izbori jopet
Page 6 of 22
Page 6 of 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Re: izbori jopet
debotoijusto wrote:i skoro ima impresivan rezultat , desnica se budiSovak wrote:HDZ ukupno na razini države može reći da je pobjednik lokalnih izbora.
Pogleč si malo kartu Hrvatske.
Plava podosta.
Guest- Guest
Brain32 wrote:To je istina, mediji malo zaobilaze tu činjenicu ali je svejedno činjenica...Sovak wrote:HDZ ukupno na razini države može reći da je pobjednik lokalnih izbora.
HDZ standardno dominantan, čak je napraljen i prodor na sjever.
Split i ZG rezultati su prije svega zbog slabih kandidata.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
RODITELJI Tomislava Tomaševića pojavili su se u stožeru svog sina kako bi mu čestitali na uvjerljivoj pobjedi u drugom krugu lokalnih izbora.Sovak wrote:debotoijusto wrote:i skoro ima impresivan rezultat , desnica se budiSovak wrote:HDZ ukupno na razini države može reći da je pobjednik lokalnih izbora.
Plava podosta.
Smiljan i Ivanka Tomašević pojavili su se u zagrebačkom MSU-u gdje su čestitali svom sinu i njegovim suradnicima.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
on jos ne shvaca..Sovak wrote:debotoijusto wrote:i skoro ima impresivan rezultat , desnica se budiSovak wrote:HDZ ukupno na razini države može reći da je pobjednik lokalnih izbora.
Plava podosta.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Brain32 wrote:To je istina, mediji malo zaobilaze tu činjenicu ali je svejedno činjenica...Sovak wrote:HDZ ukupno na razini države može reći da je pobjednik lokalnih izbora.
Uh oh. U Zagrebu više ne sudjeluju u vlasti. Split su popušili. Vukovar su izgubili, Penava je tamo. Ok imaju osijek.
po županijama su dobro prošli, začudo zadržali su liku odnosno uzeli je svom bivšem milinoviću, i osvojili varaždinsku kako vidim ali župani su u hrvatskoj zapravo skoro pa marginalna pozicija.
marcellus wrote:Brain32 wrote:To je istina, mediji malo zaobilaze tu činjenicu ali je svejedno činjenica...Sovak wrote:HDZ ukupno na razini države može reći da je pobjednik lokalnih izbora.
Uh oh. U Zagrebu više ne sudjeluju u vlasti. Split su popušili. Vukovar su izgubili, Penava je tamo. Ok imaju osijek.
po županijama su dobro prošli, začudo zadržali su liku odnosno uzeli je svom bivšem milinoviću, i osvojili varaždinsku kako vidim ali župani su u hrvatskoj zapravo skoro pa marginalna pozicija.
Samo zbog kandata.
Sa kvalitetnim kandidatom Osijek je izdominiran.
Vukovar je specifična sredina.
2018-04-10
Nista neobicno da je u globalu desna strana imala dobre rezultate...realno tome priidonosi i sve radikalnije okruzenje..i ljudi idu na ziher...osim zagrepcana koji ionak zive u nekom svom paralernom svemiru i kasno se bude..
2015-09-08
marcellus wrote:Brain32 wrote:To je istina, mediji malo zaobilaze tu činjenicu ali je svejedno činjenica...Sovak wrote:HDZ ukupno na razini države može reći da je pobjednik lokalnih izbora.
Uh oh.
Njihovo sudjelovanje u Zegeju ... smijeh.
Split su popušili zato kaj su stavili panja.
Da je bil netko kalibra Opare dobili bi.
Vukovar kao grad izgubili izlaskom Penave iz HDZ-a.
Ali kaj su uzeli?
Uh oh.
I župani nisu baš jajare. Ne baš.
Baje su to svoje kategorije.
Guest- Guest
Hektorović wrote:Brain32 wrote:To je istina, mediji malo zaobilaze tu činjenicu ali je svejedno činjenica...Sovak wrote:HDZ ukupno na razini države može reći da je pobjednik lokalnih izbora.
Jasna stvar, možemo biti zadovoljni rezultatom.
Meni osobno, zadovoljstvo je vidjeti Zadar sačuvan od ove lijeve budalaštine i bulumente.
Grad će se nastaviti pristojno razvijati i biti zdrav.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
"Reći će neki analitičari da sam ja sad treći put izgubio, ali mi predstavljamo svjetlo na sceni demokršćanstva i konzervativizma. Treba se boriti i kad je izgledno da ćemo izgubiti, to je rekao veliki blagopočivajući blaženi uzoriti kardinal Stepinac", rekao je Škoro.
2014-04-12
Kaj se tiče Zagreba, pretjerano me i ne zanima...
Njima se dogodila naprasna smrt bandića a u tom zrakopraznom prostoru njihov malograđanski osjećaj za trendi je proradio i dobili su što su tražili.
Split uvijek glasa protiv, pa su tako izabrali i sada.
Od Keruma do Puljka i natrag....
Njima se dogodila naprasna smrt bandića a u tom zrakopraznom prostoru njihov malograđanski osjećaj za trendi je proradio i dobili su što su tražili.
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Meni osobno, zadovoljstvo je vidjeti Zadar sačuvan od ove lijeve budalaštine i bulumente.
Na koncu mrtva politička scena je nezdrava za samu državu, ovakvo stanje u kojem postoji natjecanje je dobro za sve.
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Na koncu mrtva politička scena je nezdrava za samu državu, ovakvo stanje u kojem postoji natjecanje je dobro za sve.
jasna stvar, neka šušura :)
2015-08-06
pa nije krleza bzv rekao da zagrepcani sto se politike tice ne vide dalje od stare vlaske i zadimljene birtije i gemista...epikur37 wrote:Kaj se tiče Zagreba, pretjerano me i ne zanima...
2015-09-08
vidimo svi sretni rezultatima :) svi smo pobjedili.
Meni je jako drago danas radi Splita, za ostatak države me se jebe, e da u susjednoj Šibenskoj Županiji ne znam da li je Jelić skinuo onoga lopinu idem provjeriti
Meni je jako drago danas radi Splita, za ostatak države me se jebe, e da u susjednoj Šibenskoj Županiji ne znam da li je Jelić skinuo onoga lopinu idem provjeriti
"Izgubio sam", rekao je."Indexovu laž ću pobiti na sudu. To je laž, Index se svrstao na stranu kandidata, to ćemo riješiti na sudu. Vidimo se na sudu", rekao je Mihanović.Kaže da ne vidi potrebu da da ostavku."Dao sam sve od sebe u kampanji", rekao je."Podrška s nacionalne razine je bila neupitna", rekao je Mihanović."Andrej Kenwood Kenon nije kriv", dodao je.
"Index se u cijeloj kampanji bavi sa mnom i bitan im je moj godišnji odmor", rekao je Mihanović. Novinarka Indexa Andrea Topić pitala ga je da to kaže na engleskom.
2014-04-12
AssadNaPodmornici- Posts : 22272
2018-06-14
IL Risorto likes this post
izbjegli smo metak sa tim debilom. ajme idem po fejsbooku slušati kmečanje na to da će im Ivošević sutra ujutro početi uvoditi red u drugom najvećem i realno najboljem gradu u RH. HAHAHAHAHdebotoijusto wrote:"Izgubio sam", rekao je."Indexovu laž ću pobiti na sudu. To je laž, Index se svrstao na stranu kandidata, to ćemo riješiti na sudu. Vidimo se na sudu", rekao je Mihanović.Kaže da ne vidi potrebu da da ostavku."Dao sam sve od sebe u kampanji", rekao je."Podrška s nacionalne razine je bila neupitna", rekao je Mihanović."Andrej Kenwood Kenon nije kriv", dodao je.
"Index se u cijeloj kampanji bavi sa mnom i bitan im je moj godišnji odmor", rekao je Mihanović. Novinarka Indexa Andrea Topić pitala ga je da to kaže na engleskom.
AssadNaPodmornici- Posts : 22272
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:debotoijusto wrote:. ajme idem po fejsbooku slušati kmečanje
Meni isto gušt gledati kmečanje zadarskih jna- livaja i peder bojne :)
2015-08-06
Yoda..za mjesec dana ce kmecati i taj ivosevic i mozemovci ka'k ne mogu ni's jer ima previse kostura..i treba im dat jedno cetri pet mandata da nesto kao rijese..vec vidjeno sto puta
2015-09-08
https://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-izbore-na-indexu-komentiraju-vuk-vedrana-nadji-troskot/2279802.aspx
evo slušam Zvonu Troskota koji mi je sasvim OK kandidat, nije mi jasno zašto desnica se nije ujedinila oko ovoga.. ovaj je ovako baš pravi konzervativac, non stop govori o tržišnoj ekonomiji, poslušajte.
Tu je i Nađi moj favorit koji je nažalost dobio 2-3% glasova, ali i ovaj Troskot je as
evo slušam Zvonu Troskota koji mi je sasvim OK kandidat, nije mi jasno zašto desnica se nije ujedinila oko ovoga.. ovaj je ovako baš pravi konzervativac, non stop govori o tržišnoj ekonomiji, poslušajte.
Tu je i Nađi moj favorit koji je nažalost dobio 2-3% glasova, ali i ovaj Troskot je as
Page 6 of 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» jopet
» u-kra-lo jopet
» hrvatistan jopet
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» jopet
» u-kra-lo jopet
» hrvatistan jopet
Page 6 of 22