Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
Page 18 of 27
Page 18 of 27 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27
Re: Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
debotoijusto wrote:Eroo wrote:Ne znam što se to događa Zagrebu. Ne mogu ih razumjeti da ga hebeš.epikur37 wrote:Znači u ZD protiv HDZ može glasati samo idiot ili neki samoubojica iz zasjede.
Toliko projekta je u pogonu, grad cvjeta.
Baš sam bio s direktorom odvodnje, ova nejmačka firma počinje za 15 dana.
Ovo nije pitanje politike, nego zdravog razuma.
Dat metropolu da s njom upravljaju bivši ležeći policajci, pa to nema nigdje u svijetu.
Danas moram skratit jezik, inače bi mogao svašta reći, za što bi mi poslije bilo žao.
lako sto ne znas za zagreb po tvojim upisima rekao bi da ne znas ni HR aktualnosti
Razočaran sam. Imaš izjavu od Mesića u Jutarnjem. Ako vam ono može prodavati javno...onda vi stvarno ne zaslužite imati svoju državu.
Piša po vama zadnji šljam na Balkanu i Europi, a kod toga im pomaže nitko drugi do vaš ex 2x prdsjednik.Krivokletnik u Haagu, a evo
isto i danas ponavlja, s tim da se petlja u istjerivanje bh Hrvata iz BiH. Vi jednostavno ne vidite cjeline. Kad istjeraju bh Hrvate, neće se na tome stati...Nedo Bog da sve to doživim.
Eroo- Posts : 78966
2016-07-22
Re: Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
TOMISLAV TOMAŠEVIĆ obratio se na svom Facebook profilu građanima Zagreba i pozvao ih na izbore."Ako smo išta pokazali u protekle 4 godine, onda je to da možemo: uzdrmati staru garnituru, promijeniti pristup politici, politiku vratiti građanima i građane politici. Pokazali smo da imamo ideje, planove i rješenja za ovaj grad. Pokazali smo da postoje ljudi koji se politikom bave iz iskrene želje da donesu promjenu.U nedjelju imamo priliku podržati takvu politiku, a to možemo ostvariti samo zajedno - izlaskom na birališta. S 50% i jednim glasom pobjeđujemo, ali s velikim odazivom šaljemo jasnu poruku - poruku da velika većina građana želi drugačiji način upravljanja ovim gradom, ali i drugačiji pristup političkom djelovanju.Izađite na izbore u nedjelju, povedite sa sobom sve one koji žele bolji, pravedniji i zeleniji grad, grad koji sluša i uključuje građane - grad u kojem se istinski živi", poručio je Tomašević.
lijepo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ebenica wrote:nauči se čitat, kak to misliš prije izbora?Sovak wrote:ebenica wrote:ne, nebumo ga se mi tak sjećali, škoro bu ga se tak sjećal.Sovak wrote:a Bandića bumo se sjećali kak najvećeg gradonačelnika.
https://net.hr/danas/hrvatska/skorina-afera-parkiraliste-dobila-nastavak-grad-zagreb-dize-tuzbu-i-tvrdi-da-se-kim-ann-skoro-protupravno-uknjizila-na-zemljiste/
Opet kratiš post po volji.
Sud te uknjižuje u vlasništvo.
Sud.
Ne Pero ili Marica!
Ali baš me zanima kak se to sad "tužba" diže kad su izbori?
To su kakti sad skužili?
Poslije kad bu Škoro dobil i taj sudski spor ne bu važno.
Tužba je odradila svoje pred izbore.
Pa tko vas ne zna ... ?
ova vijest je stara godinu dana još dok je bandić bio živ, znam da je tebi problem procijenit godinu osim ako nije četrspeta ili devesprva ali ima i drugih brojki.
ono kai je jako lijepo u ovoj vijesti je način na koji je poduzetnik poduzeo stvari da se domogne parkinga uz svesrdnu pomoć gradonačelnika "kojeg ćemo pamtit kao najvećeg".
par livada u čulinečkoj za zemljište kraj bolnice. mljac, jbt-e.
veliš, pamtit ćemo ga kao najvećeg gradonačelnika. ubi se i spasi nas.
Još jednom izokrećeš i tu jednu rečenicu vadiš iz konteksta mojeg cijelog posta.
Da sad ovakvom retardiranom rezusu kak tebi delam c/p tog posta bilo bi mi ispod svake razine.
Drugo, veliš da je vijest stara godinu dana ... je l?
A predsjednički izbori?
Kad su ti izbori bili?
Je l bil tamburaš na tim izborima?
Je l ti to palo na pamet?
Čuj mene ... pamet ... i Ebenica?
I ja bubnem i ostanem živ.
Guest- Guest
Lovu za popotresnu obnovu Zagreba i Banovine vam je sredio Plenkovic.
Lovu za obnovu države kroz i nakon epidemije vam je sredio nitko drugi
do Plenkovic. Sad bi klijentela htjela to trošiti dok traje...Naravno, budući
gradonačelnik računa na lovu od države. Puno je to love, jebOOOte...aaa...
A di 24 milijarde eura...iz eu fondova. I sad piša po Plenkovicu tko god
stigne s lijeva, plus njihovi mediji, naravno. Svi računaju na svoj dio kolača.
Debo, ne zanima me nikad tko vlada, nego kako vlada i zna li vladati.
Imam ja rasprave i kod mene u kući, kao prvo s vlastitom gospođom...
Vjeruje svemu što nasurfa ujutro dok kavicu srče.. koju sam ja skuhao.
Nikad se ne upita čiji su to mediji, koji su im krajnji ciljevi...
Govorim o našoj, slovenskoj politici, naravno. Kad joj kažem da predloži
mandatara za premijera (barem to) nema odgovora...Važno je srušiti,
a poslije ćemo vidjeti kako dalje. Treba znati graditi i ne rušiti.
Kristalnu čašu s jednim potezom razbiješ, ali hajde je slijepi nazad, majstore...
Vjeruje svemu što nasurfa ujutro dok kavicu srče.. koju sam ja skuhao.
Kristalnu čašu s jednim potezom razbiješ, ali hajde je slijepi nazad, majstore...
debotoijusto wrote:TOMISLAV TOMAŠEVIĆ obratio se na svom Facebook profilu građanima Zagreba i pozvao ih na izbore."Ako smo išta pokazali u protekle 4 godine, onda je to da možemo: uzdrmati staru garnituru, promijeniti pristup politici, politiku vratiti građanima i građane politici. Pokazali smo da imamo ideje, planove i rješenja za ovaj grad. Pokazali smo da postoje ljudi koji se politikom bave iz iskrene želje da donesu promjenu.U nedjelju imamo priliku podržati takvu politiku, a to možemo ostvariti samo zajedno - izlaskom na birališta. S 50% i jednim glasom pobjeđujemo, ali s velikim odazivom šaljemo jasnu poruku - poruku da velika većina građana želi drugačiji način upravljanja ovim gradom, ali i drugačiji pristup političkom djelovanju.Izađite na izbore u nedjelju, povedite sa sobom sve one koji žele bolji, pravedniji i zeleniji grad, grad koji sluša i uključuje građane - grad u kojem se istinski živi", poručio je Tomašević.
lijepo
Je li obećao pasulj i kozaračko na kraju?
2016-07-22
ero suosjećam sa tvojim bolom
vili40-
2015-08-02
sad ni datume ne znaš? evo ja ću ti kopirat datum iz članka: tra 28, 2020Sovak wrote:ebenica wrote:nauči se čitat, kak to misliš prije izbora?Sovak wrote:ebenica wrote:ne, nebumo ga se mi tak sjećali, škoro bu ga se tak sjećal.Sovak wrote:a Bandića bumo se sjećali kak najvećeg gradonačelnika.
https://net.hr/danas/hrvatska/skorina-afera-parkiraliste-dobila-nastavak-grad-zagreb-dize-tuzbu-i-tvrdi-da-se-kim-ann-skoro-protupravno-uknjizila-na-zemljiste/
Opet kratiš post po volji.
Sud te uknjižuje u vlasništvo.
Sud.
Ne Pero ili Marica!
Ali baš me zanima kak se to sad "tužba" diže kad su izbori?
To su kakti sad skužili?
Poslije kad bu Škoro dobil i taj sudski spor ne bu važno.
Tužba je odradila svoje pred izbore.
Pa tko vas ne zna ... ?
ova vijest je stara godinu dana još dok je bandić bio živ, znam da je tebi problem procijenit godinu osim ako nije četrspeta ili devesprva ali ima i drugih brojki.
ono kai je jako lijepo u ovoj vijesti je način na koji je poduzetnik poduzeo stvari da se domogne parkinga uz svesrdnu pomoć gradonačelnika "kojeg ćemo pamtit kao najvećeg".
par livada u čulinečkoj za zemljište kraj bolnice. mljac, jbt-e.
veliš, pamtit ćemo ga kao najvećeg gradonačelnika. ubi se i spasi nas.
Još jednom izokrećeš i tu jednu rečenicu vadiš iz konteksta mojeg cijelog posta.
Da sad ovakvom retardiranom rezusu kak tebi delam c/p tog posta bilo bi mi ispod svake razine.
Drugo, veliš da je vijest stara godinu dana ... je l?
A predsjednički izbori?
Kad su ti izbori bili?
Je l bil tamburaš na tim izborima?
Je l ti to palo na pamet?
Čuj mene ... pamet ... i Ebenica?
I ja bubnem i ostanem živ.
a ti si sad izguglaj kad su bili predsjednički izbori. jebote kako si glup, ta komunistička paranoja te cijelog zela, mozak, pamet, sve :(
Guest- Guest
Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je u srijedu na poziv župana Damira Bajsa Bjelovarsko-bilogorsku županiju, a za obilaska gradilišta bjelovarske bolnice, vrijedne 272 milijuna kuna, rekao je da bi se država trebala uključiti u financiranje njezine izgradnje.vili40 wrote:ero suosjećam sa tvojim bolom
Zna se kod koga je lova. Uostalom i Milanović je neki faktor od države, pa neka sredi lovu.
Jebeš to "trebalo bi", od toga nema nikakve koristi. Ako za lovu lijepo i ponizno zamoli Plenkovica i Marića
možda i bude nešto od toga. A sješće i Tomašević na svoju kahlicu, samo prati...
2016-07-22
znači tak ti turčine zamišljaš demokraciju. da se vladajuće ponizno moli. kaj debili slovenci sve puštaju u državu :/Eroo wrote: Ako za lovu lijepo i ponizno zamoli Plenkovica i Marića
možda i bude nešto od toga.
Guest- Guest
...neki iz spilje izvirili
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tu lovu bi sredio i pero ložač da je predsjednik vlade rh, jer po dokumentima i pravilima eu svaka zemlja eu ima pravo na novce iz fondova iz kojih će lovu dobiti hrvatska.Eroo wrote:Lovu za popotresnu obnovu Zagreba i Banovine vam je sredio Plenkovic.
Vjeruje svemu što nasurfa ujutro dok kavicu srče.. koju sam ja skuhao. :):
ono što jeste pokazatelj nesposobnosti anemičnog đubreta je činjenica da se ta lova ne koristi i ne dopire do krajnjeg korisnika - građana republike hrvatske.
eu je te novce odredila za republiku hrvatsku, a anemično đubre i njegovi puzavci nisu sposobni napraviti projekte koji su uvjet za povlačenje tih novaca.
za obnovu zagreba nakon potresa dobili smo nešto više od 400 milijuna eura, moramo ih potrošiti u nekom roku i već je skoro pola tog roka prošlo, a ništa se ne radi.
to je anemično đubre, svirač kurcu i prodavač magle.
sitting_bull-
2015-09-28
Eroo wrote:
Govorim o našoj, slovenskoj politici, naravno.
:)
Pa zaviriš kod nas susjeda onako rekreativno, da nas podučiš.
niels-
2021-04-26
Bosanac, skini se, nemam volje s tobom dijeliti ta balkanska nadmudrivanja i olajavanje.ebenica wrote:znači tak ti turčine zamišljaš demokraciju. da se vladajuće ponizno moli. kaj debili slovenci sve puštaju u državu :/Eroo wrote: Ako za lovu lijepo i ponizno zamoli Plenkovica i Marića
možda i bude nešto od toga.
Vrati se korjenima i tamo laj, gdje imaš sebi slične. Uostalom, tamo ćeš na kraju biti svoj na svome.
Za tu disi nisi.
2016-07-22
vuksadinare wrote:...neki iz spilje izvirili
Samo do kraja drugog kruga.
Pa i red im je da zaspu natrag, proslave Dan dolaska HDZ-a na vlast uz dernek, pa se povuku u ljetni san.
niels-
2021-04-26
Imam dvi ipo domovine. Do nedavno je bilo 3, ali se sad smanjilo na 2.5.niels wrote:Eroo wrote:
Daj ebenici da ti prevede što sam napisao. Ti si ovdje očigledno novi
i štošta ne razumiješ.
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=307621917660640&id=100052385011135&set=a.101057101650457&source=48
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eroo wrote:Imam dvi ipo domovine. Do nedavno je bilo 3, ali se sad smanjilo na 2.5.niels wrote:Eroo wrote:
i štošta ne razumiješ.
Naravno, ponajmanje o vašoj, slovenskoj politici.
niels-
2021-04-26
Ne vi, Plenkovic. Tomašević će krv pišat da dođe do te love, onak kao ležeći policajac.sitting_bull wrote:
za obnovu zagreba nakon potresa dobili smo nešto više od 400 milijuna eura, moramo ih potrošiti u nekom roku i već je skoro pola tog roka prošlo, a ništa se ne radi.
Na politički aktivizam se eu lova ne dobija. Svaki evrić i cent će se morati dokazati.
Nadzor je Plenkovicev. Institucije države će raditi svoj posao. Veoma precizno.
Možete biti sigurni da će sve biti pod kontrolom.
2016-07-22
To mi nisi trebao ni reći. Ne razumiješ ti ni vaše, koliko vidim.niels wrote:Eroo wrote:Imam dvi ipo domovine. Do nedavno je bilo 3, ali se sad smanjilo na 2.5.niels wrote:Eroo wrote:
i štošta ne razumiješ.
Naravno, ponajmanje o vašoj, slovenskoj politici.
2016-07-22
ljudima je dosta vaših gluposti,krađa i laži.Otišla ti je kraljica,otišao ti je rođo jebač a vjeruj mi otići će i tvoj vojvoda od čačka na svom mlaznom tomo vinkoviću.Problem je samo taj što sve to predugo traje pa je novima koji se žele svim srcem primiti posla sve teže popravljati stvari.Zamisli kad dođe netko sa voljom i gurne glavu u osinjak(na budućeg premijera mislim) od pravosuđa,naslijedi dugove i probleme u zdravstvu,pola mladih radnosposobnih pobjeglo van a ostala masa uhljeba tu sjedi i ništa ne diraj.To je tek početak,ima toga ohoho.A kad vidim vas neke geliptere koji ste se svom silinom obrušili na legalno i uvjerljivo izabranog Tomaševića onda mi je sve jasno zašto ispadamo zaostali primitivci,zašto su nas po svemu pretekle zemlje bivšeg istočnog bloka i to baš vi koji ste hvalili krimosa bandića,klijentelizam kakvog ne možeš naći ni u najgoroj smijuriji od države na svijetu i otvorenu krađu golemog novca građanima zagreba.E to vas nije smetalo,sad vas smeta ako je netko zaboravio platiti struju.Eroo wrote:Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je u srijedu na poziv župana Damira Bajsa Bjelovarsko-bilogorsku županiju, a za obilaska gradilišta bjelovarske bolnice, vrijedne 272 milijuna kuna, rekao je da bi se država trebala uključiti u financiranje njezine izgradnje.vili40 wrote:ero suosjećam sa tvojim bolom
Zna se kod koga je lova. Uostalom i Milanović je neki faktor od države, pa neka sredi lovu.
Jebeš to "trebalo bi", od toga nema nikakve koristi. Ako za lovu lijepo i ponizno zamoli Plenkovica i Marića
možda i bude nešto od toga. A sješće i Tomašević na svoju kahlicu, samo prati...
vili40-
2015-08-02
A tako...Kad je izabran, to mi je prvi glas?vili40 wrote:ljudima je dosta vaših gluposti,krađa i laži.Otišla ti je kraljica,otišao ti je rođo jebač a vjeruj mi otići će i tvoj vojvoda od čačka na svom mlaznom tomo vinkoviću.Problem je samo taj što sve to predugo traje pa je novima koji se žele svim srcem primiti posla sve teže popravljati stvari.Zamisli kad dođe netko sa voljom i gurne glavu u osinjak(na budućeg premijera mislim) od pravosuđa,naslijedi dugove i probleme u zdravstvu,pola mladih radnosposobnih pobjeglo van a ostala masa uhljeba tu sjedi i ništa ne diraj.To je tek početak,ima toga ohoho.A kad vidim vas neke geliptere koji ste se svom silinom obrušili na legalno i uvjerljivo izabranog Tomaševića onda mi je sve jasno zašto ispadamo zaostali primitivci,zašto su nas po svemu pretekle zemlje bivšeg istočnog bloka i to baš vi koji ste hvalili krimosa bandića,klijentelizam kakvog ne možeš naći ni u najgoroj smijuriji od države na svijetu i otvorenu krađu golemog novca građanima zagreba.E to vas nije smetalo,sad vas smeta ako je netko zaboravio platiti struju.Eroo wrote:Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je u srijedu na poziv župana Damira Bajsa Bjelovarsko-bilogorsku županiju, a za obilaska gradilišta bjelovarske bolnice, vrijedne 272 milijuna kuna, rekao je da bi se država trebala uključiti u financiranje njezine izgradnje.vili40 wrote:ero suosjećam sa tvojim bolom
Šta fali Rimcu, Infobipu i još nekolicini? Ljudi znaju i ne čekaju na milostinju.
Ne otvara Plenkovic firme, ta nije on diktator. Imate svi jednake mogućnosti za uspjeti.
Nego, ne podmeći meni da branim lopovluk i klijentelizam. Jedino što ću uvijek
braniti je to da "šef" mora imati mogućnost birati ekipu u koju ima povjerenja.
To vi možete zvati nepotizmom, ali svijet tako ne funkcionira. Barem ne onaj uspješni.
U svojoj ekipi sam uvijek nastojao imati najbolje, kojima sam vjerovao da će se truditi
napraviti najbolje što mogu.
Kod vas se razvilo nekakvo jalništvo, pa svugdje vidite nepotizam...šverc, kad su Hercegovci u pitanju.
A ne radi se ni o nepotizmu, kao ni o švercu. U poslovnom svijetu se sve to drugačije naziva.
Nešto sam već i objasnio, da se ne ponavljam.
2016-07-22
Page 18 of 27 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27
Similar topics
» Tomasevic i Skoro u drugom krugu izbora za gradonacelnika Zagreba?!
» Najnovija anketa: SDP povećao prednost pred HDZ-om, Škoro raste
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nova anketa skoro, kolinda, zoki svi izjednačeni unutar statističke greške
» Najnovija anketa: SDP povećao prednost pred HDZ-om, Škoro raste
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nova anketa skoro, kolinda, zoki svi izjednačeni unutar statističke greške
Page 18 of 27