Milanović - konačni pad
Page 1 of 1
Milanović - konačni pad
http://www.vecernji.hr/izbori2015/ivo-baldasar-pozvao-zorana-milanovica-i-kompletno-vodstvo-sdp-a-na-ostavku-1048054
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Milanović - konačni pad
Baldasar hoce dobit jos jedan mandat i bezocno te ljigavo glumi svoju rolu,s figom u dzepu.;-)
2014-04-12
a iz Rijeke očnjaci vire miriše se krv
2014-04-15
Nece..drzi Split,jedva ga je dobio i treba ga zadrzat pp svsku cijenu..ne bi me iznenadilo da je ovaj cirkus u reziji zoke,da pokaze svoju demokraticnost nereagiranjem..;-)
2014-04-12
n_razbojnik wrote:a iz Rijeke očnjaci vire miriše se krv
debeli je popizdio kad je čuo da Orešković planira nizinsku prugu do Rijeke kao prioritet
2014-04-16
maggie13 wrote:Nece..drzi Split,jedva ga je dobio i treba ga zadrzat pp svsku cijenu..ne bi me iznenadilo da je ovaj cirkus u reziji zoke,da pokaze svoju demokraticnost nereagiranjem..;-)
vjerojatno ipak Baldasar ocijenio da mu je mad zox prevelik balast
2014-04-16
Pa ima pravo, njemu u stranci Bojna Čavoglave trešti a on će adezevcima što na cajke idu spominjati ustaštvo...pa nema neke logikemaggie13 wrote:Nece..drzi Split,jedva ga je dobio i treba ga zadrzat pp svsku cijenu..ne bi me iznenadilo da je ovaj cirkus u reziji zoke,da pokaze svoju demokraticnost nereagiranjem..;-)
2014-04-15
Zoki je budala i normalan čovik od njega bježi,SDP u Zadru preslik hrpe budala
stenjalica-
2015-10-18
obmana, gdje su te nizine u gorskom kotru! pošteni svijet neće pasti na ovu podvalumarcellus wrote:n_razbojnik wrote:a iz Rijeke očnjaci vire miriše se krv
debeli je popizdio kad je čuo da Orešković planira nizinsku prugu do Rijeke kao prioritet
2014-04-15
vidjet cemo..ipak je,mislim,Braun opet u akciji..Baldi je beskicmenjak negativac i ne znam koliko mu je otvoreno suprostavljanje u interesu..barem ono iskreno :-)marcellus wrote:maggie13 wrote:Nece..drzi Split,jedva ga je dobio i treba ga zadrzat pp svsku cijenu..ne bi me iznenadilo da je ovaj cirkus u reziji zoke,da pokaze svoju demokraticnost nereagiranjem..;-)
vjerojatno ipak Baldasar ocijenio da mu je mad zox prevelik balast
Last edited by maggie13 on 28/12/2015, 20:13; edited 1 time in total
2014-04-12
n_razbojnik wrote:obmana, gdje su te nizine u gorskom kotru! pošteni svijet neće pasti na ovu podvalumarcellus wrote:n_razbojnik wrote:a iz Rijeke očnjaci vire miriše se krv
i kako će to sad opstruirat? S auto cestom je bilo lako, odugovlačiš radove na obilaznici i jebeš mater HDZ-u da zašto odugovlači.
pa beskičmenjaci koji su puzili pred munjenim će sad prvi ko hijene krenut na njega
ne znam ali biti će nestašica srdelica i lignji za sljedeće lokalnemarcellus wrote:n_razbojnik wrote:obmana, gdje su te nizine u gorskom kotru! pošteni svijet neće pasti na ovu podvalumarcellus wrote:n_razbojnik wrote:a iz Rijeke očnjaci vire miriše se krv
i kako će to sad opstruirat? S auto cestom je bilo lako, odugovlačiš radove na obilaznici i jebeš mater HDZ-u da zašto odugovlači.
n_razbojnik-
2014-04-15
hoce,kad padne..nece oni to javno inicirat..neki igrokaz je u pitanju..:-)marcellus wrote:pa beskičmenjaci koji su puzili pred munjenim će sad prvi ko hijene krenut na njega
2014-04-12
2014-04-16
Similar topics
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Konačni slom Višegradske skupine
» Konačni pad Katoličke crkve
» Konačni krah pravaštva?
» Konačni izbor: RAFALE F3R
» Konačni slom Višegradske skupine
» Konačni pad Katoličke crkve
» Konačni krah pravaštva?
» Konačni izbor: RAFALE F3R
Page 1 of 1