit za to a nikome se liti ne ide na neke nove izbore a ovo je lokalnla razina , to su komunalne teme i tako to , nema tu nekih ideološki rasprava itd a Puljak nije SDP i Možemo tako da je ona sredina pa nema tu nekog problema po toj nekoj ideološkoj osnovi.Hektorović wrote:RayMabus wrote::
U komunalnoj politici općeniti nebi trebalo biti neke teške ideologije, no u nas je sve ideologizirano.
Nije Most toliko ideološki skoncetrisan kao DP da bi to igralo kad imaš borbu protiv korupcije prvo.
2014-04-11
ovisi...ako si slabijeg voljnog karaktera taman si pogodan za obradu...sistem.dokazivanja pripadnosti..takve je nekad najvise regrutirao kos,udba..narocito one koji bi najradije zataskali porijeklo..a zelis biti netko nesto u okruzju kojem po prirodi ne pripadasHektorović wrote:vuksadinare wrote:ovisi i okruzje u kojem se netko krece...senf je zivio prvobitno u centru a tu su uglavnom djeca 'prvoboraca',salonskih ljevicara,alternativa..pa ono kompleks roditelji bosanci samim time i on pa tu proradi malo i kompleks pa ak se kreces i druzis u takvoj skupini moras dokazati da si bosanac sam na papiru...a zelis pripadati suprotnom..dakle vise utjecaj na odgoj-ulicno salonska scena
2015-09-08
Page 10 of 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» jopet
» u-kra-lo jopet
» hrvatistan jopet
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» jopet
» u-kra-lo jopet
» hrvatistan jopet
Page 10 of 22