lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
Page 24 of 34
Page 24 of 34 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34
Re: lokalni izbori ljeta gospodnjeg 2021
10 godina ovdje pišem o raspadu SDP-a na SKH i SD.Hektorović wrote:epikur37 wrote:
To smo raspravili par puta.
Nego ne mogu se oteti ljubomori i želji DPovaca kad gledaju kako je Možemo preuzeo ljevicu SDPu...
Prosto gore od sličnih ambicija prema HDZ-u :p
E ali taj film neće biti prikazivan.
A pitanje je dokle će dobaciti i koliko trajati Možemo.
Upravo to, Možemo! je SDP-u napravilo ono što je ekipa iz DP planirala HDZ-u.
No imak većina u Hrvatskom "heartlandu" je narodnjačko centristička.
Je li to to, ne znam, nisam baš siguran. U MOŽEMO će početi raslojavanje čim započnu dijeliti činove.
Imat ćete beznačajne brojne lijeve strančice kao i u Sloveniji. To je prirodni proces.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
važno je samo ako je zadovoljan Veliki Vođa,ostalo nije bitno.Jel tako ero,epi i đenerale?
vili40-
2015-08-02
Hektorović wrote:marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:
sveta nedjelja mi je daleko od posla, i ženi. Ali razmišljam o Velikoj Gorici
Lijep grad koju čvrsto vodi HDZ :D
znam. Ali Sveta Nedjelja je još bolje a nju vode libertarijanci. Samo mi nije s ruke
Pa zato sam je i spomenuo :D
Kod Amera je sasvim normalno vozit se sat, sat i pol na posao. Važan je prije svega kvalitet življenja. Sveta Nedjelja nudi fantastičan omjer uloženog i dobivenog.
Katastrofa, prijateljica htjela ići u londonistan u ranim 40-im. Veli sat i pol do posla.
Bi pametna pa odustala.
Meni je do posla 800 metara, na odmoru odem doma pojedem ručak :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bojim se da ste čačkali mećku Sad umjesto tromog i zastarjelog SDP-a sa kojima ste se sve bitno mogli dogovoriti na štetu običnih ljudi imate mlade pune energije i pomalo lude protivnike koji ne puštaju nogavicu ko terijer.Eroo wrote:10 godina ovdje pišem o raspadu SDP-a na SKH i SD.Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Nego ne mogu se oteti ljubomori i želji DPovaca kad gledaju kako je Možemo preuzeo ljevicu SDPu...
Je li to to, ne znam, nisam baš siguran. U MOŽEMO će početi raslojavanje čim započnu dijeliti činove.
Imat ćete beznačajne brojne lijeve strančice kao i u Sloveniji. To je prirodni proces.
vili40-
2015-08-02
Opake prijetnje na drugim forumima i mrezama..ne bu bilo dobro...zvecka se i jajima,od sad cete cunu tocat na jarunu,grablje su u igri..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jel to ti zveckaju koji su rotvajleru nabili periku pa ajde za gradonačelnika?Ajde molim te...vuksadinare wrote:Opake prijetnje na drugim forumima i mrezama..ne bu bilo dobro...zvecka se i jajima,od sad cete cunu tocat na jarunu,grablje su u igri..
vili40-
2015-08-02
epikur37 wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:
Lijep grad koju čvrsto vodi HDZ :D
znam. Ali Sveta Nedjelja je još bolje a nju vode libertarijanci. Samo mi nije s ruke
Pa zato sam je i spomenuo :D
Kod Amera je sasvim normalno vozit se sat, sat i pol na posao. Važan je prije svega kvalitet življenja. Sveta Nedjelja nudi fantastičan omjer uloženog i dobivenog.
Katastrofa, prijateljica htjela ići u londonistan u ranim 40-im. Veli sat i pol do posla.
Bi pametna pa odustala.
Meni je do posla 800 metara, na odmoru odem doma pojedem ručak :)
Pa je, u Britaniji je isto kao kod Amera, pa i u Švabiji... Jednostavno ako radiš u velikom gradu a želiš kvalitetnu kuću sa okućnicom, ako ne želiš živjet u nekom urbanom ghettu to plaćaš sa vozarenjem.
Ili tvoja opcija, a to je seli se u manji grad.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vili40 wrote:bojim se da ste čačkali mećku Sad umjesto tromog i zastarjelog SDP-a sa kojima ste se sve bitno mogli dogovoriti na štetu običnih ljudi imate mlade pune energije i pomalo lude protivnike koji ne puštaju nogavicu ko terijer.
Transrodna baba, frljavi štreber i olinjali sekretar SKOJ-a
Last edited by Hektorović on 17/5/2021, 14:32; edited 1 time in total
2018-04-10
pa ocekivano...dobro je onaj janez prognozirao...svasta je mogucevili40 wrote:jel to ti zveckaju koji su rotvajleru nabili periku pa ajde za gradonačelnika?Ajde molim te...vuksadinare wrote:Opake prijetnje na drugim forumima i mrezama..ne bu bilo dobro...zvecka se i jajima,od sad cete cunu tocat na jarunu,grablje su u igri..
2015-09-08
Hektorović wrote:
A zašto su dobili? Jednostavno, nisu lopine, za sad...
2018-04-10
Ne, nego zato što su ostali lopine.Hektorović wrote:Hektorović wrote:
A zašto su dobili? Jednostavno, nisu lopine, za sad...
kuži njega, daleko mu je do posla.marcellus wrote:Hektorović wrote:marcellus wrote:izborni bazen su ti mlađi od 35, penzićke iz mog kvarta koje su glasale za njega (kod mene je dobio 45 posto a njegova stranka 40), urbana populacija bilo gdje, dobrostojeća srednja klasa koja gura takve politike.
Za njega ne glasa jedino sirotinja u sesvetama i takvim kvartovima, u mjestu (spada pod zagreb) gdje sam nedavno zamalo kupio kuću (pa je netko uletio s apn kreditom i većom ponudom jer nisam isti dan u petak dao kaparu nego sam to ostavio za ponedjeljak, idiJot) je možemo dobilo nula glasova. Ali tamo još uvijek moš dobit održavanu i adaptiranu kuću od 160 kvadrata s bazenom dvije garaže s okućnicom od 3000 kvadrata za manje od 150 k eura. Kod mene u kvartu je tolko dvosobni stan, i više.
Pa zašto ne odeš u Svetu Nedelju, mislim nitko pametan na zapadu ne živi u samim gradovima, to su uvijek legla raznog taloga.
kada me angažirala bivša fima jedno vrijeme sam svaki dan putovao u kukuljanovo i natrag.
jedino da odjebem put iz centra do autoceste privremeno sam se uselio kod bivše.
da se izvučem iz grada treba mi 45 min do domovinskog mosta.
2014-12-30
O Hrvatima je riječ i ne o Eri s'onoga svijeta.vili40 wrote:bojim se da ste čačkali mećku Sad umjesto tromog i zastarjelog SDP-a sa kojima ste se sve bitno mogli dogovoriti na štetu običnih ljudi imate mlade pune energije i pomalo lude protivnike koji ne puštaju nogavicu ko terijer.Eroo wrote:10 godina ovdje pišem o raspadu SDP-a na SKH i SD.Hektorović wrote:epikur37 wrote:
mutava baštarda wrote:Ne, nego zato što su ostali lopine.
Doslovno jedini nisu bili u Bandićevoj "mreži" :D
Za razliku od lokalnog SDP-a i HDZ-a.
2018-04-10
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2276700
2015-09-08
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Prošle izbore su bili ispod 5%.Hektorović wrote:mutava baštarda wrote:Ne, nego zato što su ostali lopine.
Doslovno jedini nisu bili u Bandićevoj "mreži" :D
Za razliku od lokalnog SDP-a i HDZ-a.
Page 24 of 34 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 34
Similar topics
» barikade ljeta gospodnjeg 2020
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji
» Lokalni izbori : S Bandićem nitko ne želi
» u HR naprosto nema nikakve krize niti ce je biti , ljeta gospodnjeg 2008
» Lokalni izbori u Mađarskoj
» Počeli lokalni izbori u Makedoniji