Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
Page 15 of 27
Page 15 of 27 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 27
Re: Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
to najbolje da pitaš njegovog kuma thompsona, zakaj im je pukla ljubav nakon godinu dvije zajedničkog tamburanja.Sovak wrote:
Kod koga bi uložil svoj kapital - kod Škore ili kod neplatiše računa struje na saborskoj plaći?
Vozi.
Guest- Guest
Re: Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:
Skužil sam da si retardiran
kaj, tek sad? Bosna svjećice
Ma albanske.
U stvari očekujem od ljudi da kuže kad govorim hrvatski, ali ono .... nije to baš tak jednostavno izgleda.
ebenica ne kuži ni kad ga opališ po glavi
marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:
Ma albanske.
U stvari očekujem od ljudi da kuže kad govorim hrvatski, ali ono .... nije to baš tak jednostavno izgleda.
fali ti ono tvoje "kurcem"
crvenkasti-
2014-04-17
pa ti me sa svojom fizionomijom kišne gliste ne bi mogao opalit po glavi ni da se na trepavice postaviš ;)marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:
Ma albanske.
Guest- Guest
ebenica wrote:poduzetno je izreketario orfej i hrt.Sovak wrote:ebenica wrote:pa nebu škoro gradonačelnik, škoro je trgovac-iznajmljivač i kaj god da mu daš u ruke prema tome će se tak odnosit jer jedino to i zna=prodavat, iznajmljivat, rentat...kad gledaš u kristalnu kuglu onda takve stvari s poskupljenjima možeš predviđat samo za one koji to rade svakodnevno=prodaju usluge, komad betona pred bolnicom...a ne nekima kjoji se time ne bave, nikakvim rentijerstvom.marcellus wrote:Moja prognoza - za dve godine parking u centru (da, i pred bolnicama, prokleti škoro) 20 kuna, zabrana prometa za dizelaše (ko vas jebe, kupite si novi auto, ak nemate love zaposlite se u NGO-u), tramvaj - karta od 4 kune će se vjerojatno ukinut za dva tri mjeseca a ona od 10 će poskupit na 15 ili 20, toplana... svemir, i tak.
Poduzetnik prije svega.
Evo jalnuša ... Škoro izreketaril?
To je ono kad potpišeš ugovor pa se druga strana pravi blesava pa ti onda sudski utjeraš dug?
Da, to je reketarenje.
Isusmater ... ja ne mrem vjerovati.
Guest- Guest
nije on ništa utjerao sudski :DSovak wrote:ebenica wrote:poduzetno je izreketario orfej i hrt.Sovak wrote:ebenica wrote:pa nebu škoro gradonačelnik, škoro je trgovac-iznajmljivač i kaj god da mu daš u ruke prema tome će se tak odnosit jer jedino to i zna=prodavat, iznajmljivat, rentat...kad gledaš u kristalnu kuglu onda takve stvari s poskupljenjima možeš predviđat samo za one koji to rade svakodnevno=prodaju usluge, komad betona pred bolnicom...a ne nekima kjoji se time ne bave, nikakvim rentijerstvom.marcellus wrote:Moja prognoza - za dve godine parking u centru (da, i pred bolnicama, prokleti škoro) 20 kuna, zabrana prometa za dizelaše (ko vas jebe, kupite si novi auto, ak nemate love zaposlite se u NGO-u), tramvaj - karta od 4 kune će se vjerojatno ukinut za dva tri mjeseca a ona od 10 će poskupit na 15 ili 20, toplana... svemir, i tak.
Poduzetnik prije svega.
To je ono kad potpišeš ugovor pa se druga strana pravi blesava pa ti onda sudski utjeraš dug?
Da, to je reketarenje.
on je dobio pare koje nije smio dobit po zakonu i državna tijela su pokrenula postupak koji je završio u ladici, nečijoj kad se nosio adezeov šuškavac ;).
Guest- Guest
vili40 wrote:i ti to sve unaprijed znaš,svaka čast.Ali i da bude tako ne možete promijeniti činjenicu da su građani uvjerljivo izabrali pa lijepo istrpite jedan mandat kao što su drugi trpjeli ono prije toga.Bandić je zadnje izbore dobio protiv anke,još jedne velike greške oporbe za par glasova pa nitko nije dizao revoluciju i prizivao terorizam.I tom bandiću su još dok je bio u sdp-u podmetnuli bombu koja je eksplodirala pred njegovim stanom,dajte se i time pohvalite.I glasno recite koji je vaš cilj jer vlast vam nije suđena da je dobijete demokratskim putem.Ne želite i ne možete mijenjati sebe pa onda pokušavate druge i to prijetnjama,lažima i terorom.Kud sve to vodi vidjet ćemo.marcellus wrote:vili40 wrote:bojim se da je ovo kme preraslo u nešto puno gore.Plaćenici braća Macani obavljaju posao da im se Goebbels može sakriti,šmrkosis Bujanec pojačao dozu na max,odnekud ispuzao i nanjušio krv Glasnović,letlampom odmrzlo zamrznutog 41-e Hasana Bega i još mnoge druge mumije dočekale svoj trenutak za obračun.I sve to kao vodi naivac tamburaš Škoro koji nema ama baš nikakvog pojma o Zagrebu pa to nadoknađuje prijetnjama,lažima i podvalama a sve to na kraju rezultira opasnošću da bi mogla poteći krv i bit će onda nisam ja majke mi.Kako će ovo sve završiti vidjet ćemo ali u ovoj kaljuži punoj bolesnika svašta je moguće.debotoijusto wrote:kme ?
završit će tako da će gnu postat gradonačelnik, uvest eko takse, pozelenit zagreb zelenjem s bliskog istoka, smeće će poskupit jedno pet puta, grad će morat plaćat odštete svima od pročelnika koje će maknut do pripuza ako mu raskine ugovor, i kao u svim gradovima gdje je na vlasti bila ultraljevica nakon 4 godine će otić uz siktanje kako su ga svi sabotirali i ostavit grad s dugovima koje ćemo vraćat sto godina. Od obnove koja im je bila glavna priča u kampanji neće bit ništa jer je to ionako na državi a ne na gradu.
cuj konduktera
cvilio u vezi bandica svako malo
kao uostalom i mnogi drugi ovdje
i sad veli nempojte vi cvilit bez obzira sto su neki koji su bili protiv bandica takode protiv i ovog degenerika
izgleda druze kondukter da tebi putnici u tramvaju jos nisu javili da je demokracija i da je dozvoljeno kritizirat gradonacelnike i vlast opcenito
2014-04-19
ebenica wrote:pa ti me sa svojom fizionomijom kišne gliste ne bi mogao opalit po glavi ni da se na trepavice postaviš ;)marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:
Ma albanske.
ma da
tib njega udavio sisama
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ebenica wrote:nije on ništa utjerao sudski :DSovak wrote:ebenica wrote:poduzetno je izreketario orfej i hrt.Sovak wrote:ebenica wrote:pa nebu škoro gradonačelnik, škoro je trgovac-iznajmljivač i kaj god da mu daš u ruke prema tome će se tak odnosit jer jedino to i zna=prodavat, iznajmljivat, rentat...kad gledaš u kristalnu kuglu onda takve stvari s poskupljenjima možeš predviđat samo za one koji to rade svakodnevno=prodaju usluge, komad betona pred bolnicom...a ne nekima kjoji se time ne bave, nikakvim rentijerstvom.marcellus wrote:Moja prognoza - za dve godine parking u centru (da, i pred bolnicama, prokleti škoro) 20 kuna, zabrana prometa za dizelaše (ko vas jebe, kupite si novi auto, ak nemate love zaposlite se u NGO-u), tramvaj - karta od 4 kune će se vjerojatno ukinut za dva tri mjeseca a ona od 10 će poskupit na 15 ili 20, toplana... svemir, i tak.
Poduzetnik prije svega.
Da, to je reketarenje.
on je dobio pare koje nije smio dobit po zakonu i državna tijela su pokrenula postupak koji je završio u ladici, nečijoj kad se nosio adezeov šuškavac ;).
Mahda .... oš reći kad je skinul hadezej šuškavac krenule te i slične spike?
Ne bih se čudil. Ipak je hadezej mafija svoje vrste.
Niste vi niš drugačiji ... još i gori.
Plaćaš struju?
Last edited by Sovak on Thu 27 May - 10:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
ne, tebe bi ispljusko ko šiparicu.prckov wrote:ebenica wrote:pa ti me sa svojom fizionomijom kišne gliste ne bi mogao opalit po glavi ni da se na trepavice postaviš ;)marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:
Ma albanske.
ma da
tib njega udavio sisama
Guest- Guest
jedna za marčela jer nemre nać' otvoreni besplatni parking.
https://www.zagrebparking.hr/djelatnosti/javne-garaze/garaze-cijene-i-uvjeti-parkiranja/javna-garaza-kb-sveti-duh/849
inače su karte po 7 kn/h, da ne lunjaš marčelo.
https://www.zagrebparking.hr/djelatnosti/javne-garaze/garaze-cijene-i-uvjeti-parkiranja/javna-garaza-kb-sveti-duh/849
inače su karte po 7 kn/h, da ne lunjaš marčelo.
Guest- Guest
pusti debila.ebenica wrote:pa boli me kurac jel se ti nečega sjećaš ili ne. ja sam ti napisao da ima i opisao lokaciju gdje je. a za tvoja sjećanja mi puca kurac.marcellus wrote:ebenica wrote:ispred sv.duha imaš parking i besplatan je, 50 metara prije bolnice, iznad parkinga je vrtić, pored su kaskadne zgrade na gaualda tadina.marcellus wrote:ebenica wrote:znači škoro, njegova ideologija je ok? ne smeta jer čovjek zna naplatit parking, zna posel.marcellus wrote:pa koje ideološke teme, jebem te glupog? Ja od početka govorim da je ova ekipa nesposobna i ideološki zatucana, na čelu grada treba neko ko zna posal i nije ideološki zatucan. Ovi jesu.
koja njegova ideologija? I di je to parking u Zagrebu besplatan? Pa i ispred koje bolnice? Kad mi grad naplati 12 kuna ispred klaićeve kad vozim decu i još mi udare globu jer ne mogu produžit nakon jednog sata to je OK?
di je to kaj besplatno ispred svetog duha, prosim? Ne sećam se da je ikad tam bilo besplatnog pakringa. Sećam se da nemaš di parkirat.
plaćen je da širi negativu i to radi.
nije samo taj parking besplatan na svetom duhu, nego i onaj na cesti iza, kod zadnjeg ulaza.
na svetom duhu se plaća samo parking u zgradi nasuprot zadnjeg ulaza.
sitting_bull-
2015-09-28
nigdje na sv.duhu se ne plaća parking. ni u okolnim ulicama, topnička, sokolovac, gualdata dina, uz malo truda parking se uvijek nađe u rangu 150 m od bolnice.sitting_bull wrote:pusti debila.ebenica wrote:pa boli me kurac jel se ti nečega sjećaš ili ne. ja sam ti napisao da ima i opisao lokaciju gdje je. a za tvoja sjećanja mi puca kurac.marcellus wrote:ebenica wrote:ispred sv.duha imaš parking i besplatan je, 50 metara prije bolnice, iznad parkinga je vrtić, pored su kaskadne zgrade na gaualda tadina.marcellus wrote:ebenica wrote:znači škoro, njegova ideologija je ok? ne smeta jer čovjek zna naplatit parking, zna posel.marcellus wrote:pa koje ideološke teme, jebem te glupog? Ja od početka govorim da je ova ekipa nesposobna i ideološki zatucana, na čelu grada treba neko ko zna posal i nije ideološki zatucan. Ovi jesu.
koja njegova ideologija? I di je to parking u Zagrebu besplatan? Pa i ispred koje bolnice? Kad mi grad naplati 12 kuna ispred klaićeve kad vozim decu i još mi udare globu jer ne mogu produžit nakon jednog sata to je OK?
di je to kaj besplatno ispred svetog duha, prosim? Ne sećam se da je ikad tam bilo besplatnog pakringa. Sećam se da nemaš di parkirat.
nije samo taj parking besplatan na svetom duhu, nego i onaj na cesti iza, kod zadnjeg ulaza.
Guest- Guest
plaća se u toj zgradi, onoj do zgrade u kojoj je konzum, ima i rampu.ebenica wrote:nigdje na sv.duhu se ne plaća parking. ni u okolnim ulicama, topnička, sokolovac, gualdata dina, uz malo truda parking se uvijek nađe u rangu 150 m od bolnice.sitting_bull wrote:pusti debila.ebenica wrote:pa boli me kurac jel se ti nečega sjećaš ili ne. ja sam ti napisao da ima i opisao lokaciju gdje je. a za tvoja sjećanja mi puca kurac.marcellus wrote:ebenica wrote:ispred sv.duha imaš parking i besplatan je, 50 metara prije bolnice, iznad parkinga je vrtić, pored su kaskadne zgrade na gaualda tadina.marcellus wrote:ebenica wrote:znači škoro, njegova ideologija je ok? ne smeta jer čovjek zna naplatit parking, zna posel.marcellus wrote:pa koje ideološke teme, jebem te glupog? Ja od početka govorim da je ova ekipa nesposobna i ideološki zatucana, na čelu grada treba neko ko zna posal i nije ideološki zatucan. Ovi jesu.
ostalo je kak si napisal.
Last edited by sitting_bull on Thu 27 May - 10:18; edited 1 time in total
sitting_bull-
2015-09-28
ebenica wrote:ne, tebe bi ispljusko ko šiparicu.prckov wrote:ebenica wrote:pa ti me sa svojom fizionomijom kišne gliste ne bi mogao opalit po glavi ni da se na trepavice postaviš ;)marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:
Ma albanske.
ma da
tib njega udavio sisama
znam, sreto sam puno takvih ko ti
jedva sam ziv osto
2014-04-19
ne plaća se ni taj, besplatan je dok je pandemija.sitting_bull wrote:plaća se u toj zgradi, ima i rampu.ebenica wrote:nigdje na sv.duhu se ne plaća parking. ni u okolnim ulicama, topnička, sokolovac, gualdata dina, uz malo truda parking se uvijek nađe u rangu 150 m od bolnice.sitting_bull wrote:pusti debila.ebenica wrote:pa boli me kurac jel se ti nečega sjećaš ili ne. ja sam ti napisao da ima i opisao lokaciju gdje je. a za tvoja sjećanja mi puca kurac.marcellus wrote:ebenica wrote:ispred sv.duha imaš parking i besplatan je, 50 metara prije bolnice, iznad parkinga je vrtić, pored su kaskadne zgrade na gaualda tadina.marcellus wrote:ebenica wrote:znači škoro, njegova ideologija je ok? ne smeta jer čovjek zna naplatit parking, zna posel.marcellus wrote:pa koje ideološke teme, jebem te glupog? Ja od početka govorim da je ova ekipa nesposobna i ideološki zatucana, na čelu grada treba neko ko zna posal i nije ideološki zatucan. Ovi jesu.
ostalo je kak si napisal.
Guest- Guest
kod mene ovdje ima najmanje 7 bolnica kojih se mogu sjetit na prvu
sve naplacuju parking
ne kuzim sta je tu problem
sve naplacuju parking
ne kuzim sta je tu problem
2014-04-19
sitting_bull wrote:pusti debila.ebenica wrote:pa boli me kurac jel se ti nečega sjećaš ili ne. ja sam ti napisao da ima i opisao lokaciju gdje je. a za tvoja sjećanja mi puca kurac.marcellus wrote:ebenica wrote:ispred sv.duha imaš parking i besplatan je, 50 metara prije bolnice, iznad parkinga je vrtić, pored su kaskadne zgrade na gaualda tadina.marcellus wrote:ebenica wrote:znači škoro, njegova ideologija je ok? ne smeta jer čovjek zna naplatit parking, zna posel.marcellus wrote:pa koje ideološke teme, jebem te glupog? Ja od početka govorim da je ova ekipa nesposobna i ideološki zatucana, na čelu grada treba neko ko zna posal i nije ideološki zatucan. Ovi jesu.
I kakve to veze ima daj reci iskreno? Javno ili privatno?
Da ti imaš tam svoju parcelu i da ju urediš za parking ti bi ga dal besplatno ili za neprofitnu cijenu?
Ma dajte nemojte srati ... pa jebemumater ... kaj ste vi svi studirali ekonomiju ... čiju jebote?
Opet velim, nije problem u Senfu nego u likovima iza njega kaj se furaju na đemdo.
Ak im dopusti da se razmašu grad će nazadovati ili u najboljem slučaju stagnirati, a Bandića bumo se sjećali kak najvećeg gradonačelnika.
Guest- Guest
veliš spremio kofere i 'ošo. ai neka. ko te iebe u bijelom svijetu, možda ti se geni razvodne s aboridžinima pa si ti zadnja tulava jedinka svog roda.prckov wrote:ebenica wrote:ne, tebe bi ispljusko ko šiparicu.prckov wrote:ebenica wrote:pa ti me sa svojom fizionomijom kišne gliste ne bi mogao opalit po glavi ni da se na trepavice postaviš ;)marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:
Ma albanske.
ma da
tib njega udavio sisama
jedva sam ziv osto
Guest- Guest
nego sisoje
na temelju cega ti argumentiras kad tvdis da istina ne postoji
mislim, to sto imas sise nije dovoljno
na temelju cega ti argumentiras kad tvdis da istina ne postoji
mislim, to sto imas sise nije dovoljno
2014-04-19
ebenica wrote:veliš spremio kofere i 'ošo. ai neka. ko te iebe u bijelom svijetu, možda ti se geni razvodne s aboridžinima pa si ti zadnja tulava jedinka svog roda.prckov wrote:ebenica wrote:ne, tebe bi ispljusko ko šiparicu.prckov wrote:ebenica wrote:pa ti me sa svojom fizionomijom kišne gliste ne bi mogao opalit po glavi ni da se na trepavice postaviš ;)marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:Sovak wrote:
Ma albanske.
ma da
tib njega udavio sisama
jedva sam ziv osto
sreca da sam daleko
ne smijem ni pomislit kako bi mi bilo da me ti ulupas sisama
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 15 of 27 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21 ... 27
Similar topics
» Tomasevic i Skoro u drugom krugu izbora za gradonacelnika Zagreba?!
» Najnovija anketa: SDP povećao prednost pred HDZ-om, Škoro raste
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nova anketa skoro, kolinda, zoki svi izjednačeni unutar statističke greške
» Najnovija anketa: SDP povećao prednost pred HDZ-om, Škoro raste
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nova anketa skoro, kolinda, zoki svi izjednačeni unutar statističke greške
Page 15 of 27