Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
Page 8 of 27
Page 8 of 27 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27
Re: Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
http://www.imperijal.net/1/12/detektor/2634/tomasevic-je-2015-registrirao-njemacku-udrugu-a-obmanuo-ministarstva-da-osniva-hrvatsku-udrugu.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
http://www.imperijal.net/1/13/radar/2629/novi-clan-zg-skupstine-iz-mozemo-zorislav-antun-petrovic-s-partnericom-ima-tri-stana.html
2015-09-08
pjena ide na usta...aide neka.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:To su oni koji bi razoruzali hv a naoruzali sa cvecem da docekaju suljine tenkove i migove
osim pretvorbe u privaatizaaciju imali smo i pretvvorbu komunjara u Hrvatine koji su iskazivali kaako su jedva dčekali da mogu u crkvu....
pretvarali su se dok im je bilo potrebno da se prikriju i sad opet jašu na petokraci
do kaad će ostali mirno promatrati??, ili je već kasno
samo mi nije jasno kako misle taakvi u EU kad EU ne prihvaća komunizam
2014-04-16
lik je nikakavHektorović wrote:
Tomašević će u svakom slučaju izdominirat jer pravu konkurenciju nije niti imao...
podaci o njemu takvi da ga ne bi izabrali za djelatnika u nekoj boljoj firmi
očito je da je zagrepčancima preko glave Hercegovaca i Hercegovačkih veza pa tako i Škoro ispada iz igre
nije jasno zašto se nije pojavio dostojanstveniji lik boljeg statusa od ovog kojeg su dobili
taj se neće zadržati ni poštene 4 godine
mislim da će se mnogi gorko pokajati
isto tako uvjerena sam da je mnogima promaklo da je i ovaj BOSANAC
zagreb jaši na petokraki
više nego gadljivo kao i sam lik koji je postaao gradonačelnikom
nije u pitanju napredak već povratak u šumu
2014-04-16
ha ha ha!mortal wrote:lik je nikakavHektorović wrote:
Tomašević će u svakom slučaju izdominirat jer pravu konkurenciju nije niti imao...
podaci o njemu takvi da ga ne bi izabrali za djelatnika u nekoj boljoj firmi
očito je da je zagrepčancima preko glave Hercegovaca i Hercegovačkih veza pa tako i Škoro ispada iz igre
nije jasno zašto se nije pojavio dostojanstveniji lik boljeg statusa od ovog kojeg su dobili
taj se neće zadržati ni poštene 4 godine
mislim da će se mnogi gorko pokajati
isto tako uvjerena sam da je mnogima promaklo da je i ovaj BOSANAC
zagreb jaši na petokraki :fuck:
više nego gadljivo kao i sam lik koji je postaao gradonačelnikom
nije u pitanju napredak već povratak u šumu
"podaci" iz hasine i škorine kuhinje!
nisu problem hercegovci kao hercegovci, nego klanovi i reketari koje valjda slučajno vode hercegovci.
takvi hercegovci bi zajebali i svoje hercegovce bez da trepnu, ali im nije nužda pa deru zagreb.
škoro je rigidni desničar bez skrupula i da može postao bi ili novi slobodan milošević, ili francek.
na sreću je intelektualno i stručno limitiran pa se to neće desiti.
zanimljiv mi je izmišljeni strah od petokrake, jer puno veća realna opasnost dolazi od onih koji bi s lakoćom počeli paliti nove lomače na kamenitim vratima na kojima bi spaljivali heretike koji ne misle kao oni.
upravo ta nova inkvizicija je izmilila i vratila se iz nekih klerikalnih šuma.
jedino čega se bojim je nasilje i zastrašivanje tipa paljenja auta familiji koja se pobunila zbog buke žičare jer je gotovo sigurno kako anemično đubre neće ništa poduzimati da to nasilje spriječi.
sitting_bull-
2015-09-28
Pa nije bzv hrvatski narod etiketiran da je imao i ima najvise pete kolone..pa nekad ti je bio fush ovdje-drukanje...ne znas zasto si zavrsio na miliciji dok nisi saznao da te je druknuo susjed,rodjak,frend..i onda aj da te po zadatku i 'patriotizmu' samo druknuo..nego je imao zadatak jos da siri trac o tebi..da te etiketira kao nekog opasnog po drustveni sistem sa kojim se na valja druzit niti biti blizu..jer mozes se sam ugroziti..mortal wrote:vuksadinare wrote:To su oni koji bi razoruzali hv a naoruzali sa cvecem da docekaju suljine tenkove i migove
osim pretvorbe u privaatizaaciju imali smo i pretvvorbu komunjara u Hrvatine koji su iskazivali kaako su jedva dčekali da mogu u crkvu....
pretvarali su se dok im je bilo potrebno da se prikriju i sad opet jašu na petokraci
do kaad će ostali mirno promatrati??, ili je već kasno
samo mi nije jasno kako misle taakvi u EU kad EU ne prihvaća komunizam
2015-09-08
https://direktno.hr/direkt/video-tko-ideoloski-stoji-iza-mozemog-domoljubna-pjevacica-podijelila-zanimljivu-teoriju-233769/
2015-09-08
2015-09-08
https://kamenjar.com/hod-za-zivot-obitelj-i-hrvatsku-vandali-su-nam-u-zagrebu-skinuli-zastave/
...danas to..sutra hrvatska obiljezja
...danas to..sutra hrvatska obiljezja
2015-09-08
...preksutra barikade i logori
2015-09-08
Škoro sad ide na to da dobije šta više glasova i da se ne osramoti no nema se on šta sramotit jer je već moralni pobjednik i napravija je odličnu stvar u borbi protiv korupcije jer je spriječija Jelenu Vukičević , HDZ , SDP i Vesnu Škare koj je Bandičev igrač s klupe da uopće uđu u drugi krug i slučajno osvoje to mjesto jer bi oni imali više šanse od Škore a i Škoro ako to osvoji nije opasniji od ovih na toj poziciji.
Škoro je već pobjednik , neće najvjerojatnije biti gradonačelnik nit dobiti dosta glasova u odnosu na Tomaševića al je moralni pobjednik u ovoj bitci.
Škoro je već pobjednik , neće najvjerojatnije biti gradonačelnik nit dobiti dosta glasova u odnosu na Tomaševića al je moralni pobjednik u ovoj bitci.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ako izgubi..nece biti sa nekom velikom razlikom..vidim ukljucile su se i druge desne opcije pa cak i hdz i thompson u podrsci skori...mali kasno..ali dobro da su prepoznali da ovo nije sala...nece biti lako..dobit cemo sluzbeno unutar drzave..svasta...RayMabus wrote:Škoro sad ide na to da dobije šta više glasova i da se ne osramoti no nema se on šta sramotit jer je već moralni pobjednik i napravija je odličnu stvar u borbi protiv korupcije jer je spriječija Jelenu Vukičević , HDZ , SDP i Vesnu Škare koj je Bandičev igrač s klupe da uopće uđu u drugi krug i slučajno osvoje to mjesto jer bi oni imali više šanse od Škore a i Škoro ako to osvoji nije opasniji od ovih na toj poziciji.
2015-09-08
Zali mi se frend ni kriv ni duzan da su mu na autu sa zg regama u biogradu nacrtali zvjezdu petokraku a on desni..jbg posljedica 'mozemo' ...
2015-09-08
Čitam.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/oglasio-se-thompon-evo-sto-je-porucio-biracima-20210525
Dobro nije imenova nikog al ono protiv komunista svi.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/oglasio-se-thompon-evo-sto-je-porucio-biracima-20210525
2014-04-11
Ja nemam za koga glasat. Ima ovi županijski al ono HDZ SDP kandidati a reka san da koji tip aviona uzmu da ću tako glasat no korona je a ovdje mi je svejedno pa mi se ne riskira ić među ljude tako da ću ipak sad prispavat a po tipu aviona ću glasat neki drugi put kad meni ne bude igralo a njima bude.
I onako taj Ostojić nema neku šansu a i da osvoji HDZ + Kerum + DP ima većinu u i županijskoj skupštini pa komunajra ne može opet ništa i da to nekim čudom i osvoji.
I onako taj Ostojić nema neku šansu a i da osvoji HDZ + Kerum + DP ima većinu u i županijskoj skupštini pa komunajra ne može opet ništa i da to nekim čudom i osvoji.
2014-04-11
Koliko vidim ima četiri veće ideološke bitke desnice i ljevice : Split , Zadar , Zagreb i SD županija.
Za Split je bolje da dođe Puljak dok je za županiju bolje da dođe HDZ jer dođe li SDP onda odma HDZ + Kerum + DP rade koaliciju a ako dođe HDZ onda su mogće i kombinacije al bez Keruma.
U Zadru navijam za HDZ a ovo u Zagrebu jednostavno prevelika razlika pa onda ...da živim tamo da bi Škori glas da ga moralno podržim al ne vjerujem u neku njegovu pobjedu osim te neke moralne da dobije neku pristojnu podršku.
Za Split je bolje da dođe Puljak dok je za županiju bolje da dođe HDZ jer dođe li SDP onda odma HDZ + Kerum + DP rade koaliciju a ako dođe HDZ onda su mogće i kombinacije al bez Keruma.
U Zadru navijam za HDZ a ovo u Zagrebu jednostavno prevelika razlika pa onda ...da živim tamo da bi Škori glas da ga moralno podržim al ne vjerujem u neku njegovu pobjedu osim te neke moralne da dobije neku pristojnu podršku.
2014-04-11
posljedica primitivizma i netolerancije.vuksadinare wrote:Zali mi se frend ni kriv ni duzan da su mu na autu sa zg regama u biogradu nacrtali zvjezdu petokraku a on desni..jbg posljedica 'mozemo' ...
sitting_bull-
2015-09-28
sad su i bijeli miševi postali komunisti, ne?RayMabus wrote:Čitam.
sitting_bull-
2015-09-28
ma bravo, majstore!vuksadinare wrote:...zg=bg
je l' onda kaptol = beogradska eparhija?
ili škoro = boro čorba?
sitting_bull-
2015-09-28
Page 8 of 27 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 17 ... 27
Similar topics
» Tomasevic i Skoro u drugom krugu izbora za gradonacelnika Zagreba?!
» Najnovija anketa: SDP povećao prednost pred HDZ-om, Škoro raste
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nova anketa skoro, kolinda, zoki svi izjednačeni unutar statističke greške
» Najnovija anketa: SDP povećao prednost pred HDZ-om, Škoro raste
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nova anketa skoro, kolinda, zoki svi izjednačeni unutar statističke greške
Page 8 of 27