Konačni izbor: RAFALE F3R
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Konačni izbor: RAFALE F3R
...kazu srbalji da kao kompezaciju od amera kupujemo jedan sustav patriot
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Plenki i kizo su rekli da smo nabsvili bredly-e,apache i da se nabavljaju dronovi i jos pzo sustava
2015-09-08
Vrijedno svakog uloženog eura.
Nevjerojatna manevribilnost...neviđeno...
Nevjerojatna manevribilnost...neviđeno...
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
jebote, pa samo radi toga se isplatilo, neki anonimus na srpskom forumu pizdi, jebote, najbolje utrošene pare ikadvuksadinare wrote:Evo jednog komentara sa srpskog foruma
'Jebi ga.Hrvati nas opet prejebali.'
Guest- Guest
meni, jer sam izdajnik, razumiješ? meni smeta.vuksadinare wrote:Kome smeta nabavka zrakoolova i naoruzanja i jacanje sigurnosti zemlje...vuuuuuuuunnn
ono kaj me nebi smetalo je jačanje države da pola milje ljudi ne pobjegne iz nje i oni koji ostanu barem 60% bi htjeli bit na njihovom mjestu, negdje drugdje samo ne ovdje.
al ja nisam domoljub kao ti, ja sam šupak izdajnički i ne vješam zastavice po autu kad je prvenstvo jer mi je to ciganluk k'o i ovi avioni, teški ciganluk.
Guest- Guest
Ciganluk je bio kad su tvoji rušili Dubrovnik, Karlovac, Osijek, Vukovar itd...a ništa im nisi mogao, jer nisi imao šučin.ebenica wrote:meni, jer sam izdajnik, razumiješ? meni smeta.vuksadinare wrote:Kome smeta nabavka zrakoolova i naoruzanja i jacanje sigurnosti zemlje...vuuuuuuuunnn
ono kaj me nebi smetalo je jačanje države da pola milje ljudi ne pobjegne iz nje i oni koji ostanu barem 60% bi htjeli bit na njihovom mjestu, negdje drugdje samo ne ovdje.
al ja nisam domoljub kao ti, ja sam šupak izdajnički i ne vješam zastavice po autu kad je prvenstvo jer mi je to ciganluk k'o i ovi avioni, teški ciganluk.
Evo stižu i 60.-ak Bardlya, MLRS sistemi a i Patrioti su tu...A sad se upucaj u kolino, a možeš i u glavu, bez ikakve štete.
2016-07-22
a ko tebe kai pita turčine?Eroo wrote:Ciganluk je bio kad su tvoji rušili Dubrovnik, Karlovac, Osijek, Vukovar itd...a ništa im nisi mogao, jer nisi imao šučin.ebenica wrote:meni, jer sam izdajnik, razumiješ? meni smeta.vuksadinare wrote:Kome smeta nabavka zrakoolova i naoruzanja i jacanje sigurnosti zemlje...vuuuuuuuunnn
Evo stižu i 60.-ak Bardlya, MLRS sistemi a i Patrioti su tu...A sad se upucaj u kolino, a možeš i u glavu, bez ikakve štete.
Guest- Guest
Kradeš Gnječu autorska prava. Smisli si nešto svoje, kokošaru.ebenica wrote:a ko tebe kai pita turčine?Eroo wrote:Ciganluk je bio kad su tvoji rušili Dubrovnik, Karlovac, Osijek, Vukovar itd...a ništa im nisi mogao, jer nisi imao šučin.ebenica wrote:meni, jer sam izdajnik, razumiješ? meni smeta.vuksadinare wrote:Kome smeta nabavka zrakoolova i naoruzanja i jacanje sigurnosti zemlje...vuuuuuuuunnn
2016-07-22
Noor wrote:procurila je informacija da je 2018. najstariji
vidjet ćemo jel točna
Izgleda da nije, nego da je tada napravljen nekakav posljednji vitalni upgrade, ali sam zaboravio detalje.
Guest- Guest
Rabljeni avion. Bezveze.
Rabljeni auto ti je kao rabljena žena.
Može ona biti i lijepa i dobra i sve super, ali ne voliš je kao što bi volio novu.
Može ona biti i lijepa i dobra i sve super, ali ne voliš je kao što bi volio novu.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Rabljeni avion. Bezveze.
Postoji stanovita i ne tako sitna razlika između automobila, aviona i žena.
Guest- Guest
a takoSpeare Shaker wrote:Noor wrote:procurila je informacija da je 2018. najstariji
vidjet ćemo jel točna
Izgleda da nije, nego da je tada napravljen nekakav posljednji vitalni upgrade, ali sam zaboravio detalje.
To nisi pricao kad je srbija dobila 30 godina stare mig 29..vec se sepurio.crvenkasti wrote:Rabljeni avion. Bezveze.
2015-09-08
SCALP-EG | Ubojica S-400 | Podaci | Krstareća raketa dometa 650 km za Hrvatske Dassault Rafale!
Nema da nema.
Nema da nema.
2016-07-22
ebenica wrote:meni, jer sam izdajnik, razumiješ? meni smeta.vuksadinare wrote:Kome smeta nabavka zrakoolova i naoruzanja i jacanje sigurnosti zemlje...vuuuuuuuunnn
da nisi glup ko kurac znao bi da je vojna snaga preduvjet za ekonomsku. Nije švicarska prije pol milenija postala bankarska meka svijeta zato jer su se bogataši skupili u birtiji pa je neko reko "znaš kaj? Idemo odnijet novce u švicarsku." nego zato jer je imala najjaču vojsku u europi i bila je neosvojiva tvrđava u alpama. Znaš zašto je engleska isto meka inveseticijskog bankarstva? Jer ima najjaču vojsku na zapadu iz amera i jer je jebeni otok.
kapital ide tamo gdje je sigurno.
ne moramo mi trošit na vojsku ni kunu, samo to je najbrži način da i zadnja kuna ode iz države.
i ne, seljačino, ne postoji neka fiksna količina kove pa ak ne potrošimo na avione ostat će nam više za vrtiće.
neće.
i uostalom razmisli zašto singapur koji nema ni pistu praktički (jer ne stane) kupuje 40 borbenih aviona zadnje generacije.
a nikad nisu ratovali s nikim, i sigurno niti neće.
jer je u singapuru lova, ulagači.
a oni ne vole nesigurna mjesta.
a nikad nisu ratovali s nikim, i sigurno niti neće.
jer je u singapuru lova, ulagači.
a oni ne vole nesigurna mjesta.
crvenkasti wrote:Rabljeni avion. Bezveze.
toliko o rabljenim autima i rabljenim ženama.
pa naravno da neće jazavac. dužni smo drogerijama onak do yaya za sljedeću novu pandemiju, mirovinsko je pred raspadom, bolnice su iz austrugarske i jugoslavije, ljudi se iseljavaju k'o mutavi.marcellus wrote:
i ne, seljačino, ne postoji neka fiksna količina kove pa ak ne potrošimo na avione ostat će nam više za vrtiće.
neće.
neće ostat ništa, samo kamen i avioni i vouzni park vlade, ministarstava, političara, gradskih službenika, kamen i lim, to će ostat.
kak ono ide kad se priča o titu? debil je trošio na skloništa i oružje, ono sranje naoružavajmo se k'o da će sutra rat? bio je debil, jelda? je bio je radi toga i ovi mini tileti su isto debili, meni.
ali tebi ne jelda pizdo licemjerna? ;)
Guest- Guest
Although Croatia’s gross domestic product is slowly increasing, only 1.83 percent of this was allocated for defense spending in 2020, or just over $1 billion to cover the demands of the entire military — no other NATO nation operating fighter jets has a smaller defense budget.
dakle premalo trošimo na vojsku, a to će nam se gadno obit o glavu. Čak i da nema rata.
Similar topics
» Konačni slom Višegradske skupine
» Milanović - konačni pad
» Konačni pad Katoličke crkve
» Konačni krah pravaštva?
» KONAČNI PAD LIČKOG ŠERIFA
» Milanović - konačni pad
» Konačni pad Katoličke crkve
» Konačni krah pravaštva?
» KONAČNI PAD LIČKOG ŠERIFA
Page 6 of 12