Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
Page 16 of 27
Page 16 of 27 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27
Re: Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
ebenica wrote:veliš spremio kofere i 'ošo. ai neka. ko te iebe u bijelom svijetu, možda ti se geni razvodne s aboridžinima pa si ti zadnja tulava jedinka svog roda.prckov wrote:ebenica wrote:ne, tebe bi ispljusko ko šiparicu.prckov wrote:ebenica wrote:pa ti me sa svojom fizionomijom kišne gliste ne bi mogao opalit po glavi ni da se na trepavice postaviš ;)marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:
Skužil sam da si retardiran
kaj, tek sad? Bosna svjećice
Ma albanske.
U stvari očekujem od ljudi da kuže kad govorim hrvatski, ali ono .... nije to baš tak jednostavno izgleda.
ebenica ne kuži ni kad ga opališ po glavi
ma da
tib njega udavio sisama
znam, sreto sam puno takvih ko ti
jedva sam ziv osto
sreca da sam daleko
ne smijem ni pomislit kako bi mi bilo da me ti ulupas sisama
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
prckov wrote:kod mene ovdje ima najmanje 7 bolnica kojih se mogu sjetit na prvu
sve naplacuju parking
ne kuzim sta je tu problem
Kad se plaća u Australiji, to je OK.
Kad se plaća u Hrvatskoj, to nije OK.
I zato buju odselili u Australiju.
Jer se tam plaća i to je OK.
Tak nekak.
Guest- Guest
nego zna li i jedna lijeva budala na forumu da mi objasni sta je to klimatska pravda
2014-04-19
to je novo. prije se plaćal, a za pandemije nisam nikog gore pelal.ebenica wrote:ne plaća se ni taj, besplatan je dok je pandemija.sitting_bull wrote:plaća se u toj zgradi, ima i rampu.ebenica wrote:nigdje na sv.duhu se ne plaća parking. ni u okolnim ulicama, topnička, sokolovac, gualdata dina, uz malo truda parking se uvijek nađe u rangu 150 m od bolnice.sitting_bull wrote:pusti debila.ebenica wrote:pa boli me kurac jel se ti nečega sjećaš ili ne. ja sam ti napisao da ima i opisao lokaciju gdje je. a za tvoja sjećanja mi puca kurac.marcellus wrote:ebenica wrote:ispred sv.duha imaš parking i besplatan je, 50 metara prije bolnice, iznad parkinga je vrtić, pored su kaskadne zgrade na gaualda tadina.marcellus wrote:ebenica wrote:znači škoro, njegova ideologija je ok? ne smeta jer čovjek zna naplatit parking, zna posel.marcellus wrote:pa koje ideološke teme, jebem te glupog? Ja od početka govorim da je ova ekipa nesposobna i ideološki zatucana, na čelu grada treba neko ko zna posal i nije ideološki zatucan. Ovi jesu.
koja njegova ideologija? I di je to parking u Zagrebu besplatan? Pa i ispred koje bolnice? Kad mi grad naplati 12 kuna ispred klaićeve kad vozim decu i još mi udare globu jer ne mogu produžit nakon jednog sata to je OK?
di je to kaj besplatno ispred svetog duha, prosim? Ne sećam se da je ikad tam bilo besplatnog pakringa. Sećam se da nemaš di parkirat.
plaćen je da širi negativu i to radi.
nije samo taj parking besplatan na svetom duhu, nego i onaj na cesti iza, kod zadnjeg ulaza.
na svetom duhu se plaća samo parking u zgradi nasuprot zadnjeg ulaza.
ostalo je kak si napisal.
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:to je novo. prije se plaćal, a za pandemije nisam nikog gore pelal.ebenica wrote:ne plaća se ni taj, besplatan je dok je pandemija.sitting_bull wrote:plaća se u toj zgradi, ima i rampu.ebenica wrote:nigdje na sv.duhu se ne plaća parking. ni u okolnim ulicama, topnička, sokolovac, gualdata dina, uz malo truda parking se uvijek nađe u rangu 150 m od bolnice.sitting_bull wrote:pusti debila.ebenica wrote:pa boli me kurac jel se ti nečega sjećaš ili ne. ja sam ti napisao da ima i opisao lokaciju gdje je. a za tvoja sjećanja mi puca kurac.marcellus wrote:ebenica wrote:ispred sv.duha imaš parking i besplatan je, 50 metara prije bolnice, iznad parkinga je vrtić, pored su kaskadne zgrade na gaualda tadina.marcellus wrote:ebenica wrote:znači škoro, njegova ideologija je ok? ne smeta jer čovjek zna naplatit parking, zna posel.marcellus wrote:pa koje ideološke teme, jebem te glupog? Ja od početka govorim da je ova ekipa nesposobna i ideološki zatucana, na čelu grada treba neko ko zna posal i nije ideološki zatucan. Ovi jesu.
koja njegova ideologija? I di je to parking u Zagrebu besplatan? Pa i ispred koje bolnice? Kad mi grad naplati 12 kuna ispred klaićeve kad vozim decu i još mi udare globu jer ne mogu produžit nakon jednog sata to je OK?
di je to kaj besplatno ispred svetog duha, prosim? Ne sećam se da je ikad tam bilo besplatnog pakringa. Sećam se da nemaš di parkirat.
plaćen je da širi negativu i to radi.
nije samo taj parking besplatan na svetom duhu, nego i onaj na cesti iza, kod zadnjeg ulaza.
na svetom duhu se plaća samo parking u zgradi nasuprot zadnjeg ulaza.
ostalo je kak si napisal.
evo i ludog konja
znas li ti konju sta je to klimatska pravda
2014-04-19
ne, nebumo ga se mi tak sjećali, škoro bu ga se tak sjećal.Sovak wrote:a Bandića bumo se sjećali kak najvećeg gradonačelnika.
https://net.hr/danas/hrvatska/skorina-afera-parkiraliste-dobila-nastavak-grad-zagreb-dize-tuzbu-i-tvrdi-da-se-kim-ann-skoro-protupravno-uknjizila-na-zemljiste/
Guest- Guest
tak je. i ostani tam.prckov wrote:
sreca da sam daleko
Guest- Guest
ebenica wrote:tak je. i ostani tam.prckov wrote:
sreca da sam daleko
ma dobro docu ja
samo obecaj da me neces nalupat sisama
2014-04-19
a di ćeš ti doć? nisam ti ja u livnu, duvnu, prknu.prckov wrote:ebenica wrote:tak je. i ostani tam.prckov wrote:
sreca da sam daleko
ma dobro docu ja
Guest- Guest
ebenica wrote:a di ćeš ti doć? nisam ti ja u livnu, duvnu, prknu.prckov wrote:ebenica wrote:tak je. i ostani tam.prckov wrote:
sreca da sam daleko
ma dobro docu ja
pa docu i tebi ak obecas da me neces mlatit sisama
inace odo u kakanj
2014-04-19
doć' ćeš ti kurac.prckov wrote:ebenica wrote:a di ćeš ti doć? nisam ti ja u livnu, duvnu, prknu.prckov wrote:ebenica wrote:tak je. i ostani tam.prckov wrote:
sreca da sam daleko
ma dobro docu ja
pa docu i tebi ak obecas da me neces mlatit sisama
inace odo u kakanj
a u kakanj i možeš, to je isto ko i duvno i prkno.
Guest- Guest
Sovak wrote:prckov wrote:kod mene ovdje ima najmanje 7 bolnica kojih se mogu sjetit na prvu
sve naplacuju parking
Tak nekak.
normalno da naplaćuju, jer ti inače parkiraju stanari i pijanci iz okolnih birtija i kad dođeš nekom u bolnicu nemaš di parkirat
a "škoro naplaćuje pacijentima..." čuj... jebote. Ono kad ideš na operaciju ili završiš u bolnici dovezeš se s autom do nje sam i tam ga ostaviš mesec dana, besplatno... pred svetim duhom... da debila bogtejebo
nitko ne ide s autzom u blonicu, ljudi ili zovu hitnu ili ih netko doveze (obitelj, prijatelji) i parkiraju u dvorištu bolnice sv.duh, ljubazni portir digne rampu, ostaviš ravno pred ulazom hitnog prijema i odeš nać' parking u okolnim ulicama, besplatno. i oduvijek je bilo tak bez obzira na tvoja "sjećanja".marcellus wrote:Sovak wrote:prckov wrote:kod mene ovdje ima najmanje 7 bolnica kojih se mogu sjetit na prvu
sve naplacuju parking
Tak nekak.
normalno da naplaćuju, jer ti inače parkiraju stanari i pijanci iz okolnih birtija i kad dođeš nekom u bolnicu nemaš di parkirat
a "škoro naplaćuje pacijentima..." čuj... jebote. Ono kad ideš na operaciju ili završiš u bolnici dovezeš se s autom do nje sam i tam ga ostaviš mesec dana, besplatno... pred svetim duhom... da debila bogtejebo
Guest- Guest
Skoro i Mestrovic su jako antipaticni likovi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sjecam se u staro progresivno socijalizticko doba nije se moglo uc u bolnicu ni pjeske od portira
a kamoli autom
des ti poso, nemere
ovdje odes u bolnicu kad god hoces izades kad god hoces
ako ti neko ostane u bolnici mozes bit cijeli dan uz njega pa cak i nocit ukoliko je dijete u pitanju
a kamoli autom
des ti poso, nemere
ovdje odes u bolnicu kad god hoces izades kad god hoces
ako ti neko ostane u bolnici mozes bit cijeli dan uz njega pa cak i nocit ukoliko je dijete u pitanju
2014-04-19
ebenica wrote:nitko ne ide s autzom u blonicu, ljudi ili zovu hitnu ili ih netko doveze (obitelj, prijatelji) i parkiraju u dvorištu bolnice sv.duh, ljubazni portir digne rampu, ostaviš ravno pred ulazom hitnog prijema i odeš nać' parking u okolnim ulicama, besplatno. i oduvijek je bilo tak bez obzira na tvoja "sjećanja".marcellus wrote:Sovak wrote:prckov wrote:kod mene ovdje ima najmanje 7 bolnica kojih se mogu sjetit na prvu
sve naplacuju parking
Tak nekak.
Besplatno? Ne znam, ne sećam se da sam ikad bil da nisam platil parking. Kako god, znači ljudi ne idu autom u bolnicu, ali škoro naplaćuje parking ljudima koji idu autom u bolnicu?
Daj se skockaj. Parking se plaća, a ovi su rekli proširit naplatu na cijeli grad, dakle i na kustošiju i malešnicu i sve to, čak i ispred vlastite kuće, ali eto škoro je sotona jer je naplaćival parking negdje u centru... to kaj bute sad plaćali parsto kuna za svoj parking ispred kuće, mjesečno, to ko jebe
uglavnom, već vidim kak bu to izgledalo u ZG Holdingu za godinu dana, pogotovo kad preuzmu operativne poslove od onog kaj je sad outsourcano...
"Ne mogu oni mene tak slabo platit kak ja mogu slabo radit"
"Ne mogu oni mene tak slabo platit kak ja mogu slabo radit"
a di si ti platio parking na sv.duhu? di jebote?marcellus wrote:ebenica wrote:nitko ne ide s autzom u blonicu, ljudi ili zovu hitnu ili ih netko doveze (obitelj, prijatelji) i parkiraju u dvorištu bolnice sv.duh, ljubazni portir digne rampu, ostaviš ravno pred ulazom hitnog prijema i odeš nać' parking u okolnim ulicama, besplatno. i oduvijek je bilo tak bez obzira na tvoja "sjećanja".marcellus wrote:Sovak wrote:prckov wrote:kod mene ovdje ima najmanje 7 bolnica kojih se mogu sjetit na prvu
sve naplacuju parking
Tak nekak.
Besplatno? Ne znam, ne sećam se da sam ikad bil da nisam platil parking. Kako god, znači ljudi ne idu autom u bolnicu, ali škoro naplaćuje parking ljudima koji idu autom u bolnicu?
Daj se skockaj. Parking se plaća, a ovi su rekli proširit naplatu na cijeli grad, dakle i na kustošiju i malešnicu i sve to, čak i ispred vlastite kuće, ali eto škoro je sotona jer je naplaćival parking negdje u centru... to kaj bute sad plaćali parsto kuna za svoj parking ispred kuće, mjesečno, to ko jebe
Guest- Guest
nisu to "ovi" rekli nego je to bandić radio, pa se svake godine zone sve više povećavaju, u zadnje tri godine se od republike austrije proširilo sve do domobranske na črnomercu, i nisu to ovi najavaili nego se to radi tak godinama al te eto to nije jebalo prošle gpodine dok je bandić bnio žiuv nego te to sad počelo jebat pa si počeo izmišljat da se na sv.duhu plaća parking.marcellus wrote: a ovi su rekli proširit naplatu na cijeli grad, dakle i na kustošiju i malešnicu i sve to
Guest- Guest
ebenica wrote:nisu to "ovi" rekli nego je to bandić radio, pa se svake godine zone sve više povećavaju, u zadnje tri godine se od republike austrije proširilo sve do domobranske na črnomercu, i nisu to ovi najavaili nego se to radi tak godinama al te eto to nije jebalo prošle gpodine dok je bandić bnio žiuv nego te to sad počelo jebat pa si počeo izmišljat da se na sv.duhu plaća parking.marcellus wrote: a ovi su rekli proširit naplatu na cijeli grad, dakle i na kustošiju i malešnicu i sve to
znam kaj su stavili u program za moj kvart, tak da... srećom imam privatni parking dok se ne odselim
ko iebote? "ovi" ???marcellus wrote:ebenica wrote:nisu to "ovi" rekli nego je to bandić radio, pa se svake godine zone sve više povećavaju, u zadnje tri godine se od republike austrije proširilo sve do domobranske na črnomercu, i nisu to ovi najavaili nego se to radi tak godinama al te eto to nije jebalo prošle gpodine dok je bandić bnio žiuv nego te to sad počelo jebat pa si počeo izmišljat da se na sv.duhu plaća parking.marcellus wrote: a ovi su rekli proširit naplatu na cijeli grad, dakle i na kustošiju i malešnicu i sve to
znam kaj su stavili u program za moj kvart, tak da... srećom imam privatni parking dok se ne odselim
ne, nisu "ovi" nego ovaj!
https://www.vecernji.hr/zagreb/bandic-ozivljava-plan-prosirenja-naplate-parking-na-cijeli-grad-1381790
Guest- Guest
Page 16 of 27 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 27
Similar topics
» Tomasevic i Skoro u drugom krugu izbora za gradonacelnika Zagreba?!
» Najnovija anketa: SDP povećao prednost pred HDZ-om, Škoro raste
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nova anketa skoro, kolinda, zoki svi izjednačeni unutar statističke greške
» Najnovija anketa: SDP povećao prednost pred HDZ-om, Škoro raste
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nova anketa skoro, kolinda, zoki svi izjednačeni unutar statističke greške
Page 16 of 27