Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
Page 7 of 21
Page 7 of 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Re: Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
Rekao sam vam ovdje da niste spremni na takav tip političara...I niste spremni...Čekati ćete još puno vremena da vam se takav pojavi...vili40 wrote:
a jebi ga onda ako to do sada nisi primjetio
Guest- Guest
nadam sered wolf wrote:Rekao sam vam ovdje da niste spremni na takav tip političara...I niste spremni...Čekati ćete još puno vremena da vam se takav pojavi...vili40 wrote:
vili40-
2015-08-02
Ma jok, danima si srao po MOSTU kako je HDZov projekt i naricao nad sudbinom kletom a vidi te sada, dečko ajde prošetaj i prestani glumiti vanzemaljca kada si obični partijski trolić :)red wolf wrote:Ne.tre911 wrote:
Nisi ti od onih kako vitar puše a?
Guest- Guest
Pa ovo što se dogodilo, nije bilo u planovima MOST-a...Ovo je vrhunski odigrano...tre911 wrote:
Ma jok, danima si srao po MOSTU kako je HDZov projekt i naricao nad sudbinom kletom a vidi te sada, dečko ajde prošetaj i prestani glumiti vanzemaljca kada si obični partijski trolić :)
Guest- Guest
Reče budala...I to je tvoje pravo, da budeš budala...Sad neka me kazne zbog ovoga...Vrlo rado.vili40 wrote:nadam sered wolf wrote:Rekao sam vam ovdje da niste spremni na takav tip političara...I niste spremni...Čekati ćete još puno vremena da vam se takav pojavi...vili40 wrote:
Guest- Guest
nemoj gubiti živce,mene ne možeš uvrijeditired wolf wrote:Reče budala...I to je tvoje pravo, da budeš budala...Sad neka me kazne zbog ovoga...Vrlo rado.vili40 wrote:nadam sered wolf wrote:Rekao sam vam ovdje da niste spremni na takav tip političara...I niste spremni...Čekati ćete još puno vremena da vam se takav pojavi...vili40 wrote:
vili40-
2015-08-02
Koji komičar, čarli čaplin ti nije ravanred wolf wrote:Pa ovo što se dogodilo, nije bilo u planovima MOST-a...Ovo je vrhunski odigrano...tre911 wrote:
Ma jok, danima si srao po MOSTU kako je HDZov projekt i naricao nad sudbinom kletom a vidi te sada, dečko ajde prošetaj i prestani glumiti vanzemaljca kada si obični partijski trolić :)
Guest- Guest
Da te i uvrijedim, ti to ne bi razaznao...hehehehehehehehehehevili40 wrote:
nemoj gubiti živce,mene ne možeš uvrijediti
Guest- Guest
ne bih valjda ako ti tako kažeš,nego vidim ti slaviš pa da ti ne pokvarim slavljered wolf wrote:Da te i uvrijedim, ti to ne bi razaznao...hehehehehehehehehehevili40 wrote:
nemoj gubiti živce,mene ne možeš uvrijediti
vili40-
2015-08-02
Charles Chaplin ( Ti si napisao Čarli Čaplin, tako pišu Srbi ) je bio majstor svoje struke...No, kako je bio komedijaš, zato je i napravio onaj film o Diktatoru, da ga shvatite neozbiljno, smiješno, kao nešto neostvarivo...To ste vi ljudi...tre911 wrote:
Koji komičar, čarli čaplin ti nije ravan
Guest- Guest
Zapravo ne slavim...vili40 wrote:
ne bih valjda ako ti tako kažeš,nego vidim ti slaviš pa da ti ne pokvarim slavlje
Guest- Guest
Jeste bre vanzemaljče koji plače kad SDP izgubi izbore, vjerojatno se taj gubitak odrazi na cijelu galaksiju kada toliko naričeš nad takvom situacijom :))red wolf wrote:Charles Chaplin ( Ti si napisao Čarli Čaplin, tako pišu Srbi ) je bio majstor svoje struke...No, kako je bio komedijaš, zato je i napravio onaj film o Diktatoru, da ga shvatite neozbiljno, smiješno, kao nešto neostvarivo...To ste vi ljudi...tre911 wrote:
Koji komičar, čarli čaplin ti nije ravan
Guest- Guest
Ne, velika većina ne primjeti tvoje srbizme, ali ja da...tre911 wrote:
Jeste bre vanzemaljče koji plače kad SDP izgubi izbore, vjerojatno se taj gubitak odrazi na cijelu galaksiju kada toliko naričeš nad takvom situacijom :))
Guest- Guest
tre911 wrote:Nije,MOST je očito od početka ima fige iz leđa čak i kada ga ih je SDP odjebao i nastavio sa HDZom pregovore ne zatvarajući im vrata dočim je HDZu istog trena zatvorio vrata. OK sasvim legitimna opcija no pitanje je samo koliko će glasači MOSTa biti zadovoljnio ovakvim raspletom.
je. most je igrao gadnu igru, ali su politički amateri iz mosta ispali veći igrači od jakih snaga tomislava karamarka.
naravno da im je zatvorio vrata, jer je sada vidljivo kako je karamarkov pristanak na tripartitnu vladu bio prijevara.
da je karamarko odbio tripartitnu podjelu vlasti nakon sdp-ova uvjetnog odbijanja imali bi nove izbore.
i milanović je odigrao dovoljno dobro da izvuče tomislava karamarka na čistac i razgoliti njegovu nesposobnost da bude zajednički nazivnik u hrvatskoj politici.
također je očigledno kako je milanović prelomio i donio odluku o izlasku iz hrvatske politike, vjerojatno će postati izvorni briselski igrač, ili će negdje s brownom u zajednički biznis.
zato mu je bilo jednostavnije pregovarati jer osim gubitka političke pozicije u svemu ostalom biti će na dobitku - i lova i manja odgovornost i zajebancija oko svega i svačega i slobodno vrijeme i još gomila benefita.
karamarko je igrao na sve, ili ništa i dobio ništa. zasluženo, jer zadnjih godina osim pljuvačine, sabotiranja i širenja negativne atmosfere ništa pozitivno nije napravio. već je pozicija predsjednika političke stranke za njega bila daleko iznad granica njegovih sposobnosti, ali je zahvaljujući policijskoj i obavještajnoj podršci te subordinaciji koju je uveo u hdz nekako opstao. sad će jacinim tragom...
glasači mosta će biti zadovoljni jer nisu htjeli niti milanovića, niti karamarka i to su dobili.
petrov, ako je pametan, treba uzeti čačića za premijera, a leku ostaviti kao predsjednika sabora i postati će car bez ikakvih ozbiljnih obveza.
ostale funkcije će manje pametni prihvatiti, a pametniji će ostati saborski zastupnici i kraljevi u svojim sredinama.
sitting_bull-
2015-09-28
Ma kako ti kažeš vanzemaljče, baš si vrag ih :)red wolf wrote:Ne, velika većina ne primjeti tvoje srbizme, ali ja da...tre911 wrote:
Jeste bre vanzemaljče koji plače kad SDP izgubi izbore, vjerojatno se taj gubitak odrazi na cijelu galaksiju kada toliko naričeš nad takvom situacijom :))
Guest- Guest
a, ovo mi se sviđa...sitting_bull wrote:tre911 wrote:Nije,MOST je očito od početka ima fige iz leđa čak i kada ga ih je SDP odjebao i nastavio sa HDZom pregovore ne zatvarajući im vrata dočim je HDZu istog trena zatvorio vrata. OK sasvim legitimna opcija no pitanje je samo koliko će glasači MOSTa biti zadovoljnio ovakvim raspletom.
je. most je igrao gadnu igru, ali su politički amateri iz mosta ispali veći igrači od jakih snaga tomislava karamarka.
naravno da im je zatvorio vrata, jer je sada vidljivo kako je karamarkov pristanak na tripartitnu vladu bio prijevara.
da je karamarko odbio tripartitnu podjelu vlasti nakon sdp-ova uvjetnog odbijanja imali bi nove izbore.
i milanović je odigrao dovoljno dobro da izvuče tomislava karamarka na čistac i razgoliti njegovu nesposobnost da bude zajednički nazivnik u hrvatskoj politici.
također je očigledno kako je milanović prelomio i donio odluku o izlasku iz hrvatske politike, vjerojatno će postati izvorni briselski igrač, ili će negdje s brownom u zajednički biznis.
zato mu je bilo jednostavnije pregovarati jer osim gubitka političke pozicije u svemu ostalom biti će na dobitku - i lova i manja odgovornost i zajebancija oko svega i svačega i slobodno vrijeme i još gomila benefita.
karamarko je igrao na sve, ili ništa i dobio ništa. zasluženo, jer zadnjih godina osim pljuvačine, sabotiranja i širenja negativne atmosfere ništa pozitivno nije napravio. već je pozicija predsjednika političke stranke za njega bila daleko iznad granica njegovih sposobnosti, ali je zahvaljujući policijskoj i obavještajnoj podršci te subordinaciji koju je uveo u hdz nekako opstao. sad će jacinim tragom...
glasači mosta će biti zadovoljni jer nisu htjeli niti milanovića, niti karamarka i to su dobili.
petrov, ako je pametan, treba uzeti čačića za premijera, a leku ostaviti kao predsjednika sabora i postati će car bez ikakvih ozbiljnih obveza.
ostale funkcije će manje pametni prihvatiti, a pametniji će ostati saborski zastupnici i kraljevi u svojim sredinama.
Guest- Guest
DObro ti si trolčina no svakako si već počeo kusati što si srao o MOSTu i svemu ostalom :)sitting_bull wrote:tre911 wrote:Nije,MOST je očito od početka ima fige iz leđa čak i kada ga ih je SDP odjebao i nastavio sa HDZom pregovore ne zatvarajući im vrata dočim je HDZu istog trena zatvorio vrata. OK sasvim legitimna opcija no pitanje je samo koliko će glasači MOSTa biti zadovoljnio ovakvim raspletom.
Guest- Guest
Poradi na tome da ne ističeš srbizme...Ja nemam protiv Srba ništa...Dapače...tre911 wrote:Ma kako ti kažeš vanzemaljče, baš si vrag ih :).
Guest- Guest
Ode pdv na 27% to me brine,ali zapamtite još nije gotovo,loptica se stalno okreće...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ja mislim da ovog puta ne...v_vlado wrote:Ode pdv na 27% to me brine,ali zapamtite još nije gotovo,loptica se stalno okreće...
Guest- Guest
Ma svakako vanzemaljče, dobar si ti vanzemljak kada se u svojim intergalatičkim prepirkama zanimaš za tako jedne male narode i k tome navijaš da SDP bude na vlasti :) To je od neprocjenjive važnosti za vas koji niste ljudi nego nas samo promatrate :)))red wolf wrote:Poradi na tome da ne ističeš srbizme...Ja nemam protiv Srba ništa...Dapače...tre911 wrote:Ma kako ti kažeš vanzemaljče, baš si vrag ih :).
Guest- Guest
Page 7 of 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Similar topics
» '' BOŽO PETROV INZISTIRA DA NIJE SKLOPIO NIKAKVU KOALICIJU 'Do zadnjeg trenutka smo tražili tripartitnu vladu...' ''
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
Page 7 of 21