Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
Page 19 of 27
Page 19 of 27 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 27
Re: Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
A tako...Kad je izabran, to mi je prvi glas?vili40 wrote:ljudima je dosta vaših gluposti,krađa i laži.Otišla ti je kraljica,otišao ti je rođo jebač a vjeruj mi otići će i tvoj vojvoda od čačka na svom mlaznom tomo vinkoviću.Problem je samo taj što sve to predugo traje pa je novima koji se žele svim srcem primiti posla sve teže popravljati stvari.Zamisli kad dođe netko sa voljom i gurne glavu u osinjak(na budućeg premijera mislim) od pravosuđa,naslijedi dugove i probleme u zdravstvu,pola mladih radnosposobnih pobjeglo van a ostala masa uhljeba tu sjedi i ništa ne diraj.To je tek početak,ima toga ohoho.A kad vidim vas neke geliptere koji ste se svom silinom obrušili na legalno i uvjerljivo izabranog Tomaševića onda mi je sve jasno zašto ispadamo zaostali primitivci,zašto su nas po svemu pretekle zemlje bivšeg istočnog bloka i to baš vi koji ste hvalili krimosa bandića,klijentelizam kakvog ne možeš naći ni u najgoroj smijuriji od države na svijetu i otvorenu krađu golemog novca građanima zagreba.E to vas nije smetalo,sad vas smeta ako je netko zaboravio platiti struju.Eroo wrote:Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je u srijedu na poziv župana Damira Bajsa Bjelovarsko-bilogorsku županiju, a za obilaska gradilišta bjelovarske bolnice, vrijedne 272 milijuna kuna, rekao je da bi se država trebala uključiti u financiranje njezine izgradnje.vili40 wrote:ero suosjećam sa tvojim bolom
Zna se kod koga je lova. Uostalom i Milanović je neki faktor od države, pa neka sredi lovu.
Jebeš to "trebalo bi", od toga nema nikakve koristi. Ako za lovu lijepo i ponizno zamoli Plenkovica i Marića
možda i bude nešto od toga. A sješće i Tomašević na svoju kahlicu, samo prati...
Šta fali Rimcu, Infobipu i još nekolicini? Ljudi znaju i ne čekaju na milostinju.
Ne otvara Plenkovic firme, ta nije on diktator. Imate svi jednake mogućnosti za uspjeti.
Nego, ne podmeći meni da branim lopovluk i klijentelizam. Jedino što ću uvijek
braniti je to da "šef" mora imati mogućnost birati ekipu u koju ima povjerenja.
To vi možete zvati nepotizmom, ali svijet tako ne funkcionira. Barem ne onaj uspješni.
U svojoj ekipi sam uvijek nastojao imati najbolje, kojima sam vjerovao da će se truditi
napraviti najbolje što mogu.
Kod vas se razvilo nekakvo jalništvo, pa svugdje vidite nepotizam...šverc, kad su Hercegovci u pitanju.
A ne radi se ni o nepotizmu, kao ni o švercu. U poslovnom svijetu se sve to drugačije naziva.
Nešto sam već i objasnio, da se ne ponavljam.
Eroo- Posts : 78960
2016-07-22
Re: Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
Braća Macan pokušavaju sakriti dokaze da blate Tomaševića u korist Škore
NAKON što je Index jučer prvi objavio dokaze o tome kako kampanja Miroslava Škore plaća kampanju blaćenja Tomislava Tomaševića na Facebooku, a sve preko agencije McElit u vlasništvu braće Hrvoja i Marija Macana, danas je krenulo uklanjanje dokaza s interneta.
>> Imamo dokaze: Kampanju laži o Tomaševiću plaćaju Škorini ljudi, a provode braća Macan
Naime, Index je utvrdio da je broj mobitela (095 581 9950) koji je naveden u obrascu na Facebooku za pokretanje stranice za širenje lažnih vijesti, Zagrebačke dubioze, ujedno i službeni broj agencije McElit, koji je kao takav naveden i na njihovim službenim stranicama.
Index je naravno znao s kakvim ljudima ima posla, pa je jučer napravljen screenshot McElitove stranice na kojoj se nalazi spomenuti broj mobitela koji direktno povezuje braću Macan i Zagrebačke dubioze.
NAKON što je Index jučer prvi objavio dokaze o tome kako kampanja Miroslava Škore plaća kampanju blaćenja Tomislava Tomaševića na Facebooku, a sve preko agencije McElit u vlasništvu braće Hrvoja i Marija Macana, danas je krenulo uklanjanje dokaza s interneta.
>> Imamo dokaze: Kampanju laži o Tomaševiću plaćaju Škorini ljudi, a provode braća Macan
Naime, Index je utvrdio da je broj mobitela (095 581 9950) koji je naveden u obrascu na Facebooku za pokretanje stranice za širenje lažnih vijesti, Zagrebačke dubioze, ujedno i službeni broj agencije McElit, koji je kao takav naveden i na njihovim službenim stranicama.
Uklanjanje tragova je počelo
Danas na stranicama McElita tog broja mobitela više nema.Index je naravno znao s kakvim ljudima ima posla, pa je jučer napravljen screenshot McElitove stranice na kojoj se nalazi spomenuti broj mobitela koji direktno povezuje braću Macan i Zagrebačke dubioze.
vili40-
2015-08-02
a i vesna škare ožbolt je obećala škori jednu zidarsku,taj se sad definitivno posvađao i zamjerio svima,prognoziram mu oštar i bolan pad sa velikih visina na tvrdo tlo
vili40-
2015-08-02
Kako možeš zaboraviti platiti struju? Dođe položnica i platiš, ne razumijem o kakvom "smetanju" pričaš?vili40 wrote:sad vas smeta ako je netko zaboravio platiti struju.
Kao što vidiš na dosta stvari i ne komentiram, jer stvarno nemam odgovora na sve ono šta si napisao i,
gle čuda, mene obtužuješ za vaš nered.
I da, gđu Kolindu Grabar Kitarović kao predsjednicu niste zaslužili Drugi je to level...Definitivno.
Poguglaj malo i vidi što sve radi po svijetu i za koga. Za one koje si TI birao nitko ne zna izvan
granica tvoje države, a za neke čak ni u drugoj županiji.
Last edited by Eroo on Thu 27 May - 18:56; edited 1 time in total
2016-07-22
Ne zanimaju mene svi ti likovi "mimo", kao Škoro, a ponajmanje Tomašević, Rada ivili40 wrote:a i vesna škare ožbolt je obećala škori jednu zidarsku,taj se sad definitivno posvađao i zamjerio svima,prognoziram mu oštar i bolan pad sa velikih visina na tvrdo tlo
benačićka...Jebote, pa njima ne bih dao ni dvije nacrtane ovce na čuvanje, a kamo li metropolu na upravljanje.
Znam da si već pročitao jedan moj komentar, pa mi reci vidiš li razliku (i kakvu!) između gđe Kitarović i Milanovića?
Reci mi koji vam je +dobitak s Milanovićem, a da je opipljiv.
2016-07-22
U Zagrebu osvanuli leci na kojima piše da Tomašević želi prisilno cijepiti ljude
LAŽ koju je Index raskrinkao prije punih šest dana pojavila se na lecima po Zagrebu.
U zagrebačkom kvartu Peščenici netko je po stupovima polijepio letke na kojima se ponavlja laž da je Tomislav Tomašević, kandidat platforme Možemo za gradonačelnika Zagreba, u intervjuu za Index u srpnju 2020. godine rekao da se zalaže da prisilno cijepljenje djece, koju smatra "vlasništvom države". Na letku se tvrdi da je Index naknadno uklonio te izjave iz intervjua. Ništa od toga nije istina.
Tomašević ništa od toga nikad nije rekao u intervjuu Indexu niti je Index išta uklonio iz intervjua s Tomaševićem koji je objavljen u srpnju 2020. godine.
Prije šest dana smo detaljno raskrinkali tu laž, ali netko ju i dalje pokušava proširiti.
> Širi se priča da je Tomašević rekao Indexu da su djeca vlasništvo države. To je laž
Zanimljivo je da je tu istu laž u nedavnom sučeljavanju s Tomaševićem ponovio i Miroslav Škoro.
> Škoro na sučeljavanju pokušao proširiti već raskrinkanu laž o Tomaševiću
LAŽ koju je Index raskrinkao prije punih šest dana pojavila se na lecima po Zagrebu.
U zagrebačkom kvartu Peščenici netko je po stupovima polijepio letke na kojima se ponavlja laž da je Tomislav Tomašević, kandidat platforme Možemo za gradonačelnika Zagreba, u intervjuu za Index u srpnju 2020. godine rekao da se zalaže da prisilno cijepljenje djece, koju smatra "vlasništvom države". Na letku se tvrdi da je Index naknadno uklonio te izjave iz intervjua. Ništa od toga nije istina.
Tomašević ništa od toga nikad nije rekao u intervjuu Indexu niti je Index išta uklonio iz intervjua s Tomaševićem koji je objavljen u srpnju 2020. godine.
Prije šest dana smo detaljno raskrinkali tu laž, ali netko ju i dalje pokušava proširiti.
> Širi se priča da je Tomašević rekao Indexu da su djeca vlasništvo države. To je laž
Zanimljivo je da je tu istu laž u nedavnom sučeljavanju s Tomaševićem ponovio i Miroslav Škoro.
> Škoro na sučeljavanju pokušao proširiti već raskrinkanu laž o Tomaševiću
vili40-
2015-08-02
Kolinda je bila plenkovićeva pudlica i bandićeva pevaljka,jel to dovoljno?Milanović je upravo ono što veći dio ovog napaćenog naroda želi a to je da vadi mast i diže tlak bahatom vojvodi.Mogu još ali ne da mi se.Eroo wrote:Ne zanimaju mene svi ti likovi "mimo", kao Škoro, a ponajmanje Tomašević, Rada ivili40 wrote:a i vesna škare ožbolt je obećala škori jednu zidarsku,taj se sad definitivno posvađao i zamjerio svima,prognoziram mu oštar i bolan pad sa velikih visina na tvrdo tlo
benačićka...Jebote, pa njima ne bih dao ni dvije nacrtane ovce na čuvanje, a kamo li metropolu na upravljanje.
Znam da si već pročitao jedan moj komentar, pa mi reci vidiš li razliku (i kakvu!) između gđe Kitarović i Milanovića?
Reci mi koji vam je +dobitak s Milanovićem, a da je opipljiv.
vili40-
2015-08-02
i meni se dogodilo to iz raznih razloga pa sam na kraju ipak platio.Jel to lopovluk?Dogodilo mi se da neke račune nisam ni dobio.ali znam badava tebi i takvima poput tebeEroo wrote:Kako možeš zaboraviti platiti struju? Dođe položnica i platiš, ne razumijem o kakvom "smetanju" pričaš?vili40 wrote:sad vas smeta ako je netko zaboravio platiti struju.
Kao što vidiš na dosta stvari i ne komentiram, jer stvarno nemam odgovora na sve ono šta si napisao i,
gle čuda, mene obtužuješ za vaš nered.
I da, gđu Kolindu Grabar Kitarović kao predsjednicu niste zaslužili Drugi je to level...Definitivno.
Poguglaj malo i vidi što sve radi po svijetu i za koga. Za one koje si TI birao nitko ne zna izvan
granica tvoje države, a za neke čak ni u drugoj županiji.
vili40-
2015-08-02
Index je naravno znao s kakvim ljudima ima posla, pa je jučer napravljen screenshot McElitove stranice
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:Index je naravno znao s kakvim ljudima ima posla, pa je jučer napravljen screenshot McElitove stranice
vili40-
2015-08-02
Vuco: Split zaslužuje HDZ, a ne profesore koji nikad nisu bili u domoljubnom biznisu
SINIŠA VUCO, kandidat Hrvatske seljačke stranke na lokalnim izborima u Splitu, poslao je poruku biračima uoči nedjelje i drugog kruga izbora.
Vuco je ostvario najlošiji rezultat od svih kandidata u prvom krugu. Šef splitskog HSS-a dobio je 365 glasova, odnosno 0.55 posto podrške.
U drugom krugu bore se Ivica Puljak (Centar) i Vice Mihanović (HDZ), a Vuco je putem svog službenog Facebook profila u sarkastičnoj objavi podržao Ivicu Puljka.
HDZ je stranka koja najbolje zna kako se to radi i u Splitu i u cijeloj Dalmaciji i to već 30 godina. Tu tradiciju nikako ne smijemo mijenjati. Split zaslužuje HDZ, a ne nekakve sveučilišne profesore i ljude koji nikad nisu bili u nikakvom ozbiljnom domoljubnom biznisu. Ne za one koji se nisu znali snaći niti za vlastite diplome, nego su završne radove pisali sami kao zadnji jadnici.
Ako se nisu znali pobrinuti za sebe, kako će se Puljak i takvi znati pobrinuti za sve nas?
Zato svi na izbore i svi za HDZ!" poručio je Vuco
SINIŠA VUCO, kandidat Hrvatske seljačke stranke na lokalnim izborima u Splitu, poslao je poruku biračima uoči nedjelje i drugog kruga izbora.
Vuco je ostvario najlošiji rezultat od svih kandidata u prvom krugu. Šef splitskog HSS-a dobio je 365 glasova, odnosno 0.55 posto podrške.
U drugom krugu bore se Ivica Puljak (Centar) i Vice Mihanović (HDZ), a Vuco je putem svog službenog Facebook profila u sarkastičnoj objavi podržao Ivicu Puljka.
"Split zaslužuje HDZ, a ne one koji su završne radove pisali sami"
"Ja, Siniša Vuco, pozivam sve Splićanke i Splićane da u nedjelju glasuju za HDZ i Vicu Mihanovića!HDZ je stranka koja najbolje zna kako se to radi i u Splitu i u cijeloj Dalmaciji i to već 30 godina. Tu tradiciju nikako ne smijemo mijenjati. Split zaslužuje HDZ, a ne nekakve sveučilišne profesore i ljude koji nikad nisu bili u nikakvom ozbiljnom domoljubnom biznisu. Ne za one koji se nisu znali snaći niti za vlastite diplome, nego su završne radove pisali sami kao zadnji jadnici.
Ako se nisu znali pobrinuti za sebe, kako će se Puljak i takvi znati pobrinuti za sve nas?
Zato svi na izbore i svi za HDZ!" poručio je Vuco
vili40-
2015-08-02
1880 bio je veliki zagrebački potres, jači nego sada za preko 1,5 znači jedno 20 puta jači.Eroo wrote:Lovu za popotresnu obnovu Zagreba i Banovine vam je sredio Plenkovic.
Grad su očistili za 24 sata. Obnovili za godinu.
Par velikih građevina poput katedrale za par godina. I nabavili su novac i arhitekte za to. Prije 140 godina.
Nosi se se plenkovićem i bandicem dakle..uopće ih nemoj spominjati.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sokantno-otkrice-puljkov-kandidat-za-dogradonacelnika-splita-prijetio-mi-je-smrcu-jer-sam-zidov-15076488
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Lijepo si to napisala..ali to su sredili i isfinancirali austrijanci..posto je tad zg bio u AUkaya wrote:1880 bio je veliki zagrebački potres, jači nego sada za preko 1,5 znači jedno 20 puta jači.Eroo wrote:Lovu za popotresnu obnovu Zagreba i Banovine vam je sredio Plenkovic.
Par velikih građevina poput katedrale za par godina. I nabavili smo novac i arhitekte za to. Prije 140 godina.
2015-09-08
August Senoa je nest o tome pisao da po domacima i siromasnij skrabici zagreb bi bio i dalje rusevina (1881l da na zalost zagrepcana ali i srecu bec utrcao kao glavni grad carstva
2015-09-08
tko god je bio, bio je sposoban pokrenuti i završiti obnovu.vuksadinare wrote:Lijepo si to napisala..ali to su sredili i isfinancirali austrijanci..posto je tad zg bio u AUkaya wrote:1880 bio je veliki zagrebački potres, jači nego sada za preko 1,5 znači jedno 20 puta jači.Eroo wrote:Lovu za popotresnu obnovu Zagreba i Banovine vam je sredio Plenkovic.
Par velikih građevina poput katedrale za par godina. I nabavili smo novac i arhitekte za to. Prije 140 godina.
anemičnom je đubretu trebalo pola godine da donese zakon o obnovi i sad već devet mjeseci svira kurcu.
to nije pitanje nacije, nego čovjeka i njegove sposobnosti želje da nešto napravi.
anemično đubre je nesposobno, a i ne da mu se zajebavati s obnovom kad ionako za koju godinu ide trajno u brisel.
njemu je smisao postojanja birati svoje klonove za gradonačelnike (filipović, mihanović) i onda hodati ispred njih i govoriti u njihovo ime u kampanji.
lik se iživljava kroz politiku, ugađa svome egu i sve koji mu se ne klanjaju proglašava neprijateljima.
prokleto anemično govno.
krepalo u najvećim mukama.
sitting_bull-
2015-09-28
odgovorna vlast, jer zagreb je bio dio države.vuksadinare wrote:August Senoa je nest o tome pisao da po domacima i siromasnij skrabici zagreb bi bio i dalje rusevina (1881l da na zalost zagrepcana ali i srecu bec utrcao kao glavni grad carstva
i danas ima novaca iz eu za obnovu i - ništa.
onda beč, danas eu.
anemični zgubidan ni ne pomišlja da nešto napravi s tim novcem.
sitting_bull-
2015-09-28
kaya wrote:1880 bio je veliki zagrebački potres, jači nego sada za preko 1,5 znači jedno 20 puta jači.Eroo wrote:Lovu za popotresnu obnovu Zagreba i Banovine vam je sredio Plenkovic.
Par velikih građevina poput katedrale za par godina. I nabavili su novac i arhitekte za to. Prije 140 godina.
Obnovilo ga se tak da je pri jakom potresu opet stradala ta stara jezgra.
Naravno, ne zbog nemara ili čega već nego jednostavno zbog tadašnjeg načina gradnje u A-U.
I Zagreb je tada bil puuuuno manji.
Mislim na ono kaj je Donji Grad danas.
Ovo ti je Zagreb 1910. godine dakle nakon obnove i rasta poslije potresa.
1882. bil je još manji, a na pol današnjeg Donjeg Grada (valjda ga možeš naći na karti) su bila polja, sajmišta ... kuruza i blato.
Dakle puno drugačija spika i stavljati tadašnju obnovu u kontekst današnje ... to jednostavno ne ide.
To opet ne znači da opravdavam ovo današnje drkanje.
Jasno mi je da je u igri puno interesa jer je u pitanju veeeeeelika lova.
Posel života bi se reklo.
A da buju to Tomašević i Črlena Rada riješili to sam tak .. aha ... to objesi mačku o rep.
Jedno je lajati zakaj sve kasni, a drugo je primiti se posla i organizacije.
Nego .... NO PASARAN!
I nek mi sad veli onaj retardirani idiot (bu se pičkousti šupak prepoznal) da se ja furam na ''kaj već'' on veli.
Sira vrhnja,
moj ** nutra,
jajca i krumpira,
se to ide v beli Zagreb grad.
Guest- Guest
Sovak wrote:kaya wrote:1880 bio je veliki zagrebački potres, jači nego sada za preko 1,5 znači jedno 20 puta jači.Eroo wrote:Lovu za popotresnu obnovu Zagreba i Banovine vam je sredio Plenkovic.
Naravno, ne zbog nemara ili čega već nego jednostavno zbog tadašnjeg načina gradnje u A-U.
Tada nisu vrijedili protupotresni standardi kakvi vrijede danas.
Zbog čega je obnova puno kompliciranija nego danas i naravno zahtjeva puno više vremena.
Jednostavno danas ne možeš ljudima osigurati prebivalište odnosno boravište sa krovom iznad glave na način da ih smjestiš u kolibu od blata sa slamnatim krovom bez pristupa tekućoj vodi, kanalizaciji, struji, plinu i internetu.
Kada bi to bilo dopušteno, obnova bi tekla puno brže.
Posljedice modernog načina života.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Sovak wrote:kaya wrote:1880 bio je veliki zagrebački potres, jači nego sada za preko 1,5 znači jedno 20 puta jači.Eroo wrote:Lovu za popotresnu obnovu Zagreba i Banovine vam je sredio Plenkovic.
Tada nisu vrijedili protupotresni standardi kakvi vrijede danas.
Zbog čega je obnova puno kompliciranija nego danas i naravno zahtjeva puno više vremena.
Jednostavno danas ne možeš ljudima osigurati prebivalište odnosno boravište sa krovom iznad glave na način da ih smjestiš u kolibu od blata sa slamnatim krovom bez pristupa tekućoj vodi, kanalizaciji, struji, plinu i internetu.
Kada bi to bilo dopušteno, obnova bi tekla puno brže.
Posljedice modernog načina života.
To se podrazumijeva .... OK, nekima treba nacrtati.
Guest- Guest
Sovak wrote:
To se podrazumijeva .... OK, nekima treba nacrtati.
Uvijek je trebalo i trebat će.
Guest- Guest
Page 19 of 27 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 27
Similar topics
» Tomasevic i Skoro u drugom krugu izbora za gradonacelnika Zagreba?!
» Najnovija anketa: SDP povećao prednost pred HDZ-om, Škoro raste
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nova anketa skoro, kolinda, zoki svi izjednačeni unutar statističke greške
» Najnovija anketa: SDP povećao prednost pred HDZ-om, Škoro raste
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nova anketa skoro, kolinda, zoki svi izjednačeni unutar statističke greške
Page 19 of 27