lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
Page 13 of 34
Page 13 of 34 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 34
Re: lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
nijeSovak wrote:Sora wrote:bravoSovak wrote:Tomaševića već zovu iz Nove ljevice koja je koalicijski partner Možemo.
Hoće Tita natrag na trg.
Tita natrag
I bistu
I ulicu 8.maja
Baba ... je l ti se vagina ovlažila?
Priznaj da je.
To pisem da se vama kurac ovlazi
Tikvanima
Nije meni bitna povijest jjebala vas povijest
Okrenite se vise radu pizda vva materinu lijepa
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Šandor Winnetou wrote:dakle krasno, rekoh ja budu naredne godine onako pune smjeha i veseljaSovak wrote:Tomaševića već zovu iz Nove ljevice koja je koalicijski partner Možemo.
Hoće Tita natrag na trg.
Koji bu to cirkus?
Treba "nahraniti" koalicijske partnere ... a gladni su. Fejst.
Guest- Guest
veber wrote:i povrat imovine.Sora wrote:bravoSovak wrote:Tomaševića već zovu iz Nove ljevice koja je koalicijski partner Možemo.
Hoće Tita natrag na trg.
Tita natrag
I bistu
I ulicu 8.maja
Od Bandidosa čak i "možda" nakon sudskih natezanja, a od ovih nikaj pa imal ti presuda mali milijun.
Odnosno dobil buš.
Kurac.
Guest- Guest
Slušam Zgazimira Čačića da ne žele s nikim imati posla tko je bio na optuženičkoj klupi
Pa ako itko zna kakav je to šljam, to je zgazimir...Šandor Winnetou wrote:Slušam Zgazimira Čačića da ne žele s nikim imati posla tko je bio na optuženičkoj klupi
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Sora wrote:nijeSovak wrote:Sora wrote:bravoSovak wrote:Tomaševića već zovu iz Nove ljevice koja je koalicijski partner Možemo.
Hoće Tita natrag na trg.
Tita natrag
I bistu
I ulicu 8.maja
Baba ... je l ti se vagina ovlažila?
Priznaj da je.
To pisem da se vama kurac ovlazi
Tikvanima
Nije meni bitna povijest jjebala vas povijest
Okrenite se vise radu pizda vva materinu lijepa
Baba ne seri ... mokra si da ne mreš stajati kak ti je sklisko.
I kaj bih se okretal radu boktjeba?
Pa nisam prešel u penziju da bih delal?
Kaj si ti normalna?
Last edited by Sovak on 16/5/2021, 22:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
Priželjkujem da Škoro uđe u drugi krug,tak da zabava bude još veća.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Al kad pogledaš na razini cijele države FOKUS je jedini koji nudi takvu politiku, sve ostalo su socijalisti ono kaos potpuni. Mi na svoje nećemo doći još 15 pokoljenja ako i onda...AssadNaPodmornici wrote:pa da kako sam i rekao , Nađi 3-4% kada ovaj koliko?Brain32 wrote:Hehe smiješno je sve to, FOKUS dobije 2% a na glavnoj sceni fajtaju se desni i lijevi ultra-socijalisti a ekipa se pjeni na svim stranama. Ja fakat ne kužim zašto smo se prestali jedni drugima obraćati sa "drug, druže, drugovi"...
Tko od normalne "neumočene" ekipe misli da će mu sada biti lošije jer su pobijedili "lijevi" bezeveze se uzbuđuje, bit će mu u najgorem slučaju - isto.
2%
katastrofa. Nađi je moj inače izbor za ZG, a najjače od svega, Nađi da se kandidrao u Splitu, a da nema Puljka, as bi sada bio u drugom krugu.. zagreb i split imaju totalno drugačiji mentalitet..
split je grad malo konzervativniji ali ne prekoznervativan, naša ljevica nije degenerična ljevica tipa možemo, nego partizanski nostalgičari, a nevolimo niti HDZ niti SDP, uvijek damo prliku nekom trećem koji ponudi promjenu, plus većina splićana radi u privatnom sektoru(za razliku od većine u ZGu) pa ovdje uhljebi imaju puno manje utjecaja.. u Split Nađi bi prošao odlično kao recimo igrač treće strane(umjesto Puljka).
Puljak da je bio u Zagrebu bi isto osvojio 2-3% glasova.
Brain32-
2014-04-15
Šandor Winnetou wrote:Slušam Zgazimira Čačića da ne žele s nikim imati posla tko je bio na optuženičkoj klupi
Aaahahaha .... koji lik.
Guest- Guest
Pa ide u tome smjeru...IL Risorto wrote:Priželjkujem da Škoro uđe u drugi krug,tak da zabava bude još veća.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Aj što su gladni ali što su tupi u mp3, treba ih samo slušati i vidjeti o kakvim se idiotima radi. Ne mogu vjerovati kakve sve budaletine medijski prostor okupiraju. Dobro je đole balaš otpjevao, prije su luđake puštali za vikend a sad ih puste pravo pred kamere, ludnica je kadno ostala širom otvorenaSovak wrote:Šandor Winnetou wrote:dakle krasno, rekoh ja budu naredne godine onako pune smjeha i veseljaSovak wrote:Tomaševića već zovu iz Nove ljevice koja je koalicijski partner Možemo.
Hoće Tita natrag na trg.
Koji bu to cirkus?
Treba "nahraniti" koalicijske partnere ... a gladni su. Fejst.
znači da ti treba nova nekretnina?Sora wrote:IL Risorto wrote:Zagreb je oslobođen po drugi put.Prvi put 08.05.1945 i sad 16.05.2021.Sora wrote:bravoSovak wrote:Tomaševića već zovu iz Nove ljevice koja je koalicijski partner Možemo.
Hoće Tita natrag na trg.
Tita natrag
I bistu
I ulicu 8.maja
Ha ha
Popizdit ce ovi dotepenci i rvatine
jo koja dobra fora
Bravo ti risorto, inteligentno bice i senzualno
prvo ste vi, i erini da ne zaboravimo, maznuli
idemo u drugi krug?
jedino, mi je zlobno, drago kaj će se nastaviti s bandićevom politikom parkinga.
kada se sparkiram na marcovo mjesto, a on traži, traži, traži
baš sam zloban.
2014-12-30
al barem su nas dobro nasmijaliT. wrote:Pa ako itko zna kakav je to šljam, to je zgazimir...Šandor Winnetou wrote:Slušam Zgazimira Čačića da ne žele s nikim imati posla tko je bio na optuženičkoj klupi
Zašto se ne parkirate u dvorište?
crvenkasti-
2014-04-17
jebote i sad se još uvijek smijemSovak wrote:Šandor Winnetou wrote:Slušam Zgazimira Čačića da ne žele s nikim imati posla tko je bio na optuženičkoj klupi
Aaahahaha .... koji lik.
Sovak wrote:veber wrote:i povrat imovine.Sora wrote:bravoSovak wrote:Tomaševića već zovu iz Nove ljevice koja je koalicijski partner Možemo.
Hoće Tita natrag na trg.
Tita natrag
I bistu
I ulicu 8.maja
Od Bandidosa čak i "možda" nakon sudskih natezanja, a od ovih nikaj pa imal ti presuda mali milijun.
Odnosno dobil buš.
Kurac.
kolega, jebala ježa hr u procesu protiv mene.
jedino me jebe joda.
prvo ko i ja motornjak. onda jedrilica, pa onda katamaran.
s obzirom na ljepotu, povrat će kupiti AC mit foil.
2014-12-30
Našem vučku,dati malo nade,a onda opet hladan tuš.T. wrote:Pa ide u tome smjeru...IL Risorto wrote:Priželjkujem da Škoro uđe u drugi krug,tak da zabava bude još veća.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Škoro ide u drugi krug. Ima tisuću glasova više od one kenje a 70% glasova prebrojano
Škoro 26,500 glasova 12,23%
Kenja 25,400 11,72%
Škoro 26,500 glasova 12,23%
Kenja 25,400 11,72%
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
IL Risorto wrote:Našem vučku,dati malo nade,a onda opet hladan tuš.T. wrote:Pa ide u tome smjeru...IL Risorto wrote:Priželjkujem da Škoro uđe u drugi krug,tak da zabava bude još veća.
Hladan tuš bude Zagrepčanima kad ovaj počne nove "zelene" pristojbe ili restrikcije upeljavati.
No dobro, živi bili pa vidjeli.
Rekli su slijepci.
Ja sam ionak u Novom Zagrebu, a Savu prelazim samo pod mus.
A to je dosta rijetko.
Guest- Guest
kod tebe, ide cuga. ne ide cuga.IL Risorto wrote:Našem vučku,dati malo nade,a onda opet hladan tuš.T. wrote:Pa ide u tome smjeru...IL Risorto wrote:Priželjkujem da Škoro uđe u drugi krug,tak da zabava bude još veća.
kada već radiš alter.
iaeou
probaj čenđat.
2014-12-30
veber wrote:kod tebe, ide cuga. ne ide cuga.IL Risorto wrote:Našem vučku,dati malo nade,a onda opet hladan tuš.T. wrote:Pa ide u tome smjeru...IL Risorto wrote:Priželjkujem da Škoro uđe u drugi krug,tak da zabava bude još veća.
kada već radiš alter.
iaeou
probaj čenđat.
Čiji je to alter?
Guest- Guest
Page 13 of 34 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 34
Similar topics
» barikade ljeta gospodnjeg 2020
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji
» Lokalni izbori : S Bandićem nitko ne želi