Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
Page 14 of 21
Page 14 of 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Re: Karamarko istračao sa sastanka: Nisam mogao ući u tripartitnu Vladu!
KAo i u Italiji..Puno talijana sa kojima sam pricao govore isto..da uvedu Ojro,usli bi u roku pola ghodine u qrc krasnired wolf wrote:pa euro neće još dugooo biti uveden...bogomdani wrote:Ezeku,da uvedete Ojro,promptno bi bankrotirali jel ne bi bilo muljanja vrijednoscu valute...red wolf wrote:Nećemo bankrotirati...Ali, puno od onoga što ti tvoja kolegica piše, da toga ćemo vidjeti...marcellus wrote:red wolf wrote:Inače, ovime se se sinoć ostvarilo jedno proročanstvo koje je objavljeno u jednim našim novinama prije nekoliko godina. Budite mirni. Ovo je dobro za Hrvatsku na duge staze.
dobro je jedino to što ćemo ovako bankrotirat puno brže, već 2017. ako se ova vlada psihijatar - pacijent do tad održi...
Guest- Guest
puno mi dracava...vise volim glinenaste za obradu prstimabogomdani wrote:A stos Debot..Preplasili su malog Kica,sav se uspanicio kad su mu Dusebriznici priprijetili,a niti meni nije bilo u interesu da se forum ugasi,pa eto..zrtvovao sam gole curke,mada ima dosta zamjenskih tema..a i onih na granici.. ..cura je malo glistasta ali fina..debotoijusto wrote:kad ne mozes stavljat slike golih zena...fasizam na forumubogomdani wrote:Ebo vas Politika...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ako zaista ove reforme budu provedene ( biti će teško, ali ih podržavam ), euro bi mogli uvesti oko 2020.bogomdani wrote:KAo i u Italiji..Puno talijana sa kojima sam pricao govore isto..da uvedu Ojro,usli bi u roku pola ghodine u qrc krasnired wolf wrote:pa euro neće još dugooo biti uveden...bogomdani wrote:Ezeku,da uvedete Ojro,promptno bi bankrotirali jel ne bi bilo muljanja vrijednoscu valute...red wolf wrote:Nećemo bankrotirati...Ali, puno od onoga što ti tvoja kolegica piše, da toga ćemo vidjeti...marcellus wrote:red wolf wrote:Inače, ovime se se sinoć ostvarilo jedno proročanstvo koje je objavljeno u jednim našim novinama prije nekoliko godina. Budite mirni. Ovo je dobro za Hrvatsku na duge staze.
dobro je jedino to što ćemo ovako bankrotirat puno brže, već 2017. ako se ova vlada psihijatar - pacijent do tad održi...
Guest- Guest
Ima mesa,ima mesa..nije da nema...debotoijusto wrote:puno mi dracava...vise volim glinenaste za obradu prstimabogomdani wrote:A stos Debot..Preplasili su malog Kica,sav se uspanicio kad su mu Dusebriznici priprijetili,a niti meni nije bilo u interesu da se forum ugasi,pa eto..zrtvovao sam gole curke,mada ima dosta zamjenskih tema..a i onih na granici.. ..cura je malo glistasta ali fina..debotoijusto wrote:kad ne mozes stavljat slike golih zena...fasizam na forumubogomdani wrote:Ebo vas Politika...
no dobro..Glistasta je ionako Mlatka i kad ju dograbi pravi Moškija,za godinu dvije ima da joj bokovi i dude procvatu i razbujaju se..
Guest- Guest
ne znam..meni istinski i doista nebitno sto budete napravili..sad kad bi trenutno krenulo na bolje,trebalo bi vam iducih 20-25 godina da dodjete na pozitivnu nulu...dakle ova lopovska & parazitska generacija treba jako ostariti,ili daj Boze izumrijeti,a mladi,i daj boze posteni,zavladatired wolf wrote:Ako zaista ove reforme budu provedene ( biti će teško, ali ih podržavam ), euro bi mogli uvesti oko 2020.bogomdani wrote:KAo i u Italiji..Puno talijana sa kojima sam pricao govore isto..da uvedu Ojro,usli bi u roku pola ghodine u qrc krasnired wolf wrote:pa euro neće još dugooo biti uveden...bogomdani wrote:Ezeku,da uvedete Ojro,promptno bi bankrotirali jel ne bi bilo muljanja vrijednoscu valute...red wolf wrote:Nećemo bankrotirati...Ali, puno od onoga što ti tvoja kolegica piše, da toga ćemo vidjeti...marcellus wrote:red wolf wrote:Inače, ovime se se sinoć ostvarilo jedno proročanstvo koje je objavljeno u jednim našim novinama prije nekoliko godina. Budite mirni. Ovo je dobro za Hrvatsku na duge staze.
Guest- Guest
Ova mršava ,čuvala bi pure ali zato ova rasno popunjena,nosi vreću kukuruza ko od šale....
debotoijusto wrote:puno mi dracava...vise volim glinenaste za obradu prstimabogomdani wrote:A stos Debot..Preplasili su malog Kica,sav se uspanicio kad su mu Dusebriznici priprijetili,a niti meni nije bilo u interesu da se forum ugasi,pa eto..zrtvovao sam gole curke,mada ima dosta zamjenskih tema..a i onih na granici.. ..cura je malo glistasta ali fina..debotoijusto wrote:kad ne mozes stavljat slike golih zena...fasizam na forumubogomdani wrote:Ebo vas Politika...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
sad nam je i Božić na aparatima
vili40-
2015-08-02
Vladek voli zamamne obline
Guest- Guest
Za te se je sve dobro završilo. Imaš plaću za sljedećih pola godine, a onda se učlani u 'ADZ, pa si riješio problem na duže vrime.sitting_bull wrote:
uostalom, ja sam, kako bi to ero rekao, mala malca za karamarka
Last edited by Ero on 20/12/2015, 09:54; edited 1 time in total
glinenastu za predsjednicu...ups , to vec imamo
Last edited by debotoijusto on 20/12/2015, 09:55; edited 1 time in total (Reason for editing : dddd)
2014-04-12
Do Sv. Ante vam je tako, štaš' sad...vili40 wrote:sad nam je i Božić na aparatima
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
evo jedna za Dedu & Yodu..
vole oni ovake Prsate i misicave..
vole oni ovake Prsate i misicave..
Guest- Guest
marcellus wrote:ako se HDZ odluči na nove izbore, Karamarko je ovim potezom dobio velike simpatije svog članstva i moralni kapital, naime članstvo HDZ-a je bilo protiv koalicije s Mostom a naročito protiv tropartitne koalicije. Vidi malo na društvenim mrežama kako dišu HDZ-ovci a ja ih imam jedno tristo među frendovima, u ovom trenutku cijeli HDZ stoji iza Karamarka. Mene bi više brinuo Milanovićev položaj u stranci...
karamarko je i opet odigrao katastrofalno, kao kod zazivanja lustracije i kojekakvih prijetnji u kampanji.
ovim je dobio simpatije samo ekstremog dijela hdz, onog zbog kojeg su ubacili tepeša u koaliciju, a oni koji su računali na pozicije u vlasti će ga razapeti.
ekipa koja je sada u vrhu hdz-a je krivo procijenila posljedice svoga poteza i vjerojatno okrenula i okruglicu kontra sebe jer su karamarko i vaso pljunuli na njezino proklamirano zajedništvo.
svi ste napadali milanovića jer je zbog vlasti kao bio spreman na sve, a sad vam se zoka smije u lice svojim odustajanjem od premijerske funkcije čime je, u slučaju ponovljenih izbora na svoju stranu opet vratio razočarane simpatizere sdp-a.
milanović će svoj položaj u stranci vrlo brzo prepustiti nekom drugom, jer da ga to brine igrao bi drukčiju igru i ne bi slao poruke kakvi će neki u sdp-u biti kad on ode s mjesta predsjednika sdp-a.
čovječe, kako si ti dobio status kolumniste u dnevno.hr??? ovo je gore od alača i deice u index-u...
sitting_bull-
2015-09-28
koji mijuri...ova ne moze potonit
2014-04-12
...hehehehe..moze glumit meteorolosku bovu...inace ne volim ovako smrknute cure ostrih linija lica..ove lajkam..
Guest- Guest
Gaće su vam spale do zemlje, gotovi ste...Ako izdržite do Sv. Ante dobri ste, a i to je veliko pitanje.sitting_bull wrote:marcellus wrote:ako se HDZ odluči na nove izbore, Karamarko je ovim potezom dobio velike simpatije svog članstva i moralni kapital, naime članstvo HDZ-a je bilo protiv koalicije s Mostom a naročito protiv tropartitne koalicije. Vidi malo na društvenim mrežama kako dišu HDZ-ovci a ja ih imam jedno tristo među frendovima, u ovom trenutku cijeli HDZ stoji iza Karamarka. Mene bi više brinuo Milanovićev položaj u stranci...
karamarko je i opet odigrao katastrofalno, kao kod zazivanja lustracije i kojekakvih prijetnji u kampanji.
ovim je dobio simpatije samo ekstremog dijela hdz, onog zbog kojeg su ubacili tepeša u koaliciju, a oni koji su računali na pozicije u vlasti će ga razapeti.
ekipa koja je sada u vrhu hdz-a je krivo procijenila posljedice svoga poteza i vjerojatno okrenula i okruglicu kontra sebe jer su karamarko i vaso pljunuli na njezino proklamirano zajedništvo.
svi ste napadali milanovića jer je zbog vlasti kao bio spreman na sve, a sad vam se zoka smije u lice svojim odustajanjem od premijerske funkcije čime je, u slučaju ponovljenih izbora na svoju stranu opet vratio razočarane simpatizere sdp-a.
milanović će svoj položaj u stranci vrlo brzo prepustiti nekom drugom, jer da ga to brine igrao bi drukčiju igru i ne bi slao poruke kakvi će neki u sdp-u biti kad on ode s mjesta predsjednika sdp-a.
čovječe, kako si ti dobio status kolumniste u dnevno.hr??? ovo je gore od alača i deice u index-u...
Konačno raspadate na dva dijela: SKH i SDH .
moj preglednik nije mogao isporucit tu zamamnost oblina , pokusaj ponovo
2014-04-12
marcellus wrote:tjah... kome je suđeno da bude jeben njemu samom hlače padaju
tjah, dok ste se vi fokusirali samo na milanovićev ego i čekali da pukne, zoki prelomio i odlučio za nešto drugo. što, to ćemo uskoro vidjeti.
svi ste igrali na broj kojeg nije niti bilo u bubnju...
sitting_bull-
2015-09-28
Na ‘pregovorima’ u Mostu vladala je dramatična atmosfera međusobnog nadmudrivanja i prozivke šefova HDZ-a i SDP-a, piše Jutarnji list. Čini se da su se odluke donosile u trenu:
- Šta se bojiš? - pitao je Tomislav Karamarko, šef HDZ-a, Zorana Milanovića koji se odbijao prvi izjasniti ima li namjeru potpisati prijedlog sporazuma koji im je dao Božo Petrov. Trajalo je to nekoliko minuta a onda je Karamarko, neslužbeno doznajemo, rekao:
- Baš si kalkulant. Ja sam dogovorio s Predsjedništvom da to nećemo potpisati, pa ni nećemo.
Milanović kad je vidio da Karamarko odbija suradnju, navodno je odmah potpisao prijedlog sporazuma. Karamarko i njegovi suradnici nedugo nakon toga napustili su središnjicu Mosta u Smičiklasovoj.
- Šta se bojiš? - pitao je Tomislav Karamarko, šef HDZ-a, Zorana Milanovića koji se odbijao prvi izjasniti ima li namjeru potpisati prijedlog sporazuma koji im je dao Božo Petrov. Trajalo je to nekoliko minuta a onda je Karamarko, neslužbeno doznajemo, rekao:
- Baš si kalkulant. Ja sam dogovorio s Predsjedništvom da to nećemo potpisati, pa ni nećemo.
Milanović kad je vidio da Karamarko odbija suradnju, navodno je odmah potpisao prijedlog sporazuma. Karamarko i njegovi suradnici nedugo nakon toga napustili su središnjicu Mosta u Smičiklasovoj.
2014-04-12
Mjenjaj Preglednik.. ..
evo tebi linka,pa uzivaj..
[url=https://yandex.ru/images/search?p=1&text=russian beauty girl pictures&_=1450602746949]https://yandex.ru/images/search?p=1&text=russian%20beauty%20girl%20pictures&_=1450602746949[/url]
evo tebi linka,pa uzivaj..
[url=https://yandex.ru/images/search?p=1&text=russian beauty girl pictures&_=1450602746949]https://yandex.ru/images/search?p=1&text=russian%20beauty%20girl%20pictures&_=1450602746949[/url]
Guest- Guest
za vjernu armiju birača/trolova , dobro jutro
2014-04-15
Page 14 of 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Similar topics
» '' BOŽO PETROV INZISTIRA DA NIJE SKLOPIO NIKAKVU KOALICIJU 'Do zadnjeg trenutka smo tražili tripartitnu vladu...' ''
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
» 'Nisam mogao protiv Tita, dao mi je sve...'
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko ima većinu da bi mogao srušiti Oreškovića i postati premijer?
» Pupovac u strahu da Raskovic ne otkrije njegovu ulogu '91,pa sad daje naznake da bi mogao podrzati i HDZ-ovu vladu
Page 14 of 21