Konačni izbor: RAFALE F3R
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Konačni izbor: RAFALE F3R
Naravno, i to je način za iscrpljivanja neprijatelja.niels wrote:Dakle, HDZ ne odustaje od ubrzane militarizacije hrvatskog društva i naoružavanja. Kupujemo zrakoplov čije performanse nadilaze bilo čije u regiji, pa i šire, i potičemo utrku u naoružavanju.
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
Što je zanimljivo Ex-Yu je krajem 80tih ušla sa Francuzima u projekt lokalizirane "light" jednomotorne verzije Rafalea koja se trebala sastavljati u Mostaru.
Čović je radio baš na tom projektu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
niels wrote:Dakle, HDZ ne odustaje od ubrzane militarizacije hrvatskog društva i naoružavanja. Kupujemo zrakoplov čije performanse nadilaze bilo čije u regiji, pa i šire, i potičemo utrku u naoružavanju.
kupovanje tih aviona a i tenkova forsira jedno pleme koje je otelo RH i drži taoce svih nas. tu psihopatsku zločinačku turčadijsku kramu boli kurac za RH ne kupuju oni avione i bradleye za rh nego za herceg-bosnu. tko to ne vidi nek ode kod okuliste na pregled.
Guest- Guest
Idi odmah kod okuliste. Pitaj, ako ima neki i za mozak, pa oboju pregledaj usput.Gnječ wrote:niels wrote:Dakle, HDZ ne odustaje od ubrzane militarizacije hrvatskog društva i naoružavanja. Kupujemo zrakoplov čije performanse nadilaze bilo čije u regiji, pa i šire, i potičemo utrku u naoružavanju.
kupovanje tih aviona a i tenkova forsira jedno pleme koje je otelo RH i drži taoce svih nas. tu psihopatsku zločinačku turčadijsku kramu boli kurac za RH ne kupuju oni avione i bradleye za rh nego za herceg-bosnu. tko to ne vidi nek ode kod okuliste na pregled.
2016-07-22
Odličan izbor, čak sam iznenađen tako kvalitetnim odabirom, očekivao sam da će krpat sa isluženim F-16-icama ali ovo je top!
Brain32-
2014-04-15
RayMabus likes this post
Možda imadne ponovo priliku. Ovaj pu bez Ex-Yu, naravno.Hektorović wrote:Što je zanimljivo Ex-Yu je krajem 80tih ušla sa Francuzima u projekt lokalizirane "light" jednomotorne verzije Rafalea koja se trebala sastavljati u Mostaru.
2016-07-22
Gnječ wrote:niels wrote:Dakle, HDZ ne odustaje od ubrzane militarizacije hrvatskog društva i naoružavanja. Kupujemo zrakoplov čije performanse nadilaze bilo čije u regiji, pa i šire, i potičemo utrku u naoružavanju.
Sono Croato, non spanare!
Guest- Guest
Eroo wrote:Naravno, i to je način za iscrpljivanja neprijatelja.niels wrote:Dakle, HDZ ne odustaje od ubrzane militarizacije hrvatskog društva i naoružavanja. Kupujemo zrakoplov čije performanse nadilaze bilo čije u regiji, pa i šire, i potičemo utrku u naoružavanju.
Znam da je teško pratiti onu, tvoju, slovensku političku scenu (naravno) i hrvatsku realnost, pa se pripremi.
Centar Zagreba - srušen, već skoro 15 mjeseci.
Sisak, Petrinja - ne postoje.
Iz Hrvatske iselilo preko 500 tisuća mladih od 2013, mahom obrazovanih ljudi.
Imamo 30.000 više umrlih nego rođenih 2019.
Prošli kvartal je prvi od Q4 2019 koji je zabilježio usporavanje pada, a pad je bio vratoloman.
Ako nema fondova EU, nemamo ni za pristojan (kakav nacionalan), pristojan stadion gabarita onoga u Kranjčevićevoj?
Koga mi to iscrpljujemo? San Marino?
niels-
2021-04-26
darth_vader likes this post
To uopće nije dolazilo u obzir. Više ste se trebali plašiti eventualnog pritiska Amera, ali je, kao što vidite, izostao.Brain32 wrote:Odličan izbor, čak sam iznenađen tako kvalitetnim odabirom, očekivao sam da će krpat sa isluženim F-16-icama ali ovo je top!
Dpače, stigle su pohvale na izbor s njihove strane.
2016-07-22
U Sloveniji je obnova nakon potresa u Posočju trajala okruglo 3 godine.niels wrote:Eroo wrote:Naravno, i to je način za iscrpljivanja neprijatelja.niels wrote:Dakle, HDZ ne odustaje od ubrzane militarizacije hrvatskog društva i naoružavanja. Kupujemo zrakoplov čije performanse nadilaze bilo čije u regiji, pa i šire, i potičemo utrku u naoružavanju.
Znam da je teško pratiti onu, tvoju, slovensku političku scenu (naravno) i hrvatsku realnost, pa se pripremi.
Prošli kvartal je prvi od Q4 2019 koji je zabilježio usporavanje pada, a pad je bio vratoloman.
Ako nema fondova EU, nemamo ni za pristojan (kakav nacionalan), pristojan stadion gabarita onoga u Kranjčevićevoj?
A što bih ja uopće o tome mogao raspravljati s tobom?
Ne budi uvrijeđen, na tu temu ne možemo ja i ti raspravljati.
Samo nas je nekoliko (troje) koji se na ovo razumijemo.
Stvarno, ništa osobno.
Samo ću ti reći, novac je nebitan kad su neki rokovi u pitanju.
2016-07-22
Ima li negdje full izvještaj narudžbe sa opremom? Ono gdje su MICA-IR/EM, Exoceti, Hammer ili ako su naši baš popizdili možda i Meteor i SCALP
Brain32-
2014-04-15
Da ja odlučujem, sve što mogu potrošiti potrošio bi u pronatalitetne mjere i demografsku obnovu, i ne bih birao sredstva.
Potrošio bih i u stimulaciju poljoprivrede nenormalno je koliko hrane uvozimo.
Bolnice ne plaćaju lijekove, tu se mora naći model, ali to je gotovo nemoguće.
Pravosuđe treba spakirati na Goli otok i naći novo.
Ovo je zadnja stvar koju bi kupio.
Ali zemlju nam, u osnovi bez prekida, vodi krimorganizacija koja je odrasla u ognjici državotvornog trijumfalizma, ratničkog imaginarija i pobjede koju trljamo kao sol u rane gdje god stignemo. To se vidi po njihovom ustroju i odnosu s svojim biračima. To je sekta.
Ne znam hoćete li biti tako sretni kad za par godina Srbija kupi ili dobije S-400, ili gore.
Ali zemlju nam, u osnovi bez prekida, vodi krimorganizacija koja je odrasla u ognjici državotvornog trijumfalizma, ratničkog imaginarija i pobjede koju trljamo kao sol u rane gdje god stignemo. To se vidi po njihovom ustroju i odnosu s svojim biračima. To je sekta.
Ne znam hoćete li biti tako sretni kad za par godina Srbija kupi ili dobije S-400, ili gore.
niels-
2021-04-26
Sve u kompletu. I Meteor, naravno. Nema što nema.Brain32 wrote:Ima li negdje full izvještaj narudžbe sa opremom? Ono gdje su MICA-IR/EM, Exoceti, Hammer ili ako su naši baš popizdili možda i Meteor i SCALP
2016-07-22
Eroo wrote:To uopće nije dolazilo u obzir. Više ste se trebali plašiti eventualnog pritiska Amera, ali je, kao što vidite, izostao.Brain32 wrote:Odličan izbor, čak sam iznenađen tako kvalitetnim odabirom, očekivao sam da će krpat sa isluženim F-16-icama ali ovo je top!
:)
Jest, čekamo i da izraelska ambasada izrazi svoje oduševljenje propalim poslom, bez obzira na fantazije onog iz JL kojeg si citirao.
Biti će ukinute vize dogodine u SAD-u. Muahahahahahaha
niels-
2021-04-26
I u sledećem ratu bi ih darovao na oltaru domovine. Svaka čast!niels wrote:Da ja odlučujem, sve što mogu potrošiti potrošio bi u pronatalitetne mjere i demografsku obnovu, i ne bih birao sredstva.
2016-07-22
Eroo wrote:
U Sloveniji je obnova nakon potresa u Posočju trajala okruglo 3 godine.
Stvarno, ništa osobno.
Ma pa tko raspravlja, pričamo da nam prođe vrijeme. Generacija mi je pod ledinom, svako društvo dobro dođe.
niels-
2021-04-26
Ukidaju se. I Israel je i dalje strateški partner, kao i Ameri.niels wrote:Eroo wrote:To uopće nije dolazilo u obzir. Više ste se trebali plašiti eventualnog pritiska Amera, ali je, kao što vidite, izostao.Brain32 wrote:Odličan izbor, čak sam iznenađen tako kvalitetnim odabirom, očekivao sam da će krpat sa isluženim F-16-icama ali ovo je top!
:)
Jest, čekamo i da izraelska ambasada izrazi svoje oduševljenje propalim poslom, bez obzira na fantazije onog iz JL kojeg si citirao.
Biti će ukinute vize dogodine u SAD-u. Muahahahahahaha
Samo pitaj, sve će ti se objasniti.
Eroo wrote:U Sloveniji je obnova nakon potresa u Posočju trajala okruglo 3 godine.niels wrote:Eroo wrote:Naravno, i to je način za iscrpljivanja neprijatelja.niels wrote:Dakle, HDZ ne odustaje od ubrzane militarizacije hrvatskog društva i naoružavanja. Kupujemo zrakoplov čije performanse nadilaze bilo čije u regiji, pa i šire, i potičemo utrku u naoružavanju.
Stvarno, ništa osobno.
a jebemti tursku gnjilu mater što je ta građevina neka raketna nauka? pa bog ti kasabu tursku satrao što ti umišljaš da smo mi ovdje budale a samo ti dijagram norka ste nobelovci prjektiranja građevina. stvarno jebote ono što ti znaš mogu naučiti djecu u osnovnoj školi znat će bolje odtebe pička ti materina zlobna pokvarena đubre psihopatsko narcisoidno ercegovnjarsko. marš sa foruma jebem ti oca i majku!!!
Guest- Guest
Pa da i uzmu S-400 kaj nas briga, mi nemamo teritorijalne pretenzije. Ja se slažem da su problemi koje si pobrojao stvarni pa i alarmantniji ali oni će se lakše riješiti sa manje države nego sa više, no ovo je također bilo potrebno, dapače ovo je jedna od rijetkih stvari koje jesu uloga države.niels wrote:Da ja odlučujem, sve što mogu potrošiti potrošio bi u pronatalitetne mjere i demografsku obnovu, i ne bih birao sredstva.
Brain32-
2014-04-15
darth_vader likes this post
prostozidari.Gnječ wrote:Eroo wrote:U Sloveniji je obnova nakon potresa u Posočju trajala okruglo 3 godine.niels wrote:Eroo wrote:Naravno, i to je način za iscrpljivanja neprijatelja.niels wrote:Dakle, HDZ ne odustaje od ubrzane militarizacije hrvatskog društva i naoružavanja. Kupujemo zrakoplov čije performanse nadilaze bilo čije u regiji, pa i šire, i potičemo utrku u naoružavanju.
Stvarno, ništa osobno.
a jebemti tursku gnjilu mater što je ta građevina neka raketna nauka? pa bog ti kasabu tursku satrao što ti umišljaš da smo mi ovdje budale a samo ti dijagram norka ste nobelovci prjektiranja građevina. stvarno jebote ono što ti znaš mogu naučiti djecu u osnovnoj školi znat će bolje odtebe pička ti materina zlobna pokvarena đubre psihopatsko narcisoidno ercegovnjarsko. marš sa foruma jebem ti oca i majku!!!
2016-07-22
Inače, jedan od poznatijih primjera iz povijesti, Njemačka Wilhelma II. , a nakon Bismarcka, je išla tom logikom.
Izgubila je puno potencijalnih saveznika trljanjem soli u rane.
Stekla je još više zabrinutih neprijatelja forsiranim naoružavanjem i militarizmom.
Gdje je to ostavilo Njemačku kroz oba svjetska rata i razdoblje između njih, to ne trebam elaborirati takvim stručnjacima.
Izgubila je puno potencijalnih saveznika trljanjem soli u rane.
Stekla je još više zabrinutih neprijatelja forsiranim naoružavanjem i militarizmom.
Gdje je to ostavilo Njemačku kroz oba svjetska rata i razdoblje između njih, to ne trebam elaborirati takvim stručnjacima.
niels-
2021-04-26
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Konačni slom Višegradske skupine
» Milanović - konačni pad
» Konačni pad Katoličke crkve
» Konačni krah pravaštva?
» KONAČNI PAD LIČKOG ŠERIFA
» Milanović - konačni pad
» Konačni pad Katoličke crkve
» Konačni krah pravaštva?