lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
Page 22 of 34
Page 22 of 34 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34
Re: lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
politika mozemo je mainstream na zapadu
s tim da je i hdz bio jednom nogom u tome pa kao balansirali nesto
s tim da je i hdz bio jednom nogom u tome pa kao balansirali nesto
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Hektorović wrote:prckov wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:nećete se vi njega lako riješit. On raste, HDZ je u slobodnom padu, i kad ode Kenwood Kenon ostaju hektor i vitez i pijanac. I agent sova. Pojest će vas na idućim parlamentarnim za doručak. Nije vam to SDP.
Samo nas škoro, hasanče, karamarko i lustracija mogu spasiti :p
bojim se da je marc u pravu
Koji je to izborni bazen iz kojeg će Možemo! zavladati Hrvatskom? :D
ZG ionako nikad nakon 2000te nije doprinosio HDZ-ovim pobjedama na izborima, niti Rijeka, niti urbani kvartovi Splita.
mediji
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Hektore prestani sa tom jebenom integralistickom politikom..onaj koji nije izgradio nacionalnu svijest nikad nece biti politicki hrvat osim na papiru jebes to..bolje 300 spartanaca nego 3000 pedera
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hektorović wrote:prckov wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:nećete se vi njega lako riješit. On raste, HDZ je u slobodnom padu, i kad ode Kenwood Kenon ostaju hektor i vitez i pijanac. I agent sova. Pojest će vas na idućim parlamentarnim za doručak. Nije vam to SDP.
ZG ionako nikad nakon 2000te nije doprinosio HDZ-ovim pobjedama na izborima, niti Rijeka, niti urbani kvartovi Splita.
izborni bazen su ti mlađi od 35, penzićke iz mog kvarta koje su glasale za njega (kod mene je dobio 45 posto a njegova stranka 40), urbana populacija bilo gdje, dobrostojeća srednja klasa koja gura takve politike.
Za njega ne glasa jedino sirotinja u sesvetama i takvim kvartovima, u mjestu (spada pod zagreb) gdje sam nedavno zamalo kupio kuću (pa je netko uletio s apn kreditom i većom ponudom jer nisam isti dan u petak dao kaparu nego sam to ostavio za ponedjeljak, idiJot) je možemo dobilo nula glasova. Ali tamo još uvijek moš dobit održavanu i adaptiranu kuću od 160 kvadrata s bazenom dvije garaže s okućnicom od 3000 kvadrata za manje od 150 k eura. Kod mene u kvartu je tolko dvosobni stan, i više.
i opet ce ta sirotinja ne daj boze prva na branik domovine ako ne daj boze zatreba..dok one koje si pobrojao opet u misje rupe ili biti agentura...nije prvi putmarcellus wrote:Hektorović wrote:prckov wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:nećete se vi njega lako riješit. On raste, HDZ je u slobodnom padu, i kad ode Kenwood Kenon ostaju hektor i vitez i pijanac. I agent sova. Pojest će vas na idućim parlamentarnim za doručak. Nije vam to SDP.
izborni bazen su ti mlađi od 35, penzićke iz mog kvarta koje su glasale za njega (kod mene je dobio 45 posto a njegova stranka 40), urbana populacija bilo gdje, dobrostojeća srednja klasa koja gura takve politike.
Za njega ne glasa jedino sirotinja u sesvetama i takvim kvartovima, u mjestu (spada pod zagreb) gdje sam nedavno zamalo kupio kuću (pa je netko uletio s apn kreditom i većom ponudom jer nisam isti dan u petak dao kaparu nego sam to ostavio za ponedjeljak, idiJot) je možemo dobilo nula glasova. Ali tamo još uvijek moš dobit održavanu i adaptiranu kuću od 160 kvadrata s bazenom dvije garaže s okućnicom od 3000 kvadrata za manje od 150 k eura. Kod mene u kvartu je tolko dvosobni stan, i više.
2015-09-08
prckov wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:nećete se vi njega lako riješit. On raste, HDZ je u slobodnom padu, i kad ode Kenwood Kenon ostaju hektor i vitez i pijanac. I agent sova. Pojest će vas na idućim parlamentarnim za doručak. Nije vam to SDP.
nije ne boj se...
on i paravašija ne podnose HDZ, pa tako se nadaju da će hdz propasti a oni preuzeti desnicu i krenuti u lustraciju :D
i tako godinama :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
i sto ak se krene u lustraciju?..ak su to srbija i makedonija napravili zasto mi ne bi..epikur37 wrote:prckov wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:nećete se vi njega lako riješit. On raste, HDZ je u slobodnom padu, i kad ode Kenwood Kenon ostaju hektor i vitez i pijanac. I agent sova. Pojest će vas na idućim parlamentarnim za doručak. Nije vam to SDP.
nije ne boj se...
on i paravašija ne podnose HDZ, pa tako se nadaju da će hdz propasti a oni preuzeti desnicu i krenuti u lustraciju :D
2015-09-08
epikur37 wrote:prckov wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:nećete se vi njega lako riješit. On raste, HDZ je u slobodnom padu, i kad ode Kenwood Kenon ostaju hektor i vitez i pijanac. I agent sova. Pojest će vas na idućim parlamentarnim za doručak. Nije vam to SDP.
nije ne boj se...
nema to veze s pravašijom i desnicom
ima s komunjarama. Dolaze. I vi ih nećete zaustaviti. Ono što danas imaš u Zagrebu za 10 godina ćeš imati posvuda, jer Zagreb je uvijek prvi u Hrvatskoj sa svime.
A to je da HDZ-ov kandidat ima kolko 6 posto a turbokomunjare skoro 50
vuksadinare wrote:i sto ak se krene u lustraciju?..ak su to srbija i makedonija napravili zasto mi ne bi..epikur37 wrote:prckov wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:nećete se vi njega lako riješit. On raste, HDZ je u slobodnom padu, i kad ode Kenwood Kenon ostaju hektor i vitez i pijanac. I agent sova. Pojest će vas na idućim parlamentarnim za doručak. Nije vam to SDP.
nije ne boj se...
To smo raspravili par puta.
Nego ne mogu se oteti ljubomori i želji DPovaca kad gledaju kako je Možemo preuzeo ljevicu SDPu...
Prosto gore od sličnih ambicija prema HDZ-u :p
E ali taj film neće biti prikazivan.
A pitanje je dokle će dobaciti i koliko trajati Možemo.
2015-08-06
marcellus wrote:epikur37 wrote:prckov wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote: Ono što danas imaš u Zagrebu za 10 godina ćeš imati posvuda, jer Zagreb je uvijek prvi u Hrvatskoj sa svime.
Prije da će to i zagrebu proći nego će se proširiti na Hrvatsku.
No svatko ima svoju šansu oni su očito dobili svoju.
2015-08-06
ne moramo mi preuzet..cekamo da anusic preuzme a sad je nikad jaciepikur37 wrote:vuksadinare wrote:i sto ak se krene u lustraciju?..ak su to srbija i makedonija napravili zasto mi ne bi..epikur37 wrote:prckov wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:nećete se vi njega lako riješit. On raste, HDZ je u slobodnom padu, i kad ode Kenwood Kenon ostaju hektor i vitez i pijanac. I agent sova. Pojest će vas na idućim parlamentarnim za doručak. Nije vam to SDP.
nije ne boj se...
To smo raspravili par puta.
Nego ne mogu se oteti ljubomori i želji DPovaca kad gledaju kako je Možemo preuzeo ljevicu SDPu...
Prosto gore od sličnih ambicija prema HDZ-u :p
E ali taj film neće biti prikazivan.
A pitanje je dokle će dobaciti i koliko trajati Možemo.
2015-09-08
Nije Anušić blesav da trči po briselskim hodnicima kad može ladit jaja u Osjeku.
I vi iz DP stalno radite račun bez krčmara.
Ja ne znam šta vas mentalno vodi pa da vi tako razmišljate da će netko drugi za vas preuzeti vlast.
I vi iz DP stalno radite račun bez krčmara.
Ja ne znam šta vas mentalno vodi pa da vi tako razmišljate da će netko drugi za vas preuzeti vlast.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nemaju ovi muda napraviti
. Pazi lik neće nikoga otpustiti, sve ostaje isto, naravno nešto će se manje krasti na javnoj nabavi a dio te ušteđene love će se potrošiti na pederske parade, antifašisticke seminare i na trpačinu sa bliskog istoka.
Plus kako su rekli kolege bude njega i močvara koju je Bandic ostavio prožvakala i ispljunuila. Ali mediji će ga gurati tako da bi on mogao jako dugo biti na vlasti, dok se zagreb bude pretvarao u neki zapadni europski grad sa no go zonama
. Pazi lik neće nikoga otpustiti, sve ostaje isto, naravno nešto će se manje krasti na javnoj nabavi a dio te ušteđene love će se potrošiti na pederske parade, antifašisticke seminare i na trpačinu sa bliskog istoka.
Plus kako su rekli kolege bude njega i močvara koju je Bandic ostavio prožvakala i ispljunuila. Ali mediji će ga gurati tako da bi on mogao jako dugo biti na vlasti, dok se zagreb bude pretvarao u neki zapadni europski grad sa no go zonama
O biracima u zegeju oni koji ovdje ne zive imaju pogresne predodzbe,
Mislim, kako bi mogli i znati.
Slicno i stanovnistvo zegeja misli da zna sve o drugim sredinama.
Ne znaju, obicne predodzbe, ubjedjenja, najcesce kriva, pogresna.
Takvi smo kao narod. Jedan od vecih problema zasto nam ne ide bolje.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:O biracima u zegeju oni koji ovdje ne zive imaju pogresne predodzbe,
ne znam ali gore kod vas više od pola stanovništva livaje i LBQT :p
2015-08-06
Drzat ce vlast, postavljati ekipu na strateska mjesta i to je to.AssadNaPodmornici wrote:Nemaju ovi muda napraviti
Slicno rade i svi ostali.
Mi jednostavno nemamo ljude kadre izvrsiti promjene.
Osim toga ova ekipa je nesposobna u organizacijskom smislu.
Vjerojatno toga jos nisu svjesni, nisu jer nikada nista i nisu organizirali, osim prosvjeda.
Jedno je organizirati prosvjede a drugo infrastrukturne projekte kojih ima masu za odraditi.
Tu ce se pokazati nesposobnijima od Bandica.
Last edited by dijagram on 17/5/2021, 12:34; edited 1 time in total
dijagram-
2015-08-09
pa cemu se cudis..kakav odnos prema braniteljima i zrtvama..hrvatima van domovine...na celu drzave dva dokazana dezertera od kojih se bar jedan u posljednje vrijeme trudi nesto popraviti..a na celo grada dolazi onaj ili oni kojemu su draze tudje skude i koji bi napunio grad i drzavu migrantima...netko je dobro zakljucio..poslije tudjmana kaos...amendijagram wrote:O biracima u zegeju oni koji ovdje ne zive imaju pogresne predodzbe,
2015-09-08
Ne znas ti puno toga, na zalostepikur37 wrote:dijagram wrote:O biracima u zegeju oni koji ovdje ne zive imaju pogresne predodzbe,
ne znam ali gore kod vas više od pola stanovništva livaje i LBQT :p
dijagram-
2015-08-09
Dobro kaze dijagram..ovi u zagrebu misle da sve znaju o onima van zagreba a ne vide dalje od stare vlaske...a niti ih bas zanima..narocito salonce..van zagreba jedino sto odu u vile i vikendice na moru...a domace gledaju podozrivo..
2015-09-08
marcellus wrote:izborni bazen su ti mlađi od 35, penzićke iz mog kvarta koje su glasale za njega (kod mene je dobio 45 posto a njegova stranka 40), urbana populacija bilo gdje, dobrostojeća srednja klasa koja gura takve politike.
Pa zašto ne odeš u Svetu Nedelju, mislim nitko pametan na zapadu ne živi u samim gradovima, to su uvijek legla raznog taloga.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 22 of 34 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34
Similar topics
» barikade ljeta gospodnjeg 2020
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji
» Lokalni izbori : S Bandićem nitko ne želi
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji