Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
Page 1 of 27
Page 1 of 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nova-anketa-tomasevic-u-drugom-krugu-ima-ogromnu-prednost-skoro-je-na-205/2278407.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
2014-04-12
Re: Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
To su oni koji bi razoruzali hv a naoruzali sa cvecem da docekaju suljine tenkove i migove
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
Tomašević je novi gradonačelnik
inače slušao sam škoru
bog te jebo taj je veći ljevičar od tomaševića što se tiče ekonomije baš sam slušao. znam dosta ljudi u zagrebu koji su desno-(ali pravo desno -pro tržišno pro kapitalistički orijentirani) jednostavno neće izaći za izbore.
neće glasovati za tomaševića koji je teška ljevica a i škoro je malo glupast, ništa se ne kuži, ima karizmu kao mrtva kokoš, i isto tako je ljevičar čak i veći ljevičar što se tiče ekonomije. imaš zelene socijaliste i nacional socijaliste.
inače slušao sam škoru
bog te jebo taj je veći ljevičar od tomaševića što se tiče ekonomije baš sam slušao. znam dosta ljudi u zagrebu koji su desno-(ali pravo desno -pro tržišno pro kapitalistički orijentirani) jednostavno neće izaći za izbore.
neće glasovati za tomaševića koji je teška ljevica a i škoro je malo glupast, ništa se ne kuži, ima karizmu kao mrtva kokoš, i isto tako je ljevičar čak i veći ljevičar što se tiče ekonomije. imaš zelene socijaliste i nacional socijaliste.
Cudo smo u godinu dana napravili..a taj isti zelembac tomasevic je prije cetri godine u zagrebu dobio 4%...srecom hrvatska nije zagreb..vec bi nas guzili u tom slucajuAssadNaPodmornici wrote:Tomašević je novi gradonačelnik
inače slušao sam škoru
bog te jebo taj je veći ljevičar od tomaševića što se tiče ekonomije baš sam slušao. znam dosta ljudi u zagrebu koji su desno- (ali pravo desno -pro tržišno pro kapitalistički orijentirani) jednostavno neće izaći za izbore.
neće glasovati za tomaševića koji je teška ljevica ai škoro malo glupast, ništa se ne kuži, ima karizmu kao mrtva kokoš, i isto tako je ljevičar čak i veći ljevičar što se tiče ekonomije. imaš zelene socijaliste i nacional socijaliste.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:To su oni koji bi razoruzali hv a naoruzali sa cvecem da docekaju suljine tenkove i migove
Centar za mirovne studije ... koji je tražil ispriku od Hrvatske zbog Oluje.
Ma ekipa iz snova.
Realno, Škoro bi dobil izbore kad bi birači desno od centra bili motivirani za izlazak na drugi krug, a koliko su ovi peder-gender-zeleni motivirani.
Izgleda da nisu.
Poslije buju jambrali.
Sami pali, sami se ubili.
Guest- Guest
škoro ništa ne nudi novog.. pa jesi ga sluša, lik ima još veće socijalističke ideje nego Tomašević. Ovaj sa njime obriše pod kada je sučeljavanje.. ne dobijaju se više izbori na priču "glasujmo za desne da srbi ne dođu na vlast" - tomašević je hrvati i to iz BIH porijeklom, ili "gdje si bio 91" tomašević je bio u osnovnoj školi, a škoro u kanadi žSovak wrote:vuksadinare wrote:To su oni koji bi razoruzali hv a naoruzali sa cvecem da docekaju suljine tenkove i migove
Centar za mirovne studije ... koji je tražil ispriku od Hrvatske zbog Oluje.
Ma ekipa iz snova.
Realno, Škoro bi dobil izbore kad bi birači desno od centra bili motivirani za izlazak na drugi krug, a koliko su ovi peder-gender-zeleni motivirani.
Izgleda da nisu.
Poslije buju jambrali.
Sami pali, sami se ubili.
mislim ta nova zeleno-crvena kombinacija je katastrofa, ali zakurac kada su naši desničari zakurac.. ne mogu se sjetiti jednog desničara da je normalan.. Raspudić mi pada napamet.. možda još netko iz MOSTa.. Pa i nesretni Hasanbegović je OK, ima pro-tržišne ideje..
kod nas jedino je normalna ekipa oko centra, nisu lopovi, i za tržište su nisu za uhljebljivanje i lopovluk kao desnica a nisu ideološki radikalno ljevo.... Nađi koji je u ZGu dobio 2%, Pranić koji je sredio Vrgorac, Petrina, nadam se Puljak/Ivošević Split, Zurovec gradonačelnik Sv.Nedjelje, gradonačelnik Bjelovara itd, Jelić u Kninu.. pa i nesretni Petrov u Metkoviću dok ga autobusi iz BiH nisu skinuli sa vlasti ..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
skoro o komunalijama i upravljanju gradom 0 bodova
stovise njegovi odgovori izazivaju susramlje
skoro kao pripadnik minken bojne solidan , pricu prodaje uredno ako nema detalja
stare glasace lagano gubi a nove ne moze pridobit
stovise njegovi odgovori izazivaju susramlje
skoro kao pripadnik minken bojne solidan , pricu prodaje uredno ako nema detalja
stare glasace lagano gubi a nove ne moze pridobit
2014-04-12
AssadNaPodmornici wrote:Tomašević je novi gradonačelnik
inače slušao sam škoru
Napredak je, barem nema jugo socijalista.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
debotoijusto wrote:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nova-anketa-tomasevic-u-drugom-krugu-ima-ogromnu-prednost-skoro-je-na-205/2278407.aspx
Bude na koncu Škoro oko 30%
2018-04-10
Hektorović wrote:debotoijusto wrote:
moguce ako od sutra prestane pricat za javnost
2014-04-12
AssadNaPodmornici wrote:
.. ne dobijaju se više izbori na priču "glasujmo za desne da srbi ne dođu na vlast" - tomašević je hrvati i to iz BIH porijeklom, ili "gdje si bio 91" tomašević je bio u osnovnoj školi, a škoro u kanadi
Pa to je kad nas vuk krene ispitivati gdje smo bili 91
2018-04-10
debotoijusto wrote:Hektorović wrote:debotoijusto wrote:
moguce ako od sutra prestane pricat za javnost
Tomašević će u svakom slučaju izdominirat jer pravu konkurenciju nije niti imao...
2018-04-10
kaj je, vučino?vuksadinare wrote:To su oni koji bi razoruzali hv a naoruzali sa cvecem da docekaju suljine tenkove i migove
popizdio si jer polupismeni doktor škoro svakim danom sve više i više pokazuje koliko je pokvaren i zatucan?
anemično đubre je đubre, a doktor škoro mu je u najmanju ruku ravnopravan, pitanje je je li anemičan.
p.s. počni živjeti, rat je završio. okrenimo se budućnosti kako je rekao general gotovina.
jebo te škoro i njegova bolesna demagogija.
sitting_bull-
2015-09-28
evo kome je škoro uspio prodati svoje ideje.
doktor škoro, kralj neobrazovanih.
milo moje.
sitting_bull-
2015-09-28
[quote="sitting_bull"][img(700px,300px)]https://hr.n1info.com/wp-content/uploads/2021/05/4-1.jpg[/img]
milo moje.[/quote]
zašto si elitist?
I krezubi imaju pravo na glas
milo moje.[/quote]
zašto si elitist?
2018-04-10
Hektorović wrote:
I pederi također.
Ravnopravnost se podrazumijeva.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Više vjerujem htv-ovoj vremenskoj prognozi nego promocija plus anketama...
To je vjerojatno dosadnija utrka od one u Osijeku.
Split je najvrući, iako mislim da će Puljak tamo pobijediti.
Ne znam točno što je i gdje Škoro doktorirao, ali on ne zna ni pošteno ustašovati. Pa i Đapić bi bio bolji predsjednik DP od njega.
Split je najvrući, iako mislim da će Puljak tamo pobijediti.
Ne znam točno što je i gdje Škoro doktorirao, ali on ne zna ni pošteno ustašovati. Pa i Đapić bi bio bolji predsjednik DP od njega.
niels-
2021-04-26
Page 1 of 27 • 1, 2, 3 ... 14 ... 27
Similar topics
» Tomasevic i Skoro u drugom krugu izbora za gradonacelnika Zagreba?!
» Najnovija anketa: SDP povećao prednost pred HDZ-om, Škoro raste
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nova anketa skoro, kolinda, zoki svi izjednačeni unutar statističke greške
» Najnovija anketa: SDP povećao prednost pred HDZ-om, Škoro raste
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nova anketa skoro, kolinda, zoki svi izjednačeni unutar statističke greške
Page 1 of 27