lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
Page 23 of 34
Page 23 of 34 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34
Re: lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
marcellus wrote:izborni bazen su ti mlađi od 35, penzićke iz mog kvarta koje su glasale za njega (kod mene je dobio 45 posto a njegova stranka 40), urbana populacija bilo gdje, dobrostojeća srednja klasa koja gura takve politike.
Za njega ne glasa jedino sirotinja u sesvetama i takvim kvartovima, u mjestu (spada pod zagreb) gdje sam nedavno zamalo kupio kuću (pa je netko uletio s apn kreditom i većom ponudom jer nisam isti dan u petak dao kaparu nego sam to ostavio za ponedjeljak, idiJot) je možemo dobilo nula glasova. Ali tamo još uvijek moš dobit održavanu i adaptiranu kuću od 160 kvadrata s bazenom dvije garaže s okućnicom od 3000 kvadrata za manje od 150 k eura. Kod mene u kvartu je tolko dvosobni stan, i više.
Pa zašto ne odeš u Svetu Nedelju, mislim nitko pametan na zapadu ne živi u samim gradovima, to su uvijek legla raznog taloga.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:
To smo raspravili par puta.
Nego ne mogu se oteti ljubomori i želji DPovaca kad gledaju kako je Možemo preuzeo ljevicu SDPu...
Prosto gore od sličnih ambicija prema HDZ-u :p
E ali taj film neće biti prikazivan.
A pitanje je dokle će dobaciti i koliko trajati Možemo.
Upravo to, Možemo! je SDP-u napravilo ono što je ekipa iz DP planirala HDZ-u.
No imak većina u Hrvatskom "heartlandu" je narodnjačko centristička.
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:Nemaju ovi muda napraviti
. Pazi lik neće nikoga otpustiti, sve ostaje isto, naravno nešto će se manje krasti na javnoj nabavi a dio te ušteđene love će se potrošiti na pederske parade, antifašisticke seminare i na trpačinu sa bliskog istoka.
Plus kako su rekli kolege bude njega i močvara koju je Bandic ostavio prožvakala i ispljunuila. Ali mediji će ga gurati tako da bi on mogao jako dugo biti na vlasti, dok se zagreb bude pretvarao u neki zapadni europski grad sa no go zonama
Upavo to.
2018-04-10
Jbg...znal sam da ce me zezati ljudi van zagreba...na primjer..'mao preuzeo zagreb sa tisucu cvjetova'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
HDZ u prvom krugu uzeo manje županija nego prije četiri godine
Sinoć je HDZ u prvom krugu uzeo svega četiri županije, sve slavonske, a vodeći je u njih još osam i pobjedu će tražiti u drugom krugu.
Na prošlim lokalnim izborima 2017. godine, prvim Plenkovićevima, HDZ i partneri su u prvom krugu uzeli šest županija, a u još sedam su bili vodeći.
Da stvar bude gora, od 2009. godine, otkad se šefovi lokalne samouprave biraju direktno, HDZ nikad nije imao manje osvojenih županija u prvom krugu.
Prije 12 godina Sanaderov HDZ u prvom krugu osvojio je sedam županija, a vodstvo je imao i u njih još šest. Četiri godine kasnije Karamarkov HDZ uzeo je sedam županija u prvom krugu i još pet u kojima je bio vodeći.
Negativan trend osvojenih županija u prvom krugu
Gledajući po osvojenim županijama u prvom krugu te onim županijama u kojima se išlo u drugi krug, HDZ je u padu.Sinoć je HDZ u prvom krugu uzeo svega četiri županije, sve slavonske, a vodeći je u njih još osam i pobjedu će tražiti u drugom krugu.
Na prošlim lokalnim izborima 2017. godine, prvim Plenkovićevima, HDZ i partneri su u prvom krugu uzeli šest županija, a u još sedam su bili vodeći.
Da stvar bude gora, od 2009. godine, otkad se šefovi lokalne samouprave biraju direktno, HDZ nikad nije imao manje osvojenih županija u prvom krugu.
Prije 12 godina Sanaderov HDZ u prvom krugu osvojio je sedam županija, a vodstvo je imao i u njih još šest. Četiri godine kasnije Karamarkov HDZ uzeo je sedam županija u prvom krugu i još pet u kojima je bio vodeći.
vili40-
2015-08-02
Hektorović wrote:marcellus wrote:izborni bazen su ti mlađi od 35, penzićke iz mog kvarta koje su glasale za njega (kod mene je dobio 45 posto a njegova stranka 40), urbana populacija bilo gdje, dobrostojeća srednja klasa koja gura takve politike.
Za njega ne glasa jedino sirotinja u sesvetama i takvim kvartovima, u mjestu (spada pod zagreb) gdje sam nedavno zamalo kupio kuću (pa je netko uletio s apn kreditom i većom ponudom jer nisam isti dan u petak dao kaparu nego sam to ostavio za ponedjeljak, idiJot) je možemo dobilo nula glasova. Ali tamo još uvijek moš dobit održavanu i adaptiranu kuću od 160 kvadrata s bazenom dvije garaže s okućnicom od 3000 kvadrata za manje od 150 k eura. Kod mene u kvartu je tolko dvosobni stan, i više.
Pa zašto ne odeš u Svetu Nedelju, mislim nitko pametan na zapadu ne živi u samim gradovima, to su uvijek legla raznog taloga.
sveta nedjelja mi je daleko od posla, i ženi. Ali razmišljam o Velikoj Gorici
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Nego ne mogu se oteti ljubomori i želji DPovaca kad gledaju kako je Možemo preuzeo ljevicu SDPu...
vi u HDZ-u hranite krokodila u nadi da će vas pojesti zadnje.
....plenkijev problem nece biti ni sdp ni skoro ni mozemo vec nikad jaci i ambiciozni anusic..tu se treba ocekivat unutarstranacka borba..anusic je u zadnje vrijeme vec dobrano bocnuo plenkija sa pupovcem a to nije zelio mimoic ni u izbornoj noci..znakovito da je plenki na to odsutio sto nije bio slucaj sa prethodnim slucajevima...osobno ako anusic nakon izbora krene jace na slabljenje pozicija plenkija unutar stranke da ovaj put mogao bi mu doista oslabjeti poziciju jer ima ovaj put jak argument-dobar izborni rezultat a plenkiju koji je pomalo umoran nije bas do borbe sa ojacanim i ambicioznim izazivacem..u tom slucaju ne bi bilo iznenadjenje da se plenki i povuce..a izazivac ili novi lav preuzme copor i potjera umornog lava
2015-09-08
Tri stvari koje anusic predbacuje plenkiju
1.ovisnost o briselu i pupovcu
2.nezainteresiranost za lokalnu samoupravu
3.slucaj maggle gdje anusic zamjera plenkiju da se nije dovoljno angazirao oko ovog slucaja gdje je izgubljeno 500 radnih mjesta a postoji sumnja anusica da je plenki pokusao tim slucajem oslabiti anusica u osijeku i osjeckoj zupaniji gledajuci u njemu ambicioznog konkurenta za celno mjesto u stranci
3.slucaj maggle gdje anusic zamjera plenkiju da se nije dovoljno angazirao oko ovog slucaja gdje je izgubljeno 500 radnih mjesta a postoji sumnja anusica da je plenki pokusao tim slucajem oslabiti anusica u osijeku i osjeckoj zupaniji gledajuci u njemu ambicioznog konkurenta za celno mjesto u stranci
2015-09-08
marcellus wrote:
Lijep grad koju čvrsto vodi HDZ :D
2018-04-10
Kad su unutarstranački izbori u HDZ-u? To nije na vidiku ali zdrava unutarstranačka konkurencija je uvijek dobrodošla. Od Tuđmana je HDZ promijenio vodstvo ne jednom i uvijek znao opdgovoriti na znakove vremena.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:Tri stvari koje anusic predbacuje plenkiju
Ajde molim te, Anušić je malo manevrirao kako bi pokupio nešto glasova od Škorista, koji su se najviše bacili na Slavoniju. No lik realno nema kapacitet niti za vođenje HDZ-a niti za premijera. Sasvim OK je kao lokalni šerif i to je to...
2018-04-10
epikur37 wrote:Kad su unutarstranački izbori u HDZ-u? To nije na vidiku ali zdrava unutarstranačka konkurencija je uvijek dobrodošla. Od Tuđmana je HDZ promijenio vodstvo ne jednom i uvijek znao opdgovoriti na znakove vremena.
U svakoj stranci se ekipe bore za veći dio kolača. U Slavniju i Osijek i treba ulagati, i sad će se ulagati još i više.
2018-04-10
Hektorović wrote:marcellus wrote:
znam. Ali Sveta Nedjelja je još bolje a nju vode libertarijanci. Samo mi nije s ruke
budes vidio uskoro kad umorni kaze..dosta mi jeHektorović wrote:vuksadinare wrote:Tri stvari koje anusic predbacuje plenkiju
Ajde molim te, Anušić je malo manevrirao kako bi pokupio nešto glasova od Škorista, koji su se najviše bacili na Slavoniju. No lik realno nema kapacitet niti za vođenje HDZ-a niti za premijera. Sasvim OK je kao lokalni šerif i to je to...
2015-09-08
marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:
znam. Ali Sveta Nedjelja je još bolje a nju vode libertarijanci. Samo mi nije s ruke
Pa zato sam je i spomenuo :D
Kod Amera je sasvim normalno vozit se sat, sat i pol na posao. Važan je prije svega kvalitet življenja. Sveta Nedjelja nudi fantastičan omjer uloženog i dobivenog.
2018-04-10
marcellus wrote:
vi u HDZ-u hranite krokodila u nadi da će vas pojesti zadnje.
Nismo mi USA pa da imamo mase crnaca i latinosa koji glasaju za Demse, realniji je Britanski scenarij gdje su Laburisti nestali skretanjem u woke politiku.
2018-04-10
vuksadinare wrote:budes vidio uskoro kad umorni kaze..dosta mi je
Ma hajde...
HDZ čvrsto drži državnu vlast, lova iz EU dolazi, na ovim izborima nije bilo ozbiljne konkurencije u njegovom izbornom bazenu, Škoristi su poraženi, Most na marginama, ZG još od kasnih 90tih nije bio HDZ-ov, Split je politički nestabilan, Rijeka tvrđava ljevice, a dobili smo po prvi puta Osijek.
2018-04-10
Hektorović wrote:marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:
Pa zato sam je i spomenuo :D
Kod Amera je sasvim normalno vozit se sat, sat i pol na posao. Važan je prije svega kvalitet življenja. Sveta Nedjelja nudi fantastičan omjer uloženog i dobivenog.
kod amera je litra benzina 3 kune a plaća 3 soma dolara
Hektorović wrote:vuksadinare wrote:budes vidio uskoro kad umorni kaze..dosta mi je
Ma hajde...
HDZ čvrsto drži državnu vlast, lova iz EU dolazi, na ovim izborima nije bilo ozbiljne konkurencije u njegovom izbornom bazenu, Škoristi su poraženi, Most na marginama, ZG još od kasnih 90tih nije bio HDZ-ov, Split je politički nestabilan, Rijeka tvrđava ljevice, a dobili smo po prvi puta Osijek.
Sve u svemu, možemo biti zadovoljni :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
10 godina ovdje pišem o raspadu SDP-a na SKH i SD.Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Je li to to, ne znam, nisam baš siguran. U MOŽEMO će početi raslojavanje čim započnu dijeliti činove.
Imat ćete beznačajne brojne lijeve strančice kao i u Sloveniji. To je prirodni proces.
Page 23 of 34 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 34
Similar topics
» barikade ljeta gospodnjeg 2020
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji
» Lokalni izbori : S Bandićem nitko ne želi
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji
» Lokalni izbori : S Bandićem nitko ne želi
Page 23 of 34