Počeo Hod za život
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Počeo Hod za život
debotoijusto wrote:ti si apologetvili40 wrote:a nizozemci?Ti su još gori,sami teški komunisti,primitivci,jugonostalgičari i još svašta nešto a glumataju napredno...debotoijusto wrote:prvoborci biciklistickog staljinizma su moji favoritiprckov wrote:
sta je bilo pope jesi se to nasekiro
pa ako iko voli aktivizam to si ti
Po cijelom gradu biciklističke staze pa ga samo klače i klače.I nama tutnuli bicikle samo nismo baš bili zainteresirani.antiautomobilskogtitoizma
Ovako je već bolje. I puno bliže istini.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:ti si apologetvili40 wrote:a nizozemci?Ti su još gori,sami teški komunisti,primitivci,jugonostalgičari i još svašta nešto a glumataju napredno...debotoijusto wrote:prvoborci biciklistickog staljinizma su moji favoritiprckov wrote:
Po cijelom gradu biciklističke staze pa ga samo klače i klače.I nama tutnuli bicikle samo nismo baš bili zainteresirani.antiautomobilskogtitoizma
Naprijed, u bolju budućnost pod parolom Tito je krao, ali je i nama dao!
Guest- Guest
izvana zelen a kad me se malo pogrebe vidi se crvena boja...
vili40-
2015-08-02
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:ti si apologetvili40 wrote:a nizozemci?Ti su još gori,sami teški komunisti,primitivci,jugonostalgičari i još svašta nešto a glumataju napredno...debotoijusto wrote:prvoborci biciklistickog staljinizma su moji favoritiprckov wrote:
Naprijed, u bolju budućnost pod parolom Tito je krao, ali je i nama dao!
Da onu iz 1971. ima sudaca koji se drže zakona kao pijan plota i ne spominjem.
Guest- Guest
vili40 wrote:izvana zelen a kad me se malo pogrebe vidi se crvena boja...
E, pravi pravcati lubeničar homobiciklističkog tipa!
Guest- Guest
i agent zlocinackog veganstva , reklo bi se po slici , prokleti spijun protuhrvatskog municipalizmaSpeare Shaker wrote:debotoijusto wrote:ti si apologetvili40 wrote:a nizozemci?Ti su još gori,sami teški komunisti,primitivci,jugonostalgičari i još svašta nešto a glumataju napredno...debotoijusto wrote:prvoborci biciklistickog staljinizma su moji favoritiprckov wrote:
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:prvoborciprckov wrote:
pa ako iko voli aktivizam to si tibiciklistickogstaljinizma su moji favoriti
ustedio si mi trud
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
debotoijusto wrote:i agent zlocinackog veganstva , reklo bi se po slici , prokleti spijun protuhrvatskog municipalizmaSpeare Shaker wrote:debotoijusto wrote:ti si apologetvili40 wrote:a nizozemci?Ti su još gori,sami teški komunisti,primitivci,jugonostalgičari i još svašta nešto a glumataju napredno...debotoijusto wrote:prvoborci biciklistickog staljinizma su moji favoritiprckov wrote:
Imperijalistička propaganda!
To je zapravo jedan od onih sintetičkih odrezaka koje zagovara Gates.
Guest- Guest
prckov wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:prvoborciprckov wrote:
ustedio si mi trud
Dobro jutro!
Ili je dobra večer, tu down under.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:prckov wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:prvoborciprckov wrote:
ustedio si mi trud
Dobro jutro!
Ili je dobra večer, tu down under.
vecer je uskoro
2014-04-19
dobro je vama dobro , propagator semaforskog kolektivizma i teoreticar transseksualnog hortikulturalizma te suradnik turboideoloskog lezbostaljinizma & dopisni glasac mozemoa
2014-04-12
sitting_bull wrote:dakle, sad se hod za život sveo na hod kontra seksa i kontrolu seksualnih aktivnosti.epikur37 wrote:Hartmann wrote:Po meni,jeste,jer je sprijecila radjanje ljudskog bica.Trebalo bi malo obratiti paznju na danasnje stupanje mladih u seksualne odnose-sve mladje cure postaju "majke",narocito na Zapadu.Prilijev arapskog smeca,kao i crncuga,takve stvari samo ubrzava.Djevojke od 14-15 godina,u emotivno hladnim grupama,doziuvljavaju svoja prva seksualna iskustva-seks je tu imperativ,i sve sto ga usporava,sprijecava i napose blokira,se gleda kao negativnost-iz tih i takvih stavova biva iznjedreno misljenje da je trudnoca samo smetnja koju treba cim prije ukloniti,.da bi se i nadalje moglo uzivati u punom seksu.Prilicno obeshrabrujuca situacijaniels wrote:Dakle, medicinska znanost razlikuje plod (pa imamo i vezane medicinske tretmane), gravidnu ženu i samostalnu ljudsku individuu.
Genetika ju, zbog svoje specifične perspektive, ne razlikuje. Genetski, plod jest čovjek.
Međutim, medicinski, dok se ne rodi, nije (ili nije sasvim), i tako se i prati i tretira.
Ubojstva, osiguravanje glasova ubojica, podupiranje pobačaja kao zahvata iz obijesti, a u sklopu reproduktivnih prava žena…teške riječi.
Nego, imam hipotetski primjer za tebe:
Žena je izašla van, upoznala je muškarca, i vid kurve, imala snošaj, i to u plodnim danima, bez zaštite, te je zatrudnjela. Slijedeće jutro, a ne znajući da je trudna, popila je pilulu “dan nakon” i kemijski okončala trudnoću.
Da li je ta žena ubojica?
x
Manje više, gubi se kontrola nad društvom...a to sve lože dodatno s medija, ubrzano tehnologijom..ode svew u pm.
Kaj god barem Europa se kroz povijest znala oprati u krvi, čini se da će ponovno.
bilo bi puno bliže božjim zakonima i isusovom nauku da se spriječe tolike razlike među ljudima, jer bog nas je sve napravo jednakima - barem tako piše u bibliji - pa u tom kontekstu govoriti o "arapskom smeću i crnčugama" je ispod svih razina ljudskog dostojanstva koje bi ljudi trebali imati.
još je porazniji stav kako se europa, kao valjda napredna civilizacija, kroz povijest znala oprati u krvi! dakle, ubijanje živih ljudi nije grijeh, nego pranje!!! ma bravo, majstori!
prvo sprijecit razlike medu ljudima ne moze niko
drugo tip teksta iznad uopce nije krscanin, bar tako on kaze
trece ti si njegov stav pripiso citavoj jednoj grupi ljudi koje uopce ne poznajes i koji za razliku od tipa iznad zaista jesu krscani, bar vecina
kako ti je to poslo za rukom, tj tom majmunskom tikvom, pa tako sto si obicna zaslijepljena budala
cetvrto pozivas se na boga a ateist si, to je odvratno osim licemjerno i ljigavo
2014-04-19
debotoijusto wrote:dobro je vama dobro , propagator semaforskog kolektivizma i teoreticar transseksualnog hortikulturalizma te suradnik turboideoloskog lezbostaljinizma & dopisni glasac mozemoa
ti si usmrdena komunjara
ne treba komplicirat
druga je stvar jesi li to zato sto si idiot ili iz uvjerenja
meni svejedno, govno vako govno nako
2014-04-19
sitting_bull wrote:ja vidim kako se cijela priča svodi na priču o seksu i priču o tome kako je seks samo sredstvo za reprodukciju koja bi morala biti obavezna kad god se seks upražnjava.Speare Shaker wrote:sitting_bull wrote:
medicinska znanost nije baš tako općemita.
kad bi tako bilo onda bi svako drkanje i svaki menstrualni ciklus bili pola ubojstva.
Ti ne vidiš razliku između oplođivanja jasne stanice od strane spermija iz čega nastaje prvo zigota pa onda u procesu i samosvjesna ljudska osoba i običnog odbacivanja sjemena muškarca na neki drugi medij?
Mislim, jebote.
drugi dio priče je svrstavanje žena u kategoriju nižih bića koja nemaju pravo odlučivati o sebi, svom tijelu i svom životu, nego bi im to pravo uzeli vjerski zatucani fanatici i promućurni profiteri koji se kriju iza crkvenih regula koje su formulirali ljudi koji su se svojom voljom, barem deklarativno, odrekli upravo seksa i reprodukcije svoje vrste.
dakle, ljudi koji sami nemaju život u onoj punini kakvu je bog omogućio bi drugima određivali kako da žive.
bolesno i nakaradno, ali sa stanovišta želje za kontrolom nad tuđim životima koja se kroz inkviziciju nabolje demonstrirala, u potpunosti razumljivo.
jedini je problem što bi to značilo povratak u crnu, krvavu i goruću prošlost.
kad ljevicar pode pricat o svrstavanje zena u kategoriju nizih bica koje nemaju pravo odlucivat o sebi i svom zivotu kao necem negativnom, a imaju politicku tradiciju da prava i slobode oduzimaju ne samo zenama nego svima, jos usput i zivote im oduzimaju po politickoj potrebi, mene ufati sracka. I to sve zakljuci na osnovu hoda za zivot. Odjednom glume humaniste, borce za nekakva prava dok podrzavaju woke idiota sa idejom o klimatskoj pravdi. Cak se i na boga pozivaju, i to onog u kog ne vjeruju da bi dali kredibilitet, ne onome u sto vjeruju, nego svojoj politici koja u pravilu zavrsi u totalitarizmu. Pri tome sasvim zaborave da muskarci nemaju pravo odlucivat o svom zivotu, jer na toj matrici njihovo politikanstvo ne moze dobit neophodne poene da bi instalirali svoj politicki sroljez
2014-04-19
prckov wrote:debotoijusto wrote:dobro je vama dobro , propagator semaforskog kolektivizma i teoreticar transseksualnog hortikulturalizma te suradnik turboideoloskog lezbostaljinizma & dopisni glasac mozemoa
ti si usmrdena komunjara
ne treba komplicirat
teoreticar urbanovrtlarskog ekolenjinizma
2014-04-12
debotoijusto wrote:prckov wrote:debotoijusto wrote:dobro je vama dobro , propagator semaforskog kolektivizma i teoreticar transseksualnog hortikulturalizma te suradnik turboideoloskog lezbostaljinizma & dopisni glasac mozemoa
ti si usmrdena komunjara
ne treba komplicirat
on u svemu tome nije bitan
tj ne mijenja na stvari da si ti usmrdena komunjara
a ti farbaj idalje kolko hoces
2014-04-19
:D:kolko toga za nadolazeću opasnost a za prijašnjeg gradonačelnika i ekipi oko njega samo bahate lopine što je puno jednostavnije i prihvatljivije uhu našeg zaostalog puka.Ovo gore baš ne razumiju i miriši im na veliku katastrofu.debotoijusto wrote:dobro je vama dobro , propagator semaforskog kolektivizma i teoreticar transseksualnog hortikulturalizma te suradnik turboideoloskog lezbostaljinizma & dopisni glasac mozemoa
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:a nizozemci?Ti su još gori,sami teški komunisti,primitivci,jugonostalgičari i još svašta nešto a glumataju napredno...debotoijusto wrote:prvoborci biciklistickog staljinizma su moji favoritiprckov wrote:
Po cijelom gradu biciklističke staze pa ga samo klače i klače.I nama tutnuli bicikle samo nismo baš bili zainteresirani.
Katastrofa ... dimom od ugljena zagađuje atmosferu, jede meso
(zbog kojeg je tijekom uzgoja stoke u atmosferu pušteno tko zna koliko CO2) ... gdje je tu klimatska pravda?
Guest- Guest
jebitese,šejker me podsjetio na lubenicu pa sad idem lijepo ekološki pješke odglasat pa na kavu i onda usput kupiti izvana zelenu a iznutra crvenu lubenicu.
vili40-
2015-08-02
debotoijusto wrote:prckov wrote:debotoijusto wrote:dobro je vama dobro , propagator semaforskog kolektivizma i teoreticar transseksualnog hortikulturalizma te suradnik turboideoloskog lezbostaljinizma & dopisni glasac mozemoa
ti si usmrdena komunjara
ne treba komplicirat
Jebalonanu
Guest- Guest
vili40 wrote:jebitese,šejker me podsjetio na lubenicu pa sad idem lijepo ekološki pješke odglasat pa na kavu i onda usput kupiti izvana zelenu a iznutra crvenu lubenicu.
Pazi da ne dišeš preintezivno ... buš otpustil preveć CO2 u atmosferu.
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Paladino počeo raditi u Mostaru: 'Počeo bi i ranije da nismo imali probleme'
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Poceo je rat u HDZ-u
» Počeo Ramazan
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Poceo je rat u HDZ-u
» Počeo Ramazan
Page 6 of 8