ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!

Page 14 of 21 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Next

Go down

Karamarko istračao sa sastanka:  Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu! - Page 14 Empty Re: Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!

Post by Guest 20/12/2015, 09:44

red wolf wrote:
bogomdani wrote:
red wolf wrote:
marcellus wrote:
red wolf wrote:Inače, ovime se se sinoć ostvarilo jedno proročanstvo koje je objavljeno u jednim našim novinama prije nekoliko godina. Budite mirni. Ovo je dobro za Hrvatsku na duge staze.

dobro je jedino to što ćemo ovako bankrotirat puno brže, već 2017. ako se ova vlada psihijatar - pacijent do tad održi...
Nećemo bankrotirati...Ali, puno od onoga što ti tvoja kolegica piše, da toga ćemo vidjeti...
Ezeku,da uvedete Ojro,promptno bi bankrotirali jel ne bi bilo muljanja vrijednoscu valute...
pa euro neće još dugooo biti uveden...
KAo i u Italiji..Puno talijana sa kojima sam pricao govore isto..da uvedu Ojro,usli bi u roku pola ghodine u qrc krasni

Guest
Guest

Back to top Go down

Karamarko istračao sa sastanka:  Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu! - Page 14 Empty Re: Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!

Post by debotoijusto 20/12/2015, 09:44

bogomdani wrote:
debotoijusto wrote:
bogomdani wrote:Ebo vas Politika... pirat
kad ne mozes stavljat slike golih zena...fasizam na forumu  :)
A stos Debot..Preplasili su malog Kica,sav se uspanicio kad su mu Dusebriznici priprijetili,a niti meni nije bilo u interesu da se forum ugasi,pa eto..zrtvovao sam gole curke,mada ima dosta zamjenskih tema..a i onih na granici.. :}..cura je malo glistasta ali fina.. jocolor

Karamarko istračao sa sastanka:  Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu! - Page 14 5636286944_1_2_4
puno mi dracava...vise volim glinenaste za obradu prstima  ;)
Karamarko istračao sa sastanka:  Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu! - Page 14 Large
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 20/12/2015, 09:46

bogomdani wrote:
red wolf wrote:
bogomdani wrote:
red wolf wrote:
marcellus wrote:
red wolf wrote:Inače, ovime se se sinoć ostvarilo jedno proročanstvo koje je objavljeno u jednim našim novinama prije nekoliko godina. Budite mirni. Ovo je dobro za Hrvatsku na duge staze.

dobro je jedino to što ćemo ovako bankrotirat puno brže, već 2017. ako se ova vlada psihijatar - pacijent do tad održi...
Nećemo bankrotirati...Ali, puno od onoga što ti tvoja kolegica piše, da toga ćemo vidjeti...
Ezeku,da uvedete Ojro,promptno bi bankrotirali jel ne bi bilo muljanja vrijednoscu valute...
KAo i u Italiji..Puno talijana sa kojima sam pricao govore isto..da uvedu Ojro,usli bi u roku pola ghodine u qrc krasni
Ako zaista ove reforme budu provedene ( biti će teško, ali ih podržavam ), euro bi mogli uvesti oko 2020.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/12/2015, 09:46

debotoijusto wrote:
bogomdani wrote:
debotoijusto wrote:
A stos Debot..Preplasili su malog Kica,sav se uspanicio kad su mu Dusebriznici priprijetili,a niti meni nije bilo u interesu da se forum ugasi,pa eto..zrtvovao sam gole curke,mada ima dosta zamjenskih tema..a i onih na granici.. :}..cura je malo glistasta ali fina.. jocolor

Karamarko istračao sa sastanka:  Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu! - Page 14 5636286944_1_2_4
Karamarko istračao sa sastanka:  Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu! - Page 14 Large
Ima mesa,ima mesa..nije da nema... Suspect pirat 

no dobro..Glistasta je ionako Mlatka i kad ju dograbi pravi Moškija,za godinu dvije ima da joj bokovi i dude procvatu i razbujaju se.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/12/2015, 09:49

red wolf wrote:
bogomdani wrote:
red wolf wrote:
bogomdani wrote:
red wolf wrote:
marcellus wrote:

Ako zaista ove reforme budu provedene ( biti će teško, ali ih podržavam ), euro bi mogli uvesti oko 2020.
ne znam..meni istinski i doista nebitno sto budete napravili..sad kad bi trenutno krenulo na bolje,trebalo bi vam iducih 20-25 godina da dodjete na pozitivnu nulu...dakle ova lopovska & parazitska generacija treba jako ostariti,ili daj Boze izumrijeti,a mladi,i daj boze posteni,zavladati :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by v_vlado 20/12/2015, 09:50

Ova mršava ,čuvala bi pure ali zato ova rasno popunjena,nosi vreću kukuruza ko od šale....
debotoijusto wrote:
bogomdani wrote:
debotoijusto wrote:

v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by vili40 20/12/2015, 09:52

sad nam je i Božić na aparatima :roll
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 20/12/2015, 09:52

pirat Vladek voli zamamne obline
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ero 20/12/2015, 09:54

sitting_bull wrote:
uostalom, ja sam, kako bi to ero rekao, mala malca za karamarka
Za te se je sve dobro završilo. Imaš plaću za sljedećih pola godine, a onda se učlani u 'ADZ, pa si riješio problem na duže vrime. jocolor

Last edited by Ero on 20/12/2015, 09:54; edited 1 time in total

2014-04-23

Back to top Go down

Post by debotoijusto 20/12/2015, 09:54

glinenastu za predsjednicu...ups , to vec imamo  :D

Last edited by debotoijusto on 20/12/2015, 09:55; edited 1 time in total (Reason for editing : dddd)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Ero 20/12/2015, 09:56

vili40 wrote:sad nam je i Božić na aparatima :roll
Do Sv. Ante vam je tako, štaš' sad... affraid
Ero
Ero

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Guest 20/12/2015, 10:00

evo jedna za Dedu & Yodu..

vole oni ovake Prsate i misicave..

Karamarko istračao sa sastanka:  Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu! - Page 14 Home-made-hot-girls-16-500x668
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 20/12/2015, 10:05

marcellus wrote:ako se HDZ odluči na nove izbore, Karamarko je ovim potezom dobio velike simpatije svog članstva i moralni kapital, naime članstvo HDZ-a je bilo protiv koalicije s Mostom a naročito protiv tropartitne koalicije. Vidi malo na društvenim mrežama kako dišu HDZ-ovci a ja ih imam jedno tristo među frendovima, u ovom trenutku cijeli HDZ stoji iza Karamarka. Mene bi više brinuo Milanovićev položaj u stranci...

karamarko je i opet odigrao katastrofalno, kao kod zazivanja lustracije i kojekakvih prijetnji u kampanji.

ovim je dobio simpatije samo ekstremog dijela hdz, onog zbog kojeg su ubacili tepeša u koaliciju, a oni koji su računali na pozicije u vlasti će ga razapeti.

ekipa koja je sada u vrhu hdz-a je krivo procijenila posljedice svoga poteza i vjerojatno okrenula i okruglicu kontra sebe jer su karamarko i vaso pljunuli na njezino proklamirano zajedništvo.

svi ste napadali milanovića jer je zbog vlasti kao bio spreman na sve, a sad vam se zoka smije u lice svojim odustajanjem od premijerske funkcije čime je, u slučaju ponovljenih izbora na svoju stranu opet vratio razočarane simpatizere sdp-a.

milanović će svoj položaj u stranci vrlo brzo prepustiti nekom drugom, jer da ga to brine igrao bi drukčiju igru i ne bi slao poruke kakvi će neki u sdp-u biti kad on ode s mjesta predsjednika sdp-a.

čovječe, kako si ti dobio status kolumniste u dnevno.hr??? ovo je gore od alača i deice u index-u...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by debotoijusto 20/12/2015, 10:05

koji mijuri...ova ne moze potonit
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 20/12/2015, 10:08

:clown ...hehehehe..moze glumit meteorolosku bovu...inace ne volim ovako smrknute cure ostrih linija lica..ove lajkam..

Karamarko istračao sa sastanka:  Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu! - Page 14 1433398350634
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ero 20/12/2015, 10:09

sitting_bull wrote:
marcellus wrote:ako se HDZ odluči na nove izbore, Karamarko je ovim potezom dobio velike simpatije svog članstva i moralni kapital, naime članstvo HDZ-a je bilo protiv koalicije s Mostom a naročito protiv tropartitne koalicije. Vidi malo na društvenim mrežama kako dišu HDZ-ovci a ja ih imam jedno tristo među frendovima, u ovom trenutku cijeli HDZ stoji iza Karamarka. Mene bi više brinuo Milanovićev položaj u stranci...

karamarko je i opet odigrao katastrofalno, kao kod zazivanja lustracije i kojekakvih prijetnji u kampanji.

ovim je dobio simpatije samo ekstremog dijela hdz, onog zbog kojeg su ubacili tepeša u koaliciju, a oni koji su računali na pozicije u vlasti će ga razapeti.

ekipa koja je sada u vrhu hdz-a je krivo procijenila posljedice svoga poteza i vjerojatno okrenula i okruglicu kontra sebe jer su karamarko i vaso pljunuli na njezino proklamirano zajedništvo.

svi ste napadali milanovića jer je zbog vlasti kao bio spreman na sve, a sad vam se zoka smije u lice svojim odustajanjem od premijerske funkcije čime je, u slučaju ponovljenih izbora na svoju stranu opet vratio razočarane simpatizere sdp-a.

milanović će svoj položaj u stranci vrlo brzo prepustiti nekom drugom, jer da ga to brine igrao bi drukčiju igru i ne bi slao poruke kakvi će neki u sdp-u biti kad on ode s mjesta predsjednika sdp-a.

čovječe, kako si ti dobio status kolumniste u dnevno.hr??? ovo je gore od alača i deice u index-u...
Gaće su vam spale do zemlje, gotovi ste...Ako izdržite do Sv. Ante dobri ste, a i to je veliko pitanje.
Konačno raspadate na dva dijela:  SKH i SDH jocolor .

2014-04-23

Back to top Go down

Post by debotoijusto 20/12/2015, 10:10

moj preglednik nije mogao isporucit tu zamamnost oblina , pokusaj ponovo
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by sitting_bull 20/12/2015, 10:12

marcellus wrote:tjah... kome je suđeno da bude jeben njemu samom hlače padaju

tjah, dok ste se vi fokusirali samo na milanovićev ego i čekali da pukne, zoki prelomio i odlučio za nešto drugo. što, to ćemo uskoro vidjeti.

svi ste igrali na broj kojeg nije niti bilo u bubnju...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by debotoijusto 20/12/2015, 10:13

Na ‘pregovorima’ u Mostu vladala je dramatična atmosfera međusobnog nadmudrivanja i prozivke šefova HDZ-a i SDP-a, piše Jutarnji list. Čini se da su se odluke donosile u trenu:

- Šta se bojiš? - pitao je Tomislav Karamarko, šef HDZ-a, Zorana Milanovića koji se odbijao prvi izjasniti ima li namjeru potpisati prijedlog sporazuma koji im je dao Božo Petrov. Trajalo je to nekoliko minuta a onda je Karamarko, neslužbeno doznajemo, rekao:

- Baš si kalkulant. Ja sam dogovorio s Predsjedništvom da to nećemo potpisati, pa ni nećemo.

Milanović kad je vidio da Karamarko odbija suradnju, navodno je odmah potpisao prijedlog sporazuma. Karamarko i njegovi suradnici nedugo nakon toga napustili su središnjicu Mosta u Smičiklasovoj.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 20/12/2015, 10:13

Mjenjaj Preglednik.. pirat..

evo tebi linka,pa uzivaj..

[url=https://yandex.ru/images/search?p=1&text=russian beauty girl pictures&_=1450602746949]https://yandex.ru/images/search?p=1&text=russian%20beauty%20girl%20pictures&_=1450602746949[/url]
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 20/12/2015, 10:13

Karamarko istračao sa sastanka:  Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu! - Page 14 PXL_311015_12042556-656x365

za vjernu armiju birača/trolova , dobro jutro  :cro

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 21 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21  Next

Back to top

- Similar topics