ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%

Page 19 of 27 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 27  Next

Go down

Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5% - Page 19 Empty Re: Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%

Post by Eroo Thu 27 May - 18:42

vili40 wrote:
Eroo wrote:
vili40 wrote:ero suosjećam sa tvojim bolom Sleep
Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je u srijedu na poziv župana Damira Bajsa Bjelovarsko-bilogorsku županiju, a za obilaska gradilišta bjelovarske bolnice, vrijedne 272 milijuna kuna, rekao je da bi se država trebala uključiti u financiranje njezine izgradnje.

Zna se kod koga je lova. Uostalom i Milanović je neki faktor od države, pa neka sredi lovu.
Jebeš to "trebalo bi", od toga nema nikakve koristi. Ako za lovu  lijepo i ponizno zamoli Plenkovica i Marića
možda i bude nešto od toga. A sješće i Tomašević na svoju kahlicu, samo prati... :D
ljudima je dosta vaših gluposti,krađa i laži.Otišla ti je kraljica,otišao ti je rođo jebač a vjeruj mi otići će i tvoj vojvoda od čačka na svom mlaznom tomo vinkoviću.Problem je samo taj što sve to predugo traje pa je novima koji se žele svim srcem primiti posla sve teže popravljati stvari.Zamisli kad dođe netko sa voljom i gurne glavu u osinjak(na budućeg premijera mislim) od pravosuđa,naslijedi dugove i probleme u zdravstvu,pola mladih radnosposobnih pobjeglo van a ostala masa uhljeba tu sjedi i ništa ne diraj.To je tek početak,ima toga ohoho.A kad vidim vas neke geliptere koji ste se svom silinom obrušili na legalno i uvjerljivo izabranog Tomaševića onda mi je sve jasno zašto ispadamo zaostali primitivci,zašto su nas po svemu pretekle zemlje bivšeg istočnog bloka i to baš vi koji ste hvalili krimosa bandića,klijentelizam kakvog ne možeš naći ni u najgoroj smijuriji od države na svijetu i otvorenu krađu golemog novca građanima zagreba.E to vas nije smetalo,sad vas smeta ako je netko zaboravio platiti struju.
A tako...Kad je izabran, to mi je prvi glas?
Šta fali Rimcu, Infobipu i još nekolicini? Ljudi znaju i ne čekaju na milostinju.
Ne otvara Plenkovic firme, ta nije on diktator. Imate svi jednake mogućnosti za uspjeti.
Nego, ne  podmeći meni da branim lopovluk i klijentelizam. Jedino što ću uvijek
braniti je to da "šef" mora imati mogućnost birati ekipu u koju ima povjerenja.
To vi možete zvati nepotizmom, ali svijet tako ne funkcionira. Barem ne onaj uspješni.
U svojoj ekipi sam uvijek nastojao imati najbolje, kojima sam vjerovao da će se truditi
napraviti najbolje što mogu.
Kod vas se razvilo nekakvo jalništvo, pa svugdje vidite nepotizam...šverc, kad su Hercegovci u pitanju.
A ne radi se ni o nepotizmu, kao ni o švercu. U poslovnom svijetu se sve to drugačije naziva.
Nešto sam već i objasnio, da se ne ponavljam.

Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5% - Page 19 Empty Re: Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%

Post by vili40 Thu 27 May - 18:43

Braća Macan pokušavaju sakriti dokaze da blate Tomaševića u korist Škore
Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5% - Page 19 4f156bee-c515-4cfc-b95c-d851e73c8ac8

NAKON što je Index jučer prvi objavio dokaze o tome kako kampanja Miroslava Škore plaća kampanju blaćenja Tomislava Tomaševića na Facebooku, a sve preko agencije McElit u vlasništvu braće Hrvoja i Marija Macana, danas je krenulo uklanjanje dokaza s interneta.
>> Imamo dokaze: Kampanju laži o Tomaševiću plaćaju Škorini ljudi, a provode braća Macan
Naime, Index je utvrdio da je broj mobitela (095 581 9950) koji je naveden u obrascu na Facebooku za pokretanje stranice za širenje lažnih vijesti, Zagrebačke dubioze, ujedno i službeni broj agencije McElit, koji je kao takav naveden i na njihovim službenim stranicama. 
Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5% - Page 19 Fd4eaffd-807c-402b-a2bf-e2c2411283e7

Uklanjanje tragova je počelo

Danas na stranicama McElita tog broja mobitela više nema.
Index je naravno znao s kakvim ljudima ima posla, pa je jučer napravljen screenshot McElitove stranice na kojoj se nalazi spomenuti broj mobitela koji direktno povezuje braću Macan i Zagrebačke dubioze. 
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 Thu 27 May - 18:46

a i vesna škare ožbolt je obećala škori jednu zidarsku,taj se sad definitivno posvađao i zamjerio svima,prognoziram mu oštar i bolan pad sa velikih visina na tvrdo tlo
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Eroo Thu 27 May - 18:50

vili40 wrote:sad vas smeta ako je netko zaboravio platiti struju.
Kako možeš zaboraviti platiti struju? Dođe položnica i platiš, ne razumijem o kakvom "smetanju" pričaš?
Kao što vidiš na dosta stvari i ne komentiram, jer stvarno nemam odgovora na sve ono šta si napisao i,
gle čuda, mene obtužuješ za vaš nered.
I da, gđu Kolindu Grabar Kitarović kao predsjednicu niste zaslužili Drugi je to level...Definitivno.
Poguglaj malo i vidi što sve radi po svijetu i za koga. Za one  koje si TI birao nitko ne zna  izvan
granica tvoje države, a za neke čak ni u drugoj županiji. :D

Last edited by Eroo on Thu 27 May - 18:56; edited 1 time in total
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Thu 27 May - 18:55

vili40 wrote:a i vesna škare ožbolt je obećala škori jednu zidarsku,taj se sad definitivno posvađao i zamjerio svima,prognoziram mu oštar i bolan pad sa velikih visina na tvrdo tlo
Ne zanimaju mene svi ti likovi "mimo", kao Škoro, a ponajmanje Tomašević, Rada i
benačićka...Jebote, pa njima ne bih dao ni dvije nacrtane ovce na čuvanje, a kamo li metropolu na upravljanje.
Znam da si već pročitao jedan moj komentar, pa mi reci vidiš li razliku (i kakvu!) između gđe Kitarović i Milanovića?
Reci mi koji vam je +dobitak s Milanovićem, a da je opipljiv.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vili40 Thu 27 May - 18:58

U Zagrebu osvanuli leci na kojima piše da Tomašević želi prisilno cijepiti ljude :D :D :D
Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5% - Page 19 Ac0b2bc8-9dcb-4397-a935-6e10d7282c25

LAŽ koju je Index raskrinkao prije punih šest dana pojavila se na lecima po Zagrebu.
U zagrebačkom kvartu Peščenici netko je po stupovima polijepio letke na kojima se ponavlja laž da je Tomislav Tomašević, kandidat platforme Možemo za gradonačelnika Zagreba, u intervjuu za Index u srpnju 2020. godine rekao da se zalaže da prisilno cijepljenje djece, koju smatra "vlasništvom države". Na letku se tvrdi da je Index naknadno uklonio te izjave iz intervjua. Ništa od toga nije istina.
Tomašević ništa od toga nikad nije rekao u intervjuu Indexu niti je Index išta uklonio iz intervjua s Tomaševićem koji je objavljen u srpnju 2020. godine.
Prije šest dana smo detaljno raskrinkali tu laž, ali netko ju i dalje pokušava proširiti.
> Širi se priča da je Tomašević rekao Indexu da su djeca vlasništvo države. To je laž
Zanimljivo je da je tu istu laž u nedavnom sučeljavanju s Tomaševićem ponovio i Miroslav Škoro.
> Škoro na sučeljavanju pokušao proširiti već raskrinkanu laž o Tomaševiću
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 Thu 27 May - 19:01

Eroo wrote:
vili40 wrote:a i vesna škare ožbolt je obećala škori jednu zidarsku,taj se sad definitivno posvađao i zamjerio svima,prognoziram mu oštar i bolan pad sa velikih visina na tvrdo tlo
Ne zanimaju mene svi ti likovi "mimo", kao Škoro, a ponajmanje Tomašević, Rada i
benačićka...Jebote, pa njima ne bih dao ni dvije nacrtane ovce na čuvanje, a kamo li metropolu na upravljanje.
Znam da si već pročitao jedan moj komentar, pa mi reci vidiš li razliku (i kakvu!) između gđe Kitarović i Milanovića?
Reci mi koji vam je +dobitak s Milanovićem, a da je opipljiv.
Kolinda je bila plenkovićeva pudlica i bandićeva pevaljka,jel to dovoljno?Milanović je upravo ono što veći dio ovog napaćenog naroda želi a to je da vadi mast i diže tlak bahatom vojvodi.Mogu još ali ne da mi se.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 Thu 27 May - 19:06

Eroo wrote:
vili40 wrote:sad vas smeta ako je netko zaboravio platiti struju.
Kako možeš zaboraviti platiti struju? Dođe položnica i platiš, ne razumijem o kakvom "smetanju" pričaš?
Kao što vidiš na dosta stvari i ne komentiram, jer stvarno nemam odgovora na sve ono šta si napisao i,
gle čuda, mene obtužuješ za vaš nered.
I da, gđu Kolindu Grabar Kitarović kao predsjednicu niste zaslužili Drugi je to level...Definitivno.
Poguglaj malo i vidi što sve radi po svijetu i za koga. Za one  koje si TI birao nitko ne zna  izvan
granica tvoje države, a za neke čak ni u drugoj županiji. :D
i meni se dogodilo to iz raznih razloga pa sam na kraju ipak platio.Jel to lopovluk?Dogodilo mi se da neke račune nisam ni dobio.ali znam badava tebi i takvima poput tebe
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by debotoijusto Thu 27 May - 19:10

Index je naravno znao s kakvim ljudima ima posla, pa je jučer napravljen screenshot McElitove stranice

Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5% - Page 19 Soundest-funny-animated-gifs-10
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vili40 Thu 27 May - 19:11

debotoijusto wrote:
Index je naravno znao s kakvim ljudima ima posla, pa je jučer napravljen screenshot McElitove stranice

Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5% - Page 19 Soundest-funny-animated-gifs-10
:D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vili40 Thu 27 May - 19:14

Vuco: Split zaslužuje HDZ, a ne profesore koji nikad nisu bili u domoljubnom biznisu
SINIŠA VUCO, kandidat Hrvatske seljačke stranke na lokalnim izborima u Splitu, poslao je poruku biračima uoči nedjelje i drugog kruga izbora.
Vuco je ostvario najlošiji rezultat od svih kandidata u prvom krugu. Šef splitskog HSS-a dobio je 365 glasova, odnosno 0.55 posto podrške.
U drugom krugu bore se Ivica Puljak (Centar) i Vice Mihanović (HDZ), a Vuco je putem svog službenog Facebook profila u sarkastičnoj objavi podržao Ivicu Puljka.

"Split zaslužuje HDZ, a ne one koji su završne radove pisali sami"

"Ja, Siniša Vuco, pozivam sve Splićanke i Splićane da u nedjelju glasuju za HDZ i Vicu Mihanovića!
HDZ je stranka koja najbolje zna kako se to radi i u Splitu i u cijeloj Dalmaciji i to već 30 godina. Tu tradiciju nikako ne smijemo mijenjati. Split zaslužuje HDZ, a ne nekakve sveučilišne profesore i ljude koji nikad nisu bili u nikakvom ozbiljnom domoljubnom biznisu. Ne za one koji se nisu znali snaći niti za vlastite diplome, nego su završne radove pisali sami kao zadnji jadnici.
Ako se nisu znali pobrinuti za sebe, kako će se Puljak i takvi znati pobrinuti za sve nas?
Zato svi na izbore i svi za HDZ!" poručio je Vuco
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by kaya Thu 27 May - 20:27

Eroo wrote:Lovu za popotresnu obnovu Zagreba i  Banovine vam je sredio Plenkovic.
1880 bio je veliki zagrebački potres, jači nego sada za preko 1,5 znači jedno 20 puta jači.
Grad su očistili za 24 sata. Obnovili za godinu. 
Par velikih građevina poput katedrale za par godina. I nabavili su novac i arhitekte za to. Prije 140 godina.
Nosi se se plenkovićem i bandicem dakle..uopće ih nemoj spominjati.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 27 May - 20:48

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sokantno-otkrice-puljkov-kandidat-za-dogradonacelnika-splita-prijetio-mi-je-smrcu-jer-sam-zidov-15076488
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 27 May - 20:49

kaya wrote:
Eroo wrote:Lovu za popotresnu obnovu Zagreba i  Banovine vam je sredio Plenkovic.
1880 bio je veliki zagrebački potres, jači nego sada za preko 1,5 znači jedno 20 puta jači.
Par velikih građevina poput katedrale za par godina. I nabavili smo novac i arhitekte za to. Prije 140 godina.
Lijepo si to napisala..ali to su sredili i isfinancirali austrijanci..posto je tad zg bio u AU
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Thu 27 May - 20:53

August Senoa je nest o tome pisao da po domacima i siromasnij skrabici zagreb bi bio i dalje rusevina (1881l da na zalost zagrepcana ali i srecu bec utrcao kao glavni grad carstva
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by sitting_bull Thu 27 May - 21:00

vuksadinare wrote:
kaya wrote:
Par velikih građevina poput katedrale za par godina. I nabavili smo novac i arhitekte za to. Prije 140 godina.
Lijepo si to napisala..ali to su sredili i isfinancirali austrijanci..posto je tad zg bio u AU
tko god je bio, bio je sposoban pokrenuti i završiti obnovu.

anemičnom je đubretu trebalo pola godine da donese zakon o obnovi i sad već devet mjeseci svira kurcu.

to nije pitanje nacije, nego čovjeka i njegove sposobnosti želje da nešto napravi.

anemično đubre je nesposobno, a i ne da mu se zajebavati s obnovom kad ionako za koju godinu ide trajno u brisel.

njemu je smisao postojanja birati svoje klonove za gradonačelnike (filipović, mihanović) i onda hodati ispred njih i govoriti u njihovo ime u kampanji.
lik se iživljava kroz politiku, ugađa svome egu i sve koji mu se ne klanjaju proglašava neprijateljima.

prokleto anemično govno.
krepalo u najvećim mukama.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull Thu 27 May - 21:04

vuksadinare wrote:August Senoa je nest o tome pisao da po domacima i siromasnij skrabici zagreb bi bio i dalje rusevina (1881l da na zalost zagrepcana ali i srecu bec utrcao kao glavni grad carstva
odgovorna vlast, jer zagreb je bio dio države.

i danas ima novaca iz eu za obnovu i - ništa.
onda beč, danas eu.

anemični zgubidan ni ne pomišlja da nešto napravi s tim novcem.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest Fri 28 May - 9:41

kaya wrote:
Par velikih građevina poput katedrale za par godina. I nabavili su novac i arhitekte za to. Prije 140 godina.

Obnovilo ga se tak da je pri jakom potresu opet stradala ta stara jezgra.

Naravno, ne zbog nemara ili čega već nego jednostavno zbog tadašnjeg načina gradnje u A-U.

I Zagreb je tada bil puuuuno manji.

Mislim na ono kaj je Donji Grad danas.

Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5% - Page 19 Zg_19110

Ovo ti je Zagreb 1910. godine dakle nakon obnove i rasta poslije potresa.

1882. bil je još manji, a na pol današnjeg Donjeg Grada (valjda ga možeš naći na karti) su bila polja, sajmišta ... kuruza i blato. 

Dakle puno drugačija spika i stavljati tadašnju obnovu u kontekst današnje ... to jednostavno ne ide.

To opet ne znači da opravdavam ovo današnje drkanje.

Jasno mi je da je u igri puno interesa jer je u pitanju veeeeeelika lova.

Posel života bi se reklo.

A da buju to Tomašević i Črlena Rada riješili to sam tak .. aha ... to objesi mačku o rep.

Jedno je lajati zakaj sve kasni, a drugo je primiti se posla i organizacije.

Nego .... NO PASARAN!

I nek mi sad veli onaj retardirani idiot (bu se pičkousti šupak prepoznal) da se ja furam na ''kaj već'' on veli.

Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5% - Page 19 Cccp_m10

Sira vrhnja,

moj ** nutra,

jajca i krumpira,

se to ide v beli Zagreb grad.

:mu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 28 May - 9:48

Sovak wrote:
kaya wrote:

Naravno, ne zbog nemara ili čega već nego jednostavno zbog tadašnjeg načina gradnje u A-U.

Tada nisu vrijedili protupotresni standardi kakvi vrijede danas.
Zbog čega je obnova puno kompliciranija nego danas i naravno zahtjeva puno više vremena.
Jednostavno danas ne možeš ljudima osigurati prebivalište odnosno boravište sa krovom iznad glave na način da ih smjestiš u kolibu od blata sa slamnatim krovom bez pristupa tekućoj vodi, kanalizaciji, struji, plinu i internetu.
Kada bi to bilo dopušteno, obnova bi tekla puno brže.
Posljedice modernog načina života.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 28 May - 9:56

Speare Shaker wrote:
Sovak wrote:
kaya wrote:

Tada nisu vrijedili protupotresni standardi kakvi vrijede danas.
Zbog čega je obnova puno kompliciranija nego danas i naravno zahtjeva puno više vremena.
Jednostavno danas ne možeš ljudima osigurati prebivalište odnosno boravište sa krovom iznad glave na način da ih smjestiš u kolibu od blata sa slamnatim krovom bez pristupa tekućoj vodi, kanalizaciji, struji, plinu i internetu.
Kada bi to bilo dopušteno, obnova bi tekla puno brže.
Posljedice modernog načina života.

To se podrazumijeva .... OK, nekima treba nacrtati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 28 May - 10:00

Sovak wrote:

To se podrazumijeva .... OK, nekima treba nacrtati.

Uvijek je trebalo i trebat će.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 19 of 27 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 27  Next

Back to top

- Similar topics