Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
Page 7 of 27
Page 7 of 27 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27
Re: Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
sitting_bull wrote:eto.prckov wrote:sitting_bull wrote:stari, ti se treseš, ali tvoj mozak umišlja da se drugi tresu jer već jesi na tableticama koima središnjica hrani zombije da ih hvale na net-u.prckov wrote:sitting_bull wrote:anemično đubre je egicentričan narcisoidan mali diktator premanduren u europejca kako bi ostvario svoju ambiciju koja daleko nadmašuje granice njegove nesposobnosti.prckov wrote:jos sam samo fali ovaj siting sto cvili po forumu ko stene kad upadne u septicku iz koje nemere izac
da kurcu vrijedi ne bi po forumu vrijedo plenkovica nego bi bio on na toj poziciji
al posto ne vrijedi kurcu, onda se trese ovdje ko kakav epilepticar
uspio je prevariti stiera i kovača, preveslati pola hdz-a i uz pomoć žetona i manipulacija, a najviše zahvaljujući pupovcu opstati na vlasti.
jedino s kime šuruje su njegova unjkavost s kaptola i kaptolski podanici, a u europi je ursulin i michelov puzavac i potrčko.
i ti sad misliš kako ja želim biti takvo govno?
skuliraj se, dečec, i dobro prelistaj šalabahtere iz središnjice prije nego nekaj napišeš.
opet se treses
ovaj put imas i halucinacije
moras se skulirat malo jebo ga ti
vidis da paris na ludaka
mor bidne neki kurac od tebe ako se saberes
probaj tabletice za pocetak
nije tebi lako, jer trebaš titrati anemičnom đubretu, a anemično je đubre već poprilično u kurcu i samo se deblja.
psiha, stari, psiha.
odavno nisam vidio jasniju projekciju od ove
konačno si otkrio čemu služi špigla.
dobro
aj sad sjedi i odgalopiraj tu svoju epilepsiju
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Nova anketa: Tomašević u drugom krugu ima ogromnu prednost, Škoro je na 20.5%
ako ne mogu onda ništa ali ni ti ni taj mlatimudan i mutikaša Kuljiš morate shvatiti da je ta ekipa izabrana velikom većinom i da su dobili šansu da zamijene hobotnicu koja nije radila ništa osim krala i zapošljavala svoje kopače nosa.Ako su drugi bili strpljivi onda niste ni vi nešto posebno da se ne biste istrpili bar jedan mandat.Mogu si samo misliti koliko će biti pljuvanja i podmetanja nogu kad još nisu ni počeli a već cijela hajka.marcellus wrote:uglavnom, vidjet ćemo što mogu. Ja mislim što i kuljiš... mogu oni moj kurac.
vili40-
2015-08-02
Šandor Winnetou wrote:tu dolazim do biti svega a što ovi leftardi nikako da uhvate.prckov wrote:marcellus wrote:uglavnom, vidjet ćemo što mogu. Ja mislim što i kuljiš... mogu oni moj kurac.
sumnjam da vam taj zna posremit vlastiti stan
kamoli grad
one koji ga guraju to i ne zanima
kakav zagreb kakvi bakraci, drugo je tu nesto u igri
to ne kuze korisni idioti
ima ih ovdje koji to dobra kuze
i podrzavaju
2014-04-19
A kao narod smo valjda po prirodi mazohisti čim toliko puta stanemo na iste grabljemarcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:U kriznim situacijama možemo se pretvara u Ne možemomarcellus wrote:vili40 wrote:
nisu učinili ništa jer nisu bili u poziciji da nešto naprave
Ne? Mrske braniteljske udruge su raznosile pomoć, skupljale, udomljavale ljude, donirale što su mogle, prikolice, radile na obnovi kuća... šta su ovi radili, naslikavali se za novine i srali
a u pomoć se zove kockoglave ognjištare
vili40 wrote:ako ne mogu onda ništa ali ni ti ni taj mlatimudan i mutikaša Kuljiš morate shvatiti da je ta ekipa izabrana velikom većinom i da su dobili šansu da zamijene hobotnicu koja nije radila ništa osim krala i zapošljavala svoje kopače nosa.Ako su drugi bili strpljivi onda niste ni vi nešto posebno da se ne biste istrpili bar jedan mandat.Mogu si samo misliti koliko će biti pljuvanja i podmetanja nogu kad još nisu ni počeli a već cijela hajka.marcellus wrote:uglavnom, vidjet ćemo što mogu. Ja mislim što i kuljiš... mogu oni moj kurac.
ta ekipa može bit izabrana sa 110 posto ali oni nemaju pojma doslovce o ničem osim o papagajenju katekizma komunističkih kamikaza. Samoubit će se samo tako, jer nitko od njih nikad nije vodio ni mjesnu zajednicu. Normalan čovjek im ne bi dao dvije vezane ovce da čuvaju jer će im ih neko ukrast.
a škoro ima?Tu sam stao sa čitanjem i vidim da nema smisla dalje...marcellus wrote:vili40 wrote:ako ne mogu onda ništa ali ni ti ni taj mlatimudan i mutikaša Kuljiš morate shvatiti da je ta ekipa izabrana velikom većinom i da su dobili šansu da zamijene hobotnicu koja nije radila ništa osim krala i zapošljavala svoje kopače nosa.Ako su drugi bili strpljivi onda niste ni vi nešto posebno da se ne biste istrpili bar jedan mandat.Mogu si samo misliti koliko će biti pljuvanja i podmetanja nogu kad još nisu ni počeli a već cijela hajka.marcellus wrote:uglavnom, vidjet ćemo što mogu. Ja mislim što i kuljiš... mogu oni moj kurac.
ta ekipa može bit izabrana sa 110 posto ali oni nemaju pojma doslovce o ničem osim o papagajenju katekizma komunističkih kamikaza. Samoubit će se samo tako, jer nitko od njih nikad nije vodio ni mjesnu zajednicu. Normalan čovjek im ne bi dao dvije vezane ovce da čuvaju jer će im ih neko ukrast.
vili40-
2015-08-02
ze tomasevica i mozemo je velika sreca sto je sdp doista u debeloj banani ali bas banani...sve druge alternative mna lijevoj strani su se ispuhale i raspale jos prije...ostao truli sdp i mozemo...realno da sdp nije u banani ili bar ne u takvoj bannani kao danas...pitanje da li bi senf zavrsio uopce u drugom krugu..na proslim izborima je dobio 4% jer sdp jos nije bio mrtvac vec polumrtvac
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
zato senf i mozemo trebaju dici spomenik ne bandicu ato sto je umro..ne i hdz-u vec sdp-u
2015-09-08
vili40 wrote:a škoro ima?Tu sam stao sa čitanjem i vidim da nema smisla dalje...marcellus wrote:vili40 wrote:ako ne mogu onda ništa ali ni ti ni taj mlatimudan i mutikaša Kuljiš morate shvatiti da je ta ekipa izabrana velikom većinom i da su dobili šansu da zamijene hobotnicu koja nije radila ništa osim krala i zapošljavala svoje kopače nosa.Ako su drugi bili strpljivi onda niste ni vi nešto posebno da se ne biste istrpili bar jedan mandat.Mogu si samo misliti koliko će biti pljuvanja i podmetanja nogu kad još nisu ni počeli a već cijela hajka.marcellus wrote:uglavnom, vidjet ćemo što mogu. Ja mislim što i kuljiš... mogu oni moj kurac.
škoro je dr. ekonomije, prof. na faksu i uspješan privatni poduzetnik.
Jedino u čemu su možemosi ikad bili uspješni je žicanje love.
lijep opis anemičnog đubreta i njegove vlade i njegovih stožera u kriznim situacijama.Šandor Winnetou wrote:U kriznim situacijama možemo se pretvara u Ne možemomarcellus wrote:vili40 wrote:
nisu učinili ništa jer nisu bili u poziciji da nešto naprave
Ne? Mrske braniteljske udruge su raznosile pomoć, skupljale, udomljavale ljude, donirale što su mogle, prikolice, radile na obnovi kuća... šta su ovi radili, naslikavali se za novine i srali
sitting_bull-
2015-09-28
a inace ovo vam je pravi senf..prije par godina prosvjedovao protiv spalionice u resniku i doslovno padao na koljena pred ljudima i prosvjednicima i resnika obecavsi im ako on bude vlast nikad nece biti spalionice u resniku...da bi u ovoj prwedizbornoj kampanji rekao da bi on napravio spalionicu u resniku..'jer ne vidi druge mogucnosti'...
2015-09-08
inace onaj blento filipovic iz hd-a ako je u icemu u pravu u pravu je da ovi bjeze od lopate ko od samog vraga...oni ne bi ni'š gradili..odnosno bi a'k bi bile radne akcije ko nekad gdje bi im ljudi radili za sendvic...a njima spomenike gradili
2015-09-08
realno, da anemično đubre i hdz išta, ali baš išta vrijede ne bi osvojili 10% u zagrebu i bili tek četvrta opcija.vuksadinare wrote:ze tomasevica i mozemo je velika sreca sto je sdp doista u debeloj banani ali bas banani...sve druge alternative mna lijevoj strani su se ispuhale i raspale jos prije...ostao truli sdp i mozemo...realno da sdp nije u banani ili bar ne u takvoj bannani kao danas...pitanje da li bi senf zavrsio uopce u drugom krugu..na proslim izborima je dobio 4% jer sdp jos nije bio mrtvac vec polumrtvac
ako netko tko ima sve poluge vlasti ne učini ništa za građane, onda odlazi na marginu.
hdz je uspio samo u jednom, a to je da je kroz medije stvorio dojam kako su hdz i sdp jednako krivi zato što hdz svaki put kad dođe na vlast sve ujebe.
zato je sdp krahirao.
međutim, birači koji su bili za sdp nisu otišli ni hdz-u ni dp.
izabrali su opciju koja nudi promjenu.
koliko će ta opcija, obzirom na organizirani otpor vlasti i mafije kojima odgovara status quo, uspjeti napraviti to ćemo tek vidjeti.
i anemično đubre i ekstremna desnica će pokušati sve da možemo ne uspije.
to je najveća tragedija: zbog svojih sitnih interesa i ideologije spremni su ujebati grad zagreb, a s državom su već debelo odmakli u tom sjebavanju.
sitting_bull-
2015-09-28
kae senfina...da njega bas ne anima toliko ideologija a sam je priznao da nije sa ocem danima ragovarao zbog razlicitih ideoloskih stajalista...i moja stara ima razlicito ideolosko misljenje od mene ali nikad se nije desilo da nismo razgovarali...onda vidite kakav je ovaj senf mufljoza i fanatik...srecom po oca da nije '45-ta...ode babo
2015-09-08
nije problem da on bude gradonacelnik
vrijeme ce pokazat kakav je
problem je sto je on ideolog, i sto mu je ta ideologija politicki cilj
evo kako izgleda kad jedna od struja te ideologije preuzme grad preko korisnih idiota
evo kako izgleda kad jedna od struja te ideologije preuzme grad preko korisnih idiota
2014-04-19
razlika je u odnosu oca i sina i mame i sina.vuksadinare wrote:kae senfina...da njega bas ne anima toliko ideologija a sam je priznao da nije sa ocem danima ragovarao zbog razlicitih ideoloskih stajalista...i moja stara ima razlicito ideolosko misljenje od mene ali nikad se nije desilo da nismo razgovarali...onda vidite kakav je ovaj senf mufljoza i fanatik...srecom po oca da nije '45-ta...ode babo
to bi već trebao znati.
a mogao bi se i odmaknuti od '45 malo.
to ti je bilo prije 76 godina.
sitting_bull-
2015-09-28
Thompson dao podršku Škori
http://www.index.hr/vijesti/clanak/thompson-izadjite-na-izbore-sprijecimo-nalet-ekstremne-ljevice/2278509.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/thompson-izadjite-na-izbore-sprijecimo-nalet-ekstremne-ljevice/2278509.aspx
2015-09-08
pa bas ja nisam u '45-tpj..puno sam blizze u '91...sitting_bull wrote:razlika je u odnosu oca i sina i mame i sina.vuksadinare wrote:kae senfina...da njega bas ne anima toliko ideologija a sam je priznao da nije sa ocem danima ragovarao zbog razlicitih ideoloskih stajalista...i moja stara ima razlicito ideolosko misljenje od mene ali nikad se nije desilo da nismo razgovarali...onda vidite kakav je ovaj senf mufljoza i fanatik...srecom po oca da nije '45-ta...ode babo
to bi već trebao znati.
a mogao bi se i odmaknuti od '45 malo.
to ti je bilo prije 76 godina.
2015-09-08
prckov wrote:nije problem da on bude gradonacelnik
gospon buduci gradonacelnik je lutka u sluzbi ove ideologije
2014-04-19
Ako koji narod danas ali i kroz povijest mora/o zazirati i biti oprezan u svezi agenture to je hrvatski..to je kod nas toliko poznato da je izdajnistvo i agentura opjevana cak i u starim pjesmama da u citavoj europi nema toliko juda ili sve zajedno kao kod hrvata..
2015-09-08
http://www.imperijal.net/1/12/detektor/2634/tomasevic-je-2015-registrirao-njemacku-udrugu-a-obmanuo-ministarstva-da-osniva-hrvatsku-udrugu.html
2015-09-08
Page 7 of 27 • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27
Similar topics
» Tomasevic i Skoro u drugom krugu izbora za gradonacelnika Zagreba?!
» Najnovija anketa: SDP povećao prednost pred HDZ-om, Škoro raste
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nova anketa skoro, kolinda, zoki svi izjednačeni unutar statističke greške
» Najnovija anketa: SDP povećao prednost pred HDZ-om, Škoro raste
» ''PRVA VELIKA ANKETA O DRUGOM KRUGU PREDSJEDNIČKIH IZBORA Milanović dodatno povećao prednost pred Grabar-Kitarović ''
» Nova anketa: HDZ duplo jači od SDP-a, Možemo raste, Škoro pada
» Nova anketa skoro, kolinda, zoki svi izjednačeni unutar statističke greške
Page 7 of 27